GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
nagy nehezen összejött és normálisan tudtam játszani, csak az zavar hogy amikor kilépek jelez ez a Memoria hiba, de amúgy már avval sem történik semmi
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de nem értek valamit: letöltöttem a San Andreas Modern Mod v2-öt. Egész jó lett és, hogy még jobb legyen, gondoltam, hogy azokat a jármûveket is kicserélem, amik nem lettek kicserélve (bus, coach, boxville stb) és amikor berakom valamelyiket, akkor kifagy tõle a játék, pedig minden paramétert jól adtam meg neki. Biztos, hogy ebben a modban van valami, amit nem csíp a berakott jármû, mert amikor az alapba rakom be, akkor jó. Nem is nagyok a textúrák, mert ugye attól befagyhatna. Mi lehet a gond?
neked annyiból jó, h elindul, nekem még az se..
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
mert elegem van hogy minden kilépés után resetet kell nyomni! valaki segítsen! kösz elõre is! Streetlife
imgtool
rentgetek gebasz...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
nálam is ez van, bár nem mindig veszem észre mert általában kocsiban ülök és a játékra meg a zenére koncentrálok, a többi hang nem érdekel.
sõt..mostmár az se, h megoldjam,ugyanis a drága gépem meri kiírni azt a hibaüzenetet, h "gta.sa.exe hibát észlelt ezért leállt" pont mikor rákattintok kettõt az ikonra. ez tegnap délután ota van, pedig elõtte ugy 2 órával vígan ütögettem el az embereket. ma újratettem, de már meg a cracket nem engedte bemásolni. aztán ma délután mikor ujra ideültem látom, h eltûnt az egész game a géprõl, pedig 100000%, h senki nem törölte le...
Mitõl van az, hogyha elkezd esni az esõ a játékban, akkor eltûnnek a sound effectek? Ha kocsiban ülök csak a rádió szól, ha gyalog vagyok akkor pedig nem hallom a fegyverek hangját.
KÖszike
Amúgy a megoldás az, hogy le kell hozzá szedni egy Cracket, és akkor jó lesz.
Azt ne kérdezd honnét, mert azt hirtelen én se tom, de már voltak linkek berakva, szóval keress rá lent. 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
már régjátszottam vele...
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Pusztítani akarok nem lökdösödni!😛
Elõre htx!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
új játékot kell kezdened..
4féle fegyvered lesz mikor vége a kisfilmnekl, 9999 = végtelen tölténnyel...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
This is a mod that replaces your SCM file as soon as you hit start new game and the game loads the mission cutscene is being showed and the mission is starting, you can continue playing as you would in normal mode. You have a 4 weapon pickups in front of you after you spawn at caligulas after the cut-scene, they have 9999 ammo in them, enjoy.

Hát még abba se vok biztos, hogy PC-re meg fog jelenni v.melyik is.
A heavy cost. I pay it gladly.
mellesleg jövõ év október 17-én jön (elméletileg)
Biztos kérdezték már páran,de érdekelne h mikorra várható a GTA következõ része,és h mit lehet tudni róla?!
Elõre is köszi
Chaos Anno Domini