82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Szabi1991
    mien taxi ? :)
  • xotyi
    nincs vkinek vmi jó kis taxi modellje? márt unom a mostanit:/
  • Szabi1991
    SA-MP

HostName: Hydra Madness Clan Server [2] by Salaander
    Address: 89.147.68.28:7777
    Players: 2 / 12
    Ping: 27
    Mode: STUNT - lvl.17
    Map: San Andreas

a jelszó ugyanaz :)
  • Web mester
    Gizda
  • medog
    100000 köszönet! mostmár yo thx!
  • DJ Skyline
    teljes

esetleg itt van a cam hack, akinek kéne! meg itt van a car spawner is
  • medog
    hello! felteszem a fraps (full változatát!??) és nem indítja el, csak a demot... miért lehet ez? valaki plz küldje el nekem a teljest htx thx thx
  • Sland
    közben meglett azért is vontam vissza
    azért köszi :)
  • DJ Skyline
    GTA San Andreas\data\vehicles.ide
    jegyzettömbhöz társítsd, és bal sorban lesznek a számok
  • Szabi1991
    modelleket cserél ki :P
  • Katun
    Valószínűleg kompatibilis lesz, mivel ez csak egy Mission Mod (vagyis programozás) a Road Warrior meg Modelleket rak be.
  • Szabi1991

remélem Road Warrior mód kompatibilis lesz :P
  • Katun
    Na akkor mivel te észrevetted.
    AZ egy új FÍCSÖR LESZ.
    Ha falnak megyünk nagy sebességgel, vagy valami kemény tárgynak akkor, a kocsi kigyullad, az életünk lemegy és széthullik a kocsi, mind-e mellett, a légzsák is kinyílik némelyik kocsiban. Na a légzsák az egy külön szám lesz. Mert nincs modell rá a játékban csak a fékező ernyő a repülőkhöz. Az van lekicsinyítve és berakva. Este rakok képeket.
  • Szabi1991
    mi ? :)

hmm , légzsák ? :DD
  • Katun
  • Szabi1991
    :PP
  • Fresh Duke
    Nincs chara spawner program? :D
    Ami olyan, mint a car spawner, csak embereket ad. :D (Pl: rendőrt, tűzoltóst, hajléktalant, elvist...)
  • Web mester
    Kár hogy ilyenre nem gondoltak a programozok.
  • ldavid
    van konzolos topic is de mivel a küldetések ugyanazok gondolom box-on is ki kell nyírni az egyik parkolófiút lent a garázsban és fel venni a kék póló ikont
  • DJ Skyline
    ja, gondolkoztam hogyan lehetne embereket oda csalni, de ahoz már körözési szint kellett volna, rendőrök meg mindent szérbarmoltak volna :|
  • Web mester
    Kár hogy ez be van állitva.
  • Fresh Duke
    Hát látom te se unatkozol. XD
    Amúgy az a videó jó lett. :)
  • Twetr0x
    Nekem már fel van rakva a játék crackelve, kb egy éve nem játszottam vele, de most elővettem és láttam, hogy van patch. Ha most csak simán elindítom a patch-et, akkor fel fog menni rendesen, vagy újrarakom a játékot, stb?
  • Leo 1991
    Kérlek segítsetek nekem.
  • DJ Skyline
    és azt sem, hogy a Hoodlumos verzió az melyik, US, EU, Ger...mert 3 féle patch van, de csak az EU verzióhoz van crack
  • DJ Skyline
    nem tudom érdemes-e felrakni

BUGS FIXED
    ------------

- Issue fixed on machines where the OS has been updated (one OS installed over top of another) and has 2 registry keys that point to the users "My Documents" folder (we incorrectly used to assume the Win2000 folder, now correctly uses the last installed OS folder) - users know this as "user account period bug".

- Crash when entering advanced display options with only 32 meg of video ram (32 meg of video ram is not supported and will only allow use of 640*480 in 16 and 32 bit. At this resolution it is likely you will see the "Black Roads" LOD problem). We do NOT however disallow machines with 32 meg of video ram from running GRAND THEFT AUTO: San Andreas.

- Crash when entering advanced display options on a dual monitor machine after :- starting game on primary monitor in maximum resolution, exiting, starting again in maximum resolution on secondary monitor. Secondary monitor maximum resolution had to be greater than maximum resolution of primary monitor.

- Destroyed cars now are correct colour.

- Dirty cars now able to get clean.

- Numpad 5 key is now mappable when re-defining controls.

- Issue on all machines where certain collisions caused parts of the audio system to crash (sound effects, cutscene audio - only radio keeps going) - users know this as "Rain / Thunderstorm bug".

- Improvements to DVD streaming.

- Audio problems in interior / exterior transitions and getting in / out of cars fixed.

- Some fixes to ensure reverb is not present at certain save points.

- Improvements to dance game timings.

- Crash occuring when using "user radio files" while the frame limiter is disabled.

Note: This patch will also disable the installation of the Hot Coffee patch.
  • Twetr0x
    Köszi
  • Yoda001
    aha
  • Twetr0x
    Sziasztok!
    Tudom nem illik warezról kérdezni, de azért felteszem: Az 1.01-es patch működik crackel-t verzión?
    Előre is köszi a segítséget.
  • Yoda001
    oké kösz :D
  • DJ Skyline
    1. cam hack progival
    2. vannak ilyen robbanós táskák, azzal telepakoltam a terepet, ráálltam a kocsikkak, és bumm
  • BIZ0906
    Semmi baj Skyline megértjük
  • Yoda001
    ezt honnan/hogy kell nézni igy? :)) és mivel robbantottad fel öket?:D
  • Leo 1991
    Hello!
    Ki játszik innen Xbox-on rajta?
    Mert kéne 1 kis segítség hozzá.Az 555 we tip-es feladatnál tartok és nem tudom h lehet a csávóról leveni a ruhát.
    THX a segítséget
  • DJ Skyline
    2db nem robbant fel!
  • DJ Skyline

• Seten

Fel raktam a Modern Mod-ot de a SAMP-ben egy csomó szerver utálja mert a grafikát lenullázza meg néha akadozik is.
    (ilyenkor kíváncsi vagyok mit láthat az ellenfél? :)

• Yoda001
    szerintem meg opened sa vagy sanandreas ... én ilyen néven láttam vhol :D
  • Fresh Duke
    Körbenéztem, de nem találtam. De annyi biztos, hogy az a neve: Roadblocks.
  • Fresh Duke
    Asszem ahhoz nem kód, hanem mód kell.
    Nem is olyan rég láttam is v.hol! Ha gondolod körbe nézek.