GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Aha... Inkább mesééélj Krisztofórósat! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

King of Roads
képzeld...miért olyan hihetetlen?
még ha el is menne a hang, nem túlságosan zavarna, ugyanis általában lejjebb veszem és a zenéimet meg feljebb...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kata
És azóta zavartalanul mûködik? Nem megy el a hang, simán tudtad patchelni, stb?

[/cserf][/fülünyúl]

King of Roads
pontosan ezért szedtem le olyat, amihez volt crack. így kb. csak 10 másodperccel kell késõbb indítani a gamet miután felraktad <#idiota><#idiota>

amúgy neked megérne mondjuk 4 játék 80ezer forintot? mert az új (jobb) játékok vannak 16 kürül. egy átlagember venne 4et oda is egyhavi fizu.
aztán csodálkoznak, h inkább letöltenek...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kata
Nem csesztetni akarlak meg a világot megváltani. Csak ha tetszik a játék - és ez a játék nem pár hétig élvezhetõ - akkor nem értem miért nem érdemes beleinvesztálni, aztán utána semmi gondod nincs vele, minden mûködik elsõ gombnyomásra. Nekem megér 7000 Ft-ot egy olyan játék, amivel sokat játszom, és nem akarok szenvedni mindenféle crack-el, patch-el, kódokkal, bugokkal, hibaüzenetekkel, kifagyásokkal.

[/cserf][/fülünyúl]

V8
Az egész magyarság sérült😄 itt nem lehet másképp megélni....na de ezzel nem fogod megváltani a világot xD...téma lezárva

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

DJ Skyline
nekem nincsen, de terveztem! de mivel nincs semmi hátránya annak, ha nem eredeti, így nem vettem meg! bár azt hiszem a patcht nem tudod feltenni, vagy nem mûködik jól, ha nem eredeti...

Kata
Nekem pl. De az még nem mentesít a bûn alól, ha a többség is úgy csinálja mint te. Ez sajnálatos módon egy sérült magyar mentalitás.

[/cserf][/fülünyúl]

V8
ihh...köszi 😄

Kata
Na igen. Ha mindenki megvásárolná aki játszana vele lehet, hogy akkor nem 7000 lenne, hanem csak 1000...

[/cserf][/fülünyúl]

V8
hm..na errõl nem nyitok vitát...mert azért kiváncsi lennék, h hány embernek van itt meg eredetiben?!

DJ Skyline
biztos nálad van valami, mert nálam nem voltak felkiáltójelek! 😊
itt van még ez, mazsolázz, többet nem tudok már segíteni

Kata
Nem lol, a lol az, hogy illegálisan letöltöd. A normális az lenne, ha megvennéd. A te nézeteddel van itt a probléma, nem az enyémmel.

[/cserf][/fülünyúl]

V8
LoL<#wilting>

V8
nah mind1...azért kicsomagolni tudok..és hát ezzel a fájl-al nem vmi kóser..mert tele van felkiáltójellel amikor a winrar csomagol xD..de azért köszi neked!

DJ Skyline
ja, úgy sem olyan drága már, 7000Ft

Kata
Másik lehetõség: vedd meg eredetiben.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
winrar-t használj, ha esetleg nem azzal csomagoltad ki! vagy szedd le újból, jobbat nem tudok!

V8
aham..de nekem csak egy van benne...a lényeg..de vmiért rosszul csomagolja ki:S és nem használható...

DJ Skyline
gondolom igen, mert nekem kicsomagolta, 3 filenak kell benne lenni: GTA_SA.exe, HLM-INTR.exe, HOODLUM.nfo...ezek közül a legelsõ a fontos, a többi kettõ nem kell

V8
opppp....gáz van...nem jól csomagolja ki :S ilyenkor mi a baj? én szúrtam el vmit?😊

V8
óóóóó...nagyon köszike😊))

DJ Skyline
hi, de

V8
Sziasztok

Valaki nem tudna nekem adni egy cracket?!Mert föltettem a játékot és ezt írja ki: "Original disc could not be found or authenticated..." :S

DJ Skyline
és ha az MTA SA-val szeretne játszani? 😊

végülis ez így nem tisztázódott, mert 2 féle van...van az SA MP (mászkálós, lövöldözõs, autózós), meg az MTA SA (versenyzõs)

King of Roads
fogalmam sem nem van, majd kiderül

Fresh Duke
Ön az 1000000000000000000000000000000000000000000000000000-dadik aki megkérdezte. 😛
Elmondom megint:
Leszeded a SA-MP-ert.
Berakod az SA mappába.
Elindítod
Tolod neten

És amint kész lesz a 0.2 verzi szedd le mert igen kurva jó lesz 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Köszi akkor türelmes leszek. <#smile>

DJ Skyline
volt egy szájbarágós cikkem az mta sa használatáról a codenamegta.hu-n, de oldal frissítés miatt nem került ki :|
majd megpróbálom elkérni lamase-tól, hátha megvan még neki

Na megnéztem a faq-t ott nem találtam választ a kérdésemre,ezért fordulok hozzátok!
Légyszí segítsetek, mert én tök süti vagyok hozzá.
Szóval hogy kell felrakni valamit és pontosan mit, hogy tudjak a Neten játszani?Esetleg beállítások?
Hálás lennék, ha valaki szájba rágosan leirná Nekem.

