GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült 99%ra megcsinálnom, sé sokáig tartott, míg rájöttem, hogy csináljam meg úgy, hogy fele annyi idõmbe se teljen az egész. 😄
Toreno házában akkor lesz csak Minigun, hogyha 100/os a játék?
Én (még csak) 85,56%-nál tartok. Télleg, nem tudjátok, mi a mellékküldik között, az a "Fuvarozó missziók 2-es szintig."?
Mert arra még nem jöttem rá... (Az biztos, hogy nem a csomagkihordós, és nem is a kamionos!)
A heavy cost. I pay it gladly.
Kösz! Végre sikerült. Most van Apache-om a reptéren. Igaz a hangárban már volt egy, azt sokkal könnyebb volt megszerezni a Heli Hell küldetésbõl. 😊
nem tudom honét lehetne letölteni a gta sanandreas-ot aki megtudná mondani az mail cimem:[email protected]
eröre is nagyon köszönöm<#worship>#worship><#wave>#wave><#integet2>#integet2>
"az elégedett maffiozó, elégedetten ücsörgél saját casinójábn"
no comment D:
"nagy a szmog 😄"
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Na azzal most én is szopok. Már csak az ejtõernyõzést kellene arany fokozatra megcsinálni de egyszerûen nem bírok 56 mp-nél hamarabb földet érni pont a közepébe.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
most tartok a repülõs-iskolánál, de nagyon nem megy a repülõvezetés 😞😞
amikor sikerül egész jól megscinálnom, akkor is csak 8%-ot kapok rá.
nem tudna valaki segiteni??
És az mit jelent, hogy 100%-ra?
Az iskoláknál tiszta, ott kiírja.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Meg nekem van egx qrvajó joysztikom. Igen jól lehetne vele repünli, csak 1 gond van:
Sehova se lehet bedugni!!!! 😮 Mert a P2es gépemen volt hozzá bemenet, de itt nincs. 😞 Szerintetek lehet hozzá v.mi féle átalakító?
Lamase: Gran Theft Auto Lego City? XD
egyébként sajnos nem lehet megoldani játék közben hogy a gamepadról átdugom a joyt mikor repülni akarok, mert nem mûködik csak az amelyikkel elindult a játék
a kettõt egyszerre indítva meg a gamepaddal megy
de a kérdés az az, hogy lehet e úgy játszani vmivel hogy egyszerre van mûködtetve a gamepad és a joystick. mivel a kocsitmotort a gamepaddal jó, repülni viszont joyyal? meg lehet vhogy oldani?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Radio Extractor-al nem, az tuti..
Amúgy, nem volt a legkönyebben ez az export. V.hogy érezte, mikor kocsit keresek...
Pl: amikor nem törõdtem az exporttal, tömegesével mentek az exporttozható autók-motork, mint pl az FCR-900, bezzeg mikor az, meg még 2 jármû maradt hátra, egyetlen 1 nem volt az utakon.
De, nagy nehezen végeztem vele, és most nagyon örülök. 😄
Alapgyorsításra!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Volt ilyen nekem is de nem biztos, hogy a játék hibája. Én feltettem egy audio-driver frissitést és utána passzos volt.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
95ruppó. 😮 (Gondolom annyi, mint exportnál.)
Szóval, azt mondod, hogy ha kinyírom az õröket, ingyen is magkapom? <#hehe>#hehe> <#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
300? A Turismo 95000-be kerül! Bár én inkább hazavágtam az õröket és lenyúltam a verdát. 😊
Amúgy mennyibe kerül 1 kocsi? (Átlagban.)
Nézd meg a képet: #65451
Ha abból nem jössz rá, baj van. 😊
Annyit segítek:Los Santos