GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Nem lett volna egyszerûbb a GTA 3-hoz csinálni egy olyan modot, hogy lesz benne térkép, helikopter és motor? 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Hát egyéb gondolataim nincsenek, hát azért ezeket nézd meg:
-jó helyre raktad be a SA-MP fájljait?
-biztos, hogy semmilyen mód nincsen-e rajta?
-esetleg tûzfal, v. hasonló nem-e zavarja?

Amennyiben nem megy:
"Egyebet nemtudok mondani, kérem kapcsolja ki..." (Szalacsi Sándor)

teljesen GTA3 lesz a VC-bõl, a város, a küldetések, a jármûvek stb. (ha van GTA3 play CD-d, még a rádiókat is feltelepíti róla)annyi a különbség hogy van benne egy helikopter és pár motor a VC-bõl, na meg van térkép is a menüben
King of Roads
de nem baj, én vagyok a hülye, mert azt hittem segítséget kapok kiröhögés helyett..

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
szerinted mi a lófaszt figyelek? ha azt tenném nem nyomtam volna fel a képet!! mostis olyanba voltam ahol 100ból 97en voltak!! ilyen hülye énse vagyok!!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Szerintem te most direkt szopatsz minket! 😊 Vagy csak magad?
Olyan szerverre mentél be ahol nincs egy darab ember sem.
A multiplayer táblán (ahol kiválasztod a szervert) van egy oszlop: "Players". Oda van írva pl: 15/100. Az a lényeg, hogy arra menj ahol az elsõ szám nem nulla!

Fresh Duke
LOL

ldavid: Kéne egy olyan modot csinálni, ami télleg átalakítja a LC-t LCS-vé, de nem csak küldileg, hanem teljesen! Hát persze ez nem lenne könnyû, de a magyar faszagyerekek, mindent megoldanak. 😊
Anna mi értelme van, hogy a VC-bõl GTA 3 lesz?
Mármint, úgy lesz GTA 3 hogy a map alakul át, vagy mi, mert ezt nem értem. XD

King of Roads
wattafak?ez jelenik meg ha multizni akarok. ez a SA-MP progi. aztán kóddal megölöm magam, aztán lerak a grove street-re, aztán onnan már tom irányítani, de tök üres egész los santos. oldalt sincsenek olyan írások ahova a dolgokat írják egymásnak az emberek....

ez amúgy csak GTA3-at csinál a Vice City-bõl, a LCS-hez semmi köze, pedig megcsinálhatnák..
akkor szerinted? psp-s game, és rossz a hasonlat
Fresh Duke
A VCS egy különálló játék, ami eddig csak PSP-n jelent meg.
A mapja az olyan, mint a VC-jé (,minimális eltérés van), és csak a küldik mások. (Plussz az, hogy pár évvel korábban játszódik. 😊)

Akkor ez a Vice City Stories egy kiegészítõ?
Bár az van odaírva, hogy PSP-re .
(Mondjuk ez is egy baromság, olyan mintha az mp3 lejátszóm kijelzõjén nézném a StarWars-t).

Fresh Duke
És mi a neve? 😄
Ilyen nincs VCSvel? 😄

a gta 3 hoz van egy kiegészitõ amivel a Liberty City Stories küldijeit kell megcsinálni 😊

DJ Skyline
Fresh Duke
LOL

Liberty City van PCre. (Az a GTA 3)
De ha te a Liberty City Storiesre gondolsz, hát az elég érdekes, mert ELVILEG nem jelent MÉG meg PCre.

UI: Az nem lehet, hogy az a tömörített fájl, egy képfájl?
(Gyengébbek kedvéért: a képfájlt berakod virtuális meghajtóba, és akkor úgy kezeli, mint ha CD lenne, de amíg nincs virtuális meghajtót létrehozó progid, addig tömörített fájlként kezeli. Lényegében ennyi 😊)

www.gameburnworld.com
www.gamecopyworld.com
itt keresd meg

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hali ki mit tud a gta liber cityrõl van Pcre.
Mert én találtam x helyen s meg is van de nem tudom kitömöriteni mert mindig tömöritet mapát kapok. ami már 4,2 giga és egyre tõbb kb már 30x csomagoltam ki.
Mi lehet.
Hali nekem van crack.
De segitség kéne elsõre nem de mikor második alkalommal felraktam akadozot mint állat.
Celeron 2400 proci
Geforce 6600 256 mb
1024 ram
abit is 7 alaplap
120 gigás winyo
Hi valaki eltudná küldeni nekm valahogy egy cracket a gta San Andreas-
hez
Fresh Duke
<Én is!>

