GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A heavy cost. I pay it gladly.
-jó helyre raktad be a SA-MP fájljait?
-biztos, hogy semmilyen mód nincsen-e rajta?
-esetleg tûzfal, v. hasonló nem-e zavarja?
Amennyiben nem megy:
"Egyebet nemtudok mondani, kérem kapcsolja ki..." (Szalacsi Sándor)
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Szerintem te most direkt szopatsz minket! 😊 Vagy csak magad?
Olyan szerverre mentél be ahol nincs egy darab ember sem.
A multiplayer táblán (ahol kiválasztod a szervert) van egy oszlop: "Players". Oda van írva pl: 15/100. Az a lényeg, hogy arra menj ahol az elsõ szám nem nulla!
ldavid: Kéne egy olyan modot csinálni, ami télleg átalakítja a LC-t LCS-vé, de nem csak küldileg, hanem teljesen! Hát persze ez nem lenne könnyû, de a magyar faszagyerekek, mindent megoldanak. 😊
Anna mi értelme van, hogy a VC-bõl GTA 3 lesz?
Mármint, úgy lesz GTA 3 hogy a map alakul át, vagy mi, mert ezt nem értem. XD
A mapja az olyan, mint a VC-jé (,minimális eltérés van), és csak a küldik mások. (Plussz az, hogy pár évvel korábban játszódik. 😊)
Akkor ez a Vice City Stories egy kiegészítõ?
Bár az van odaírva, hogy PSP-re .
(Mondjuk ez is egy baromság, olyan mintha az mp3 lejátszóm kijelzõjén nézném a StarWars-t).
Liberty City van PCre. (Az a GTA 3)
De ha te a Liberty City Storiesre gondolsz, hát az elég érdekes, mert ELVILEG nem jelent MÉG meg PCre.
UI: Az nem lehet, hogy az a tömörített fájl, egy képfájl?
(Gyengébbek kedvéért: a képfájlt berakod virtuális meghajtóba, és akkor úgy kezeli, mint ha CD lenne, de amíg nincs virtuális meghajtót létrehozó progid, addig tömörített fájlként kezeli. Lényegében ennyi 😊)
www.gamecopyworld.com
itt keresd meg
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mert én találtam x helyen s meg is van de nem tudom kitömöriteni mert mindig tömöritet mapát kapok. ami már 4,2 giga és egyre tõbb kb már 30x csomagoltam ki.
Mi lehet.
De segitség kéne elsõre nem de mikor második alkalommal felraktam akadozot mint állat.
Celeron 2400 proci
Geforce 6600 256 mb
1024 ram
abit is 7 alaplap
120 gigás winyo
hez
régebben tagadtad😄
mind1-.-
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
egyszerû a képlet😮
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
hogy miért? nem tudom! :S
bocsásd meg bûnöm...<#duhos2>#duhos2>
nem magamnak töltöttem, nekemis van annyi eszem, hogy kikapcsolom ha játszani akarok.
<#lama>#lama>
Mennyi a RAM-od?
512 ajánlott de ha majd átmész a többi városrészbe is, oda még több kell.
Szerintem az lenne a legzsírab,, ha mindegyik GTA megjelenne PCre, és odaadnák nekem eredetiben, ingyen.
Szerintem.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
elõre is kösz
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Talán így nemfog akadni...
\"Az ember végtére is a vágyait szereti, nem azt amire vágyik.\" Nietzsche: Túl Jón és Rosszon. IV. rész: Mondások és Közjátékok 175.
ami multiban is müxik mert olyan van nekem is ami csak
az origiben
Burn tire, not your soul!
Szerintem
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu