GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na tééleg?
Fido4life
böö

sziasztok!!ki tud jó multiplayert a san andreashoz? Ahol ki lehet egymást nyírni lanon keresztül köszike!!!

Én olvastam figyelmetlenül, bocsesz. Amúgy nagyon süti lett így a mission-választás, gratula! Egyetlen gondom van csak: a kaszinorablásnál amint belépek az elõtérbe, mindig kilép a játék. Más küldetésnél nem tapasztaltam csak ennél.

Fresh Duke
1. Azért nem motort ad, mert ott van mellete a motor iskola, és ott van ár motor. 😛
2. Azért nem mondanám, hogy lassúak.

A heavy cost. I pay it gladly.

a crossmotoros kupában kellemes meglepetés volt hogy teljesíthetõ némi gyakorlással, nekem 29 pontra már elég volt a rekordhoz. érdekes hogy egy párizs dakar kamiont ad cserébe, inkább egy jó motort adott volna

a repülõtérre most jutottam be, elég király a repülés, a helikotperek is meglepõen értelmesen irányíthatóak, ami vizsont furcsa hogy roppant lassú minden légijármû

Fresh Duke
Amúgy én a következõket ajánlom:

Causal Mass Murderers
CrazyBob's Cops and Robbers

Ezek a kedvenceim. 😊

Fresh Duke
Seten:
Ha nem szereted a kaszabolós szervereket, menj CrazyBob szerverére. 😊
Ott sok jó cucc van, érdemes megnézni. (Csak nem magyar. 😞)
IP: 24.37.46.31:7766 (Csak PMbe írj magyar betûket, mert ha simán is, akkor nem jeleníti meg. PL: áéõúóüö...)

Fido4life
én mindig beteszem a Get High And Drunk modot, és amikor CJ beszívva sétál az utcán, és 1 drogdíler leszóltja, akkor mindig némán lefújom a füsttel...)

Segítsetek!!!lécci
Katun
Olvasd el a Readme fájlt abban leírtam, hogy választassz küldetéseket.
De lehet menteni, csak elég bugos néha kifagy tölktésnél, vegyél egy házat abban lehet menteni. A gettóban nem lehet menteni vagyis ahol eddig az elsõ házad volt. Ott csak egy kártya van amit ha felveszel rögtön megkapod a repülõi engedélyt.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

akármit válaszolsz nekik semmi nem fog történni
pénzt meg akkor kapsz ha felveszel egy prostit, ha beállsz velle valahova nem lefelé megy majd a pénzed ha nõni fog
Web mester
Hello!
Én elég kezdö vagyok a letölthetö kocsik berakásával ugyhogy volna egy kérdésem.
Beraktam sikineket de tovább nem tom csinálji mert már egy kicsit magas nekem a leírás 😊
Most az alap kocsiknak ilyen bazi nagy kerekük van és az interneten nem olyan nagy a kerekük ugyhogy gondolom ez azért van mert csak félig raktam be.

MIa jó multi?lanra kábelen keresztül kéne multi segítsetek!!!
ja,és a drogdílerekkel lehet vmit kezdeni azon kívül hogy lelõjük és kiraboljuk õket? egyáltalán mit kérdeznek amire válaszolunk?

a kurvákkal ha megvan a max pimp level mi történik, hogyan lehet õket tejeltetni?

köszi a válaszokat. lenne még pár észrevételem és kérdésem:

amit hibának tudnék felhozni eme remekmû játék ellen az pl:
a kocsiban a kameraállás hátulnézetbõl nagyon alacsony, igen zavaró, hiába gamepadozok és mozgatom hogy jobban lássak, akkor meg kanyarodik is soxor hozzá. de ez a kisebbik gond. a nagy az, hogy szeretek hátrapillantgatni hogy milyen forgalmi helyzetet okoztam éppen, és míg az egyik pillanatban senki nem volt elõttem, a visszapillantás után csodák csodája odateleportálódik vmi aminek nekimegyek. a kocsiból kiszállás kameramozgatása is hagy némi kívánnivalót maga után, nagyon zavaró tud lenni "éles" helyzetben

néhol villog a talaj textúrája a hegyoldalban bizonyos távolságból, és talán a fû és növényzet megjelenítését rakhatták volna max látótávolság mellett messzebbre is, gondolván azokra akiknek erõs a kártyájuk (én pl csak most kezdtem el vele játszani mert most már jó hozzá a gépem)

talán a hibákból ennyit tudok mondani, meg hogy néhol nem tökéletes a mozgás akár gyalogosan akár kocsival ha megakad vmilyen tereptárgyon, de ezt szinte már említeni sem merem, mert akadékoskodásnak tûnik ahhoz képest hogy mennyire klassz játék

- hol találhatok olyan házakat amiket ki lehet fosztani?

DJ Skyline
ne chateld szét a topikot pliz, majd aki tud válaszol!

Valaki írjon már jó multi player modod ami 2 ketten lehet lanon kábelen keresztül olyan multit !köszi

Mirõl, a SA-MP-rõl?

Seten mi az msn -címed?máskor is dumálhatunk felõlem
Fido4life
nah ezeke majd kipróbálom..😊

Olyat hallottam hogy a gta legujabb része new of the gta Igaz?

