82991
-
Szabi1991 #69379 -
#69378 hogy az a k*rva élet b*szná meg, sikerült végre megcsinálnom!
most már csak azt kéne kitalálnom miért nem száll be nem tudom ki készítette ezt a modelt, de több baj van vele mint a nem tudom mivel -
#69377 XD
-
Seten #69376
Ezt visszautasítom a torjaiak nevében!
-
BIZ0906 #69375 jóvanna -
#69374 a torjai az télleg a csika fajtába tarozik,na de a trojai :O -
BIZ0906 #69373 Honnan tudod hogy a NOD32 minden virust meg talál?
Egyébként mikor az én gépem 6 virus volt a szokásos csicska fajtábol(torjai) akkor is ment simán a játék szóval lehet hogy más a gond. -
Tes Parker #69372 Köszi a választ! :D -
#69371 a lényeg, hogy müxik az egyik irányba ,) -
#69370 Vista op.rendszer alatt a 2007 előtti játékok többsége
nem jól megy, azokhoz csak a XP a Service Pack 2 javítócsomaggal a jó.
Próbáld ki másik gépen a játékot, ha ott jó, akkor a te gépeden van a hiba.
NOD 32 vírusírtó programot is ajánlott lefuttatni, heurisztikus
módban, teljes mélységű vírusírtást végezve.
Ha másik gépen jó a játék és vírus sincs a gépeden, akkor az
XP újra telepítése ajánlott.
Utána telepítsd fel a játékot, akkor hibátlanul kell mennie. -
Dzsotin #69369 Trainer programmal bármelyik járművet berakhatod bárhova.
trainer letöltése -
Tes Parker #69368 Csövi Srácok!Most írok először.Az lenne a kérdésem,hogy a játékban csak a sivatagos küldetésben játszik szerepet az Androméda repülő vagy valahol megtalálható a játékban?Előre is köszi a választ. -
Seten #69367
Igazad volt. De csak félig. A bal kuzor gombbal ugyanis semmit nem csinál, csak a jobbal! :)
-
Dragone017 #69367 -
Dragone017 #69366 Hát srácok nekem eza mentési dolog nem jöt ösze valamiért mindig azt irja ki a szávegame nál hogy az "1 mentési fájl nem találhato"Mikor elmentem akormeg a mentet fájl sérült.Ha valaki tudna nekem mondani valamit az jolene ELÖRE IS KÖSZÖNÖM -
#69365 Igen, igen, elolvastam a cikk nagy részét. Gratula, nagyon szép munka! El sem tudom képzelin, mennyi kutatómunkát végeztél, de az eredményért megérte! -
#69364 mert ne az a-t vagy d-t nyomd, hanem a jobbra-balra nyilakat.. -
Dragone017 #69363 Hali most töröltem le teljesen a játékot a gépemröl de ugy hogy még a grafikát is visza állitota magának de még mindig nem tudok menteni.AZ segithet ha egy mentést letöltök és az öszes töbi mentésemet ara mentem rá? -
Seten #69362
A Modern Mod-ban nem tudom megcsinálni az autósiskolát.
Rögtön az elején nem lehet madmax-kört csinálni. Nyomom egyszerre a "w"-t és az "S"-et de ha nyomok még "A"-t vagy "D"-t akkor csak tetű lassan fordul és így lejár az idő! :(
-
#69361 -
Dzsotin #69360 Szinte minden csak az 1.0 verzióhoz készült.
Az 1.01 javítást csak kényszerből adta ki a ROCKSTAR, hogy
törölve legyen a "Hot Coffee MOD".
Felejtsd el az 1.01 verziót, állítsd vissza 1.0-ra,
ahhoz töltsd le a "Hot Coffee MOD"-ot és másold be a játékba.
Hot Coffee letöltése
Törölj ki mindent a kimentési mappából, aztán másold be egy
régebbi kimentésedet és próbáld ki, mennie kell...
2 féle Hot Coffee MOD van, az újabbat használd. -
Tiati #69359 Az segíthet, ha kitörlöd a kimentési mappából a
"gta_sa.set" nevű fájlt.
A játék majd automatikusan készít egy új, hibátlan "gta_sa.set" fájlt,
amikor elindítod a játékot. Akkor eredeti beállítások lesznek.
Tetszés szerint állítsg át a hangot, a képet, az irányítást...
Ha nem segít, akkor tölts le más kimentéseket és azokat is
próbáld ki, lehet hogy a kimentéseid is hibásak.
Helyzeteket letölthetsz innen is:
www.gta3.net -
BIZ0906 #69358 :) -
Dragone017 #69357 Hali remélem valaki tud nekem segiteni.Valamiért nem tudok menteni a gta san andreasban már három különbözö DVD röl rktam fel a játékot de mindejyiknél azt irja ki hogy, a mentet fájl sérült holot mikor elmentem ezt irja ki hogy rendben.VALAKI SEGITSEN!!MÁR EGY HETE EZEL SZENVEDEK ELÖREIS KÖSZÖNÖM. -
serdulo #69353 Helló! Vaki segitene ? mikor elinditom az SA-MP exét meghülyül a gép kiad valami hibát és amig ujra nem inditom a gépet addig adja csak adja a ksi ablakokat meg pittyeg :S ez mitöl van???? Vki segitene?? PLS segitsetek msn: [email protected] -
#69352 végülis az a lényeg h legalább megpróbáltál segíteni!..:) -
BIZ0906 #69351 De legalább ki lehet szedni a lényeget. -
#69350 köszi! -
#69349 Úr isten!! Márt tom mér buktak meg oszttársaim németből(mindíg online fordítóval csinálták a házit meg a többszáz szavas dogákat) -
#69348 Rájöttem miért nem tölti be a régebbi metnéseimet a Sa. Régebben egy régebbi alap verzió volt meg nekem (de hála egy kedves barátomnak úgy összekarcolódott, hogy már nem jött be) Nos mikor újralendeltem már alapból a javított verzió adták ki. (v.1.01) És ez ne mtölti be a régebbi mentéseket. Így ugrott asave ga,e-m is. Ráadásul amiket letöltötem végigjátszásokat, azok színtén nem ezzel a verzióval vitték végig.
Van akinek van v.1.01 végigjátszása? Vagy olyan ahol már a vége fele van?
-
Szabi1991 #69347 szép "rövid" leírás :) -
ldavid #69346 Ha érdekelnek valakit a San Andreas-ban megtalálható igazi épületek és egyéb építmények, akkor katt a képre.
-
#69345 hello. az lenne a bajom hogy újratettem a gépet és azóta nincs hang néhány helyen(beszédek, autók hangja...). kipróbáltam azt ami a FAQ-ban van de az se segített. plz valaki segítsen! -
KMeyer #69344 Köszi!:) -
BIZ0906 #69343 Katt ide.
Lefordítottam egy német magyar fordító online oldalal és ezt kaptam. -
#69342 nekem úgy rémlik, hogy a tabot nyomva kellett tartani és úgy jobbra - balra... -
ldavid #69341 szerintem abban még nem lehet, legalábbis én nem emléxek rá :/ -
#69340 -
KMeyer #69339 Régebben(kb. mikor kijött meg utána pár évig)nem volt hozzá megfelelő gépem,utána meg kicsit megfeledkeztem róla.Aztán most ingyen le lehet tölteni,egy kis nosztalgia sose árt -
#69338 hm.. te még azzal játszol? :)