82991
-
RTmz88 #81669 Sziasztok !
Valki tudja hogyan tudok a samp on szervert csinálni ? -
RTmz88 #81668 Szisztok !
Valki tudja melyik progival lehet új autókat csinálni vagy a régit átalakítani ? és melyik progival tudom a berakott autókat megjeleníteni a játékban ? -
RTmz88 #81667 ha leakarod a progit tölteni látogass el a www.gtasatutik.mlap.hu-ra és ott lehet letölten. Ennyi. -
oder hano #81666 melyik progival lehet átírni az autók neveit és honnan lehet letölteni? -
leni01 #81665 Sziasztok!
Vista 32bit alatti indítással van gondom: a (fenti) betöltőképernyőig jutok el, aztán a menü előtt leáll a program és kilép. A gép minden igényt teljesít, és próbáltam már az összes windows kompatibilitási módban... Ha bármi ötletetek van köszi a segítséget! -
oder hano #81664 jah mert a betöltés után kilép vmi üzivel amit már az egyik hsz-be leírtam.... -
#81663 samp-t megoldani? -
oder hano #81662 elég volt 1x végig nyomni 100%-ra. és még mindig nem sikerült megoldanom a sa:mp-t. amúgy nem tudom miért ha viszem a fájlt a küldi közben vagy utánna kilép. na azt nem tudom hogy van-e hozzá köze hogy cleo mód is föntvan... -
#81661 Kezzd el 0-ról a játékot, még a pizza is drága lesz.... -
oder hano #81660 nem lehetne netán drágábbá tenni a dolgokat? -
oder hano #81659 na már +van és tök jó... -
oder hano #81658 a txd fájlokat hava kell beteeni? mert letöltöttem hozzá egy benzin módot de mikor beülök egy autóba a játék lefagy. és lehet hogy az a gond hogy nem tettem be de nem tudom hova kell... -
#81657 És ezt mind te csináltad...? -
#81656 sry kép lemaradt
-
#81655 hy all
készülget a bmw még kis alakitások meg textura de valaki segithetne a texturába megköszöném
IMG]http://up.picr.de/3549172.jpg[/IMG] -
oder hano #81654 vki nem tud egy jókis biszos módot?/módokat? -
#81653 -
oder hano #81652 xerintem azért van ez a fényesség mert fent van a ENB series és a beállításoknál a fényerőt feltolta maxra. leaglábbis ezért xerintem... -
#81651 biztos felrakta a napkitörés modot.....
Le is olvadt a BMW eleje... :D -
#81650 De mi ez az okádék fényesség? Ti komolyan így toljátok? -
#81649 Ha van a letöltött csomagban txd file, akkor azt a
Game folder\models\txd\ mappába kell bemásolni!
Ill. a leírás szerinti helyre..... -
#81648 az mért van ha egy autot el kezdek átalakitani pl leszedek rola részeket akk a texture elveszik?
-
#81647 bmw m3 e30 alap
hamarosan drift version
-
#81646 racer nagyon jo kis game nagyon modolhato és leht benne multizni én is toloma racerel!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1032103758
http://www.racer.nl/
a 0.70 es verziot töltsd le azon lehet multizni
-
haydn99 #81645 Haho! Nem tud valaki olyan szimulatort ami autos es pl. egy varosba lehet vezetni benne? -
oder hano #81644 nem igaz hogy kilép a betöltés után vmi xar üzenettel. Ez azért van mert nem tettem be azt a nem tudom milyen txd-t? ezt írja ki: SA:MP has crashed.The error report hes been generated below.
Using the 'Report Crash' button will submit a crash report that will help us to fix this broblem in future version. lejebb + van egy csomó szám meg betű.
-
RTmz88 #81643 Sziasztok !! Ha valaki szeretne A GTA SA-hoz módokat vagy mást látogasson elerre az oldalra : www.gtasatutik.mlap.hu ja és szavazatok az oldalon köszönöm -
oder hano #81642 erről nem tudtam. és azt hol találom és azt hova kell bemásolni? -
#81641 hy all
olyan problémám van,hogy konvertálok autot motort vc ből gta sa ba és nem látom amikor beteszem de a játék nem fagy ki aki tud segitsetek pls.
nincs térfogata a jkonvertált jármüveimnek 5 ből 1 sikerül általába
-
#81640 TDM = Team DeathMatch
Én 99%-ban ott szoktam játszani, de sajnos nincs nagy forgalma, mert a mai tápos népség nem DMezik. (Tisztelet a kivételnek.) :/
De szerintem ez változni fog, mert úgy hallottam, hogy pár régi DMes vissza fog térni. :D -
#81639 Milyen grafikai modok vannak a gamehez? -
#81638 A txd-t is bemásoltad ahova kell? -
#81637 A txd-t is beraktad, ahova kell? -
keoma totto #81636 köszi!!!
és ti ott játszotok?
dm mint deathmatch? -
#81635 1. Letöltöd a SA-MP klienst innen.
2. Telepíted a SA-MP-t, majd elindítod.
3. Alul rámész az Internet gombra, és kiválasztasz egy szervert. / A kedvencek közé beraksz egy szervert, és fellépsz rá.
(Egy TDM szerver IP-je az aláírásomban szerepel.) -
keoma totto #81634 hali
a haverokkal szeretnénk SA-t online játszan!
Remélem tudtok segíteni hogy mi kell hozzá és hogy is működik egyáltalán! -
oder hano #81633 mégse jó átteni wma-ra mert kilp a játék a betöltés után. legalábbis nálam....marad a keresgetés...
-
oder hano #81632 miért van az hogy lefagy a játék a cleo mod-os benzin alatt? de csak akkor ha járbűbe/re szállok... -
oder hano #81631 pont azért mert nem wma. ha arra átkonvertálod már soha nem kell keresgélned.... -
DIESEL DOG #81630 Ezt még nem próbáltam ki, de amúgy nekem is mindig kerestetnem kell vele, hiába van kipipálva az automatikus keresés...