GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, a triatlonnál ugye a csirke-jelmezes fazont kell legyõzni.
Én úgy csináltam, hogy rögtön az elején még mielõtt a vízbe futottunk, leütöttem a faszit.
Aztán szuper-sprint: a space-t nem lenyomva hanem gyorsan nyomogatva kell úszni/kerékpározni/futni.
Ha a végén a futásnál megszorongatnak, még mindig le tudod verni az illetõt ököllel. 😊 (Jó, tudom ez nem túl fair play)
SÜTI!!!
Még Minigun-t is adhatok nekik? 😊
Vagy rakétavetõt?
De minimum kettõ embernek követnie kell tehát kell egy kis banda hogy ezt megtudd csinálni. ÉS az elején nem is lehet mert a tisztelet alacsony.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
"Tudsz adni a bandatagjaidnak fegyver"
Ez jó! És bármilyen fegyvert vagy csak a szokásos pisztolyt ill. kisebb géppisztolyt?
Elkezdtem javítani a hibákat a New San Andreas 2007 verzióban és eddig fantasztikusan állunk, ez lesz az eddigi legstabilabb verzió. Visszaraktam az elsõ mentõ helyet groove streeti CJ házát. Plusz Helikopter mágnes mod, és Tudsz adni a bandatagjaidnak fegyvert ,vagy épp tõlük elvenni...
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Na, végig játszottam a "Great Theft Car"-t már amennyire tudtam. A - talán - utolsó, (mindenesetre a végefelé) küldetést ezonban nem tudom befejezni mert valami grafikai hibám van.
A küldetés: Sweet és CJ egy motoron ülve üldöz egy vonat-szerelvényt amin a ballas-ok "utaznak". Egy átvezetõ video után egy pisztoly célkeresztje és a nagy semmi látható. Innen tovább sehova. Sajnos.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Én az eredetire raktam de próbáld ki. Csak csinálj biztonsági mentést.
Szerintem elsõre az alapra tedd fel, hagyd a mod-okat csak bezavarhatnak.
Mi a helyzet itt? 😊
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Én mindenképp a "Great Theft Car"-t ajánlom (#66362)
De csak ha új küldetéseket akarsz csinálni. Van belõle jó sok.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Na miaz, ezt az új sztorit senki nem játsza csak én? #66362
Hát miféle San Andreas fan-ok vannak itt? 😊
Amúgy eddig nem nagyon találkoztam hibával.
Illetve egy van: ejtõernyõvel nem tud CJ siklani hiába húzza fel a lábait, csak nyílegyenesen ereszkedik lefelé. 😊
Ez nagyon jó!
Mintha egy kiegészítõt adtak volna a játékhoz.
Egy küldetéssel viszont nem boldogulok:
Toreno adja:Egy hegy tetejére kell felmennem egy Sanchez-zel. Jön egy helikopter és két motoros. Mi a feladat? El kell tõlük venni a táskákat? Ha igen, hogyan? Ha lövöm õket nem halnak meg és mikor leérünk az aszfaltozott útra, mindig kiírja MISSION FAILED
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
mondtam hogy csak béta , vicy cityben kevés hibavan (legalábbis ahol én sétálgattam/kocsikáztam)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amúgy annál a linknél amitt adtam, a legfelsõ állásnál üresek a garázsok.
A heavy cost. I pay it gladly.
kiállsz a garázs(ok)ból és elmented úgy
ezután rakod fel a modern modot
másik megoldás:
valamelyik editorral kitakaritod a garázsokat (asszem lehet ilyet, de biztos azért nem vagyok benne)