82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Groveboy
    csá all
  • RTmz88
    kösz
  • Fresh Duke
    Gallery, User Tracks
    gta_sa.set
    GTASAsf1.b, GTASAsf2.b... GTASAsf8.b
    sa-ufiles.dat
    sa-ultrax.dat
  • RTmz88
    előző kérdéshez csak hogy mi van benne. előre kösz
  • RTmz88
    Sziasztok ! Valki eltudja mondani hogyan néz ki mikor feltettem a játékot a GTA SAN ANDREAS USER FILES mappa mert valamit elrontottam és vissza akarom az eredetire állítani a mappát .
  • CheAteR88 #81744
    winamp?:)
  • Fresh Duke
    Windows XP-t használsz?
  • ifyougenius
    ott nincs GTA San Andreas User Files
  • ifyougenius
    kösz
  • norbi2fraktal
    Sajátgép---xx Dokumentumai \GTA San Andreas User Files\User Tracks és ide mp3,ogg,wav
  • ifyougenius
    hogyan lehet saját zenét berakni a játékba?
    mert van egy olyan adó hogy 'user track player'
  • DIESEL DOG #81738
    Egyszer nyomd meg a "H" gombot a billentyűn, ha meg dudálni akarsz akkor hosszan...
  • Mark98
    Valaki tudna segíteni abban hogy a pl. a mentőn hogy lehet bekapcsolni a szirénát? Előre is kösz!
  • ik0N
    Nálam jelenleg 3 különböző módon van fent a game:
    - Az alap game, ami tartalmaz egy "pár" modot
    - United mod
    - Gostown paradise mod

Mentések miatt nem aggódom, mivel ugye a lenti 2 változatban nem lehet menteni.... :)

Így az egész cak-pakk 7Gb!
  • oder hano
    kösz már megy :D
  • Fresh Duke
    Én szoktam játszani, bár én inkább lövöldözök, mint versenyzek. :D
    A játékosok nagy része Role Play szervereken van. Én személy szerint a klánom szerverén szoktam játszani. (IP az aláírásban.)
  • donoki
    Ja és ez az ENB Series ugye nem kavar be sehol? mert azt is felraktam, hogy kicsit szebb legyen a játék..
  • donoki
    Hali!
    Valaki itt szokott samp-ozni? Most újra felraktam a játékot és megjött a kedvem kicsit autókázni :D
    Milyen szervereken szoktátok tolni?
  • Fresh Duke
    A másik meghajtón nem fog változni. Viszont a mentéseket és a beállításokat egy helyre fogják menteni, ezért azok felül fogják írni egymást.
  • oder hano
    1 kérdés. ha a C: meghajtóról átküldöm az F: meghajtóra akkor mind a 2 meghajtón meg lesz a game. na és ha azt csinálnám hogy a C: meghajtón ráteszem a módokat meg mindent akkor ugye a műsik meghajtón nem változik a játékn semmi?
  • oder hano
    kösz!
  • RTmz88
    a gta san andreas models mappában
  • RTmz88
    Sziasztok ! Valkitudja honnan tölthetem le a fraps regisztrált változatátt vagy ahol tudok regisztrálni ?
  • oder hano
    és azt a gta3.IMG-t hol találom? kösz!
  • oder hano
    kösz! na akkor majd ki is próbálom :)
  • ik0N
    Cleo mentéséhez elég, ha a CLEO mappából a filokat (ált. *.cs) elmented valahova, újratelepités után meg újra beleteszed a vorbis filokat(+cleo.asi).
    Esetleg ha külön beillesztettél txd filokat(pl. van ilyen a tankolos modnál), akkor még azt is!
  • Fresh Duke
    Azt nem tudom. De ha van elég helyed, akkor csinálj egész SA-ról biztonsági mentést, az a legegyszerűbb. :D (Egyik ismerősöm egyszer kiírta lemezre a feltelepített SA-t, mint biztonsági mentést.)
    A járművek száma az szerintem a géptől függhet, hogy sok-e vagy kevés.

paulthomas: Lehet, hogy olyan beállítást csináltál, amit nem bír el a géped. Ha nem tudod elindítani a játékot, akkor töröld a "gta_sa.set" nevű fájlt. (C:\Documents and Settings\_NEVED_\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files) Ezzel reseteled a játék beállításait.
  • oder hano
    hát attól függ mit nevezünk sok verdának. nálam 7 autó van lecserélve. na és mit kell még kimásolnom hogy a cloe mód is működjön?
  • RTmz88
    kösz
  • norbi2fraktal
    xfire, fraps
  • RTmz88
    Sziasztok !

Tud valaki olyan progit amivel például a gta sa játszása közben feltudom venni videóra amit játszok ?
  • paulthomas
    köszi tényleg így kellett...
    Most viszont azt csinálja h rámegyek a játék indítására és kivág egy hibaüzenettel hogy hibát észlelet ezért leáll.
    Na ez mért van?
  • norbi2fraktal
    próbáld jobbra vagy balra nyomni a kiválasztásnál
  • paulthomas
    de épp ezaz hogy nemtudom beállítani mert hiába kattintok nem csinál semmit..
  • Fresh Duke
    Próbáld úgy, hogy miután beállítottad a kívántat, nyomsz egy entert.

oder hano: Multiplayernél az autók nálam olyat csináltak, hogy nem töltődtek be az utak meg az épületek, de ez csak sok jármű esetén probléma. (Amit javasolni tudok, az, hogy csinálj egy mentést a gta3.IMG-ről, meg az egyéb fájlokról, amik az új modellekhez kellenek, azt rakd újra az SA-t.)
    A radaros problémához: Nem lehetséges, hogy v.mi olyan módot raktál be, ami elkúrta? (Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, de a mai világban...)
  • paulthomas
    Hello!
    Feltettem a san andreas-t és átakartam állítani a felbontás és az Anti-aliasing-et de egyszerűen nem engedi hiába kattintok rá minden mást enged állítani azt a kettőt nem. Mi lehet a hiba?
  • oder hano
    hát de ez is olyan hírtelen tűnt el... az elött játszottam akkor még volt. utánna elmentem majd újra játszani akartam akkor meg már nem volt...
  • oder hano
    na ha a módokat leszedem akkor a föltett autók nem okoznak problémát?
  • Mark98
    Mindenkinek Kösz!!!!
  • Fresh Duke
    Akkor nem tudom, ilyen még nem volt velem.
    Olyan volt egyszer, hogy nem raktam fel videokártya drivert, de akkor is az emberek tűntek el, nem a nyilak. :D