GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, nem tudom. Ez jó kérdés. Szerintem vírus van a gépeden. Egyszer nálam is volt ilyen, azt Windows reinstall és GTASA reinstall és minden jó lett. Valahol bekapott egy vírust a gépem, de elég gáz volt, mert a vírusírtóm karanténba se engedte tenni és folyamatosan újra meg újra indult a gépem.
King of Roads
kösz, de mint mondtam inkább az érdekelne, miért írja ki h "gta.sa.exe hibát észlelt ezért leállt stb..." mikor rákattintok kettõt az ikonra (egyszóval el akarom inditani)??

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Streetlife
megpróbáltam úgy hogy bezárok minden antivirus szoftver-t amíg játszok.
nagy nehezen összejött és normálisan tudtam játszani, csak az zavar hogy amikor kilépek jelez ez a Memoria hiba, de amúgy már avval sem történik semmi

Jah, sorry, ezt kihagytam: a "Baj van a hangokkal, mi a megoldás?" pontban találod meg. Remélem, te is jól jársz vele ;-)
Asszem ez az eax.dll 4.1.1 hibája. A FAQ-ban találsz eax.dll 3.1.1-es hangjavítást ;-) Ilyen néha-néha nálam is volt, aztán letöltöttem ezt a .dll-t és azóta sosem ment el a hang ;-)
Hello Mindenkinek!

Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de nem értek valamit: letöltöttem a San Andreas Modern Mod v2-öt. Egész jó lett és, hogy még jobb legyen, gondoltam, hogy azokat a jármûveket is kicserélem, amik nem lettek kicserélve (bus, coach, boxville stb) és amikor berakom valamelyiket, akkor kifagy tõle a játék, pedig minden paramétert jól adtam meg neki. Biztos, hogy ebben a modban van valami, amit nem csíp a berakott jármû, mert amikor az alapba rakom be, akkor jó. Nem is nagyok a textúrák, mert ugye attól befagyhatna. Mi lehet a gond?
King of Roads
ezt egyszer én raktam fel 😛
neked annyiból jó, h elindul, nekem még az se..

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Streetlife
Pontosabban ezt kapom meg :

Streetlife
hali! GTA Sa-MP-t leszedtem hozzá browserfix-et! csak amikor elindítom a játékot akkor egy idõ mulva nem lehet kiszálni az autókból néha elindulni se és amikor kilépek hibaüzenettel az vár hogy : nem lehet végrehajtani memóriába : READ , és ezután a memóriát nem tudja a gép használni, úgyhogy reset hogy visszaáljon! nem tud valaki segíteni??
mert elegem van hogy minden kilépés után resetet kell nyomni! valaki segítsen! kösz elõre is! Streetlife

DJ Skyline
itt van elvileg, de most valamitõl K.O. lett az oldal, lehet az uw szórakozik!

birro
én nem találom sehol<#idiota>

faq
imgtool
rentgetek gebasz...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

birro
hello
ezeket a kocsikat meg stb hogy kell betenni a játékba?

King of Roads
#66103: netán vkit tudna segíteni?

Akos 001
nemcsúnya

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
BMW M6 vöá<#eljen>

Web mester
Az milyen?

Web mester
Az milyen?

King of Roads
jé te is? 😄
nálam is ez van, bár nem mindig veszem észre mert általában kocsiban ülök és a játékra meg a zenére koncentrálok, a többi hang nem érdekel.
sõt..mostmár az se, h megoldjam,ugyanis a drága gépem meri kiírni azt a hibaüzenetet, h "gta.sa.exe hibát észlelt ezért leállt" pont mikor rákattintok kettõt az ikonra. ez tegnap délután ota van, pedig elõtte ugy 2 órával vígan ütögettem el az embereket. ma újratettem, de már meg a cracket nem engedte bemásolni. aztán ma délután mikor ujra ideültem látom, h eltûnt az egész game a géprõl, pedig 100000%, h senki nem törölte le...

