GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, a triatlonnál ugye a csirke-jelmezes fazont kell legyõzni.

Én úgy csináltam, hogy rögtön az elején még mielõtt a vízbe futottunk, leütöttem a faszit.
Aztán szuper-sprint: a space-t nem lenyomva hanem gyorsan nyomogatva kell úszni/kerékpározni/futni.

Ha a végén a futásnál megszorongatnak, még mindig le tudod verni az illetõt ököllel. 😊 (Jó, tudom ez nem túl fair play)

SÜTI!!!

Még Minigun-t is adhatok nekik? 😊
Vagy rakétavetõt?

a triatlonos küldinek mi a titka. nem tudom megnyerni,mondjuk nem sokkal maradok le sem. pedig max az izomzat és az állóképesség is

Az miért van ,hogy ha futok lemgy az izomzatom?
Katun
Bármilyet!

De minimum kettõ embernek követnie kell tehát kell egy kis banda hogy ezt megtudd csinálni. ÉS az elején nem is lehet mert a tisztelet alacsony.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

"Tudsz adni a bandatagjaidnak fegyver"

Ez jó! És bármilyen fegyvert vagy csak a szokásos pisztolyt ill. kisebb géppisztolyt?

Katun
Na üdv skacok!

Elkezdtem javítani a hibákat a New San Andreas 2007 verzióban és eddig fantasztikusan állunk, ez lesz az eddigi legstabilabb verzió. Visszaraktam az elsõ mentõ helyet groove streeti CJ házát. Plusz Helikopter mágnes mod, és Tudsz adni a bandatagjaidnak fegyvert ,vagy épp tõlük elvenni...

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Na, végig játszottam a "Great Theft Car"-t már amennyire tudtam. A - talán - utolsó, (mindenesetre a végefelé) küldetést ezonban nem tudom befejezni mert valami grafikai hibám van.
A küldetés: Sweet és CJ egy motoron ülve üldöz egy vonat-szerelvényt amin a ballas-ok "utaznak". Egy átvezetõ video után egy pisztoly célkeresztje és a nagy semmi látható. Innen tovább sehova. Sajnos.

MimaSKATE
nagyonszépen köszönöm =)

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

DJ Skyline
MimaSKATE
csá minenkinek vki betudja linkelni a img tool2-t ?( a sa hoz kéne )

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

xotyi
igaz, próba szerencse😊

Trance&Friends nothing more..

Én az eredetire raktam de próbáld ki. Csak csinálj biztonsági mentést.

xotyi
a modernmod-ra rálehet tenni az újjküldis mod-ot?

Trance&Friends nothing more..

Szerintem elsõre az alapra tedd fel, hagyd a mod-okat csak bezavarhatnak.

DJ Skyline
nekem már jó ideje nincs fent a játék! mostanában nem játszok nagyon, GTR2, LFS az amivel tolom úgy minden másnap, harmadnap! 😄

Katun
Üdv all 😊
Mi a helyzet itt? 😊

Béla9248
Ok már tépem is, de új sa-ra telepítsem vagy maradhat a moddolt is?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Én mindenképp a "Great Theft Car"-t ajánlom (#66362)
De csak ha új küldetéseket akarsz csinálni. Van belõle jó sok.

Béla9248
Hi all! Az volna a kérdésem hogy melyik modot érdemes feltenni (Gostown Paradise HQ v. Criminal Rusia)? Vagyis melyik fog jól mûködni? És ezekre fel lehet tenni a modern modot és ha igen hogy? Elõtte v utánna? Elõre is köcce!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Na miaz, ezt az új sztorit senki nem játsza csak én? #66362
Hát miféle San Andreas fan-ok vannak itt? 😊

ThugLife
ÚGy értem, hogy még nem moddolom, csak ha végig vittem a játékot.

milyen alapjátékkal? úgyérted a küldetések után elérni a 100%-ot?
ThugLife
Hi. 1 év után feltettem ma a játékot, és azt kérdezem hogy érdemes-e még az alapjátékkal játszani amig ki nem játszom?

nem tom nemtettem fel 😊

Amúgy eddig nem nagyon találkoztam hibával.
Illetve egy van: ejtõernyõvel nem tud CJ siklani hiába húzza fel a lábait, csak nyílegyenesen ereszkedik lefelé. 😊

Ez nagyon jó!
Mintha egy kiegészítõt adtak volna a játékhoz.

Egy küldetéssel viszont nem boldogulok:
Toreno adja:Egy hegy tetejére kell felmennem egy Sanchez-zel. Jön egy helikopter és két motoros. Mi a feladat? El kell tõlük venni a táskákat? Ha igen, hogyan? Ha lövöm õket nem halnak meg és mikor leérünk az aszfaltozott útra, mindig kiírja MISSION FAILED

Kit--Kat
akkor linkelnéd azt amit házakat is ad?!😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

majd szólsz a ha kijön a teljes??,
ne szálj le 😛

mondtam hogy csak béta , vicy cityben kevés hibavan (legalábbis ahol én sétálgattam/kocsikáztam)

ok bocs
de szerintem nem nagy durranás mert csupa hiba az egész leszálok a hydrával és beleesik a vízbe a beton alatt
visszaolvasni nemszokás ?...

egy orosz mód (Criminal Rusia)

alonso82
mindegy kösz

úgy hogy meg csináltam ahogy le van írva elinditottam szar volt aztán még írtam felül cuccokat!de úgy szoról szóra én se tudom bocsi
vagy az bmw szaslon??
alonso82
Hogy oldottad meg a betöltõs problémát fernandez?

Mi az a 1.3 mI?modern mod v2???lenne vagy mi??
#66381 <#wilting>

milyen 1.3???,
az 1,3 csak az autókat cseréli ki 😊

Kit--Kat
nekem ott csak ugyanaz a kis falu van, pedig 1.3ast raktam fel:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Fresh Duke
Bocs, BMW-t akartam írni! 😄
Amúgy annál a linknél amitt adtam, a legfelsõ állásnál üresek a garázsok.

A heavy cost. I pay it gladly.

De azért a szerkeztõk szép munkát végeztek azért ez is vlami csak az a baj hogy hibás :-(
AZ a rossz a ostown paradise modban hogy nagyon sok hiba van benne pl-ál:belemegy a vizbe meg leszáloka repûlõvel azt betonra és az helyett le esik a vízbe !Miért van ez meg nálatok is ilyen?ÉS mikor jö nki ennek a teljes verzíója ami nem híbás vagy valami.elõre is köszönöm
Kit--Kat
Grazie!

egy megoldás:
kiállsz a garázs(ok)ból és elmented úgy
ezután rakod fel a modern modot

másik megoldás:
valamelyik editorral kitakaritod a garázsokat (asszem lehet ilyet, de biztos azért nem vagyok benne)

zaki
Mondjuk csak 5 szavazat jött eddig, de azért ez így sem rossz, grat hozzá4! <#ravasz1><#eljen>