GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Corvette C6 Paintjob (MW-s festés, de ez is jó a Carbon modhoz)
8. próbálkozásra már csak össze kellett volna h jöjjön 😄😄
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Már van egykét kocsim.
Ha érdekel még rakok fel pár képet.
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Srácok a GTA 3 és a Vice City úgye két különbözõ játék?
Olyan mód kéne, ami Carbonos modellekre cseréli le az SAsokat, és pluszba kicsit jobban lehetne driftelni a kocsikkal. <#idiota>#idiota>
Bár akkor már kis pályamódosítást is tartalmazhatna, pl a Mount Chiliárdot "kissé" átalakíthatná NFS Carbonossá. <#idiota>#idiota>
Bár az tuti, hogy én nem csinálom meg, mivel jómagam nem értek se a modellezéshez, se a pálya modifikációkhoz, de suívesen kipróbálnám. <#mf2>#mf2>
Szerintem.
A heavy cost. I pay it gladly.
Én elkezdetem a Need For Speed Carbonos kocsikat berakni a játékba. Van néhány ami a játékból lett kiszedve,de néhányat csak úgy letöltötem.
Nagyon jó föleg versenybe.
Itt egy kép:
Aki tud felrakni Carbonos kocsit azt megköszöném!
Arra gondoltam még hogy lehetne egy Carbon modot is csinálni. Az sztem biztos hogy nem én fogom megcsinálni.<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#szomoru2>#szomoru2>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
My sport is tranSPORT!!! :)
Mennyi a RAM-od?
bár jól haladtak...
(felraktam a V2modern modot..játszok félórát..kicsit többet..és utánna gtasa.exe hibát észlelt.. pedig mennie kéne :S)
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
WoW MFP belsõ cam
van már vmi teszelõ mod vagy hasonló?
kerestem de nem találtam kézzel fogható infót 😞
egy ati radeon x1600-asom van, ennek ellenére még 640x480-on is szaggat a játék!!mi lehet a baj?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
][ ВАЗ ][
Nekem valamiért a játék nem indul el, vagyis addig bejön, hogy a menüpont, de mikor playezek a játékba, egyszerüen kilép a játékból. Valami service megapack lehet a gond, csak nem tom, hogy melyiket kell felrakni😊
Help aki tud
ÜDV!
Meg nemtudjátok mikor lesz SA-MP 0.2?
Csak 1szer nem dobom "a kukába", nem kétszer. XD
LOL. Márha értitek mire gondolok.
Én is leszedek jópár játékot, és ha mindet megvettem volna, most koldulnék az utcán, hogy teljen kenyérre, úgy, hogy már az 5öst is elköltöttem.
Ja, és érdekes módon, nálam minden tört játék elmegy elsõre, hidd el nyugodtan. Géptõl is függ, és én inkább veszek 1 jó gépet, mint 10db játékot. És még mindig maradna pénzem, hogy netre, hogy leszededjem. 😛(És még spórolok is vele. 😄)
Szóval, ez csak egyszerû logika.
UI: nem ülök a nap 24 órájában a gép elõtt, mégsem dobom a kukába a játékokat 1-2 óra múlva a kukába, és még is van idõm játszani velük. 😛
És 1 játékot nem múszály egybõl kijátszani, ráérek 1 év múéva is.
Szerintem.
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
Írtad, hogy havi négy 16ezer ft-os játékot töltesz le. Nem tudom, de én megvettem 2 év alatt kb. 3-4 játékot, és ezek bõven elegendõek, többre idõm se lenne játszani. Most ez vagy azt jelenti, hogy nagyon ráérsz és napi 24 órát ülsz a gép elõtt, vagy azt, hogy egy játék leköt 1-2 órára, aztán megy a kukába.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]