GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

60Kb? Az nem kevés? Nekem 2 Mb-es.

nah msot már jó a játék :-) multiba
Igen .Úgy értem meg amikor játszok akkor is pedig 60kb-os a netem
Gyocsika
Hali!
Szeretném kérdezni valamelyik oldalon nincs e mondjuk egy Ford transit vagy mercedes spirter mentõautó? Vagy valaki nem tudna csinálni esetleg?

Fresh Duke
Asszem a buszba 8 ember fér be, és szerény véleményem szerint ki tudnak lõni, de kipróbálom, ha gondolod. 😊
Bandázáshoz ajánlom rakd fel a 151 Traniert (vagy mi a címe) és rakd be vele a golyóálló bandabuszt! 😄
Bár még nem próbáltam, biztos jó lehet. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Kösz!
Akkor már csak egy kérdés. Ha a lehetõ legtöbb embert szeretném magammal vinni akkor melyik az a jármû amibe a legtöbben beszállhatnak? Busz? 😊
Egyáltalán abból tudnak kifelé tüzelni a többiek?

Katun
hûûû sry 😛

kell egy alapfokú tisztelet is hogy tudjanak a bandatagok kövtni
minimum két bandatagnak kell követnie. Ha ez megvan úgy veszed el tõle a fegyvert hogy ráviszed az egeret jobb gombbal majd nyomva tartod az "n" billenytû vagyis válasz nem, és ez fordítva hogy ha adni szeertnél neki akkor ugyanez "y" billenytyûvel vagyis válasz igen 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Végül is nem egy katasztrófa.
Viszont a readme-ben nem találtam, hogy milyen gombokkal adhatok át fegyvert a bandatagjaimnak?

Katun
Igen ezek elég csúnya bugok!
De ez az 1.2 arra lett kitalálva, hogy furikázzál a gémben és küldetéseket ne nagyon csinálj, tehát akkor neked az 1.1 ajánlom. Az a baj, hogy vannak a san andreasnak limitjei amiket nem lehet túlszárnyalni ha nem lenne akkor nem is fagyna és minden elképzelhetõt és elképzelhetetlent bele lehetne programozni, de így sajnos csak ezek vannak 😞 sajnálom

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Már úgy érted lassan tölti be magát a játékot vagy lassan csatlakozik a server-re (A VINEWOOD feliratnál)?

Köszi:meg is oldottam.Csak az a baj hogy lassan töltbe úgy értem hogy nem annnyival töltle amennyiovel kéne valahol ezt kell állitaní???
trackmaniac
Köszi a segítséget, így már sikerült. Az volt a baj, hogy be volt kapcsolva a "sosem köröznek" csít és ezért nem mûködött! Thanx!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Elvileg itt már 3-as a körözési szinted és vissza kell menned a limóval (ha azzal mentek) a kiindulási helyre.
Bár lehet elõbb be kell vinned a kocsit a fényezõ-mûhelybe!

trackmaniac
Hali! Egy kis segítség kellene. Annál a küldetésnél, amikor Torenot kell elhozni a reptérrõl, amikor jövök kifelé, és át kell haladni a piros körön, eltûnik a kör, majd semmi sem történik. Már nem elõször játszom, és azt hiszem itt az történik, hogy üldözni kezdenek a rosszfiúk. Modern mod van fent, az lehet-e gond?

Please help!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Tegnap felraktam de az az igazság, hogy az elõzõvel kevesebb problémám volt.
Ha csak randalírozok a városban akkor nincs semmi gond. (Elsõre kinyírtam kb 20 embert és rögtön lett a hitelkártyájukból 300.000 dollárom)😊
Viszont több küldetés is gázos:
"Vertical Bird" - az átvezetõ videok után a játék kilép. A régiben mûködött.
"Pier 69" - Felszaladok a tetõre ahol Ceasar vár. Illetve Ceasarból csak egy színes "csomag" látszik aminek semmi emberi formája nincs. Az ellenség ugyanígy néz ki, ráadásul le sem lehet õket lõni.

Nem tudom ez csak az én problémám vagy másnál is elõfordul?

SAMP-hez nem kell regisztrálni. Felteszed, aztán kiválasztasz egy servert és elindítod.

Nem. Ez egy kék FBI autó. Amúgy a "Great Theft Car"-ban van benne.
Mondtam már, hogy azt tegyétek fel, ott vannak az extra küldetések amiért annyit sírtok itt! 😊

az melyik, szürke páncélozottra gondolsz amelyikkel a végefelé kellett egy küldiben falatbontani? ogy lehet olyat szerezni?

