GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtok egy jó Gta Sa mp trainert????
Mert már nagyon fel mérgel nek a csíterek!!!!
Köszi elõre is !!! XD
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
ilyet nekem is szokott, én akkor a dokumentumok/san andreas user files mappából kitörlöm a "gta sa.set fájlt, utána el indul. az amúgy annak a fájlja amit beállítasz az irányításhoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
mert az arra jó, hogy letiltsa a Hot Coffee Mod-ot !!!
Akkor gyorsan töröld le a játékot és telepítsd fel újra.
Ha a TRAINER programot használod, akkor meg pipálj ki mindent,
amit használni akarsz.
Trainer programot letöltöd, elindítod, a játékot is
aztán egyszerre megnyomod a
BAL SHIFT és az N gombot
a sikeres randik végén szex...
trainer letöltése
Vagy letöltöd ezt és bemásolod, ugyanazt tudja mint a TRAINER :
hot coffee mod
A másik HOT COFFEE MOD, ott meztelenek a csajok, de
ott új játékot kell kezdeni, más játékhelyzetek nem
jók ahhoz a módhoz :
másik Hot Coffee Mod
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
én beállitom az irányitást és nem müxik pedig az egérrel semmi baj ! mégse jó :S pl bevan állitva hogy a görgövel váltso fegyvert és egy idö után nem észleli a görgöt 😞
lécci segitesn valaki
Elkezd tölteni és nem indul el.... mit tudok csinálni? Valami patch? Please Link valamit :S
thanks
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
ha nem jó (nem tudom mi az aktuális catalyst verzió, de itt volt több is), akkor ajánlom a google-t, ezt is ott találtam
az error code-ot viszont célszerû megnézni, mert korántsem biztos, h a videokártya miatt jön a kékhalál
Mert az ati.com-on csak új driver van
az error code-ra is rákereshetsz a support.microsoft.com-on, az is közelebb vihet a megoldáshoz
egyébként vmelyik régebbi ati kártya nekem is produkált olyat, h a stuffok egy része gond nélkül ment, másik része meg fagyott és hasonlók (és nem feltétlenül az igánybevételtõl, mert a mûködõk között volt olyan cucc, ami alatt érezhetõen hanyatt feküdt a vas)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Elõfordul ugyan némely játéknál, de nem jellemzõ. Ennyire tuti nem, mint amit itt produkál...
CJ-t meg Jay-Z-rõl mintázták a hangja meg egy rapperé...
de amugy miért ne...? <#idiota>#idiota>
Hogy tom megpatchelni? Próbáltam azokkal a Fix Patchel...de csak annyit értem e, hogy tovább élvezhettem a videót, amikor a rendõrök kitépnek a kocsiból 😊
Van valakinek valami ötlete? PLÍÍZZZ HELP!!!!!!!!
Problem caused by Device Driver
You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.
Problem report summary
Problem type
Windows stop error (a message appears on a blue screen with error code information)
Solution available?
No
What does this problem mean?
Windows has encountered a problem it cannot recover from and it needs to be restarted
Cause
Unknown
Computer symptoms
A message appears on a blue screen with error code information (for example: 0x0000001E, KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED)
Additional steps for you to take
Please continue to send problem reports so analysts at Microsoft can study and try to correct the problem as quickly as possible
VAlakinek valami ötlete?
Editorral nem lehet megnyitni azt a filet amelyet keri (text editorral)
es ha valamit beirok akkor connection timed out lesz
????????????????????????????????????????????????????????????????????????
TDU:[HUN]dudutech
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Tud valaki valami multiplayeres valamit kuldeni hogy Lanban jatszodhassunk????
koszonom elore!!!
😞 A gond a következõ: Elindítom a játékot, és a kezdõ videónál amikor megy ki a reptérrõl, leáll...KÉK HALÁL!!!
Jó! Inkább átugrom a videót...jön a játék. Felpattanok a bringára, megyek egy kicsit...megáll....KÉK HALÁL 😞
Há a gépem szerintem simán viszi... 3GHZ proci...512Ram...Connect 3D Ati Radeon 9600 Series (128) videókártya. Gondolom valami a videókártyával nem tetszik neki. DE más játék meg azé megy szépen... Ötlet?????
Elõre is kösz!!!
Chaos Anno Domini
vagy van még egy elõzményeket bemutató film is
Ha már film nem lesz, akkor esetleg tud valaki egy forgatókönyvet, vagy esetleg egy hosszú, történetet valami story formában, ami el is mesélné az egészet? Vagy be kell érnem a magyar san andreas-os oldalakon található történettel?
Chaos Anno Domini
Tud valaki valami multiplayeres valamit kuldeni hogy Lanban jatszodhassunk????
koszonom elore!!!
Chaos Anno Domini
Amúgy szerintem csak 1-2 (mondjuk 10-15-öt) küldetést kéne belerakni, (azokat amik számítanak a történetben).
Szerintem lazán meglehetne csinálni, csak kéne v.ki, aki megcsinálná. 😄
CJ-t játszhatná mondjuk Bred Pit feketére festve. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
a lejjebb lévõ kommentben van a létezõ S600 felhozatal a játékhoz
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ezt hogy a túróba csináltad? 😊