GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊)
Üdv!
Las Venturas-ban van a szfinx hotel, Woozie kaszinójától nem messze. Az alatt található.
Las Venturas-ban van a szfinx hotel, Woozie kaszinójától nem messze. Az alatt található.
Itt nézz utána szerintem.
A heavy cost. I pay it gladly.
Helló! Valaki megtudná mondani, hogy merre találok EUROS nevû autót?
car park Cleo script-el megoldható, de ha egy modell csere problémát okoz, nem ajánlom......
Bõvebb info itt (német).
Bõvebb info itt (német).
ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON
Nos már csak kétt kérdésem lenne😄
Hátha valaki tudja a megoldást, mondjuk lehet, hogy nincs is.
Na szóval az elsö, megoldható-e hogy a cj- háza körül legyenek álandoan a buszok, szóval ott parkoljanak.És az, hogy nincs-e véletlen credo busz a játékhoz.
(lehet kicsit furán hangzanak a kérdések, de kiváncsi vagyok.)
Kösziszépen elöre is mindenkinek!
Hátha valaki tudja a megoldást, mondjuk lehet, hogy nincs is.
Na szóval az elsö, megoldható-e hogy a cj- háza körül legyenek álandoan a buszok, szóval ott parkoljanak.És az, hogy nincs-e véletlen credo busz a játékhoz.
(lehet kicsit furán hangzanak a kérdések, de kiváncsi vagyok.)
Kösziszépen elöre is mindenkinek!
Idioták kiméljenek!!! :)
a file nevekbõl pedig egyértelmüen kiderül.....
pl. petro.dff, txd
Am. több mint valószinû, hogy valamelyik kamiont cseréli le....
Ha nagyon nem találod akkor GGMM-el végig tudod nézni a jármû modelleket, aztán valamilyen spawn progival be tudod tenni a játékba.
pl. petro.dff, txd
Am. több mint valószinû, hogy valamelyik kamiont cseréli le....
Ha nagyon nem találod akkor GGMM-el végig tudod nézni a jármû modelleket, aztán valamilyen spawn progival be tudod tenni a játékba.
ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON
Sziasztok!Vastanában nem jártam erre, de még mindig a csuklos ikarusokal van gondom, az elején meg találom, mert az közlekedik, de a hátulját seholsem találom:S Nem tudjátok véletlen, hogy merre van?Vagy, hogy merre keresem?Azt sem tudom, hogy melyik modelt cserélile..
innen lehet öket letölteni, köszönöm a válaszokat!
innen lehet öket letölteni, köszönöm a válaszokat!
Valaki a "régiek" közûl nem emlékszik arra a teljes modra, ami az egész térképet lecserélte egy nagy szigetre?
Ha jól emlékszen nem volt rajta semmi, csak egy versenypálya, meg egy városrész, növényzet, meg minden volt rajta, nagyon igényesen össze volt rakva.Elég nagy volt, és talán valamelyik francia oldalon volt, de ebben már nem vagyok biztos.....
Itt is ki lett tárgyalva, de szerintem már legalább egy éve....
Elõre is köszi!
Ha jól emlékszen nem volt rajta semmi, csak egy versenypálya, meg egy városrész, növényzet, meg minden volt rajta, nagyon igényesen össze volt rakva.Elég nagy volt, és talán valamelyik francia oldalon volt, de ebben már nem vagyok biztos.....
Itt is ki lett tárgyalva, de szerintem már legalább egy éve....
Elõre is köszi!
egyébk. csak kíváncsiságból.mitörténne ha én mondjuk valamelyik autó irányítását áttírnám mondjuk a vadászgépére?hibát észlelne😄?
cs all.valaki írta kicsit régebben h nincs színe a kocsinak.nos ez nekem is volt proléma egy olyan autónál aminek nagyon szép festése volt alapból de ugye fehér volt egész.nálam megoldotta az a problémát hogy átneveztem az új autót egy nagyjábol ugyan olyan kategóriájúéra mint aminek a helyére eredetileg be kéne tenni.(pl. banshee.txd amit letöltöttél és azt atnevezed turismo.txd re és a turismo helyére rakod.csak mondam valamit(példa volt)és nekem így lett színe.de üygelj hogy ha így átnevezed akkor 2 ajtós az maradjon 2 ajtós autó.
nem kell garázsba rakni, a crazy trainer kispawnolja az orrod elé (ha nem hibás)
jah és az img tool helyett is javasolnám a crazy img editort, sokkal kényelmesebb
jah és az img tool helyett is javasolnám a crazy img editort, sokkal kényelmesebb
Amit letöltöttél azzal írj felül IMG tool-al egy másik autót és valamilyen programmal rakd be a garázsodba, és ott lesz.