Üdv! Merre szoktál nyomulni? Én ezeket szeretem:

GTA.ru Mini-Missions
Ratt's SA-MP Server

itt legalább nem csak "mejekoszthentelek" van hanem kicsit izgalmasabb/változatosabb a gém.
Persze általában addig játszom amíg oda nem keveredik valami gyökér és szét cheat-eli az egészet. Nem is értem miért nem lehet ezeket bannolni ilyenkor?

Hol lehett kocsit venni?
mert énis feltettem a modot csak nem tom hol lehet kocsit venni!!

Kitróbáltam, naonjó, de: azt írja: "elérhetõ az elején összes missió"
Hát én nem találtam egy darabot sem és menteni sem lehet sehol.

Sziasztok!Ki tud jó modot a játékhoz?
a mentõzés a max életet is megerõsíti. akármennyi az életed 150%-ra fog nõni
Taxi: 50 utas a max. Jutalom: utána minden taxi nitrót kap, + a taxizásból befolyt pénz.
Mentõ: 12. szint után max élet, de ez nõhet magától is.
Rendõr: 12. szint után a max. páncélod 150 lesz.
Graffiti vagy 'tag-ek': ha mind a 100 megvan, akkor a Jonhson házban AK-47, Tec-9, Molotov koktél és Shotgun fog megjelenni.

köszi, még pár kérdés amire nem jöttem rá eddig

mit ad a taxizás és mennyi a limitje? ha jól emléxem korábbi részekben 15 volt
a mentõzés 200-as életet adott, itt viszont a sporttal is nõ a max health, és nekem már duplahosszú a csík. van e értelme vele szenvedni, az 5iknél tovább még nem jutottam benne
a rendõrködésnek mia jutalma és a limitje?
47 grafitit már megtaláltam, de többet nem. igaz megvannak róla a fotók, de jár e vmi bónus ha megvan mind, érdemes e ezzel foglalkozni komolyabban?

DJ Skyline
egy küldetés lesz, ahol úszkálni kell a víz alatt! és nem lehet felmászni sajna!

miert kell a restart win?
lehet valamit találni a víz alatt, hgoy van olyan képesség ami a tüdõt erõsíti?

mólónál lévõ létrán miért nem lehet felmászni a parthoz? vagy legalábbis nem jöttem rá melyik gomb aktiválja

Hellotok, szeretnék egy problémára megoldást találni:
Az van hogy elinidtom a játékot(crackes) és bejön minden ilyen rockstargames meg minden és nem hozza be a menüt hanem automata kilép a gaméból. Azt szeretném kérdezni mért lehet ez?
Herold
Húzd ki a modem tápját fél percre és restart win.

csáztok
Fido4life
nos ha tudod, akkor a dugó kihúzása, vagy a modem ki-be kapcsolása segíthet (nálam mindig az 😊)

Fresh Duke
Ha van köztetek v.ki, aki kicsit ért a géphez, segíthetne nekem:
Engem (bár tudnám miért) bannoltak egy szerverrõl. (Jóvan nem egyrõl, de a többirõl csak trágár beszéd miatt. 😄)
Na, és vissza akarok jutni, mert van ott 1-2 haverom.
Na de hogyan?
1. Elvileg dinamikus az IP-m, nem tudjátok, hogytom változtatni?
2. Van v.mi más módszer, a visszajutáshoz?

Elõre is THX a bölcs segítségért! (Márha lesz olyan. 😄)

UI: Ja, azért bannoltak, mert a "társam" széthunterezett megállás nélkül, de még a többi társát is, és én visszapofáztam...

Fresh Duke
Aki csitosz, az csitosz. Csak sajnálni birom õket.
Apropó, ma szétbasztam egy csitoszt deserttel, mikor õ minivel jött. 😄
(A balfasz nem kapcsolta be a God módot. XD)
Azt DB-vel próbálkozott, csak a kocsi mögé ugrottam, és átlõttem az üvegen keresztül. 😛 Pumukli volt a láma neve.
Nem értem, miért nem jegyzik meg, hogy Fresh Duke-kal nem lehet szórakázni...

DjCooll
Hát enyit érnek a rendõrök CJ ellen😊

Unatkoztam😊

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Katun
Ki van írva, kikúrt bebaszott nagy betûkkel, de ezerszer megmondtam és már idegesít ezé nem csinálok magyarországra modot csak külfödieknek mert õk megértik és nem n00bok és olvasnak és még readme fájlt is olvasnak. TEHÁT ÚJ JÁTÉKOT KELL KEZDENI!!!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

DE új karrier kezdésnél minden felvan oldva 😊
és már nincsenek kûldik..

Web mester
Basszus az úgy nem good!

Fido4life
mondjuk jó játék mod lehetett volna 😊

<#buck> azt csak elírtam , sry

Fido4life
karriert ?

új kariert kell kezdeni..

Web mester
Nekem ez a New San Andreas nem megy!
Elinditom a játékot,betölt,kiválasztom a mentést,tölt és kilép.
Szerencsére csináltam biztonsági mentést...De azért be szeretném rakni.
Mi lehet a gond?

Humesz
Köszi
ha jól tom a CMM be van 😊

Fido4life
Persze, majd pont téged xD Az a gond hogy sajna nem csak 1-2.. Milyen klántok van ?