GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
1. Én rádlõttem, de neked télleg nem ment a lifeod. (Leglábbis nálam.) (Ez lehet az 500as ping miatt.)
2. Negy úgy érettem, hogy nitró van a kocsidba, hanem ha megnyomsz 1 gombot, (ha van sobeited, ami nekem nincs, csak sokszor tárgyalnak errõl nyilvánosan a szervereken,) akkor 1000xes nitrókapcsolódik be a kocsin. De úgy, hogy 1 pillanat alatt elszáll a francba. Na hát, az én szemszögömbõl, a kocsim féleg rajta votl a tieden, és a te kocsid eltünt 0.1 mp alatt 20 méterre arrébb. (Bár utólag belegondolva, ez is lehet a pingtõl.)
3. Azt, hogy miért kezdett 1 helyben futni, azt ne kérd, mert nemtom. XD
4. Elég sokszor találkozok ilyen tünetekkel, de akkor 95%-ban azért van, mert csal az illetõ.
Amennyiben nem csaltál elnézést kérek tõled, és felszólítalak, hoyg máskor kapcsold ki az MSNt, a Skypot, meg a letöltõ programokat!
A heavy cost. I pay it gladly.
Na, ma én is megkaptam a magamét!
Bementem egy magyar serverre, voltunk vagy hatan. Kérdezem mi a szitu. Jön egy srác, elkezd lõni rám, én vissza, aztán egyszercsak modot vált a játék. Gondoltam oké, másfajta gém következik. Erre elkezdi a srác, hogy én csalok! Kérdezem miért? Aztmondja sebezhetetlen voltam az elõbb. Nem értettem. Lehet ez a magas ping miatt? 500 körül.
Utána megint le-cheatereztek, hogy most meg nitro van a kocsimban.
Pedig az utcán találtam, beültem elindultam, én nem is vettem észre semmit.
Aztán jön egy fickó, elkezd egy helyben futni és azt mondja, hogy én csalok! Ez miért van????
Aztán meg börtönbe zártak mint csalót!
Ja és amúgy mint nem regisztrált játékos voltam ott.
Én nem értem ezeket a "tüneteket". Te találkoztál már ilyennel?
Mi most a multiról beszéltünk!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
MW Supra
Carbon 2006 Challenger /bár már volt lejjebb linkelve/
Carbon Koeingsegg
MW Camaro
(Csak PLZ, aki nem tudja, ne hogy azt írja, hogy "A Google a legjobb barátod.", meg ne is Warezos sz/rt adjon be! Megértésüket Köszönöm! 😊 )
Amyelyik cheaternek van esze, az a kajáldában is elõveszi a minigunt! 😞
I HATE CHEATERS! (Hogy szopnának lovat azok akik a sobeitit csinálták!)
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
A legjobban a repülö/teleportáló cheatereket rühellem a legjobban. A múltkor beszóltam egynek, hogy húzzon már át a Minigun Madness-be erre rámszállt és akárhol voltam mindig ott termett és aprított.
Mondom neki jöjjön be egy ökölharcra a pizzériába (ott ugye nem tud fegyvert használni), na ki is tapostam a belét, puszta kézzel már nem volt olyan menõ).
Persze megölni nem tudtam mert sebezhetetlen volt a gané de azért jól szórakoztam. 😊
téma lezárva.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Kérdezett, én segitettem neki, erre van a fórum nem? Nem muszáj onnan letöltse, meg is veheti (ha még árulják...)! És különben, hol irja, hogy warez tilos ebben a topikban?
A GTA SIW 1-re pedig azt mondom, hogy "A Google a legjobb barátod"<#vigyor2>#vigyor2> többet nem tudok segiteni...
Trance&Friends nothing more..
De az is a gond, ha van moderátor, hiába mondom neki, hogy van cheater, csak akkor kickeli (mert általában nem bannolják) ha már õt is minigunnal öli...
Azért a "bármit amit akarsz" túlzás. 😊
Illetve a cheatereknek sajnos tényleg lehet.
Én komolyan nem értem miért nem jár ban az ilyeneknek. Kellene egy pár "moderátor" a serverekre.
(Bár, én biztos, hoyg mindkettõ ikonját kirakom a tálcára, és ha nem az egyikkel, akkor a másikkal játszok majd. 😄)
(De értesüléseim szerint, a MTA-ban, is meg fogják csinálni, hogy bármit lehessen. (Úgy, mint a SA-MP-ben.))
Az én kérdésem lehet egyszerû de "bevállalom" 😊
Mi a különbség a MTA és SA-MP között?
(
(Ja, és ha nem tudjátok, akkor ne írjatok olyanokat, hogy "A Google a legjobb barátod." meg hasonlókat. 😛)
bedugom a joysztikot
és amikor állítanám be hogy a másik csávó mivel mit csináljon akkor rákatt valamira kiírja hogy enter key oszt nyomkodhatok én akármit nem ad semmit
meg a script mappát is bemásolom a data mappába
mi lehet a gond ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
ha valakinek megvan ez a Dox csomag akkor kérem rakja valahova fel, gyûjtés céljából kellene:
"Grand_Theft_Auto_San_Andreas_Map_Pack-iND"
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Amúgy a bannerban is ott van, hogy a codenamegta-n fent van.
Ittegy link róla, hogyha lusta lennél keresni.
most tettem fel a SA-t ujra!
annyit kérek h írjátok már le hogy mit(miket) töltsek le h tudjak multizni!!...pls segitsetek<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
állandóan elszállt a mentésem, legutoljára a "Lure" küldetésnél amikor a vak csávó elküld és azt írja, hogy fejlesszem a tüdõkapacitásom. nekem ahoz már nincs türelmem, hogy megint eljussak oda. nyomok egy new gamet, mert olyankor is már megvan minden...
vagy jác6ol rendõrösdit...
vagy jáccol a fogd meggek 😄 bár 5* után már nehézkes a game 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
havertól..
vagy a http//:www.nemtudokjatekotletoltetni.com-ról <#zavart1>#zavart1>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
hol lehetne letölteni a játékot?
nagyon halas lenék érte ja és eröreis nagyon köszi<#wave>#wave><#worship>#worship><#nezze>#nezze><#integet2>#integet2><#help>#help><#email>#email>email cimem:[email protected]