82991
-
#69781 mi az hogy egyedi dff file? saját modelre gondolsz? 3D Studio Max, de az elég nagy falat lenne csak úgy bele a lecsóba! -
seahawk92 #69780 nEM TUDJA VKI HOGY HOL VAN A REPÜLŐS ISKOLA A JÁTÉKBAN,MERT ADDIG NEM ENGEDNEK BE AMÍG NINSC MEFG A SZÜKSÉGES TAPASZTALATOM,ÉS EZT MONDJA " NINSC MÉG ELÉG TAPASZTALATOD,A PILÓTAKÉPZŐ SEGÍTEHET BENNN"? -
#69779 Syasztok
Lehet,már volt róla szó,nemtom
de van olyan müködő progi,amivel egyedi dff,és txd fájlokat készithetek?
a cseréjükben már van elég nagy gyakorlatom,és a txd fájl "átfestésében" is txdworkshop-pal
Köszi
Üdv:Tomi -
#69778 server neve?ip? -
#69777 Talaltam este egy jo kis Magyar szervert, voltunk fent atlagban 10-en, no cheat, minden tokeletes.
2 gangba alakultunk, es olyan csatak voltak, hogy reggel 5-ig ultem a gep elott :) -
#69776 Singleben sebzodik tolle azert rendesen, nem?
Vagy lehet tul sokat jatszottam azota mar a Just Causevel, ahol mindenfele jottment ha elut, kapasbol meghalsz :D -
ldavid #69775 azt sehogy, max. bekapcsolod a wide screen-t -
runner78 #69774 Hahó!
Tudja valaki, hogy lehet 1360x768 felbontást, beállitani a játékban?
köszi -
#69773 ohh basszus a gép azóta már kivolt kapcsolva -
ldavid #69772 ha nem kapcsoltad ki azóta a gépet akkor elvileg az undelete típusú progikkal vissza lehet hozni, mert ugye amit törölsz az nem törlődik, csak úgy látszik...
mentéseket pedig itt találsz -
#69771 és vhonnan le lehet szedni olyan mentést amiben pont a 2. pálya elejétől lehet játszani ? -
#69770 nem lehet.. -
#69769 hello...
az a szitu h nemrég kezdtem el a játékkal játszani csak h véletlenűl a játék menüjében letörőltem a mentéseket... azt vhogy vissza lehetne hozni szerintetek ? 1ébként meg a 2. sziget legelső küldetésénél tartottam amikor le kell fotózni a muksót... ha vkinek megvan úgy hogy az a mentés akkor az is yoo -
ldavid #69768 normális. gondolj bele, single módban te sem halsz meg ha egy barom balla áthajt rajtad, multiban ugyanez a helyzet -
#69767 asszem g-vel lehet -
#69766 Jah igen, akartam meg kerdezni, hogy haverommal akartunk egyutt irtani, de nem jottunk ra hogyan tudunk ketten beszallni/felulni egy jarganyra :)
Otlet? -
#69765 Jah, ismerem azt a fegyot, a normal gameban mar talalkoztam vele :)
Csak erdekes, mikor mindenkinel pisztoly van, akkor van 1-2 halhatatlan gyoker, aki ilyenekkel rohangal :P
Amugy az normalis, hogy ha elutok valakit, az nem igazan akar meghalni, sot sebzodni sem nagyon?
Iszonyat ritkan talalkozom olyannal, hogy meghal valaki ha elutik. Mondjuk nekem alt megviseli az eleterom. -
#69764 Csumi mindenkinek!
Frissítettem a listákat, de még nicns kész.
