GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Ugye nem rám gondolsz? XD (Csak ajánlom neked! 😄)
Amúgy télleg van 1-2 lol gyerek ott. Bár szerintem ezért még ne hagyd ott a játékot, inkább lépj be a klánunkban. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

részemrõl akkor passz, talán próbáld régebbi driverekkel
Elvileg növeli az is, iroda 2 van: egy Los Santos-ban a Mullholland Intersection alsó szára alatt, a másik Montgomery-ben az egyik sarkon amit ki kellett rabolni Catalina-val
misirulez
Már próbáltam, de ugyanolyan...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Fido4life
úúúúúristen mennyi születet gyökér van ezen a SAMP-n... asszem meghagyom a SA-t Single játéknak, végleg....

Fido4life
Ez a Dont Trust Anybody sorozat nagyon fasza 😄

Humesz
Hi! A szerencsejátékoknál befolyásolja a nyerési esélyeimet a begyûjtött patkók száma? Vagy csak az, hogy minél több pénz költök/nyerek a kaszinókban? A fogadóirodák hol vannak?
hello!
az lenne a kérdésem, hogy tudtok nekem olyat trainer-t mondani, amiben van olyan opció, hogy azt az órát állitsa le, amelyik pl. a repülõsulinál van, hogy 0:00-ról indul, és elõre számlál, nem pedig vissza 😊
elõre is kösz

szerintem kapcsold be a frame limitert a video settings-ben
Nuxa
Ehhez Szkájlájn meg a többiek értenek, de lehet, hogy a mostani drivert nem támogatja a gém, vagy lehet, hogy a videókártyádat nem támogatja.

Because cheese...

Nuxa
Jaja! Köszsz!

Because cheese...

misirulez
Senki?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Katun
Szevasz Fresh Duke!

1.: nem vágnak hátba a rendõrök, de ha ellenben nem veszed meg igen 😊
2.: 50dodó a teletank bezin
3.: annó 500körül volt XD
4.: a részeg emberek csövelnek elég sûrûn XD
5.: nem lehet használni sajnos 😞

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Fresh Duke
Hopp, most vettem észre:
Csak mi csövelhetünk, vagy mások is?
Ezt a módot lehet SAMP közben használni? (Szívesen lehugyoznék 1-2 embert benne. XD )

Fresh Duke
Á de lol. Le is szedem! 😊
Amúgy, ha kocsit veszünk (1. kép) akkor hátba vágnak a rendõrök gumibottal? XD
Mennyibe kerül a teletank benzin?
(És mennyibe került annó a teletank benzin?)

DJ Skyline
köszönjük szépen! bár most nincs fent az SA, de majd felteszem, mert kíváncsi vagyok a modra! 😊

Katun

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Katun
Nah felraktam lehet tölteni 😊
Ízelítõ képek:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5

És az újítások listája:

-hibák javítva
-pisilési lehetõség
-küldetés választás
-gumi javítás
-katapult a hydrában
-MC-Drive féle kocsiban kajálás
-autó vásárlás
-poroltót kapsz ha kigyullad a kocsid és elolthatod a tüzet vele
-tuningolt motorok boltja
-fõzés
-bankautomaták
-távirányítos repülõ, tank, autó, helikopter vásárlás
-És még sok más érdekesség

ebbõl könnyen lehet 1990 es magyarország modot is csinálni 😊

Katun
hát különösebben nem jön be a dolog mármint ez a criminal russia.
Feltöltöm nyugi, de mostmég bugos egy dolog és addig nem adom ki, nyugi déig fennt lesz!

akkor feltõltõd ?

Katun
Nyugi még csak most keltem 😊

feldobtad vhova ?
ha igen linket , ha nem akkor is 😊

ez a kép már régebben volt linkelve..
és a videómba is bekerült anno 2-3 hónapja...
😉

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

misirulez
Sziasztok!
Van egy érdekes problémám, nemtudom fordult-e már elõ valakinek...Ha bárki tudna nekem segíteni annak nagyon örülnék.
Szóval az a helyzet, hogy bizonyos esetekben, normálisan játszok aztán rendszertelenül egyszercsak iszonyatosan felgyorsul a játék, mintha 5-ör gyorsabban futna CJ és 5-ör gyorsabban menne a többi kocsi. Elég érdekes jelenség, ilyenkor ált az FPS marad annyi amennyi volt. Olyan is van, hogy ez a jelenség csak akor fordul elõ ha egy épületben vagyok (pl.: kondiban, vagy a saját házamban). Már több vidkari driverrel probáltam, de mindig elõ-elõ jön. Talán lehet azért mert DirectX-bõl a legújabb van? Melyiket használjátok a San Andreashoz?

elõre is THX az épkézláb 5leteket!

Fresh Duke
És mi történik, ha lecsövelek egy hekust? Nagyon mérges lesz érte?
Amúgy, szerintem 2 csövelési mód legyen, ne csak fehér, ne csak sárga. XD
Még v.mi:
Amikor teletöltjük a tankot, az mennyi zsozsóba kerül? (Illetve, azelõtt, és most.)

Katun
Miért lenne 403?
Ha nem tudjátok szedni kaptok REPIDSERES linket 😊
igen a gömb az tökéletes meg ennek a modnak az élvezhetõsége <#eplus2>

Csak a gömb tökéletes 😊
Dobjad alig várom a forbidden 403 feliratot 😊))
Katun
Kezd javulni a mod szerintem olyan holnap reggel fele feldobom akkora már tökéletes lesz!

King of Roads
hát nemtom, de elég érdekes. olyan "Roadtrain"-es
biztos nem tarolt le semmit mikor kanyarodott <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Szkániát lop 😛

És mit csinált ennyi lopóval?
King of Roads
bár szoktam unatkozni, ez nem saját "alkotás" <#wow1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
ki tudja...?<#hehe>

King of Roads
<#mf2><#vigyor3>

honan lehet leszedni ?
mert itt nemtalálom 😞

plz tõltsd fel vhova (vagy vki más)

<#banplz>

DJ Skyline
jó lesz, de a pisi lehetne inkább sárga, mert így fehéren olyan mintha.... <#idiota>

Azér a Postal2-ben látványosabb volt 😊
nagydolgot még nem tud csinálni CJ 😛

King of Roads
aztakurva ez állat fõleg a második kép <#idiota><#idiota>
beszarok <#wow1>

Fido4life
lol, fõzni ? lehet hogy felteszem a játékot <#vigyor3>

Katun
New San Andreas 2006 két új kép az 1.1-es verzióról.

Még lesz pár érdekesség:
-a járókelõknél nem csak pént lesz hanem bankkártya is
-CJ tud majd pisilni, de a rendõrök üldözik érte
-otthon tudunk fõzni magunkra
-lehet autót venni pár helyen
-motor vásárlás plusz annak tuningolása
-ha kigyullad az autónk, kiszálhatunk és kapunk egy poroltót és elolthatjuk a tüzet vele
-víz alatt is pisilhetünk és akkor a rendõrök nem üldöznek
-olcsóbb a benzin és gyorsabban lehet tankolni

és még majd sok más!

DJ Skyline
huhh <#wilting> nagyon jól néz ki!
ez is jónak tûnik!

Akos 001
olvass vissza,használd a faq-ot.....találjátok már fel magatokat..

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

a san andres nem jön be mit csináljak? csak egy fekete képernyõ jelenik meg és utána lefagy?<#help><#help>
Katun
Keress egy FiX-ed Cracket ITT
Elkezdtem megint a New San Andreas 2006-ot csak most sok extra Fííícsörrel 😊