GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
a képrõl annyit hogy ez bug, nektek is ilyen? a törés miatt van?
így a vége felé egy kis konklúzió (azon kívül persze hogy egy szipiszupi játék) kissé konzolos lett, könnyûek a küldetések, alig egykettõ jelent kihívást,a csillagoknak a safe housék miatt nincs jelentõsége. nem ártott volna bele alapban kilóméteróra és lekorlátozni a fegyverek maximális vihetõ lõszermennyiségét
Nem mondod, hogy a kettõ megy együtt!
Mindegy melyiket rakom fel elõször?
Ne mondod, hogy megy a kettõ együtt!
Mindegy melyiket rakom fel elõbb?
az a buzi cigány csiter markosz vagy mi a f*szom a neve a te klánodban van, ugye?
Mert akkor kibaszhatjátok, mert egy akkora csiter geci, mint k**vaélet.
(Már bocs a trágár beszédért, csak nagyon felhúznak a csiterek...)
A heavy cost. I pay it gladly.
Intel Pentium 4 Celeron 2Ghz
512 MB RAM
128 MB videókártya
9500GT Geforce
-om van, és ha mindent minimumra veszek, akkor nem szaggat. XD (Bár nem kell mindent minimumra venni, meg amúgy sincs nagy külömbség.)
Amúgy, mert azt mondjátok, hogy ezek kicsik, nektek mekkkora van, hogy úgy felvágtok?
(Ja, amúgy nem írtam félre, 9500GT. 😛 XD)
Sajnos a mentõs, rendõr, tûzoltó küldiket nem lehet megcsinálni. Egy idõ után nem ad egyik több ügyfelet. 😊 Ja és tankolni sem tudok.

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
768 ram
meg radeon 9550 256 mb
nem szaggat és modern mod van feldobva
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
A 2G nem kevés. Csak legyen hozzá 1G RAM, meg egy jó VGA. Akkor nem szaggat!
MINIMUM KONFIGURÁCIÓ:
1GHz Intel Pentium III vagy AMD Athlon Processzor
256 MB RAM
8x-os sebességû DVD-ROM meghajtó
3.6 GB szabad kapacitás a minimum installhoz
64 MB-os Videokártya DirectX 9 kompatibilis driverrel ("GeForce3" vagy jobb)
AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ:
Pentium 4, vagy AMD Athlon XP processzor
384+ RAM
16x-os sebességû DVD-ROM meghajtó
4,7GB szabad hely a teljes telepítéshez
128+ MB videokártya
DirectX 9 kompatibilis hangkártya
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
A kétezres cerka meg a memó elég soványka. Szerintem. Gondolom csak akkor szaggat be pl amikor esik az esõ, vagy túl sok minden történik a képernyõn. Ha ez van, akkor a fent említett okok miatt. Én javasolnék még egy 512es kártyát. De biztos lesz nálam okosabb 😊
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Számomra, ez még mindig nem egyértelmû. 😛
Amúgy meg, miután megmentettem Madd Dogot, az öngyilkosságtól, lesz még Torenos küldetés?
1. 1.re úgy értettem, hogy az összes Toreno küldetés, 2.szorra értettem félre, de ha gondolod elolbasom újra a hszed. 😛
2. Most hogy mondod, télleg a vonatos az, csak nem tudtam, hogy az is alküldi... (amúgy elég rég gémelek, nem vaok dedós, hoyg leírd hogy kell vonatozni... 😛)
sok sok dolog jött augusztus óta 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ferrari Testarossa
Mercedes W126 560SEC
Harley Sound Mod...lassan fény derül a hangok cserélésére úgy látszik! 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Keress rá alul.
Ha a játék nem fagy ki betöltéskor és akkor sem fog ha ott lesz a kocsi,akkor ok.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"