GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Gondolom valahogy helyzetbe kell állni a tanker-gép mögött és az feltölt.
Még én is próbálkozom. 😊
Azt hogy melyik KITT a jó, azt magam se tudom, de én leszedetem mindet. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Amit még tapasztaltam: próbálkoztam a mentõs küldetéssel de kb 10 ember leszállítása után nem ad többet. Nincs több sérült. Sem városban, sem "vidéken". Ja és nem lehet tankolni sem a mentõautót. 😊
Még a légi-utántöltéssel van gondom, azt még nem sikerült megoldanom. Néha egyáltalán nincs ott a piros karika a tanker mögött.
bocs :S
Las Venturasba?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Hello World!
Hello World!
Hello World!
Fresh Duke: arról az oldalról már 1-et letöltötem és az is nagykerekü.Melyik a jó?
Háhá, akkor ezt bebuktad. 😊
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Nézd már meg a banner felsõ részét! Szerinted az a piros-fehér-zöld sáv mi lehet? 😊
2. Kittet itt találsz.
3. Seten, iga, hogy felesleges csinálni, de ha látják az emberek, hogy 2ten vannak ott, biztos fellépnek mások is. 😄
VAn egy readme fájl, amiben leírom mit kell csinálni, veszel egy házat ott tudsz menteni csak az a piros karika az egy BUG szal javítom a köv verzióban 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Ha az M-134-esre gondolsz én két helyen is találtam:
egyet San Fierroban a vasúti híd asszem elsõ pillérének a tetején,
egy másikat Las Venturasban,a jobb felsõ sarkában (térkép) a vasúti síntõl balra van egy mélygarázs, annak a legalsó szintjén.
Á,szerintem felesleges csinálni külön egy servert. Bemennek egy olyanra amin nincs senki aztán ott elbohóckodnak. Elég nagy az a hely nem? 😊
csak a legjobbak szólnak, eszetlen jó mûsorok:
Entertaining America with Laszlo
I say, you say
Wild Traveler
Gardening with Maurice
Volt, hogy meg kelltt állnom kocsival az út közepén, mert lefordultam a röhögéstõl😄DDD
...vágod?
De, ha csak ketten akartok játszani, akkor csinálsz magadnak egy szervert (nemtom hogy), azt megcsinálod, hogy kódos legyen, és akkor csak ti ketten játszhattok rajta. 😊
Ennyi az egész!
2. A "readme" fájlban levan írva minden.
3. Steweee: ha hidrában vagy, akkor nyomd a num 8at a gyorsuláshoz.
4. Küldit akkor kapsz, ha megnyomod azt a gombot, amit readme írt. XD
5. Ha már sokat játszottál, és mester leszel, mint én, akkor majd kitudod kerülni a mátrikszozó gyalogosokat is.
Olvass már vissza pár hozzászólást, ne kínlódj!
amúgy repülni tök frankó, tetszik hogy elmegy magától is a levegõben, lehet közben egérrel nézelõdni. mondjuk még egyenlõre be sem engednének a repterekre, mivel történetben nem tartok ott, de hát nem nagy szám egy kocsival a bódé mellé parkolni és úgy átugrani rajta. amilyen nagy a választék repcsikben viszont annál kevesebb hajókban
eléggé idegesítõ a gyalogosok részérõl hogy szinte mindig a kocsi elé vetõdnek, és éppen ezért gázolom el õket, és rögtön üldözni kezd emiatt a rendõr. van hogy elmegy emiatt egy küldi, és kezdhetem újra
Tesztelgetem folyamatosan 😊, ha van valami szólok!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG