GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
gtasa..??
jah h ez a gaméra vonatkozik :| <#hehe>#hehe>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A térképen be tudjátok határolni,de különben a piramis melleti autóparkoloról van szó.
(lefelé jobban lehet faralni)
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
még jó, hogy megvan a torrentje majd holnap újratelepítem. addig meg 10 percenként újraindítom <#vigyor3>#vigyor3>
Viszont nem találom a tunning motor-boltot. Valaki tudja már merre van? (New San Andreas 2006 v.1.1)
Az nem Miami, hanem Vice City! 😊
Amúgy nekem nem fogy gyorsan a benzin azért csodálkoztam rád.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Miért hová indultál? Liberty City-be? 😊
Humesz: "Amúgy, mert azt mondjátok, hogy ezek kicsik, nektek mekkkora van, hogy úgy felvágtok?" ebben jól látszódik, hogy azokat kérdeztem, akik szerint, az enyim kicsi, és õk felvágnak az övükékkel.
A heavy cost. I pay it gladly.
benzinkutak alig vannak (mivel alapból nem raktak sokat) ha meg teli tankolok és kiállok a kúttól már lemegy egy csomo. aztán útközben meg leáll az egész, sehova nem tok mozdulni
ha valaki tud választ adni pls HELP!!
Mert amik fel vannak töltve mind egy rakás sz....(CRC hiba)
Inkább vedd meg, most már nem drága.
az a gondocskám, ujra szeretném kezdenni az SA-t, felraktam, a dvd röl(nem eredeti), és crc hiba...
letölöttem... crc hiba...
ez miért van? több jateknal is van, xp m van, sp2, frame work 2.0.
plz segitsetek!
kösszi!
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Amúgy annyira azért nincs nagy külömbség a full és a nem full konfig között, szerintem.
A heavy cost. I pay it gladly.
amugy :
"-Pisilni úgy kell, hogy lenyomod az akció és az igen gombot tehát a Caps Lock és "Y" gombot, de vigyázz mert a rendõrök üldeznek majd utána, ha vízbe vagyis a tengerbe végzed a dolgod nem üldöznek miatta."
van az a nagy sárga hotel ott elmentema WC re , de ott is megkaptam a *-ot 😞