GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
KÖNYÖRGÖM VALAKI SEGÍTSEN!!<#rinya><#wilting><#bdead><#szomoru1><#violent><#falbav><#fejvakaras><#email>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Gondolom valahogy helyzetbe kell állni a tanker-gép mögött és az feltölt.
Még én is próbálkozom. 😊

Fresh Duke
Mi, az osztálytársammal már gondoltunk arra, mivan ha Shamallal megyünk, de télleg, azt hoyg kell feltölteni?
Azt hogy melyik KITT a jó, azt magam se tudom, de én leszedetem mindet. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Akos 001
handling.cfg-de erre is keress vissza,van róla egy leírás,hogy mi micsoda a handligben.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Amit még tapasztaltam: próbálkoztam a mentõs küldetéssel de kb 10 ember leszállítása után nem ad többet. Nincs több sérült. Sem városban, sem "vidéken". Ja és nem lehet tankolni sem a mentõautót. 😊

Még a légi-utántöltéssel van gondom, azt még nem sikerült megoldanom. Néha egyáltalán nincs ott a piros karika a tanker mögött.

ez volt a kocsiban😊)
én nem tudom
bocs :S
meg hol lehettt ebbe a modba kocsit venni?
Las Venturasba?
Web mester
Hogy írjam át?

SZiasztok nem tok lanon játszani a haverommal a másik szobába mert nem jó ip-re csatlakozik!4nem lehet át írni
Akos 001
átírod a kerék méretét,nem lesz tökéletes,de jobb mint a semmi...

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Casper007
A textúrás magyarítást megszüntették, mivel sokaknak lefagyott miatta a gép. Csak szöveges magyarosyítás van, nemrég fejezték be a végleges változatot.

Hello World!

Casper007
A textúrás magyarítást megszüntették, mivel sokaknak lefagyott miatta a gép. Csak szöveges magyarosyítás van, nemrég fejezték be a végleges változatot.

Hello World!

Casper007

Hello World!

Web mester
Már kerestem ott és régebben is az volt a téma hogy csomo nagykerekü van...

Fresh Duke: arról az oldalról már 1-et letöltötem és az is nagykerekü.Melyik a jó?

Akos 001
Lap alján keresõ.

Fresh Duke
Hát ja. Bár szerintem megróbálhatnák mégegyszer megcsinálni.

Háhá, akkor ezt bebuktad. 😊

Akkor menyj rá, és olvasd el a fejlécen irt 3. sort!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Nézd már meg a banner felsõ részét! Szerinted az a piros-fehér-zöld sáv mi lehet? 😊

Fresh Duke
1. Itt egy fegyós kép, ott mutatja hol vannak minik. (Én Toreno házában máig se találom. XD
2. Kittet itt találsz.
3. Seten, iga, hogy felesleges csinálni, de ha látják az emberek, hogy 2ten vannak ott, biztos fellépnek mások is. 😄

Web mester
Kitt-et keresek!Eddig csak ilyen buulékony bazi nagy kerekeü kitt-et találtam.Hol van egy normális kitt?

Valaki tudja-e hogy van-e a San Andreashoz textúra magyaritás? Nekem nagyon kellene!

minigun van Toreno házában is, ahol a monsteres küldi volt
ha megértenék minden szót, én is azt hallgatnám állandóan.. xD
Katun
Szeva!!!

VAn egy readme fájl, amiben leírom mit kell csinálni, veszel egy házat ott tudsz menteni csak az a piros karika az egy BUG szal javítom a köv verzióban 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Ha az M-134-esre gondolsz én két helyen is találtam:
egyet San Fierroban a vasúti híd asszem elsõ pillérének a tetején,
egy másikat Las Venturasban,a jobb felsõ sarkában (térkép) a vasúti síntõl balra van egy mélygarázs, annak a legalsó szintjén.

Á,szerintem felesleges csinálni külön egy servert. Bemennek egy olyanra amin nincs senki aztán ott elbohóckodnak. Elég nagy az a hely nem? 😊

Beast Machine
Nektek mi a kedvenc rádióadótok (az mp3 playeren kívül)? Nekem ofkorsz a WCTR - West Coast Talk Radio!

csak a legjobbak szólnak, eszetlen jó mûsorok:

Entertaining America with Laszlo

I say, you say

Wild Traveler

Gardening with Maurice

Volt, hogy meg kelltt állnom kocsival az út közepén, mert lefordultam a röhögéstõl😄DDD

...vágod?

