GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
Hot Rod Sound mod..ha minden igaz a monster hangjait cseréli le

Akos 001
csakis

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Web mester
Eredeti kocsit úgyan úgy kell viszarakni mint egy letöltötet?(kicsit hülye a kérdés,de biztos akkarok lenni benne)

King of Roads
<#nyes><#idiota>ez durva 😄DDDD

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

ez csak úgy??
gtasa..??
jah h ez a gaméra vonatkozik :| <#hehe>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

<#hehe>

King of Roads

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Web mester
Találtam egy jó faraló helyet Las Venturas-ban:

A térképen be tudjátok határolni,de különben a piramis melleti autóparkoloról van szó.
(lefelé jobban lehet faralni)

King of Roads
végülis akkor a NSA moddal van a gond nem a Modern Moddal? mert nekem mind2 fennvan egyszerre és nemtom eldönteni h melyik rossz.

Katun
Sorry, kicsit bugos a NSA1.1, de már a javításán dolgozom, és bocsi. Kissé élvezhetetlken így a játék...

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

King of Roads
akarom mondani az ISO fájl. odabaszna ha megin lekéne tölteni <#idiota>

King of Roads
akarom mondani az ISO fájl.

King of Roads
kösz... annyi eszem se volt, h csináljak biztonsági mentést <#idiota>
még jó, hogy megvan a torrentje majd holnap újratelepítem. addig meg 10 percenként újraindítom <#vigyor3>

lehet a new sa moddal van a hiba , tedd vissza az eredeti fájlokat !

mármint ez xD
King of Roads
mingyá úgy megborítom ezt a szar gépet!!! mi a f@szér lép ki állandóan 10 percenként?????!!!!!<#gun><#violent><#violent><#boxer><#falbav>

ez marha jó 😄
King of Roads
csakhogy Miamiban van az...<#mf2>

King of Roads
csakhogy Miamiban van az...<#mf2>

Viszont nem találom a tunning motor-boltot. Valaki tudja már merre van? (New San Andreas 2006 v.1.1)

Az nem Miami, hanem Vice City! 😊
Amúgy nekem nem fogy gyorsan a benzin azért csodálkoztam rád.

King of Roads
nem, Miamiba <#vigyor3>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Humesz
Ja és azért mert valami tök egyértelmûen kicsi (mégha nem is mondják, mégha te is tudod csak nem mondod) attól még annak megállapítása nem felvágás 😊
Humesz
Én meg csak elmondtam ettõl függetlenül az én helyzetem és mivel nem tudsz olyat mondani amivel valaha is felvágtam volna ezért ezt nyugodtan tettem mert ez egy fórum 😛
az elõbbi, mindegyiken kell az elsõ hely (ha 100%-ra mész)
Béla9248
Valaki tudna adni 1 linket a New SA 2006hoz!De ne a modding sitot mert oda regelni kell és nem küldi a mailt vmiért! Elõre is köszönöm szépen!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Miért hová indultál? Liberty City-be? 😊

Fresh Duke
Ööö, itt mit kéne látni? 😄
Humesz: "Amúgy, mert azt mondjátok, hogy ezek kicsik, nektek mekkkora van, hogy úgy felvágtok?" ebben jól látszódik, hogy azokat kérdeztem, akik szerint, az enyim kicsi, és õk felvágnak az övükékkel.

A heavy cost. I pay it gladly.

King of Roads
bazeg jó hamar kifogy a benzin...<#wilting>
benzinkutak alig vannak (mivel alapból nem raktak sokat) ha meg teli tankolok és kiállok a kúttól már lemegy egy csomo. aztán útközben meg leáll az egész, sehova nem tok mozdulni

Humesz
Az utcai versenyeket mind meg kell nyerni vagy elég helyezést elérni, hogy teljesítve legyen? (Úgy mint az iskoláknál)
Nem húztad le. 😊

Humesz
Dehogy vagyok, te kérdezted! Hát akkor meg?!
hogy érted ?

Fido4life
ez lol.. nálam viszont szerintem a cida Spaceeistein mod miatt, állandóan fagyogat a gém, ha SF-be megyek..

DJ Skyline
próbáld ki azt, hogy felteszed a legújabb DirectX-et, és videókártya drivert!

King of Roads
EMBEREK! ez miért van? fenn van a Modern Mod meg a New Sa. nem tom ez lehet-e a gond, de már kurvára unom, hogy minden második kocsi ilyen
ha valaki tud választ adni pls HELP!!

Web mester
Kösz,tök jó!
De úgy nem is lehet tuningolni ahogy te csináltad!

DJ Skyline
vagy beszerzed újra (leszeded, stb), vagy ahogy írták megveszed!

Hy!Nekem nem müködik.Bár hol vizhelhetsz?

Mert amik fel vannak töltve mind egy rakás sz....(CRC hiba)
Inkább vedd meg, most már nem drága.

hello!
az a gondocskám, ujra szeretném kezdenni az SA-t, felraktam, a dvd röl(nem eredeti), és crc hiba...
letölöttem... crc hiba...
ez miért van? több jateknal is van, xp m van, sp2, frame work 2.0.
plz segitsetek!
kösszi!

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

a végén mikor a csajszit követni kell a sexshopban és a végén megkúrni nem tudom megcsinálni, mert nem tudok kúrni. még szerencse hogy csak a játékban.mi a titka? még egyszer sem sikerült, pedig megpróbálom ritmusra csinálni

Fresh Duke
Azé ne telj el annyira magaddal... 😛 (Amúgy tervezem a gépem tuningolását, bár SZVSZ an enyim se rossz.)
Amúgy annyira azért nincs nagy külömbség a full és a nem full konfig között, szerintem.

A heavy cost. I pay it gladly.

http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=2190

Web mester
Hol leteht letölteni?

azért vmi jó is volt a carbonban.. <#gonosz1>

itt írja 😊
amugy :

"-Pisilni úgy kell, hogy lenyomod az akció és az igen gombot tehát a Caps Lock és "Y" gombot, de vigyázz mert a rendõrök üldeznek majd utána, ha vízbe vagyis a tengerbe végzed a dolgod nem üldöznek miatta."

van az a nagy sárga hotel ott elmentema WC re , de ott is megkaptam a *-ot 😞