Akos 001
hát már egy éve tom legalább és csak most fogod fel,jóez:I
régebben tagadtad😄

mind1-.-

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Fresh Duke
XD

DJ Skyline
az egyik, másik meg nincs fent a játék! 😄

Akos 001
lusta vagy béla😊
egyszerû a képlet😮

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
topikot figyelem, meg az oldalakat is, csak nem nagyon írok be ide! 😊
hogy miért? nem tudom! :S

King of Roads
csak megjegyeztem..tudod mi az.
bocsásd meg bûnöm...<#duhos2>

Akos 001
rég láttalak itt

Humesz
Skyline, ez még tökre belefér 😊 Én végeztem. De gondold, hogy nincs benne igazság 😊 Naugye
allock
az Ifa odabasz 😄DDDDDDD

kitalált koncepciójú e? 😄

#hhwnd

DJ Skyline
ok, sry, de máshol folytassátok, thx!

Humesz
Ez olyan dolog King, hogy "ne rakjunk macskát a mikróba" ... Nehogy eljussunk már odáig, hogy a FAQ is a DC++ kikapcsolásával kezdõdjön ha szépen akarsz jáccani.
Humesz
Akkor legalább ne írnád be a fórumba, mert a beírásod alapján neked nincs annyi eszed!
King of Roads
ha nem tudod miért nem kapcsoltam ki a DC-t inkább csak fogd be pls. thx!
nem magamnak töltöttem, nekemis van annyi eszem, hogy kikapcsolom ha játszani akarok.
<#lama>

Humesz
Hát ilyet még nem b*sztam 😊))) Megy a DC++ és csodálkozol, hogy akad a game????????????? Ha jáccani akarsz akkor mennyibe telik kinyomni azt a szart? Ez hihetetlen 😊))
DJ Skyline

Mennyi a RAM-od?
512 ajánlott de ha majd átmész a többi városrészbe is, oda még több kell.

King of Roads
igen, énis pont erre gondoltam.<#zavart1><#zavart1>

Sziasztok! Lenne 1 problémám amit nem tudok megoldani és kéne egy kis segítség. Arról lenne szó hogy van 1 ATI 9800as videokártyám és akadozik a game. ez ellen mit lehet csinálni??
<#idiota>

Fresh Duke
Hát én azért nem bánnám, ha a San Andreas Stories is megjelenne, mert az SA magában is király, de gondolom kis extra tuning lenne a SASban hozzá. 😊

Szerintem az lenne a legzsírab,, ha mindegyik GTA megjelenne PCre, és odaadnák nekem eredetiben, ingyen.
Szerintem.

King of Roads
ok, thx, megpróbálom

asfa
<#worship><#worship><#worship>köszönöm

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
hali!magyaritást honnan lehet szerezni mer a fag fönti része végülis a gamehunterra mutat mer ami bejön oldal arra mutat és ott regeltem de nincs gta magyarositás legalábbis nem találtam!
elõre is kösz

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

aka
Vedd lejjebb a DC progi prioritását: Feladatkezelõ » Folyamatok fül » jobbklikk a DC folyamatára, majd a Prioritás beállítása: vedd le Normál alattira.
Talán így nemfog akadni...

\"Az ember végtére is a vágyait szereti, nem azt amire vágyik.\" Nietzsche: Túl Jón és Rosszon. IV. rész: Mondások és Közjátékok 175.

dmx
császtok! nem tudtok az samp-hez egy camhack-et?
ami multiban is müxik mert olyan van nekem is ami csak
az origiben

Burn tire, not your soul!

King of Roads
baszmekk nem tok játszani mert a dc is tölt és akad<#violent><#boxer><#rinya>

szerintem nem is hiányzik egyiksem inkább jöjjön a GTA 4 cool graffal és játékmenettel meg egy csomó extrával.

Szerintem

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu