GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Én a Destroy the Targetsnél szívtam sokat! 😄
Sikerült 99%ra megcsinálnom, sé sokáig tartott, míg rájöttem, hogy csináljam meg úgy, hogy fele annyi idõmbe se teljen az egész. 😄

Toreno házában akkor lesz csak Minigun, hogyha 100/os a játék?
Én (még csak) 85,56%-nál tartok. Télleg, nem tudjátok, mi a mellékküldik között, az a "Fuvarozó missziók 2-es szintig."?
Mert arra még nem jöttem rá... (Az biztos, hogy nem a csomagkihordós, és nem is a kamionos!)

A heavy cost. I pay it gladly.

Kösz! Végre sikerült. Most van Apache-om a reptéren. Igaz a hangárban már volt egy, azt sokkal könnyebb volt megszerezni a Heli Hell küldetésbõl. 😊

Fido4life
a fene, nah ez lett volna az uccsó:

szasztok

nem tudom honét lehetne letölteni a gta sanandreas-ot aki megtudná mondani az mail cimem:[email protected]
eröre is nagyon köszönöm<#worship><#wave><#integet2>

Fido4life
Nah ma is elvoltam a játékkal:

"az elégedett maffiozó, elégedetten ücsörgél saját casinójábn"

no comment D:

"nagy a szmog 😄"

ha lefelé nyomod az elõre bill.t és csak 20mp-nél nyitod az ernyõt, utána kis fékezéssel bele lehet huppanni a közepébe
Humesz
100%=Összes!! Mi mást jelentene? Amíg nem csináltam meg mindet addig egy darab fegyver nem volt Toreno házában, amint végeztem velük egybõl ott termett 4 köztük a minigun is! Az azért gáz, hogy ha végigjátszod a játékot akkor az alküldik és egyéb melléksz*patások nélkül is csak 70-80% között jársz valahol. Pedig az utolsó küldiért meg lehetne kapni legalább 5%-ot, fõleg úgy hogy mondjuk nincs kész elõtte a tûzoltás és így a tüzeket is kell oltani.
Érdemes USB-s joy-t használni, nagyságrendekkel jobban megy repülés 😊

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Na azzal most én is szopok. Már csak az ejtõernyõzést kellene arany fokozatra megcsinálni de egyszerûen nem bírok 56 mp-nél hamarabb földet érni pont a közepébe.

Akos 001
gyakorolj,egy idõ után meglesz

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

hi!
most tartok a repülõs-iskolánál, de nagyon nem megy a repülõvezetés 😞😞
amikor sikerül egész jól megscinálnom, akkor is csak 8%-ot kapok rá.
nem tudna valaki segiteni??

Airon
Szasztok, mirõl folyik a duma ???

És az mit jelent, hogy 100%-ra?
Az iskoláknál tiszta, ott kiírja.

Humesz
Fresh Duke! Egyszer írtad, hogy "Én Toreno házában máig se találom" a Minigun-t! Én megtalálta, bár keresni nem kellett, mert amint bemész a lépcsõn már ott is van a szemed elõtt, nálad az lehetett a baj talán, hogy nem csináltad meg 100%-ra a Toreno-s küldiket, mert azt csak akkor kapod meg
Logitech rumblepad II-m van de õszintén szólva, egérrel könnyebb gyorsabb irányítani, autóban meg nemsok értelme van ebben a játékban. (Egy szimulátorban annál inkább) A Joy-hoz meg külön hangkártya kellene azon van game port. (Mondjuk az én epoxomon van de tudom hogy mostanában lespórolják)
lamase
ez a gta3as kubrick pack, ebayen 30 dolcsi, van vice city-be is

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Fresh Duke
Neked milyen Gamepadod van? mert az én olcsó Tescosommal nem akar menni. <#idiota> (Bár, én mindig játék közben dugtam be, majd kibróbálom elõtte is.)
Meg nekem van egx qrvajó joysztikom. Igen jól lehetne vele repünli, csak 1 gond van:
Sehova se lehet bedugni!!!! 😮 Mert a P2es gépemen volt hozzá bemenet, de itt nincs. 😞 Szerintetek lehet hozzá v.mi féle átalakító?
Lamase: Gran Theft Auto Lego City? XD

a rudderral nem mozgatja a hátsó fakron lévõ oldalkormány szárnyat. miért? alapból miért nem tudja? ugye a billkombója a jobbra balra nézés, de ha már joyyal repülök? másnak sem megy?

egyébként sajnos nem lehet megoldani játék közben hogy a gamepadról átdugom a joyt mikor repülni akarok, mert nem mûködik csak az amelyikkel elindult a játék

a kettõt egyszerre indítva meg a gamepaddal megy

ma vettem egy saitek cyber evo forcét a média marktba 11.000 ért . a sima force feedback nélküli volt egy tizes, nem tudom miért volt ez ilyen olcsó, de már mindegy, a lényeg hogy megvan. nagyon állat, mit ne mondjak!

