GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még ha el is menne a hang, nem túlságosan zavarna, ugyanis általában lejjebb veszem és a zenéimet meg feljebb...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
[/cserf][/fülünyúl]
amúgy neked megérne mondjuk 4 játék 80ezer forintot? mert az új (jobb) játékok vannak 16 kürül. egy átlagember venne 4et oda is egyhavi fizu.
aztán csodálkoznak, h inkább letöltenek...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
[/cserf][/fülünyúl]
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
itt van még ez, mazsolázz, többet nem tudok már segíteni
[/cserf][/fülünyúl]
Valaki nem tudna nekem adni egy cracket?!Mert föltettem a játékot és ezt írja ki: "Original disc could not be found or authenticated..." :S
végülis ez így nem tisztázódott, mert 2 féle van...van az SA MP (mászkálós, lövöldözõs, autózós), meg az MTA SA (versenyzõs)
Elmondom megint:
Leszeded a SA-MP-ert.
Berakod az SA mappába.
Elindítod
Tolod neten
És amint kész lesz a 0.2 verzi szedd le mert igen kurva jó lesz 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
majd megpróbálom elkérni lamase-tól, hátha megvan még neki
Légyszí segítsetek, mert én tök süti vagyok hozzá.
Szóval hogy kell felrakni valamit és pontosan mit, hogy tudjak a Neten játszani?Esetleg beállítások?
Hálás lennék, ha valaki szájba rágosan leirná Nekem.
Köszike
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
igaz nincs fent se a játék, se a modelezõ program 😄
[/cserf][/fülünyúl]
huzd ki a netet és 8 nap múlva dugd vissza, különben a régi ip cimedet fogod visszakapni (hacsak mondom, nem változtattak a lease idõtartamán, az alapbeállitás 8 nap és anno ennyi idõ után váltott ip-t, persze lehet h épp nagyobb karbantartás volt, csak nem tudtam róla, akkor is szokott váltani)
szóval próbálkozz, aztán valami majdcsak lesz, esetleg felhivhatod upc-t megkérdezés részirül <#eplus2>#eplus2>
Na, de nem is ez a lényeg!
Hanem szóval, most akkor huzzam ki a netet, és dugjam vissza, és 8 nap múlva megy a cucc? (Mármint új IP?)
Na az nem lenne rossz, mert már tom, hogy szopatom meg a köcsögöket!
<#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#bdead>#bdead><#idiota>#idiota><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#gun>#gun>
(Bár, mondjuk nem haragszom rájuk, de a biciklit szétfingatom.)
Feltennék még 1 kérdést:
Senki se hallott a GTA SIW 1-rõl?
Azt tom, hogy van 2, meg is van. A Googleba beütöttem, ki is dogott 1 halom oldalt, és érdekes módon csak a 2rõl dobott ki dolgokat. 😞
Vagy külön nincs is 2? (Szóval, az a 2.0-s verzió, és ne is keressek 1-et?)
Várom bölcs tanácsaitokat, még a kevésbé bölcseket is. Ja és Killer, sikerült megcsinálnom a Hitman, de a faszom se tudta, hogy a Játék kezdésen belül a nehézségi szintre kattintva kapom meg a meg a pályákat...
Töltsük le az internetet!
<#smile>#smile>
Csak melléküldetés, amelyet nem kell teljesíteni :
A kaszinórablás (de az egyik leghosszabb és legizgalmasabb)
Az autós iskola és az utána kapott 4 küldetés
A motoros iskola
A hajós iskola
Zero küldetései
A csajokkal való randik (de jó szórakozás)<#finom>#finom>
Az iskolák közül csak a repülõs sulit kell végrehajtani...
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
www.flickr.com/photos/soma62sco
A helit pedig meg kell tanulni vezetni.
Azért van az iskola!
Zero-t is ki lehet hagyni nyugodtan.
Bár kihívás nélkül nincs játékélmény. 😊