GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60Kb? Az nem kevés? Nekem 2 Mb-es.
Szeretném kérdezni valamelyik oldalon nincs e mondjuk egy Ford transit vagy mercedes spirter mentõautó? Vagy valaki nem tudna csinálni esetleg?
Bandázáshoz ajánlom rakd fel a 151 Traniert (vagy mi a címe) és rakd be vele a golyóálló bandabuszt! 😄
Bár még nem próbáltam, biztos jó lehet. 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
Kösz!
Akkor már csak egy kérdés. Ha a lehetõ legtöbb embert szeretném magammal vinni akkor melyik az a jármû amibe a legtöbben beszállhatnak? Busz? 😊
Egyáltalán abból tudnak kifelé tüzelni a többiek?
kell egy alapfokú tisztelet is hogy tudjanak a bandatagok kövtni
minimum két bandatagnak kell követnie. Ha ez megvan úgy veszed el tõle a fegyvert hogy ráviszed az egeret jobb gombbal majd nyomva tartod az "n" billenytû vagyis válasz nem, és ez fordítva hogy ha adni szeertnél neki akkor ugyanez "y" billenytyûvel vagyis válasz igen 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Végül is nem egy katasztrófa.
Viszont a readme-ben nem találtam, hogy milyen gombokkal adhatok át fegyvert a bandatagjaimnak?
De ez az 1.2 arra lett kitalálva, hogy furikázzál a gémben és küldetéseket ne nagyon csinálj, tehát akkor neked az 1.1 ajánlom. Az a baj, hogy vannak a san andreasnak limitjei amiket nem lehet túlszárnyalni ha nem lenne akkor nem is fagyna és minden elképzelhetõt és elképzelhetetlent bele lehetne programozni, de így sajnos csak ezek vannak 😞 sajnálom
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Már úgy érted lassan tölti be magát a játékot vagy lassan csatlakozik a server-re (A VINEWOOD feliratnál)?
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Elvileg itt már 3-as a körözési szinted és vissza kell menned a limóval (ha azzal mentek) a kiindulási helyre.
Bár lehet elõbb be kell vinned a kocsit a fényezõ-mûhelybe!
Please help!
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Tegnap felraktam de az az igazság, hogy az elõzõvel kevesebb problémám volt.
Ha csak randalírozok a városban akkor nincs semmi gond. (Elsõre kinyírtam kb 20 embert és rögtön lett a hitelkártyájukból 300.000 dollárom)😊
Viszont több küldetés is gázos:
"Vertical Bird" - az átvezetõ videok után a játék kilép. A régiben mûködött.
"Pier 69" - Felszaladok a tetõre ahol Ceasar vár. Illetve Ceasarból csak egy színes "csomag" látszik aminek semmi emberi formája nincs. Az ellenség ugyanígy néz ki, ráadásul le sem lehet õket lõni.
Nem tudom ez csak az én problémám vagy másnál is elõfordul?
SAMP-hez nem kell regisztrálni. Felteszed, aztán kiválasztasz egy servert és elindítod.
Nem. Ez egy kék FBI autó. Amúgy a "Great Theft Car"-ban van benne.
Mondtam már, hogy azt tegyétek fel, ott vannak az extra küldetések amiért annyit sírtok itt! 😊
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
pedig fent van a modern mod v-2 ennyi
pedig fent van a modern mod v-2 ennyi
Nekem régen is mûködött a kettõ együtt. Csak vissza kell itt olvasni, már beszéltünk korábben errõl!
ne keljen újat kezdeni és hogy lehet mododt csinálni?vagy nem nyilatakozol?,
Befejeztem a New San Andreas 2007 1.2 verziót és lehet is tölteni!
Rengeteg hiba javítva köztük az hogy nem lehetett betölteni a mentéseket amiket mentettünk. New San Andreas 2007 Sry a linkért, de szerintem ha saját kezû a mod akkor lehet így linkelni. (nem kell regisztrálni hogy letöltsétek)
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Ha valaki meg tudta csinálni a "Grave 4 Death" küldetést, az majd szóljon már, nekem nem sikerült.
Viszont végre tudtam hajtani a rendõr-küld.-t mert szereztem egy FBI-Truck-ot ami full golyóálló (és törhetetlen)!
az ingyenes reg mondjuk csak a kis felbontáshoz elég ha jól emlékszem
bár nem Rockstar-ék hegesztik, a fõfickónak van némi köze a GTA-hoz
info itt
video is kering róla valahol, elsõ látásra nem tûnt rossznak
(Ha 1 év késéssel adja ki PC-re, szerintem akkor is megvennék rengetegen konzolra, és PC-re is. --> Több nyereség neki + boldogabb játékosok.)
És elkészíthetné a San Andreas Storiest is. (Sõt, még a Great Theft Auto küldetéseit is belerakhatná. 😊)
Seten: Megfogom csinálni a Great Theft Autot, de még elõtte végigviszem a simát. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)