de a kérdés az az, hogy lehet e úgy játszani vmivel hogy egyszerre van mûködtetve a gamepad és a joystick. mivel a kocsitmotort a gamepaddal jó, repülni viszont joyyal? meg lehet vhogy oldani?

lamase

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Wow, sztem így nagyon komoly lett a város. Ezt honnan lehet letölteni? Vagy ez csak a Criminal Russia Mod-ban fog megjelenni? Mert hallottam, hogy létezik egy mapbuilder nevû program, amivel objektumokat lehet hozzáadni a játékhoz. Én is szeretnék több épületet/buszmegállót/stb belerakni a játékba. Valaki nem tud segíteni?
nekem csak ezek vannak meg..a többit nemtom megszerezni én sem..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Valaki nem tudja hogy a WCTR rádiót mivel lehet kikonvertálni?
Radio Extractor-al nem, az tuti..
cheat-et? pl. itt is 😊
bazs1
"csak sétáltam az utcán"😄

Veper
hol találunk kódokat

Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****

Fresh Duke
LV-ben csak sétáltam az utcán, azt majdnem elütött vagy 3. XD
Amúgy, nem volt a legkönyebben ez az export. V.hogy érezte, mikor kocsit keresek...
Pl: amikor nem törõdtem az exporttal, tömegesével mentek az exporttozható autók-motork, mint pl az FCR-900, bezzeg mikor az, meg még 2 jármû maradt hátra, egyetlen 1 nem volt az utakon.
De, nagy nehezen végeztem vele, és most nagyon örülök. 😄

Elvileg Prickle Pine-ban lenne spawn helye de mégse. Mászkálj a Strip-en estefelé akkor talán találsz, de különben Prickle Pine-ban is elég gyakori.
göri99
csao ha valakinek van save-je a New San Andreas 2006 v.1.1-hoz az pls szoljon már elöre is kösz!

THX megpróba este, holnap beszám.
mikszer
tenku<#idiota>

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Csá ezt próbáljátok ki! Startmenü =>Futtatás ide beírjátok hogy dxdiag és itt a hang füllnél: A hangok hardveres gyorsitási szintjét leveszitek
Alapgyorsításra!

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

mikszer
Nekem is elmegy a hang (SB Live kártya)... <#szomoru1>

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Nekem is fõleg esõben eltûnik a hang. Úgyértve zörejek, zene van esõhang van, csikorgások lövések nincsenek. 2003-as vagy 4-es a legfrissebb SBlive driver. Nincs újabb annál ami fenn van. No comment.
Nem tudjátok, hogy hol van Cheetah? Szükségem lenne rá a Export-hoz, de órákon át sehol nem találtam...<#pardon1>
Fido4life
nah asszem ez uninstall, harmadjára fagyott, úgy is ha kivettem a magyarítást...

Fido4life
Na bazz feltettem, elkeztem baromkodni, aztán taxizni erre lefagyott..xD

Fido4life
NAh most töltöm a New SA v1.1-et, meglátjuk milyen, addig is a készítõtõl azt kérném, hogyha csinálna egy ujjab verziót, a High And Get Drunk Modot mindenképpen tegye bele, mert akkor szinte tökéletes lenne a mod.. Elõre is kösz !

torque12
hol lehet kocsit venni? PM ben küldje el nekem valaki PLS! köszike

Volt ilyen nekem is de nem biztos, hogy a játék hibája. Én feltettem egy audio-driver frissitést és utána passzos volt.

Miért van az hogy néha elmegy a hang? Játszok, majd hirtelen megszünik. Minden hang. se a rádió nem megy se semmi. Csak akkor lesz újra, ha küldetést kezdek el és akkor kezdenek beszélni. Mit csinálljak? Van ötletetek?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Énszerintem neked csak a data2.cab kell, az sztem valahol le is tudod tölteni! Sok sikert!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

köcce
A csomagolásban sérûlt a fájl szóval bukta vagy tényleg megveszed vagy elkéred valakitõl ahogy az elõzõ hozzászóló mondta

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fresh Duke
Hát az elsõ kéen CJnél alig több mint 300$ van. XD
95ruppó. 😮 (Gondolom annyi, mint exportnál.)
Szóval, azt mondod, hogy ha kinyírom az õröket, ingyen is magkapom? <#hehe> <#ravasz1><#idiota>

300? A Turismo 95000-be kerül! Bár én inkább hazavágtam az õröket és lenyúltam a verdát. 😊

Fresh Duke
Most nem azért, de megénzem, hogy 300$-ból, veszel egy Turismot, vagy egy Banheet. 😛 (#65451 1.kép)
Amúgy mennyibe kerül 1 kocsi? (Átlagban.)

Nézd meg a képet: #65451
Ha abból nem jössz rá, baj van. 😊
Annyit segítek:Los Santos

HOL LEHETT KOCSIT VEMMI??
Akos 001
vedd meg a játékot,slussz
vagy kérd kölcsön valakitõl...a tieden hiba van

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"