82991
-
Groveboy #81749 csá all
-
RTmz88 #81748 kösz -
#81747 Gallery, User Tracks
gta_sa.set
GTASAsf1.b, GTASAsf2.b... GTASAsf8.b
sa-ufiles.dat
sa-ultrax.dat -
RTmz88 #81746 előző kérdéshez csak hogy mi van benne. előre kösz -
RTmz88 #81745 Sziasztok ! Valki eltudja mondani hogyan néz ki mikor feltettem a játékot a GTA SAN ANDREAS USER FILES mappa mert valamit elrontottam és vissza akarom az eredetire állítani a mappát . -
#81744 winamp?:) -
#81743 Windows XP-t használsz? -
ifyougenius #81742 ott nincs GTA San Andreas User Files -
ifyougenius #81741 kösz -
#81740 Sajátgép---xx Dokumentumai \GTA San Andreas User Files\User Tracks és ide mp3,ogg,wav -
ifyougenius #81739 hogyan lehet saját zenét berakni a játékba?
mert van egy olyan adó hogy 'user track player' -
DIESEL DOG #81738 Egyszer nyomd meg a "H" gombot a billentyűn, ha meg dudálni akarsz akkor hosszan... -
#81737 Valaki tudna segíteni abban hogy a pl. a mentőn hogy lehet bekapcsolni a szirénát? Előre is kösz! -
#81736 Nálam jelenleg 3 különböző módon van fent a game:
- Az alap game, ami tartalmaz egy "pár" modot
- United mod
- Gostown paradise mod
Mentések miatt nem aggódom, mivel ugye a lenti 2 változatban nem lehet menteni.... :)
Így az egész cak-pakk 7Gb! -
oder hano #81735 kösz már megy :D -
#81734 Én szoktam játszani, bár én inkább lövöldözök, mint versenyzek. :D
A játékosok nagy része Role Play szervereken van. Én személy szerint a klánom szerverén szoktam játszani. (IP az aláírásban.) -
donoki #81733 Ja és ez az ENB Series ugye nem kavar be sehol? mert azt is felraktam, hogy kicsit szebb legyen a játék.. -
donoki #81732 Hali!
Valaki itt szokott samp-ozni? Most újra felraktam a játékot és megjött a kedvem kicsit autókázni :D
Milyen szervereken szoktátok tolni? -
#81731 A másik meghajtón nem fog változni. Viszont a mentéseket és a beállításokat egy helyre fogják menteni, ezért azok felül fogják írni egymást. -
oder hano #81730 1 kérdés. ha a C: meghajtóról átküldöm az F: meghajtóra akkor mind a 2 meghajtón meg lesz a game. na és ha azt csinálnám hogy a C: meghajtón ráteszem a módokat meg mindent akkor ugye a műsik meghajtón nem változik a játékn semmi? -
oder hano #81729 kösz! -
RTmz88 #81728 a gta san andreas models mappában -
RTmz88 #81727 Sziasztok ! Valkitudja honnan tölthetem le a fraps regisztrált változatátt vagy ahol tudok regisztrálni ? -
oder hano #81726 és azt a gta3.IMG-t hol találom? kösz! -
oder hano #81725 kösz! na akkor majd ki is próbálom :) -
#81724 Cleo mentéséhez elég, ha a CLEO mappából a filokat (ált. *.cs) elmented valahova, újratelepités után meg újra beleteszed a vorbis filokat(+cleo.asi).
Esetleg ha külön beillesztettél txd filokat(pl. van ilyen a tankolos modnál), akkor még azt is! -
#81723 Azt nem tudom. De ha van elég helyed, akkor csinálj egész SA-ról biztonsági mentést, az a legegyszerűbb. :D (Egyik ismerősöm egyszer kiírta lemezre a feltelepített SA-t, mint biztonsági mentést.)
A járművek száma az szerintem a géptől függhet, hogy sok-e vagy kevés.
paulthomas: Lehet, hogy olyan beállítást csináltál, amit nem bír el a géped. Ha nem tudod elindítani a játékot, akkor töröld a "gta_sa.set" nevű fájlt. (C:\Documents and Settings\_NEVED_\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files) Ezzel reseteled a játék beállításait. -
oder hano #81722 hát attól függ mit nevezünk sok verdának. nálam 7 autó van lecserélve. na és mit kell még kimásolnom hogy a cloe mód is működjön? -
RTmz88 #81721 kösz
-
#81720 xfire, fraps -
RTmz88 #81719 Sziasztok !
Tud valaki olyan progit amivel például a gta sa játszása közben feltudom venni videóra amit játszok ? -
paulthomas #81718 köszi tényleg így kellett...
Most viszont azt csinálja h rámegyek a játék indítására és kivág egy hibaüzenettel hogy hibát észlelet ezért leáll.
Na ez mért van?
-
#81717 próbáld jobbra vagy balra nyomni a kiválasztásnál -
paulthomas #81716 de épp ezaz hogy nemtudom beállítani mert hiába kattintok nem csinál semmit.. -
#81715 Próbáld úgy, hogy miután beállítottad a kívántat, nyomsz egy entert.
oder hano: Multiplayernél az autók nálam olyat csináltak, hogy nem töltődtek be az utak meg az épületek, de ez csak sok jármű esetén probléma. (Amit javasolni tudok, az, hogy csinálj egy mentést a gta3.IMG-ről, meg az egyéb fájlokról, amik az új modellekhez kellenek, azt rakd újra az SA-t.)
A radaros problémához: Nem lehetséges, hogy v.mi olyan módot raktál be, ami elkúrta? (Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, de a mai világban...) -
paulthomas #81714 Hello!
Feltettem a san andreas-t és átakartam állítani a felbontás és az Anti-aliasing-et de egyszerűen nem engedi hiába kattintok rá minden mást enged állítani azt a kettőt nem. Mi lehet a hiba? -
oder hano #81713 hát de ez is olyan hírtelen tűnt el... az elött játszottam akkor még volt. utánna elmentem majd újra játszani akartam akkor meg már nem volt... -
oder hano #81712 na ha a módokat leszedem akkor a föltett autók nem okoznak problémát? -
#81711 Mindenkinek Kösz!!!! -
#81710 Akkor nem tudom, ilyen még nem volt velem.
Olyan volt egyszer, hogy nem raktam fel videokártya drivert, de akkor is az emberek tűntek el, nem a nyilak. :D