Sziasztok ! Ha valaki tud segítsen . Amikor az IMG TOOL 2.0-vel beraktam az autót utána elíndítottam a játékot sehol nem láttam azt az autót. Nem tudja valaki miért nem rakta be azt az autót ? Ja, és utána az eredeti kocsi se volt már benne . Valaki tud nekem segíteni ? Elõre köszönöm !
sziasztok hogy tudok a játékba autókat berakni?
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
Igen, csak szombaton lesz meg a játék majd még vasárnap írok hogy milyen. Amúgy köszönöm a csegítsegeket!
Nekem speciel a TRS2006 szaggatott ott ahol a GTA viszonylag szépen ment.
Fõleg a surveyor része, amikor a vonatokat rakod fel a pályára.
De miért nem próbálod ki?
Szerintem az a végsõ megoldás 😛
Fõleg a surveyor része, amikor a vonatokat rakod fel a pályára.
De miért nem próbálod ki?
Szerintem az a végsõ megoldás 😛
És megtudtam az ajánlott gépigényét :
Rendszerkövetelmény
Processzor: Pentium 4 2,2 GHz vagy ennek megfelelõ
Memória: 1 GB
Operációs rendszer: Windows XP (SP3) / Vista
Optikai meghajtó: DVD
Merevlemez: 2,55 GB
Grafika: nvidia GeForce 2 vagy ennek megfelelõ
Hang: DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya
Én szerintem a Gta is el fog futni szépen ! Szerintetek?, ha a TRS szaggatás nélkül elfut !
Rendszerkövetelmény
Processzor: Pentium 4 2,2 GHz vagy ennek megfelelõ
Memória: 1 GB
Operációs rendszer: Windows XP (SP3) / Vista
Optikai meghajtó: DVD
Merevlemez: 2,55 GB
Grafika: nvidia GeForce 2 vagy ennek megfelelõ
Hang: DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya
Én szerintem a Gta is el fog futni szépen ! Szerintetek?, ha a TRS szaggatás nélkül elfut !
Amúgy van egy másik játékom: Trainz Railroad simulator 2006, ez nagyon szép grafikával rendelkezik és gyönyörûen fut a gépemen szaggatás nélkül, nemtudom hogy ezzel összefüggésbe lehet e hozni !
a fõ kérdés itt a videokártya, a többivel elvileg nem lehet nagy gond, nekem athlon xp2000-en 512 rammal is viszonylag jól ment. az integrált kártyák, fõleg amelyik osztott memóriát használ mint az intelek viszont nagyon szûk keresztmetszet tud lenni
hát próbáld ki, de amit én találtam a neten listát, aszerint az eléggé határeset X3100-as intel vkártya egy hangyaf*sznyival erõsebb mint a 945-ös...
A videókártya: Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Familyide
gondolom az, ezért írtam hogy játszható kéne legyen, mert nekem vmivel erõsebb a kisgépem és egész jól lehet játszogatni vele.. 😄
ez egy notebook?
és az a videokártya intel gma 3100 vagy 4500?
4500-on butítva elmegy (futni nem fog, max kényelmesen sétál 😄)
3100 nagyon határeset, talán túlzottan is
és az a videokártya intel gma 3100 vagy 4500?
4500-on butítva elmegy (futni nem fog, max kényelmesen sétál 😄)
3100 nagyon határeset, talán túlzottan is
minimum graffon játszható kéne legyen 😄
Sziasztok azt szeretném megtudni, hogy a GTA elfut-e a gépemen:
Intel(R)Core(TM)Duo CPU T2450 @ 2.00 Ghz 2.00 Ghz, 1 Gb RAM
Grafika😞ezt nem tudom lefordítani)
Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile Report
Report Date: 10/28/2009
Report Time : 15:54:08
Driver Version: 6.14.10.4543
Operating System: Windows XP* Home Edition, Szervizcsomag 3 (5.1.2600)
Default Language: Hungarian
DirectX* Version: 9.0
Physical Memory: 1014 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 128 MB
Graphics Memory in Use: 10 MB
Processor: x86 family 6 Model 14 Stepping 12
Processor Speed: 1995 MHZ
Vendor ID: 8086
Device ID: 27A2
Device Revision: 03
Elõre is köszönöm!😊
Intel(R)Core(TM)Duo CPU T2450 @ 2.00 Ghz 2.00 Ghz, 1 Gb RAM
Grafika😞ezt nem tudom lefordítani)
Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile Report
Report Date: 10/28/2009
Report Time
Driver Version: 6.14.10.4543
Operating System: Windows XP* Home Edition, Szervizcsomag 3 (5.1.2600)
Default Language: Hungarian
DirectX* Version: 9.0
Physical Memory: 1014 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 128 MB
Graphics Memory in Use: 10 MB
Processor: x86 family 6 Model 14 Stepping 12
Processor Speed: 1995 MHZ
Vendor ID: 8086
Device ID: 27A2
Device Revision: 03
Elõre is köszönöm!😊
Nem tud valaki a gta-hoz egy olyan módot ami csak az autókat cseréli le ?