Fresh Duke
Berakjátokat a fájlokat a GTA SA fõmappába. Utánna elindítjátok a SAMP-ot. beírtok v.mi nevet magatoknak. Rámentek alul az Internet szóra, és kiválasztotok egy szervert. (A helyetekben utánna ABC sorba állítanám õket, és egy magyarra mennék.)
De, ha csak ketten akartok játszani, akkor csinálsz magadnak egy szervert (nemtom hogy), azt megcsinálod, hogy kódos legyen, és akkor csak ti ketten játszhattok rajta. 😊
Ennyi az egész!

Fresh Duke
1. Ott voltak a mappában a biztonsági másolatok.
2. A "readme" fájlban levan írva minden.
3. Steweee: ha hidrában vagy, akkor nyomd a num 8at a gyorsuláshoz.
4. Küldit akkor kapsz, ha megnyomod azt a gombot, amit readme írt. XD
5. Ha már sokat játszottál, és mester leszel, mint én, akkor majd kitudod kerülni a mátrikszozó gyalogosokat is.

sziaztok!!letölötttem a Multiplayert mdot SA-MP-t és hogy kell játszani ketten?úgy hogy fel teszük ahol a játék és aztán ketten egyerre elinditjuk a szervert és aztán ha elindítjuk a játékot akkor úgy jó ?

Olvass már vissza pár hozzászólást, ne kínlódj!

a New San Andreas 2006 v.1.1 ben vhol lehet menteni, mert ez igy kicsit gáz visze, majd ki kellene lépjek, és nem tudok menteni! Légyszi segitsetek

a kis sugárhajtású magánrepülõ és a spitfire szerûség tûnik nekem a leggyorsabbnak ránézésre az állományból. azokkal repültem, de elég lassúak sztem. vagy nem tudom hogy lehet vele jobban felgyorsulni, nem elég neki simán az iránybillentyû, hanem a sprintet is gyorsan kell nyomogatni hozzá mint futásnál vagy cangázásnál?

van olyan mod ami csak sebességmérõt rak bele? nagyon hiányzik, és még az alapjátékkal nyomom egyenlõre, minthogy még nem játszottam vele korábban.

amúgy repülni tök frankó, tetszik hogy elmegy magától is a levegõben, lehet közben egérrel nézelõdni. mondjuk még egyenlõre be sem engednének a repterekre, mivel történetben nem tartok ott, de hát nem nagy szám egy kocsival a bódé mellé parkolni és úgy átugrani rajta. amilyen nagy a választék repcsikben viszont annál kevesebb hajókban

eléggé idegesítõ a gyalogosok részérõl hogy szinte mindig a kocsi elé vetõdnek, és éppen ezért gázolom el õket, és rögtön üldözni kezd emiatt a rendõr. van hogy elmegy emiatt egy küldi, és kezdhetem újra

Tesztelgetem folyamatosan 😊, ha van valami szólok!

Humesz
Azt a nagy állat golyószórót amit a Black Hole Project küldetésben kaptunk, azt hol lehet újra megszerezni? Meglehet?
De azért vki tud segiteni?

New San Andreas 2006 v.1.1: Nagyon jó ez a mód, de van egy rossz dolog benne: mikor felüllök a bmxre akkor kapok 350 dollárt, elkerekezek a CJ házig, bemegyek az ajtón, nincs semmi. Nem lehet menteni, de fent a hálóban van egy Repülési igazolvány, amivel be tudok menni minden repülõtérre. Gondolom elmegyek biciklizni még egy kicsit, hátha kapok vmi küldetést, de nem. Mikor megyek vissza CJ házához, látom a ház háta mögött levõ útról, hogy van egy piros kör a ház tetején, nagynehezen feljutok, beleállok, megintcsak semmi... Valaki tud adni nekem egy használati utasitást ehhez a módhoz? Nem csináltam biztonsági másolatot a fájlokról és már nincs meg a dvd, úgyhogy nagyon leszivtam... Sztem ne töltse le senki addig, amig meg nem tudja, hogy hogyan kell vele játszani.

ok köcce
bazs1
írd be gugliba azt válogass

de milyen honlapon?
köcce
bazs1
gugli/banner

köszike!!bazs1 de még 1 kérdés:hol lehet letölteni?elõre is köszi😊
bazs1
SA-MP

Szia melyik multiplayer mod a jó ahol nem versenyezni hanem egymást kinyírni lehet lanon keresztül (kábelen) segíts Katun-vip légyszí
Katun
Van pár hiba a gémben még, sõt rengeteg ezért sok dolgom is van vele ezáltal 😞, elõször azt hittem a magyarítás miatt, de nem. Majd olyan december körül jön a javítás, addig szerintem ki lehet bírni 😊, mellesleg más hibát nem tapasztaltál?

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

na tééleg?mi?