GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
tudna segiteni vki a multiba? bejön minden, aztán ott vannak a gombok, hogy "Quick connect" vagy Browse server. a qucik connect nem jön össze, a browse server meg addig jo amig betölt aztán semmi...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Fresh Duke
Azon a szerveren én is ott voltam. ( Én csitereztelek le. XD)
1. Én rádlõttem, de neked télleg nem ment a lifeod. (Leglábbis nálam.) (Ez lehet az 500as ping miatt.)
2. Negy úgy érettem, hogy nitró van a kocsidba, hanem ha megnyomsz 1 gombot, (ha van sobeited, ami nekem nincs, csak sokszor tárgyalnak errõl nyilvánosan a szervereken,) akkor 1000xes nitrókapcsolódik be a kocsin. De úgy, hogy 1 pillanat alatt elszáll a francba. Na hát, az én szemszögömbõl, a kocsim féleg rajta votl a tieden, és a te kocsid eltünt 0.1 mp alatt 20 méterre arrébb. (Bár utólag belegondolva, ez is lehet a pingtõl.)
3. Azt, hogy miért kezdett 1 helyben futni, azt ne kérd, mert nemtom. XD
4. Elég sokszor találkozok ilyen tünetekkel, de akkor 95%-ban azért van, mert csal az illetõ.

Amennyiben nem csaltál elnézést kérek tõled, és felszólítalak, hoyg máskor kapcsold ki az MSNt, a Skypot, meg a letöltõ programokat!

A heavy cost. I pay it gladly.

Na, ma én is megkaptam a magamét!
Bementem egy magyar serverre, voltunk vagy hatan. Kérdezem mi a szitu. Jön egy srác, elkezd lõni rám, én vissza, aztán egyszercsak modot vált a játék. Gondoltam oké, másfajta gém következik. Erre elkezdi a srác, hogy én csalok! Kérdezem miért? Aztmondja sebezhetetlen voltam az elõbb. Nem értettem. Lehet ez a magas ping miatt? 500 körül.
Utána megint le-cheatereztek, hogy most meg nitro van a kocsimban.
Pedig az utcán találtam, beültem elindultam, én nem is vettem észre semmit.
Aztán jön egy fickó, elkezd egy helyben futni és azt mondja, hogy én csalok! Ez miért van????
Aztán meg börtönbe zártak mint csalót!
Ja és amúgy mint nem regisztrált játékos voltam ott.
Én nem értem ezeket a "tüneteket". Te találkoztál már ilyennel?

Web mester
Kár hogy a Koeingsegg -et a Buffalo helyére kell berakni.(már ben van a Dodge Challenger-er)

Mi most a multiról beszéltünk!

King of Roads
mint már írtam én is cheatelek, de csak azért mert már hatodjára szállt el a mentésem, a fasznak van kedve megint eljtni ugyanoda hetedjére is. ha new gamet kezdek, már megvan minden városrész, kajáldák, boltok stb. szal engem már nagyon nem érdekel az egész. ha csak szórakozásból játszol nem mindegy hogy csalok-e vagy nem??

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

DJ Skyline
nagyon rákattantak a Most Wantedból, Carbonból való konvertálásra, ami nem baj! 😊
MW Supra
Carbon 2006 Challenger /bár már volt lejjebb linkelve/
Carbon Koeingsegg
MW Camaro

Fresh Duke
(Ja, amúgy nem segítettél semmit...)

Fresh Duke
Amúgy, télelg nem tudja senki sem, hogy honnét lehetne leszedni a SIW 1-et, és a Londont? (Csak azok hiányoznak a gyûjteményebbõl. 😄)
(Csak PLZ, aki nem tudja, ne hogy azt írja, hogy "A Google a legjobb barátod.", meg ne is Warezos sz/rt adjon be! Megértésüket Köszönöm! 😊 )

Fresh Duke
Na, azokat én is rühellem, de abban tévedsz, hogy nem tudnak épületben fegyvert használni!
Amyelyik cheaternek van esze, az a kajáldában is elõveszi a minigunt! 😞
I HATE CHEATERS! (Hogy szopnának lovat azok akik a sobeitit csinálták!)

Tényleg! Köszi!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Béla9248
Valaki segíthetne!Vettem 1 uj gépet felraktam a gamet de nincs az autóknak hangja!Minden másnak van! Frissítettem a hangkártya drivert de nem javult meg! PLS HELP!!!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

King of Roads
nem akartam szünetet <#idiota>

A legjobban a repülö/teleportáló cheatereket rühellem a legjobban. A múltkor beszóltam egynek, hogy húzzon már át a Minigun Madness-be erre rámszállt és akárhol voltam mindig ott termett és aprított.
Mondom neki jöjjön be egy ökölharcra a pizzériába (ott ugye nem tud fegyvert használni), na ki is tapostam a belét, puszta kézzel már nem volt olyan menõ).
Persze megölni nem tudtam mert sebezhetetlen volt a gané de azért jól szórakoztam. 😊

Fresh Duke
A Google a legjobb barátod, keress rá...

Hogyan tudom a New San Andreas 2006 v1.1-ben az autó lámpáit kapcsolgatni?

és miért nem nyomtál esc-t és halgattad végig az audio menüben? 😄
King of Roads
fhu baszki. kamionnal beleestem a vízbe és pont jött a Guns n Roses egyik száma amit megakartam hallgatni, kb 3 és fél percen keresztül gépeltem befelé, hogy "hesoyam" <#idiota> mostmár odáig jutottam, hogy csukott szemmel is be tom írni :o

King of Roads
miért nem pisál a caps lockal meg az y gombbal? pedig a fényszóró ki-be kapcsolására meg az "utas módra" reagál.

