GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
A lényeg, hogy a SAS megjelenjen PCre- de nembánnám a ha a többi is megjelenne. 😊
Skyline: 😛

A heavy cost. I pay it gladly.

King of Roads
ha ugy általánosságba kérdezed, kicsit maradtál le, mert az LCS már 1000éves game. azóta már a Vice City Stories is megjelent.
ha pc-re kérdezed: arra még nem jelent meg, (valszeg jó szokás szerint) nem is fog :-(

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

DJ Skyline
nincs, tudtommal nem is lesz Liberty City Stories PC-re

dragon11
Hy all!A Gta Liberty City Stories kint van már vagy ha nincs mikor jön ki?

DJ Skyline
csak egy példát mondtam, hogy szinte bármire belehet tenni bármit! 😊

Web mester
Nem megy sajnos.

Fresh Duke
Arra nem hinném, hogy belehet, mivel a betonkeverõvel lesz majd 1 küldi, és megeshet, hogy bekever. Vagy nem?

Web mester
Az jó,kösz!

DJ Skyline
nem, amire átírod arra! betonkeverõre is belehet tenni pl. az S2000-et

Web mester
Mindig csak a megadot kocsi helyére lehet berakni?

DJ Skyline
ja semelyk se jó

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

leesel, küldetés közben? én csak akkor estem le ha cheat-el kiugrottam a bisztró udvarából és rossz helyre léptem az utcán, vagy ha olyan sok kódot használtál lehet amiatt is
Fresh Duke
És minden szervernél ezt csinálja?

felteszem a gta sa semmi mód
felteszem a sa mp t + a frissítést
indulok egy szerveren és már egy 30 perce konnektol
tûzfalnál engedélyezve
mi lehet a gond ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Jah és tudtok segiteni, hogy mit tegyek?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Köszi, de rájöttem magamtól is (kis térképfigyelés után) és megpróbáltam, és sikerült! Volt egy kis gubanc a fákkal és éppen hogy épségben visszaértem.
És ezután szépen sokszor próbálgattam a küldetéseket, de csak sikerültek valahogy (cheat 😄), most nehezen, de eljutottam Liberty City küldetésig és azt nem tudom megcsinálni, mert folyton leesek (nincs talaj a lábam alatt), és most itt vagyok elakadva. Mutatok egy képet

menj a tenger felett és kerüld meg a sivatagot és San Fierro-t, így épségben leérsz Angel Pine-ba
Hali! Valaki tud nekem segiteni a N.O.E. küldetésnél? Már vagy 10x megpróbáltam, de nem sikerül...<#rinya>

King of Roads
hát én összeszarom magam!!! tegnap az MTA-t próbáltam volna felrakni, erre kiírja, hogy csak 1.11 verzióra jó, nekem meg az 1.10 van. ok, kurva anyád.
ma mikor játszok észreveszem a jobb alsó sarokba, hogy 1.11. na gondoltam megpróbálom már akkor az MTA-t. erre most irja ki, hogy csak 1.10 verzióhoz jó.<#nemtudom><#fejvakaras><#falbav><#wilting>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Figycsak!
Azokat a parancs-sorokat amiket ma használtunk, írd már le nekem, hogy melyik mit jelent. E-mailben is jó.

Fresh Duke
Szerintem ennek v.mi más gondja lehet...

TÉK!!<#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Én is jártam már így. Ha már a Vinewood-ot látod nem veled van a baj, hanem a serverrel. Próbálkozni kell egy másikkal. Van elég!

cenobite
Köszönöm!

gamertag: kenobita

Nemcso
A hiba az, hogy írásvédettek a fájlok a mappában. Old fel az írásvédettséget és máris tudsz dolgozni. <#wink>

cenobite
Sziasztok! Létezhet, hogy az Img Tool 2.0 nem mûködik a Vice City-vel? Ha be akarok rakni egy jármûvet, akkor "file acces denied" hibaüzenet fogad, és fagyás.
Tud valaki erre valami megoldást?

gamertag: kenobita

Fresh Duke
Hmmm, szóval rámész a SA-MP-re, majd az Internetre (v. Offical-ra). Akkor bekapcsolódik a game, de amikor Winewood-nál vagy, nem lép fel a szerverre.
Hát velem nem volt ilyen próbléma, szóval nemtom mi lehet a gond. 😞

A SA-MP fájljait hova raktad be? (Más nem jut az eszembe.)
Mert az SA fõmappába kell berakni õket.
C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas

Humesz
Nekem is ez volt a gondom!
King of Roads
semmit nem ir ki csak azt amikor kilépek. tök üres a képernyõ. asszem tán csak az orát mutatja...