Hol kell regisztrálni hogy multiba játszassak a sa-mp-be???
Elfelejtettem anak a linknek a nevét ahol le lehett tölteni a drift modot ti nem tudjátok??
Ok:-)
Akos 001
játszál csukott szemmel.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

hát igen azért mert már nekem hiányzik belõle 1kis extra
pedig fent van a modern mod v-2 ennyi
hát igen azért mert már nekem hiányzik belõle 1kis extra
pedig fent van a modern mod v-2 ennyi
DJ Skyline
elõfordul!

Most tettem fel a játékot múlt héten és meg untam!

Nekem régen is mûködött a kettõ együtt. Csak vissza kell itt olvasni, már beszéltünk korábben errõl!

off : már tudok programozni kamu kékhalált , az jó ?😛

Katun
Nem lehet megcsinálni mert mindig ha a main.scm fájlt berheled akkor új játékot kell kezdeni, megvan ennek is az ára. Modot attól függ milyet, ha olyat modot szeretnél mint a Modern mod akkor ahhoz semmi tudás nem kell csak gyûjtögetsz kocsikat meg stb (najó logika kell meg egy kis IQ) ha ilyet mint ez akkor programozói tudás KELL.

Olyan kár hogy nem megy így a kettõ !:-(de azt lehet megcsinálni hogy
ne keljen újat kezdeni és hogy lehet mododt csinálni?vagy nem nyilatakozol?,
lehet hogy nem azért de szerintem igen
de most próbáltam de szerintem tom mért aazért mert a modern mod a rak felniket és a new san andreas is
Katun
Szerintem a New San Andreas legújabb verziója már nem akadékoskodik a modern moddal. De nem tudom 😊

ThugLife
Szerintem is rossz, mert rájöttem hogy gyúrással nõ a staminám is, így meg nem nõ mert nem megyek gyúrni.

Olyan kár hogy a modern mod v2 és a new san andreas 2007 nem ért 1-et :-(
szerintem meg baj.. <#ejnye1>
Web mester
Sztem nem. Én már 792 csalást csináltam. Igaz a Taxi-s küldik már nem mennek.<#beka2>

Katun
Sziasztok!

Befejeztem a New San Andreas 2007 1.2 verziót és lehet is tölteni!
Rengeteg hiba javítva köztük az hogy nem lehetett betölteni a mentéseket amiket mentettünk. New San Andreas 2007 Sry a linkért, de szerintem ha saját kezû a mod akkor lehet így linkelni. (nem kell regisztrálni hogy letöltsétek)

ThugLife
Ti kijátszottátok 100%osan? Én kb 1,5 éve játszottam vele amikor megjelent. Tegnap elkezdtem vele játszani, és szerintetek nagy baj hogy beírtam a muscle cheat-et?

újra telepíted a játékot az oldja meg!
Béla9248
Hi all! Vki tudja mi az ellenszer erre a hibaüzenetre? (READ)

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Ha valaki meg tudta csinálni a "Grave 4 Death" küldetést, az majd szóljon már, nekem nem sikerült.

Viszont végre tudtam hajtani a rendõr-küld.-t mert szereztem egy FBI-Truck-ot ami full golyóálló (és törhetetlen)!

a video letölthetõ a gamespot-ról is, csak regisztrálni kell
az ingyenes reg mondjuk csak a kis felbontáshoz elég ha jól emlékszem
készül ilyen stuff, ha minden igaz
bár nem Rockstar-ék hegesztik, a fõfickónak van némi köze a GTA-hoz
info itt
video is kering róla valahol, elsõ látásra nem tûnt rossznak
Sziadsztok!VAn olyan mod hogy az összes kocsit kicseréli a modern modon és a russian kivûl???elöre ik köszönöm
Fresh Duke
Jelentse meg a többi GTA játékot is PC-re!
(Ha 1 év késéssel adja ki PC-re, szerintem akkor is megvennék rengetegen konzolra, és PC-re is. --> Több nyereség neki + boldogabb játékosok.)

És elkészíthetné a San Andreas Storiest is. (Sõt, még a Great Theft Auto küldetéseit is belerakhatná. 😊)

Seten: Megfogom csinálni a Great Theft Autot, de még elõtte végigviszem a simát. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Katun
Legyen akkora mint a WoW plusz a Burning Crusade és kb annyi jármûvel mint amennyi WoW lény van a zegész gémben 😊

DJ Skyline
2x ekkora bejárható területtel, még több jármûvel, még több lehetõséggel! így lehet, hogy 10GB lenne a játék, és dupla DVD-s, de megérné! 😄

bodesz
a rockstar mivel tudná megfogni az isten lábát???ha a GTA san andreast továbbfejlesztené és full mmorpg style lenne xD.a mai divat 😄.de télleg mekkora stylelenne 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

mert nem ettél és a felesleged nullán van