GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imrusssss
Sziasztok!!!!
Nem tudtok egy jó Gta Sa mp trainert????
Mert már nagyon fel mérgel nek a csíterek!!!!
Köszi elõre is !!! XD

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

King of Roads
dehogynem

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
hi!

ilyet nekem is szokott, én akkor a dokumentumok/san andreas user files mappából kitörlöm a "gta sa.set fájlt, utána el indul. az amúgy annak a fájlja amit beállítasz az irányításhoz.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

DJ Skyline
sebaj! de ez így elég karcsú vélemény nyílvánítás volt, kitudod fejteni bõvebben, hogy mi nem tetszik benne?

akkor nem kell vele játszani -.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

felpillanto
nem jo ez a játék

Béla9248
Köcce szépen! Megprobálom a trainert!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

edikee
lol mondom hogy az egér nem rossz mert most is müxik meg minden és csak a játéknál olyan :S

Ha a hivatalos PATCH-et használtad, akkor nem is fog menni,
mert az arra jó, hogy letiltsa a Hot Coffee Mod-ot !!!

Akkor gyorsan töröld le a játékot és telepítsd fel újra.

Ha a TRAINER programot használod, akkor meg pipálj ki mindent,
amit használni akarsz.
A szexi HOT COFFEE MOD :
Trainer programot letöltöd, elindítod, a játékot is
aztán egyszerre megnyomod a
BAL SHIFT és az N gombot
a sikeres randik végén szex...
trainer letöltése

Vagy letöltöd ezt és bemásolod, ugyanazt tudja mint a TRAINER :
hot coffee mod

A másik HOT COFFEE MOD, ott meztelenek a csajok, de
ott új játékot kell kezdeni, más játékhelyzetek nem
jók ahhoz a módhoz :
másik Hot Coffee Mod

akkor próbáld a main.scm kicserélõs verziót
Béla9248
Vki eltudná magyarázni hogy lehet a hot coffe modot bekapcsolni hogy müködjön? censored,uncensored mind kiprob de semmi!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Casper007
Esetleg rossz az egér.

Hello World!

edikee
sziasztok !
én beállitom az irányitást és nem müxik pedig az egérrel semmi baj ! mégse jó :S pl bevan állitva hogy a görgövel váltso fegyvert és egy idö után nem észleli a görgöt 😞
lécci segitesn valaki

Realdanee
Sziasztok! Nekem azt csinálja a gta sa hogy hiába indítom el nem indul el!

Elkezd tölteni és nem indul el.... mit tudok csinálni? Valami patch? Please Link valamit :S

thanks

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

http://downloads.guru3d.com/download.php?id=18

ha nem jó (nem tudom mi az aktuális catalyst verzió, de itt volt több is), akkor ajánlom a google-t, ezt is ott találtam
az error code-ot viszont célszerû megnézni, mert korántsem biztos, h a videokártya miatt jön a kékhalál
Honnan tudok ilyen régebbi driver-t leszedni...???
Mert az ati.com-on csak új driver van
nem feltétlenül a driver frissités a megoldás, lehet h pont visszabutitani kell (volt már rá példa)
az error code-ra is rákereshetsz a support.microsoft.com-on, az is közelebb vihet a megoldáshoz
egyébként vmelyik régebbi ati kártya nekem is produkált olyat, h a stuffok egy része gond nélkül ment, másik része meg fagyott és hasonlók (és nem feltétlenül az igánybevételtõl, mert a mûködõk között volt olyan cucc, ami alatt érezhetõen hanyatt feküdt a vas)
Hát passz kifogytam az ötletekbõl. Tlán még driver frissítéssel próbálkozz hátha segít

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hát figyú! pl. Fifa07. Egy csomó ideig tolom vele. Aztán ott van pl a Tony Hawk American wasteland 😊 azzal is naon sok órán át nyomom.
Elõfordul ugyan némely játéknál, de nem jellemzõ. Ennyire tuti nem, mint amit itt produkál...
sztem haldoklik vmelyik hardvered. én ua kártyával végigjátszottam. semmi baja nem volt, sõt azóta két másik kártyával sem a hoodlumos verizónak. nekem volt már ilyen a mafiánál, ua kék halál, de csak bizonyos helyeken vagy bizonyos idõ elteltével, mikor már melegszik a hw.más játéknál tökéletesen mûködik órákon át is?

King of Roads
az fura lenne, úgy tom, h Sweetet eléggé kövér csávó szinkronizálja...
CJ-t meg Jay-Z-rõl mintázták a hangja meg egy rapperé...
de amugy miért ne...? <#idiota>

Hát asszem ezzel a rohadt Hooldumos verzióval lesz a bibi....
Hogy tom megpatchelni? Próbáltam azokkal a Fix Patchel...de csak annyit értem e, hogy tovább élvezhettem a videót, amikor a rendõrök kitépnek a kocsiból 😊
Van valakinek valami ötlete? PLÍÍZZZ HELP!!!!!!!!
A hiba elküldése után ezt írta ki:
Problem caused by Device Driver

You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.

