82991
-
oder hano #81709 az még a legkisebb gond hogy a térképen nem látom...de a jármű vagy az emberke fölött se látom azt a piros jelet... azt ha lemaradok nem tudom merre van.... -
RTmz88 #81708 akkor azt próbáld ki hogy a 0 gombot benyomod és utána írod be a kódot, ja és a mentéseket szerintem másold be a gta san andreas user files mappába . -
#81707 Dokumentumok\GTA San Andreas User Files -
#81706 Akkor azt mondjátok meg hogy a letöltött mentéseket hova kell rakni? Előre is kösz! -
paulthomas #81705 Hy!
Feltettem a san andreas-t és átakartam állítani a felbontás és az Anti-aliasing-et de egyszerűen nem engedi hiába kattintok rá minden mást enged állítani azt a kettőt nem. Mi lehet a hiba? -
#81704 És akkor miért nem működik egyik se? -
#81703 Lehet, hogy a beállításoknál van kikapcsolva, hogy ne legyenenek olyan ikonok a térképen.
SA:MP-ot szerintem próbáld meg úgy, hogy semmilyen mód sincs SA-n.
-
#81702 Szerintem kodokkal nem elvezetes.Probaljatok kodok nelkul.Kodokkal konnyen kidobhat egyszeruen a jatek,valahol a vege fele. -
oder hano #81701 még mindig nem tudtam megoldani a sa-mp dolgot... -
RTmz88 #81700 na ne röhögtes !! épp ezt nem tudod ? csak játék közben beírod a csalálást -
#81699 Valaki segít a csalás kódok használata terén? Előre is kösz! -
oder hano #81698 na a mentés dolgot megoldottam de a fenyegetés problémát nem tudom.... -
oder hano #81697 akadt egy kis problémám. 1 nem tudok menteni. akár hányszor oda sétálok a mentési ikonhoz eltűnik. 2 nem mutatja a fenyagetési ikont a térképen és a piros nyilat se ami fölötte szokott lenni. hiába tettem újra a játékot semmmi. mi lehet a probléma? -
#81696 Google 1. találat... (0.2.2-höz.)
Kicsit módosítva, ismént az első találat... (0.3-hoz.) -
RTmz88 #81695 És nem tudsz valami oldalt ahol le van írva ? -
oder hano #81694 nem lehet valahogy megoldani hogy az exe ne lépjen ki azzal a üzenettel hogy "az exe hibát észlelt és ezért leállt.gondolom azért van mert nem eredeti a játék. idegesítő hogy mennék menteni azt kilép. mert szeretném még 1x újra végig vinni de a küldi közbe sokkal töbször lép ki. vagy a küldi közbe vagy a küldi végén... -
#81693 RTmz88: Bocs, de ne várd el, hogy azt ide leírjam. Szerintem sokáig tartana elmagyarázni...
oder hano: Csak az utolsó visszajátszást menti el.
Groveboy: SA:MP-ban ott az Internet fül, rámész, és kikeresed. :) -
Groveboy #81692 valaki meg tudná mondani hogy mi az sdp stunt szerver ip cime?
-
oder hano #81691 a visszajátszásokat elmenti valahova? -
Groveboy #81690 hello!!!!!! -
oder hano #81689 áh minden jön a városba utcasöprő autó qad furgon hírközvetít autó de teherautó meg busz az nem akar jönni... -
oder hano #81688 jaj de jókis datát töltöttem le :D sortkocsik is közlekednek vidéken+vidéki kocsik is közlekednek a városba+már a phoenix járgány sem ritka :D -
RTmz88 #81687 te hogyan kapcsoltad be az a vakító fényességet ? -
RTmz88 #81686 kösz de egyszer én is letöltöttem ilyet , de hogyan lehet ezzel szervert csinálni ? -
#81685 Hello azt szeretném kérdezni h miért van ez nekem a GTA SA ba hogy a víz amikor úszok egy kicsit zöldes.. :S ez nagyon idegesítő tud lenni valaki segítsen plz help :S UI: azt kifelejtettem a lövésnél is a füst is egy kicsit zöldes :S -
Groveboy #81684 szuper video!!!!!!!!!!!!!irta Groveboy
a bacis -
#81683 Cs all! Egy olyan kérdésel lennék hozzátok ha valakinek megvan az a repcsi/ürhajó ami a hydra helyett van az alien vs predatorbol annak le lehet nyitni az alját? vagyis bele lehet állni? elöre is köszi :) csss! -
#81682 lol -
oder hano #81681 lehet hogy nem bírja a játék... vagy az egyik autó hibás... vagy nem tudom. nekem is fönt van pár verda de nem fagy ki... -
USAMEN POWER #81680 QRWA nagy ez a videó !
-
#81679 Kérlek segítsetek, mitől lehet, hogy azután, hogy egy csomó autót telepítettem a játékban a mod installer segítségével, amikor játékot akarok kezdeni, kifagy a játék??????? -
Groveboy #81678 naon meg vok fázva:( -
Groveboy #81677 csá all -
#81676 Azt hiszem ez az. -
RTmz88 #81675 na de hol találom a dedikált szervert ? -
RTmz88 #81674 kösz és azt is tudom hogy melyikkel lehet -
RTmz88 #81673 kösz -
#81672 ujabb konvertálásom de a textura megint szar
-
#81671 Szerintem meg ha azt sem tudod mejikkel kell betenni ne fogj hozza uj modellezesehez.Egyebkent GGMM el is lehet berakni kocsikat. -
#81670 sa-mp.com-ra fel, dedikált szerver letölt.
de előtte azt javaslom olvass utána.