Akos 001
iratlan,de vehetjük alapszabálynak is

téma lezárva.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Most mi a bajotok van???
Kérdezett, én segitettem neki, erre van a fórum nem? Nem muszáj onnan letöltse, meg is veheti (ha még árulják...)! És különben, hol irja, hogy warez tilos ebben a topikban?

Akos 001
alap.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Humesz
Punkbuster kéne ide 😊
Sehol nem irja, hogy nem szabad... <#mf1><#idiota>

King of Roads
hogy lehetsz ilyen pöcs, hogy warez oldal linkjét rakod be??? <#ejnye1><#lama><#levele>

A GTA London megtalálható egy warez oldalon is, de regizni kell, ahhoz hogy letöltsd.
A GTA SIW 1-re pedig azt mondom, hogy "A Google a legjobb barátod"<#vigyor2> többet nem tudok segiteni...

xotyi
Régebben csinált vki eggy képet amin levan írva hogy a handling-ben mi mit jelöl és mit változtatnak az értékek. Nincs meg véletlenül valakinek? nagy hjasznát venném.. 😊

Trance&Friends nothing more..

Fresh Duke
Én s CMM szerveren (legalábbis, amikor volt) szó nélkül bannoltam azt aki cheatelt.
De az is a gond, ha van moderátor, hiába mondom neki, hogy van cheater, csak akkor kickeli (mert általában nem bannolják) ha már õt is minigunnal öli...

Azért a "bármit amit akarsz" túlzás. 😊
Illetve a cheatereknek sajnos tényleg lehet.
Én komolyan nem értem miért nem jár ban az ilyeneknek. Kellene egy pár "moderátor" a serverekre.

Fresh Duke
UI: Amennyiben elkészül a MTA SA DM (asszem ez lesz a neve), meg a SA-MP 0.2, asszem igen nehéz lesz dönteni, hogy mivel játszon az ember. 😄
(Bár, én biztos, hoyg mindkettõ ikonját kirakom a tálcára, és ha nem az egyikkel, akkor a másikkal játszok majd. 😄)

Fresh Duke
Hát, jelenlegi információim szerint, JELENLEG a MTA-ban csak versenyezni lehet, a SA-MP-ben, pedig bármit amit akarsz. 😊
(De értesüléseim szerint, a MTA-ban, is meg fogják csinálni, hogy bármit lehessen. (Úgy, mint a SA-MP-ben.))

Humesz
Fresh Duke: Én is ezt útálom a legjobban 😊 Nem tudják, de azért okoskodni még van eszük!

Az én kérdésem lehet egyszerû de "bevállalom" 😊
Mi a különbség a MTA és SA-MP között?
(
Fresh Duke
Ja, meg a GTA London se ártana, ha tudja v.ki honnét tom leszedni, plz írtja meg! 😄
(Ja, és ha nem tudjátok, akkor ne írjatok olyanokat, hogy "A Google a legjobb barátod." meg hasonlókat. 😛)

Fresh Duke
Nekem a GTA SIW 1 kellene, ha v.ki tudja honnét tudnám leszedni, plz írjon!

a 2 players mission mód hogy mûxik
bedugom a joysztikot
és amikor állítanám be hogy a másik csávó mivel mit csináljon akkor rákatt valamira kiírja hogy enter key oszt nyomkodhatok én akármit nem ad semmit
meg a script mappát is bemásolom a data mappába
mi lehet a gond ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

FAQ ÚT NÉZD MEG NEKEM SEGÍTETT

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

King of Roads
egyre nagyobb a kísértés, hogy a falhoz vágjam a gépet. hol kilép, hol lefagy. ha kilép az még a jobbik eset (legalább nem kell resetelni)

Katun
Szevasztok!!!

ha valakinek megvan ez a Dox csomag akkor kérem rakja valahova fel, gyûjtés céljából kellene:
"Grand_Theft_Auto_San_Andreas_Map_Pack-iND"

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Fresh Duke
Keress vissza, hetente megkérdik ezt, és v.ki mindig rak be linket.
Amúgy a bannerban is ott van, hogy a codenamegta-n fent van.

Ittegy link róla, hogyha lusta lennél keresni.

hy!
most tettem fel a SA-t ujra!
annyit kérek h írjátok már le hogy mit(miket) töltsek le h tudjak multizni!!...pls segitsetek<#worship><#worship><#worship>

zoli23
Nézzétek meg a videóimat a www.youtube.com/profile?user=zoliboy címen

DracoBlue

Hangkártya driver.

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Béla9248
Az mitöl lehet hogy nincs hangja az autóknak?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

King of Roads
én még ki se játszottam <#idiota>
állandóan elszállt a mentésem, legutoljára a "Lure" küldetésnél amikor a vak csávó elküld és azt írja, hogy fejlesszem a tüdõkapacitásom. nekem ahoz már nincs türelmem, hogy megint eljussak oda. nyomok egy new gamet, mert olyankor is már megvan minden...

csinálhatsz STUNT múvikat 😄
vagy jác6ol rendõrösdit...
vagy jáccol a fogd meggek 😄 bár 5* után már nehézkes a game 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

torrent FTP dc++
havertól..
vagy a http//:www.nemtudokjatekotletoltetni.com-ról <#zavart1>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ramires
Egy hülye kérdés: Miután mindennel végeztél a játékban, milyen dolgokat csinálhatsz még, ami kevésbé unalmas?

sziasztok

hol lehetne letölteni a játékot?

nagyon halas lenék érte ja és eröreis nagyon köszi<#wave><#worship><#nezze><#integet2><#help><#email>email cimem:[email protected]

mikor két kigyúrt csáveszt látsz így a parton, az még rosszabb.. xD
King of Roads
LOOL<#idiota><#idiota>