Problem report summary

Problem type
Windows stop error (a message appears on a blue screen with error code information)

Solution available?
No

What does this problem mean?
Windows has encountered a problem it cannot recover from and it needs to be restarted

Cause
Unknown

Computer symptoms
A message appears on a blue screen with error code information (for example: 0x0000001E, KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED)

Additional steps for you to take
Please continue to send problem reports so analysts at Microsoft can study and try to correct the problem as quickly as possible

Hát szétkaptam a gépet. De semmmi csúnyát nem látok...a videókarim is a helyén van. DE még mindig ugyanaz a hiba. Lehet hangkártyától a hiba? Mert amikor újraindul a gépem, és bogarászok a hibaüzenetben, valami C-media Audio, vagy mi.....de a hangkártyámmal nincs gond, eddig egy játékkal sem. A San Andreasnak a HOOLIDUM vagy milyen verziója van...
VAlakinek valami ötlete?
Dudu Tekh
Te emberek, nekem megvan az MTA for SA, de nem tom hogy binditsam el
Editorral nem lehet megnyitni azt a filet amelyet keri (text editorral)
es ha valamit beirok akkor connection timed out lesz
????????????????????????????????????????????????????????????????????????

TDU:[HUN]dudutech

Dudu Tekh
Koszi!!!

elvileg a GTA Tournament erre van, de hogy mûködik-e...
Ha kékhalál akkor valami hardwares gáz van. Poros contakt hibás nézd meg, hogy jól csatlakoznak a ahova kell ilyesmi

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Dudu Tekh
En is varok valaszt!!!
Tud valaki valami multiplayeres valamit kuldeni hogy Lanban jatszodhassunk????
koszonom elore!!!

HAHÓ! Egy olyan problémám lenne, hogy egyszerûen nem indul a gépemen
😞 A gond a következõ: Elindítom a játékot, és a kezdõ videónál amikor megy ki a reptérrõl, leáll...KÉK HALÁL!!!
Jó! Inkább átugrom a videót...jön a játék. Felpattanok a bringára, megyek egy kicsit...megáll....KÉK HALÁL 😞
Há a gépem szerintem simán viszi... 3GHZ proci...512Ram...Connect 3D Ati Radeon 9600 Series (128) videókártya. Gondolom valami a videókártyával nem tetszik neki. DE más játék meg azé megy szépen... Ötlet?????
Elõre is kösz!!!
zvaragabor
Persze hogy végigjátszottam(2szer), de nagyon tetszik a story, meg az egész SA légkör, a feeling. De most nincs kedvem harmadjára is kiakasztani, és tetszene, ha írásban meg lenne a történet.

Chaos Anno Domini

végigjátszottad nem? szerintem elég jól megérthetõ a történet
vagy van még egy elõzményeket bemutató film is
zvaragabor
<#gun><#boxer>Dr. Boll <--<#idiota> Nem is rá gondoltam, bár ha mégis film rendezésre kerülne a SA, akkor valószínû, hogy õ csinálta volna(sajnos)
Ha már film nem lesz, akkor esetleg tud valaki egy forgatókönyvet, vagy esetleg egy hosszú, történetet valami story formában, ami el is mesélné az egészet? Vagy be kell érnem a magyar san andreas-os oldalakon található történettel?

Chaos Anno Domini

tényleg valószínû hogy film nem lesz, én eddig csak arról hallottam hogy Dr. Boll-t elzavarták mikor filmet akart csinálni.. (még szerencse)
Dudu Tekh
Kellemes unnepeket!!!!!!!!!!
Tud valaki valami multiplayeres valamit kuldeni hogy Lanban jatszodhassunk????
koszonom elore!!!

Kellemes Ünnepeket!

zvaragabor
Sztem annak kéne játszani az egyes szerepeket, akik a játékban szinkronizálták a karaktereket. LINK

Chaos Anno Domini

Fresh Duke
Hát szerintem is jó lenne, én is gondoltam már rá, de szerintem azért nem csinálnák meg, mert a játék is "erõszakos" meg sok kritikát kapott. Gondoljátok el, mit kapna a film! 😊
Amúgy szerintem csak 1-2 (mondjuk 10-15-öt) küldetést kéne belerakni, (azokat amik számítanak a történetben).
Szerintem lazán meglehetne csinálni, csak kéne v.ki, aki megcsinálná. 😄

CJ-t játszhatná mondjuk Bred Pit feketére festve. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

zvaragabor
Én sem úgy gondoltam hogy az egész történetet egy filmbbe, hanem például a 3 városrészt 3 részre vágni, és így az egy városrészben történt esemény játszódik egy részben. Persze nem az összes küldetéssel, hisz van olyan, amit tényleg nehezen lehetne ikivitelezni. A Sivatagi, és a Countriside-os események pedigcsak max egy fél órára bukkannak fel a legfõbb eseménnyel. Nah persze ez az egész csak egy szép ábránd, Úgysem fognák megcsinálni, ez biztos. 😊

Chaos Anno Domini

szerintem nem lesz, a filmmel meg az a gond hogy nem lehetne rendesen megcsinálni mert iszonyat hosszú lenne, ha meg csak pár küldetés lenne benne akkor már nem is ér semmit
zvaragabor
Aha, kár. Pedig folytattam volna😊

Chaos Anno Domini

BiG G
ha igen, akkor is kizárólag PSP-re

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

zvaragabor
*Stories

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Amúgy tervezik a San Adreas Story-t?

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Nekem az tetszene nagyon, ha megfilmesítenék a játékot a történettel, szereplõkkel, tehát egy az egyben. Nem lenne rossz. Meg lehetne oldani.

Chaos Anno Domini

DJ Skyline
tök jó, csak az a baj, hogy nincs ilyen a játékhoz! 😊
a lejjebb lévõ kommentben van a létezõ S600 felhozatal a játékhoz

modernmod2 és feláltam a trélerre..és úgy 1xcsak érzem h emelkedik..dik kiugrok...látom áll mint a zászló 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ezt hogy a túróba csináltad? 😊

King of Roads
ez se rossz <#idiota>