Köszike

DJ Skyline
segítenék szívesen, csak tudományom nem éri el azt a szintet, amit igényelne ez a dolog! :| bocs

Kata
Én kipróbáltam egy nem éppen gagyi kormánnyal, pedálokkal, de nem használta a játék, bármit bárhogy is állítottam be.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Lenne 2-3 modell, amikbõl ezt-azt össze kéne variálni, plusz autó hátulján feliratot átírni, ilyen apróságok. Gyakorlatilag bizonyos poligoncsoportokat copy-pastelni kéne. Na meg textúrát rendelni hozzá. De ha tudsz segíteni, és kedved is van, akkor részletesen leírom priviben.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
asszem lehet! különben milyen kormányt veszel, mert én is szeretnék majd venni! 😄

DJ Skyline
már régen nem csináltam, de mi a probléma?! 😊
igaz nincs fent se a játék, se a modelezõ program 😄

King of Roads
egy kérdésem lenne: összejött egy kis many amit valszeg kormányra fogok szánni. (van egy pár szimulátoros játékom). a kérdésem annyi, hogy kormányt lehet használni a SA-hoz is?

Kata
Tisztelettel érdeklõdnék, van-e, vagy jár-e erre valaki, aki szokott autókat mahinálni, szerkesztgetni, javítani 3D-s szerkesztõvel?

[/cserf][/fülünyúl]

azt kellene vhonnan megtudni, hogy a hálókártya vagy a kábelmodem mac address-éhez köti az ip cimet, ha az utóbbihoz, akkor nincs mit tenni (esetleg megpróbálhatod kicseréltetni, de az szvsz több problémát okoz mint amennyit megold), ha viszont a hálókártyához, akkor egy új kártyával megoldható a kérdés (csak újra kell inditani hozzá a modemet és beregisztrálni az új kártya mac address-ét a prov.chello.hu-n)
Fresh Duke
1000THX, csak 1 gond van, és az is az, hogy 8 napig nem bírnám ki net nélkül. XD

esetleg megpróbálkozhatsz egy hálókártya cserével, mert a dhcp az ip cimet a lease lejártáig köti a mac addresshez, tehát ha hálókártyát cserélsz egy darabig nem kaphatod vissza a régi cimet (más kérdés h a kábelmodem ebbe hogy kavar bele, errõl sajnos halvány fingom sincs)
rossz a sorrend
huzd ki a netet és 8 nap múlva dugd vissza, különben a régi ip cimedet fogod visszakapni (hacsak mondom, nem változtattak a lease idõtartamán, az alapbeállitás 8 nap és anno ennyi idõ után váltott ip-t, persze lehet h épp nagyobb karbantartás volt, csak nem tudtam róla, akkor is szokott váltani)
szóval próbálkozz, aztán valami majdcsak lesz, esetleg felhivhatod upc-t megkérdezés részirül <#eplus2>
Fresh Duke
Nem is baj, hogy régen jártál itt....

Na, de nem is ez a lényeg!
Hanem szóval, most akkor huzzam ki a netet, és dugjam vissza, és 8 nap múlva megy a cucc? (Mármint új IP?)
Na az nem lenne rossz, mert már tom, hogy szopatom meg a köcsögöket!
<#eplus2><#violent><#bdead><#idiota><#mf2><#mf1><#gun>
(Bár, mondjuk nem haragszom rájuk, de a biciklit szétfingatom.)

Feltennék még 1 kérdést:
Senki se hallott a GTA SIW 1-rõl?
Azt tom, hogy van 2, meg is van. A Googleba beütöttem, ki is dogott 1 halom oldalt, és érdekes módon csak a 2rõl dobott ki dolgokat. 😞
Vagy külön nincs is 2? (Szóval, az a 2.0-s verzió, és ne is keressek 1-et?)

Várom bölcs tanácsaitokat, még a kevésbé bölcseket is. Ja és Killer, sikerült megcsinálnom a Hitman, de a faszom se tudta, hogy a Játék kezdésen belül a nehézségi szintre kattintva kapom meg a meg a pályákat...

KILLER2
Ti még játsztok? Rég jártam itt, eszembe jutnak, mennyit játszottam ezzel a gémmel. Egyenlõre ott hever a gépemen mûködésképtelenül szarrámoddolva.

Töltsük le az internetet!

csak a kettõ között lehet h várni kell nyolc napot, mert annyi a dhcp lease lejárata (legalábbis régen - úgy egy éve - annyi volt) <#integet2>
Diodi
Fõküldetés csak az, amelyiket kötelezõ teljesíteni a végigjátszáshoz.
<#smile>

Csak melléküldetés, amelyet nem kell teljesíteni :
A kaszinórablás (de az egyik leghosszabb és legizgalmasabb)
Az autós iskola és az utána kapott 4 küldetés
A motoros iskola
A hajós iskola
Zero küldetései
A csajokkal való randik (de jó szórakozás)<#finom>

Az iskolák közül csak a repülõs sulit kell végrehajtani...

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

soma62
Duke egyszerü hogy lehet ip-t váltani modem ki és be XD és kész az uj ip XDXDXD

www.flickr.com/photos/soma62sco

King of Roads
azt gondoltam, az ok. de zero küldetései idegileg tönkretettek. rohadt játékrepülõs kurva annyát pápaszemes köcsög nyálas majomnak<#idiota>

A helit pedig meg kell tanulni vezetni.
Azért van az iskola!

Zero-t is ki lehet hagyni nyugodtan.
Bár kihívás nélkül nincs játékélmény. 😊

Fresh Duke
A kaszinó roblást a világ összes kincséért se hagynám ki! 😊
Szeretek sunyin belopakodni, silent 9mm-essel megölni az õröket egyesével, és elhúzni a lóvéval! 😄
(I am Hitman fun.)