GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skyline: 😛
A heavy cost. I pay it gladly.
ha pc-re kérdezed: arra még nem jelent meg, (valszeg jó szokás szerint) nem is fog :-(
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
felteszem a sa mp t + a frissítést
indulok egy szerveren és már egy 30 perce konnektol
tûzfalnál engedélyezve
mi lehet a gond ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
És ezután szépen sokszor próbálgattam a küldetéseket, de csak sikerültek valahogy (cheat 😄), most nehezen, de eljutottam Liberty City küldetésig és azt nem tudom megcsinálni, mert folyton leesek (nincs talaj a lábam alatt), és most itt vagyok elakadva. Mutatok egy képet
ma mikor játszok észreveszem a jobb alsó sarokba, hogy 1.11. na gondoltam megpróbálom már akkor az MTA-t. erre most irja ki, hogy csak 1.10 verzióhoz jó.<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Figycsak!
Azokat a parancs-sorokat amiket ma használtunk, írd már le nekem, hogy melyik mit jelent. E-mailben is jó.
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Én is jártam már így. Ha már a Vinewood-ot látod nem veled van a baj, hanem a serverrel. Próbálkozni kell egy másikkal. Van elég!
Tud valaki erre valami megoldást?
gamertag: kenobita
Hát velem nem volt ilyen próbléma, szóval nemtom mi lehet a gond. 😞
A SA-MP fájljait hova raktad be? (Más nem jut az eszembe.)
Mert az SA fõmappába kell berakni õket.
C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas
Meg ír ki vmit, amikor fellépsz? (A bal felsõ sarokban.)
És ott nem lesznek gondjaid, hogsy hányas verzió, meg hasonlók. 😊
mit tegyek? sehol nem találok 1.11-et a gamehez így else indul az MTA.
ja egyébként regisztráltam a gtamoddingsite.uw.hu-ra, visszaigazoló e-mailt baszik küldeni.
Végülis az votl a bajom, hgy hogy kell beállítani a túlírást, de rájöttem. 😄
Ha repked az ellenfel, akkor az már nem cska a pingtõlk van. 😄
Ja, ha érdekel a klántagság, akkor ha legközelebb játszol, írd a neved elé ezt:
Causal Mass Murders - Utcai Tömeg Gyilkosok
A klánban, ha jól tom, eddig csak 7en vagyunk. (Annó voltunk vagy 25en.)
Engem érdekel a tagfelvétel, hogyan mûködik?
Amúgy most jövök egy orosz szerverrõl és az egyik palinak több mint 1000 volt a pingje. Semmit nem lehetett vele kezdeni mert összevissza ugrált meg repkedett de ez sem használt szerintem csalást.
Annyit simán túlírhatsz! Rá fog férni.
Ki szerettem volna írni 1 CD-t, de 710MB jött ki, de a CD csak 700Mb-os.
Tudok v.mit tenni, hogy ne kelljen DVDre írnom? (Azom kívül, hogy veszek egy 800MBos CDt.)
Amúgy, ott
Duke ----> asszem ez egyértelmû. 😛
AMÚGY, A KLÁNNÁL TAGFELVÉTEL VAN, HA V.KI SZERETNE A LEGERÕSEBB KLÁNBA JÖNNI! (Legalábbis ez volt a legerõsebb, míg 1-2 f*sz elkezdett csíterezni minket... De a SAMP 0.2-nél, a tervek szerint, visszatér, a legerõsebb állapot. 😊 (Még azt a buzi FKC-t is szétverjük...))
Hát ez mekkora poén!!! Hogy pont te voltál! 😊
Azt hittem ugyanezen a nickeden nyomod a SAMP-t.
Namindegy, szóval tényleg nem használok cheatet, pont ezért kaptam hülyét, hogy így le lettem cseszve.
Az MSN tényleg be volt kapcsolva de amúgy nem szokott ilyen magas lenni a ping.
Furcsa dolgokkal szoktam találkozni de azt betudom bug-nak.
Pl volt, hogy én is lõttem az illetõt, nem ment le közben az energy, aztán egyszercsak lement majdnem az egész! Fordítva ugyanez, én meg csodálkoztam, hogy haltam meg egy vagy két lövéstõl.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu