GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

King of Roads

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

LeBronjózska
egyis se nyert....az uj s600as merci az így néz ki

LeBronjózska
valaki igazán találhatna nekem egy luxus limuzint is a maybachen kívül pl egy Mercedes S600 ast pl az ujjat

Web mester
Találtam itt egy érdekes dolgot. Ezek valami új versenyek. De nem tudom hova kell bemásolni.

Web mester
Porsche 911 Turbo (újabb kocsi a Carbon modhoz)
Corvette C6 Paintjob (MW-s festés, de ez is jó a Carbon modhoz)

joystick nincs bekötve vagy valami?
mitõl van az hogy a vice city ben és san andreasban is körbe forog a kamera folyamatosan és nem, tom leállítani???
King of Roads
na végre valahára kijátszottam én is!!!
8. próbálkozásra már csak össze kellett volna h jöjjön 😄😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Web mester
Ha valakinek kellenek azok a kocsik amiket letöltötem annak elküldöm.

Fresh Duke
Jah, nem lenne rossz ötlet. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Web mester
Én lehet hogy csinálok,de max úgy hogy a kocsikat egybe csomgolom aztán IMG Toolal szépen be kell rakosgatni.<#idiota>
Már van egykét kocsim.
Ha érdekel még rakok fel pár képet.

Köszi
zoli122
jaja

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Hi!
Srácok a GTA 3 és a Vice City úgye két különbözõ játék?
Fresh Duke
suívesen --> szívesen

Fresh Duke
Hmm, nem is lenne rossz ötlet. 😊
Olyan mód kéne, ami Carbonos modellekre cseréli le az SAsokat, és pluszba kicsit jobban lehetne driftelni a kocsikkal. <#idiota>
Bár akkor már kis pályamódosítást is tartalmazhatna, pl a Mount Chiliárdot "kissé" átalakíthatná NFS Carbonossá. <#idiota>

Bár az tuti, hogy én nem csinálom meg, mivel jómagam nem értek se a modellezéshez, se a pálya modifikációkhoz, de suívesen kipróbálnám. <#mf2>

Szerintem.

Web mester
Hello!
Én elkezdetem a Need For Speed Carbonos kocsikat berakni a játékba. Van néhány ami a játékból lett kiszedve,de néhányat csak úgy letöltötem.
Nagyon jó föleg versenybe.
Itt egy kép:

Aki tud felrakni Carbonos kocsit azt megköszöném!

Arra gondoltam még hogy lehetne egy Carbon modot is csinálni. Az sztem biztos hogy nem én fogom megcsinálni.<#idiota><#vigyor><#szomoru2>

King of Roads
csak szét akartam nézni Liberty Citybe <#idiota><#idiota>

Toyo
kösz, siker!

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Akos 001
lap alján keresõ

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Toyo
hali! saját zenét hogy tudok a játékba tenni?

TDUnick: ArtMooney(HUN)

purma
kösz má meg van fasz vok😄

My sport is tranSPORT!!! :)

purma
hy! azt szeretném meg kérdezni,h nem-e tudtok 1 olyan patchet maondani vagy modot amibe van sok autó és nem kell õket 1esével berakosni???

My sport is tranSPORT!!! :)

Mennyi a RAM-od?

akkor úgynézki h jövõre csinálják tovább.
bár jól haladtak...

(felraktam a V2modern modot..játszok félórát..kicsit többet..és utánna gtasa.exe hibát észlelt.. pedig mennie kéne :S)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

DJ Skyline
bár lenne olyan, annál rosszabb a helyzet! bezár a bazár egy idõre! utolsó komment!

King of Roads
mint írtam régebben nem különösebben érdekel már annyira, h cheat nélkül játszak vele fõleg úgy, hogy már 8adjára kezdtem el újra mert mindig elbaxódott a mentés...

sárgabékára jobbkatt kép megjelenítése ^^

sárgabéka ? 😊

1edül õt találtam érdekességként 😮
WoW MFP belsõ cam

Sky Mihír a Mad Max Modról??
van már vmi teszelõ mod vagy hasonló?
kerestem de nem találtam kézzel fogható infót 😞

BiG G
régi az ati catalyst-od, szedj le újat

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

vki segítsen, plz!
egy ati radeon x1600-asom van, ennek ellenére még 640x480-on is szaggat a játék!!mi lehet a baj?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Hassan B
Ha modoltad a játékot, akkor valamit elrontottál... ha nem akkor nem tudom mi lehet. 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

macgyver8
ÜDV!
Nekem valamiért a játék nem indul el, vagyis addig bejön, hogy a menüpont, de mikor playezek a játékba, egyszerüen kilép a játékból. Valami service megapack lehet a gond, csak nem tom, hogy melyiket kell felrakni😊
Help aki tud

ÜDV!

ezért nemkel csitelni 😊

King of Roads
fogalmam nincs, fõleg úgy, h nem is lesz 100%. mert elméletileg aki egyetlen egy cheatet is használ játék közbe annak nem "lesz 100%"

Fresh Duke
Apropó, ki hány%ig jutott el SAban?
Meg nemtudjátok mikor lesz SA-MP 0.2?

Fresh Duke
Szerk:
Csak 1szer nem dobom "a kukába", nem kétszer. XD
LOL. Márha értitek mire gondolok.

Fresh Duke
Kata, itt nem nyerte meg mindenki az 5ös lottót, úgy mint egyesek. Egyetértek itt mindenkivel, kivéve veled.
Én is leszedek jópár játékot, és ha mindet megvettem volna, most koldulnék az utcán, hogy teljen kenyérre, úgy, hogy már az 5öst is elköltöttem.
Ja, és érdekes módon, nálam minden tört játék elmegy elsõre, hidd el nyugodtan. Géptõl is függ, és én inkább veszek 1 jó gépet, mint 10db játékot. És még mindig maradna pénzem, hogy netre, hogy leszededjem. 😛(És még spórolok is vele. 😄)
Szóval, ez csak egyszerû logika.

UI: nem ülök a nap 24 órájában a gép elõtt, mégsem dobom a kukába a játékokat 1-2 óra múlva a kukába, és még is van idõm játszani velük. 😛
És 1 játékot nem múszály egybõl kijátszani, ráérek 1 év múéva is.

Szerintem.

King of Roads
nem azér', de sztem egy játék se éri meg az árát...

V8
Na épp ez a helyzet, h még 7000Ft-ot sem fogok kiadni érte...ugyanis nem szoktam játszani, csak nagyon ritkán, szóval nekem ez pont jó xD

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Kata
Mindegy, végülis azért nem hiszek igazán neked, mert rengeteg siránkozó hsz van itt azzal, hogy a tört verzió nem indul, nem mûködik, kifagy, nem patchelhetõ, stb. Így vagy úgy, de a tört játékok mindig jóval körülményesebbek és hibákra hajlamosabbak. Mindemellett még törvénytelenek is.
Írtad, hogy havi négy 16ezer ft-os játékot töltesz le. Nem tudom, de én megvettem 2 év alatt kb. 3-4 játékot, és ezek bõven elegendõek, többre idõm se lenne játszani. Most ez vagy azt jelenti, hogy nagyon ráérsz és napi 24 órát ülsz a gép elõtt, vagy azt, hogy egy játék leköt 1-2 órára, aztán megy a kukába.

[/cserf][/fülünyúl]

King of Roads
nem mondtam, h elmegy, csak azt, h ha el is menne nem zavarna..gondolom, mivel az alaphangot mindig lejjebb veszem. amugy sry a szerkesztésért, de miután küldöm csak utána jutnak eszembe dolgok...

Kata
Tehát elmegy. 😊 Bírom az utólagos beszerkesztéseidet. Próbáld meg egyszer összeszedni a gondolataid, mielõtt rátenyerelsz a mehet gombra. Elég körülményes többször visszaolvasni a hsz-eid és újra reagálni a toldásokra. :/

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Az utólagos beleszerkesztésedre: #65963

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
a hang gépfüggõ szerintem! a másik gépen nekem is kellett állítani a DxDiagban, de ezen a gépen nem kellett, nem ment el a hang!