82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • BIZ0906
    jó hát nekem 9600 van és azt használom
  • Yoda001
    9800 seriesnek jo ez: ATI Catalyst Drivers Win 2000/XP v7.4 ?
  • BIZ0906
    Ati-m van és a catalystban kell beállítani(7.4-es verzió)
  • ldavid
    a játék? azt hogy érted el?
  • DJ Skyline
    köszi!
  • Fresh Duke
    Itt van. :)
  • DJ Skyline
    nem kell ide email cím, bőven jó ez is :))
  • Fresh Duke
    Az én gépem is ilyen, csak fél giga ram. (De legalább 3 éves. :P)
    Amúgy SZVSZ el fog menni. :P

Találtam neten egy jó kis módot!
    A neve v.mi: Car Mod.
    Olyan mint a Modern Mod, csak mások a kocsik. Igen állat. :D
    Felraktak otársamnál (mindig ott próbálom ki az új cuccokat), beraktuk a Project Obivilont is, azt úgy elkezdett szaggatni a játék. XD
    Mindent minimumra raktunk, de még utánna is szaggatott. :D

Skyline: Ha adsz 1 e-mail címet, akkor átküldöm.
  • Yoda001
    holnap meglesz az uj gépem,el fog rajta menni?p4 2 ghz 1 giga ram ati 9800 series?? :)
  • BIZ0906
    Mivan?
    Nekem 100Hz-n megy a játék meg a windows is Te.
  • ldavid
    annál sem lehet csak a windows frissítését
  • DJ Skyline
    valaki pls tegye már fel valahova egy játékbeli autónak a .dff fájlját! pl a taxi.dff jó is lesz!
  • BIZ0906
    Mondjuk ja mert ott nincs is kép afaq-ban
  • BIZ0906
    Vegyél ATi-t
  • Gyocsika
    Akkor tuti nem lehet a 60MHz-t kiiktatni? Nvidia kártyám van! FAQ -ba nem jó!!
  • ldavid
    nagyon valószínű hogy a 9200 a gond, én a SA miatt cseréltem le, elég kevés volt hozzá
  • BIZ0906
    jaja
  • xotyi
    huhú... tudod márt mióta gyüjtegetek?:DDDD márt vagy fél éve :S és még mindíg hinyzik etty kis guba:( csak azért olyan a szgépvásárlás nálam mint ha a fogamat húznák mert abban a pillanatban amint megveszem márt buktam rajta jócskán..
  • saddi
    gond lehet, hogy a windows megeszik minimum 256mb ramot, meg még ha futnak háttérben programjaid, akkor azok is vesznek el belőle szépen, és elfogy. Videókártyával is lehet gond, anak is betelhet a memóriája, de lehet csak a driver nem tetszik neki, ha legújabb van fennt, próbálj meg egy régebbit (legjobb egy sa megjelenésével egy idejű lehet). Valamint a virtuális memória is okozhat akadást, lehet nincs elég szabad hely a gépeden.
  • Abruzzi
    Hello!
    Az lenne a kérdésem, hogy ha a cuccom: Intel Pentium 4 CPU, 1.60 Ghz, 512 MB RAM, Radeon 9200 SE, akkor MINIMUMON, 800*600-as felbontáson, simítás meg ilyenek kivéve, miért van az hogy gyakran beszaggat a játék úgy hogy lelassul, egy tűzharcban meg már semmit sem tudok csinálni oylan élvezhetetlen. Pedig akárhogy is néztem itt utána a gépigénynek a gépem megfelel...esetleg a radeon 9200 SE a gond?:S A legjobb az hogy úgy emlékszem hogy amikor régen játszottam vele (amikor kijött PC-re), ugyanezen a gépen, nem emlékszem hogy ilyen gond lett volna. De pl a SWAT 4-nek is megfelel a gépem és tűzharcban meg minden azis szaggat, szal mivel lehet a gond? Egy formázás mit érne? Vírusokat elvileg kiírtottam mind...köszi a segítséget! Bye
  • jpwadkan
    rotfl, ezzel az erővel senki ne vegyen autót, mert véletlenül totálkárosra töri (sőt, még csak nem is kell, hogy hibázzon)
    69263-on emlegetett 60 GB-s winyó WD Passport Portable cimre hallgat és szintén elfér a zsebedben
  • BIZ0906
    Akkor nem eléggé nézted meg mert én is úgy játszok, hogy az egér úgy mozogjon ahogy én mozgatom az asztalon.
  • Fresh Duke
    Fogod és elforgatod 180 fokkal, és akkor fordítva lesz. XD

