82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Szabi1991
    TDU ból kéne a sivatagos rész :))
  • xotyi
    Jól hangzik mártcsak bazinagy sivatag meg sok kis porfészek hiányzik

[lerombolt város rlz]
  • Dexantreal
    Hja, azt el is felejtettem.
    Nah és az én hibámra tudsz valami megoldást? Egyszer végig toltam megjelenéskor a játékot, utána uninstall és azóta ilyen.
  • [HUN]FaTaL
    a reset gomb mindig beválik...
  • Dexantreal
    Ha ne mtudod újra indítani, akkor, hogy kapcsolod vissza? :S
  • [HUN]FaTaL
    1. Passz nálam is fagy a game fx5700on
    2. Documents and Settings/neved/dokumentumok/gta san andreas user files
  • leho94
    nekem 2 gondomis lenne.:
    1.mikor bemek a garázsba vagy hova ( ahol el lehet menteni a gamet,stb.)
    akkor kifagy és a gépet még úrainítani sem tom.
    2.ez láma kérdés de leszedtem egy végigjáccást azthova kell rakni???
  • Yoda001
    ezeket nem lehetett volna egy hsz-be?
  • Dexantreal
    Én ezt nem hiszem el... tegnap felraktam GTA: San Andreast, hátha most ne mfagy le, mint régebben is volt és írtam, de ugyanúgy lefagy. Most ott fagyott le, amikor CJ és Ryder ment egy küldire, asszem a pizzás, vagy az azutáni.
    Én tényleg nem tudom mit csináljak. Szívesen végig vinném ismét, de nem tudom, mert lefagy, kék képernyő és ilyen szaggatós hang. Csak a restart segít.
    FAQ-t is néztem, semmi megoldás nincs ilyenre ott. Csak azt a NO cd izé fix patch dolgot láttam, ha kidob az asztalra. Azt is csinálta előbb, mert egyszer úgy tette fel, hogy ne mvolt exe lol, de nem hinném, vagy én már semmit se tudok ez ügyben :S.
    Valakinek ötlet?
  • medog
    autók nak a hangjait tom h kell megváltoztatni de nemtudjátok hol tok autó hangokat leszedni hozzá?
  • medog
    elnézést kérek,,,,, most nézem hogy egy patch kell...
  • medog
    hello, ha a san andreas kilép és ki írja hogy az alkalmazás hibát észlelt ezért leáll,, mit csináljak?? ha ujra rakom az sem segít... amugy fent van a modern mod,, de multkor is fent volt és akkor nem csinálta...
  • BIZ0906
    oks
  • Vlala #68962
    Wow! Brutál.
  • leho94
    hy. a faqban olvastam hogy ha kidob a game akkor miket kell leszedni.de azokat honnan tom leszedni?
  • Yoda001
    tudom..
  • Szabi1991
    ;-)
  • DJ Skyline
    van egy kis időm most reggel, kipróbáltam valamit! elvileg map editorban annyi rozsdás autót tehetek a játékba, amennyit bír a gépem! :D meg a hajót a kikötőben oda forgatom ahova akarom, elsüllyesztem, megdöntöm, felborítom, kirakom a sivatagba, stb stb! baromi jó, haza köttem kipróbálom ezt a játékban is! csak az a baj, hogy a hajó több részből áll, így több mindent arrébb kell rakni majd! :\ pár kép

szóval a fát is kitudom csavarni, házat is egyenlővé tudom tenni a földdel, hidakat eltűntetni a térképről, stb :DdD
  • BIZ0906
    Béta jelleggel publikus volt a 0.2 de csak azért, hogy a közönség véleményét meghallgassák és hogy ötketeket, meg bugok ki javítását javítság meg stv.
    ITT van ha érdekel de már szerver nincs rá ahogy láttam.
  • xotyi
    pedig mekkora lenne, a játék béli szabadság eggy apokaliptikus környezetben:)
  • Szabi1991
    sztem a TDU ból úgyis lesz magnum car konvert :)
  • DJ Skyline
    az elsüllyedt hajók még talán megoldható lenne valahogy, map editor vagy nem is tudom, de a többit mind lekéne modelezni, stb stb! egyszerűbb lenne új játékot írni SA motor alá :D
  • xotyi
    Magnum Mobile DUB edition? lol!
  • xotyi
    Eléggé illuzióromboló a forgalom meg az ép város:) Kéne csinálni eggy GTA - San Jericho-t (lerombolt város,megolvadt táblák,elsülyedt hajók,máló utcák,kiégett autóroncsok,mindenhol homokviharok és agresszív bandák) ötlet enyém ki valósítja meg
  • DJ Skyline
    VC-hez van, de hogy néz már ki :D
  • xotyi
    De olyatmegnemtaláltamsehol és még ez áll legközelebb hozzá
  • DJ Skyline
    hát ez...khm, LOL :D végülis ha jobbra nem futotta:D
  • DJ Skyline
    wrong information, az egy 308 GTS a Magnum mobil!
  • xotyi
    még a fényszórókat kell jellegzetes keretbe tenni és elölről durva lessz:)
  • xotyi
    jah igen és valaki tudna kezdeni ezel vmit?Ferrari 328GTS "Magnum" (bajszos szörös magányomozó a feka haverjával meg a lakájjal :D)autója csak bénán állnak a kerekei:(
  • Szabi1991
    Mad Johnson : Last V8 :)

• xotyi
    az lessz a kemény.. a Phoenix helyére és csak eggy lessz belöle!! :D
  • Szabi1991
    most csak azért is megcsinálom :DD
  • xotyi
    ezen felsírtam xD
  • DJ Skyline
    lehet azért, mert a kispolákon hiányzik az a dummy, ami felelős a motorháztető cseréért! nem tudom fejből melyik az a dummy, de 3ds maxban fél perc hozzáadni egyet!
  • Szabi1991
    rohadt kispolák.. nemtetszik neki a Last V8 motor :(
  • DJ Skyline
    na jó, elkalandoztunk, van Mad Max topik is
  • DJ Skyline
    google tele van hülyeségekkel, itt tudsz informálódni normálisan
  • xotyi
    jovanna, csak most beírtam h mad max- azt ami érdekesnek tünik arra rázoomolok :)
  • DJ Skyline
    mivel ezeket már régen feltették, így lelehet szedni egy csomó mindent! a WIP (work in progress) dolgokat értelem szerűen nem :)