közben találtam gugliban egy külföldi fórumot, amiben errõl írtak...
elég hülye megoldás van rá, de mûködik, és ez a lényeg😄
szóval csak annyit kell csinálni, hogy átnevezed a san andreas mappáját san andreas 2-re, aztán elindítod a sampot, kéri hogy állítsd be a sa mappáját, kiválasztod a san adnreas 2 nevû mappát és kész is 😄
heffán xd
elég hülye megoldás van rá, de mûködik, és ez a lényeg😄
szóval csak annyit kell csinálni, hogy átnevezed a san andreas mappáját san andreas 2-re, aztán elindítod a sampot, kéri hogy állítsd be a sa mappáját, kiválasztod a san adnreas 2 nevû mappát és kész is 😄
heffán xd
Sziasztok!
Amióta kijött a 0.3-as kliens, nem jó a samp! (természetesen windows 7...)
Összeomlik, amikor lépnék be egy szeróra!
Mi lehet a baj?? Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Amióta kijött a 0.3-as kliens, nem jó a samp! (természetesen windows 7...)
Összeomlik, amikor lépnék be egy szeróra!
Mi lehet a baj?? Valaki találkozott már ezzel a problémával?
de nem jön be a játék
kezdtem egy uj mentést és megpróbáltam ugy berakni de ugy se jó
Régen még én csináltam azt. Esetleg a régi mentéseddel nem jó, új játékot próbáltál kezdeni?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Sziasztok! van egy problémám a gta san andreas egyik módjával a Modern mod v2- vel. Az van hogy amikor telepítem és kész és elindítom a játékot azt írja ki hogy hibás a gta. Csak azt nem tudom hogy miért nem engedi hogy játszassak amikor a mód nem hibás ? Ha valaki tudja írja má meg a fórumba . Elõre köszönöm ! <#kerdes>#kerdes>
Tetszik eza 0.3 as samp.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
lécci segitsetek bemásolom a 100-as mentés fáljáját és amikor belébek a mentésbe a játék elején kezdi tudjátok amikor felkellszállni a bicajra
lécci segitsetek
lécci segitsetek
ha otthon leszek leírom mik azok. de régiek, bár abból sztem a legjobbak. van egy ilyen modos képes térképes leírásos dvd-m, onnan telepítettem
viszont ha jobbnak találod azt amit te használsz megoszthatnád õket 😄
ebben is vannak új effektek (füst - robbanás - fényszórók stb.) meg rengeteg áttextúrázás mint a képen is látszik, és nem lassítja be a játékot pedig elég õskövület gépem van 😊
kérdésedre a válasz : GTA SA High End Mega Converstaion Pack V2
kérdésedre a válasz : GTA SA High End Mega Converstaion Pack V2
igen, én is használok 3 graf+pack modcsomagot, de fejbõl nem mondom meg melyiket. igaz, ez így már csak az új gépemen fut jól, a régebbin akadozik
te név szerint melyiket használod? kipróbõálnám azt is
te név szerint melyiket használod? kipróbõálnám azt is
Sztem sokkal egyszerûbb ha leszedsz egy packot ahogy én tettem 😊 az egyetlen hátránya hogy néha hajlamos kilépni a játék, de rengeteg új dolog került be. Új motorhangok (némelyik nem naagyon passzol de pl. a muscle carok hangja nagyon jó lett 😊 ), minden jármû új, a fegyverek is át lettek textúrázva, filmesebb hangot kaptak. Mindenhol vannak ellenséges bandatagok szóval nem nagyon van megállj mert kirángatnak az autóból 😄, leszámolás mindenhol van szinte, kicsit sok is néha 😊
itt van néhány ízelítõ kép :

itt van néhány ízelítõ kép :

müködik a dolog mert müködnek az autók amiket beleteszek,csak szine nincs néhánynak..XD amugy engem nem izgat csak a fiamat,( én a gta 4 et modolom )
Sakkoo.......Baszkiiii
Jah tudom, hogy nehéz bele rakni, és is sokat veszötem vele...:S
De most sikerül, azt hitem már sosem lesz bent semmi, ám ha téleg nem akarsz vele veszödni szerintem akor használj egy modot😊
De most sikerül, azt hitem már sosem lesz bent semmi, ám ha téleg nem akarsz vele veszödni szerintem akor használj egy modot😊
akkor passz, egy képet tudsz rakni valamelyik "színtelen"-rõl ?