Utolsó OFF:
    Skyline: Ismerőstől én is beszerzem olcsóbban, csak most a honlapról néztem az árakat. :)
    ON
  • Lazlo
    hali! emgnéztem a fakyut de nemtaláltam benne válazt de emléxem régen volt emgoldás csak elfelejtettem. az egér hogy forditva legyen hogytudom beállítani? sima optionsba nemlehet elgalább is nemtörténik semmi....invert mouse on off ugyan azt csinálja.
  • totti10
    erre senki nem válaszol??
  • Shiwo
    azért ha a winyót véletlenül ledobod, azt megérzi, míg egy pendrive strapabíróbb..és elfér a zsebedben...
  • BIZ0906
    Tesco?
    Az se olyan rossz azért...
  • DJ Skyline
    DVD-> 48Ft, megvannak az ismerettségeim, 25-ös henger, 1200!
    na jó, eltértünk a lényegtől, kéretik most már visszakanyarodni a főútra ^.^
  • Seten

Elkezdtem megint a küldetéseket Fierro-ban, de ez a Jizzy-féle első, nagyon szivat.
    Amikor a kurvákat kell furikázni/megvédeni majd végül kiiktatni egy limót meg egy terepjárót.
    ÁÁÁÁÁ, vagy nitrós a limo vagy én nem tudom. Ezzel a szar futóművel alig tudom utolérni. Hogy csináltam meg korábban?? :)

• fergasson4
    ÜDv!

Van e tudomásotok olyanról, hogy ruha (skin) pack van készülőben, vagy más létező dolog? Olyanra gondolok, amit nem manuálisan IMG Tool-lal kell berakosgatni, hanem maga a player.img-t kell lecserélni.

Válaszotokat köszi.

Forest voltam
  • Fresh Duke
    Hmm, mikor írtam a HSZ-t akkor még egyenesen álltak. XD
    Na mindegy, a lényeg mindig látszódik :)
  • Fresh Duke
    Hát ez az. :P
    50-ért meg olyat, ami még ki is takarít. XD
    Amúgy én se értem miért ilyen drágák. :/

De a legjobbak azok a lemezek. :D Egy olcsó rendelős helyről írok 1.2 árat:
    Floppy.............1,44MB.50FT
    CD.................700MB...40-280FT
    DVD................4,5GB...62-280FT
    Dupla oldalú DVD...9..GB...450-1200FT
    Blu - Ray..........25GB....4800-5000FT

Most csak a sima 1x-esen írható lemezeket írtam, ha mindent leírnék, lerohadna a kezem. XD
    Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a méret meg az ár növekedése nem egyenesen arányos, hanem kicsit ferdén. :)
  • DJ Skyline
    frásznak kell annyiért (40k) 16GB-os pendrive, abból már veszel olyan vinyót' ami reggelit főz meg minden! :D
  • jpwadkan
    nem az árakkal van baj, inkább a fizetésekkel
  • jpwadkan
    16 GB-s pendrive 40??
    vazee, ezek nem normálisak (mámint bolték)...60GB-os USB 2.0 WD winyó 17 eFt (ugyanúgy hordozható, mert USB-n kap tápot és nem is vészesen nagyobb)
  • BIZ0906
    Hát az is igaz. Meg az lenne az igazi ha a játékok ára sem a drága kategoriákban kezdődne.
    sorry az offokért
  • Fresh Duke
    Jaja. Mostanában a pendriveoknak esett nagon az ára. :)
    Annó (hát kb fél éve), egy 16GB-s pendrive 140+ ezer forint volt, de most már 40+ csak. :D
  • BIZ0906
    Hát ja a gazdagéknál megy. De akinek gyűjteni e kell az még jól is jár mert az árak lejebb mennek :D
  • csabush
    nem úgy értettem. hanem h bárki akinek van ennyi pénze gépre, meg tud venni egy ilyen konfigot 250 ezerért. Ofkorsz nekem sincs:)
  • xotyi
    Köszi! Nemis tudtam erről az oldalról :)