NSA 1.3 fícsörlista és BUG lista:
http://nagyattila.extra.hu/forum/viewtopic.php?p=74#74
Minél többen jeleztek hibákat annál tökéletesebbre sikerülhet a mod, a ti segítségetekre is szükségem van. Kösz előre annak aki segít. -
#69763 Én is jelentkeznék, ha ez a szar működne. XD -
#69762 negatív, az csak a betűket tárolja, színt nem! -
Szabi1991 #69761 pill -
#69760 szabi jelentkezz már be egyszer msn-re pls :D:D lenne pár kérdés -
tzsoltika #69759 Valaki légyszi egy e-mailban küldje át a LOADSUK.txd és a LOADSCS.txd fájlokat (GTA San Andreas/models/txd/) a [email protected] e-mail cimre. Előre is köszi! -
#69758 Hát nem merném az életem rátenni, de szerintem a fonts.txd -ben vannak. És gondolom akkor mindegyik font változik.
Miért? -
#69757 használni kell a billentyüket és az egeret(+egy kéz se árt),ha ezek megvannak,telepitheted öket) -
merse noni #69756 sziasztok tudnátok nekem segitni letöltötem pár kamiont autot meg stb...cucokat néztem a faq-ot is de valamiért nem tudom megcsinálni.szoval ha valaki tudna nekem segiteni hogy hogyan lehet a cucokat beteni a gémbe azt nagyon megköszöném.üdv mindenkinek sziasztok -
#69755 azt nem tudod, hogy a játékban pl a főmenü betűinek színét hol állítom? -
#69754 pedig ilyenre megtaníthatna engem valaki, jól jönne néhány cucchoz.. -
Szabi1991 #69753 :)) -
#69752 A programozás nem bonyolult csak vannak scriptek és OPkódok ezeket kell bemagolni. Ja és angol tudás nagyon jól jön.
set_text_draw_letter_width
teljesen egyértelmű:
beááítja egy szöveget vagy betűt a monitoron egy helyre itt meg kell adni egy koordinátát a monitoron. a GXT_reference az meg hogy a .gxt fájlból melyik úgymond "kódot" olvassa ki. pl.: DUAL_P // vagyis P betű.
Najó nem offolom szét a topicot. -
#69751 Te ebből látsz v.mit? XD
Annyit látok, hogy össze kell olvasni az oszlop utolsó betűit. :)
Yoda:
Szabi mondá: "samp?"
Elmagyarázom, hogy te is megértsd! :)
Ez az egy szavas kifejezés, nálunk azt jelenti, hogy felkérünk téged egy samp (San Andreas Multi Player) partyra. Erre általában efféle válaszokat lehet adni:
"Ok" "Húzz a francba!" "Most nem, majd később..."
De persze másokat is, de ezek a szokásosak. XD -
#69750 Igen tudom, hogy ilyen és bocsánatot kérek. De még béta. És, kicsit szöszölős megcsinálni, amúgy ne mtudom miért É az N betű. Hátha te tudod , nézd meg légyszíves:
033F: set_text_draw_letter_width_to 0.8 height_to 1.8
033E: text_draw_position_X 250.0 position_Y 200.0 GXT_reference 'DUAL_P' // P
033E: text_draw_position_X 265.0 position_Y 200.0 GXT_reference 'DUAL_E' // E
033E: text_draw_position_X 280.0 position_Y 200.0 GXT_reference 'DUAL_N' // N
033E: text_draw_position_X 295.0 position_Y 200.0 GXT_reference 'DUAL_Z' // Z -
#69749 tessék ??? -
Szabi1991 #69748 samp? -
#69747 a szövegre gondolok nem a pénz összegre ... -
#69746 Nekem már volt -150ezres is. XD -
Szabi1991 #69745 HostName: 0.2.0 Pre-Release Scripting
Address: 84.3.100.49:6666
legjobb magyar szerver, mindenki spawnolhat magának autót..
és még sok érdekesség... -
#69744 lol XD
-
#69743 hát sajna igysem működik...igaz a ciril betűk eltűntek de most semmi nem jelenik meg helyettük, csak egy világoskék csík (olyan színű mint amilyennek a betűknek kéne lennie, és a bérete is akkora mint abetűk magassága.a szóközöknél egy fekete függőleges vonal van...
egyéb tipp/ötlet?? :)
plz help nekem!
thx
h -
Szabi1991 #69742 jah..