Fresh Duke
Szóval, nem írt-e ki olyat, hogy a Szerver full, vagy UR Banned from the szerver? (Az utóbbit biztos nem írta ki, csak példa volt. 😊 )

King of Roads
semmit. és mod sincsen, ma leszedtem és ujra raktam, nem maradt meg semmi (tudtommal) le tom ezt vhogy csekkolni?

Fresh Duke
Van v.mi mod a játékban, mert meglehet, hogy az a probléma.
Meg ír ki vmit, amikor fellépsz? (A bal felsõ sarokban.)

King of Roads
és ez mi a gecc? csatlakozok, játszok, de rajtam kívül az égvilágon senkit nem látok, és miután kilépek a game-bõl ezt írja ki:

King of Roads
pls segitsetek!! a helyzet, hogy tudok kapcsolodni, betölt a game, és ott kezdek ahol van a Vinewood felirat. namármost én sehol senkit nem látok, még magamat se, mert olyan mint ha CJ is "belsõ nézetbe" lenne. mozogni megint nem tok. ez a SA-MP 0.1b

King of Roads
lejött, nézem, thx

Fresh Duke
Szerintem inkább a SA-MP 0.1b-t szedd le. (Kicsitt (sokkal) jobb, mint a MTA.)
És ott nem lesznek gondjaid, hogsy hányas verzió, meg hasonlók. 😊

King of Roads
kurva annyát amit felrakok MTA 1.11 de nekem a game 1.10.
mit tegyek? sehol nem találok 1.11-et a gamehez így else indul az MTA.
ja egyébként regisztráltam a gtamoddingsite.uw.hu-ra, visszaigazoló e-mailt baszik küldeni.

King of Roads
sztem akkor felrakom ujra... thx alles

Fresh Duke
Köszi!
Végülis az votl a bajom, hgy hogy kell beállítani a túlírást, de rájöttem. 😄
Ha repked az ellenfel, akkor az már nem cska a pingtõlk van. 😄
Ja, ha érdekel a klántagság, akkor ha legközelebb játszol, írd a neved elé ezt: .
Causal Mass Murders - Utcai Tömeg Gyilkosok

A klánban, ha jól tom, eddig csak 7en vagyunk. (Annó voltunk vagy 25en.)

hi

Engem érdekel a tagfelvétel, hogyan mûködik?

Amúgy most jövök egy orosz szerverrõl és az egyik palinak több mint 1000 volt a pingje. Semmit nem lehetett vele kezdeni mert összevissza ugrált meg repkedett de ez sem használt szerintem csalást.

Annyit simán túlírhatsz! Rá fog férni.

Fresh Duke
(Másrészt, azért ide írtam, mert máshol 2006-ban votl az utolsó hsz, és a többi hszt olvasva se lettem okosabb. 😞 )

Fresh Duke
Egy nem ide tartozó kérdés: (csa azért ide írom, mert tom, hoyg itt vannak okos emberek 😄)
Ki szerettem volna írni 1 CD-t, de 710MB jött ki, de a CD csak 700Mb-os.
Tudok v.mit tenni, hogy ne kelljen DVDre írnom? (Azom kívül, hogy veszek egy 800MBos CDt.)

Fresh Duke
Ja, olyan velem is szokott lenni.
Amúgy, ott Duke a nevem.
---> a klánom.
Duke ----> asszem ez egyértelmû. 😛
---> asszem ez is. 😄

AMÚGY, A KLÁNNÁL TAGFELVÉTEL VAN, HA V.KI SZERETNE A LEGERÕSEBB KLÁNBA JÖNNI! (Legalábbis ez volt a legerõsebb, míg 1-2 f*sz elkezdett csíterezni minket... De a SAMP 0.2-nél, a tervek szerint, visszatér, a legerõsebb állapot. 😊 (Még azt a buzi FKC-t is szétverjük...))

Hát ez mekkora poén!!! Hogy pont te voltál! 😊
Azt hittem ugyanezen a nickeden nyomod a SAMP-t.
Namindegy, szóval tényleg nem használok cheatet, pont ezért kaptam hülyét, hogy így le lettem cseszve.
Az MSN tényleg be volt kapcsolva de amúgy nem szokott ilyen magas lenni a ping.
Furcsa dolgokkal szoktam találkozni de azt betudom bug-nak.
Pl volt, hogy én is lõttem az illetõt, nem ment le közben az energy, aztán egyszercsak lement majdnem az egész! Fordítva ugyanez, én meg csodálkoztam, hogy haltam meg egy vagy két lövéstõl.

Csak modolatlan alap játékkal megy, magyarúl a hadling.cfg meg a többit ne módosítsd mert akkor ez töténik.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tûzfalat kikapcsoltad?
King of Roads
kb idáig jutok... vagy 1általán jó ez a progi? MTA1.11 vagy vmi ilyesmi....