ÜDV!

Mitõl van az, hogyha elkezd esni az esõ a játékban, akkor eltûnnek a sound effectek? Ha kocsiban ülök csak a rádió szól, ha gyalog vagyok akkor pedig nem hallom a fegyverek hangját.
KÖszike
Nuxa
Tedd fel a browserfix-et, a www.sa-mp.com-ról le lehet szedni.

Because cheese...

Fresh Duke
Ja, sajnos.
Amúgy a megoldás az, hogy le kell hozzá szedni egy Cracket, és akkor jó lesz.
Azt ne kérdezd honnét, mert azt hirtelen én se tom, de már voltak linkek berakva, szóval keress rá lent. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

zvaragabor
az 1.01-es peccsbõl meiket kell föltenni? EU, vagy USA?

Chaos Anno Domini

gtasok
meg van már nektek a tokyo drift asan andreashoz?

akkor pasz...
már régjátszottam vele...

Truck Driver001
A B-st szedtem le.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

mert a simát szetted le , nem a "B"-s javitottat 😄

Truck Driver001
Már próbáltam.Rákattintok az indítójára,és folyamatosan dobja a hibaüzeneteket.Szóval az nekem nem megy!😄

SA-MP

Truck Driver001
Szépjó estét mindenkinek.Vlki nemtud olyan multiplayer módot,amibe mondjuk nem kell csak és kizárólag versenyezni?Hanem mondjuk lõni is lehet egymásra,és ki-be szállni az autóból?Mert az MTA egy nagy fos!😄
Pusztítani akarok nem lökdösödni!😛
Elõre htx!

allock
óriás 😄DDDDDD

#hhwnd

King of Roads
bammeg <#idiota>

Béla9248
OK! Köcce akkor nem rakom!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

ez a mod az SCM fájlt cseréli le...
új játékot kell kezdened..
4féle fegyvered lesz mikor vége a kisfilmnekl, 9999 = végtelen tölténnyel...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Béla9248
aha!😄 Sok mindent nem értek belõle! Magyarul esetleg?!

Google!!!!4:
This is a mod that replaces your SCM file as soon as you hit start new game and the game loads the mission cutscene is being showed and the mission is starting, you can continue playing as you would in normal mode. You have a 4 weapon pickups in front of you after you spawn at caligulas after the cut-scene, they have 9999 ammo in them, enjoy.

Béla9248
Saint Mark's Bistro Mission Mod v1.1 ezt megnézte már vki? info?

Béla9248
Valaki esetleg tudja hol találom a KIT verdát és a kamiont hozzá?

Fresh Duke
PC-re?

Hát még abba se vok biztos, hogy PC-re meg fog jelenni v.melyik is.

pc-re gondoltam...és hidd el,megkérdeztem amint látod...
King of Roads
tudtommal nem pc-re kérdezte, merthogy nem volt odaírva..

Fresh Duke
PS3 és Xbox360

De az télleg jó lenne. (Talán 2008.10.17.)

DJ Skyline
pc-re? jó lenne

King of Roads
csak kettõvel a hozzászólásod elõtt kérdeztem róla...Úristen...nem hiszem el.
mellesleg jövõ év október 17-én jön (elméletileg)

Hello!
Biztos kérdezték már páran,de érdekelne h mikorra várható a GTA következõ része,és h mit lehet tudni róla?!
Elõre is köszi
semmi érdemleges
King of Roads
gta 4-rõl nem tud vki vmi uj infot? sry, h itt kérdem de nem naon tok nézelõdni, túl léptem a 30 gigás megengedett letöltést és be van lassitva a netem 90%-kal. <#idiota>

zvaragabor
Basszus én meg megint kedvet kaptam ahhoz, hogy végigjátszam a játékot újra 😊 Számomra a San Andreas a legjobb játék eddig.

Chaos Anno Domini

King of Roads
akkor mázlid van, h nekem nem mûxenek a multyplayerek <#idiota>