GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem azért kéne olyan 100%-os mentés amibe nem álnak garázsba kocsik mert fell tettema modermod v2-õt és ha betöltöm és ha olyan hogy áll a garázsba kocsi akkor lefagy és azéert kéne olyan mentés amibe nem állnak!
passz még keresem, de megtaláltam a BMW Szalonomat, és 10/10-es értékelést kapott! <#wow2>#wow2> kukk
Jobbat tok!
Tudtok olyan 100%-os mentést, ahol állnak kocsik a garázsban?
URL=http://huntuti.extra.hu/index99-1.html]Itt[/url]vannak állások.
De ha használod a keresõt, ami nem túl nehéz dolog, akkor is megtaláltad volna.
Tudtok olyan 100%-os mentést, ahol állnak kocsik a garázsban?
URL=http://huntuti.extra.hu/index99-1.html]Itt[/url]vannak állások.
De ha használod a keresõt, ami nem túl nehéz dolog, akkor is megtaláltad volna.
A heavy cost. I pay it gladly.
Figyeljetek tudtok olyan 100%-os mentés amibe nem álnak garázyba kocsik ??
Ebben az orosz modban hol találató a város?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kösz!azért
Azt tom, hogy az autósuliban van, de amúgy ellenem még sose használták. (SZVSZ nincs a játékban.)
Mivel múltkor hiányoltátok a Gostown Paradise HQ-ból a küldetéseket, ezért most egy olyan mód került fel, amely teljesen új missziókat rak a játékba. A Great Theft Car névre keresztelt modifikációt egy orosz csapat készítette. A pálya kinézetén csak pár apróbb dolgot módosítottak, tehát extra területeket nem találunk, viszont a játéknak teljesen új története lesz 31 új küldetéssel és karakterekkel.
Történet:
Az egész 1993-ban történik, mikor fõhõsünk CJ, felébred égõ házában. Késõbb testvérétõl Sweet-tõl megtudja, hogy a háza nem véletlenül gyulladt ki, hanem meg akarták ölni. A mi dolgunk az, hogy kiderítsük kik állnak a háttérben.
A mód angol nyelvû, helyenként elõfordulnak hibák, ezért ne okoljuk a készítõket, hiszen így is szép munkát végeztek. Ha letöltitek a fájlt, találhattok benne egy magyar nyelvû leírást, mely segít a telepítésben...
Mód letöltése
Történet:
Az egész 1993-ban történik, mikor fõhõsünk CJ, felébred égõ házában. Késõbb testvérétõl Sweet-tõl megtudja, hogy a háza nem véletlenül gyulladt ki, hanem meg akarták ölni. A mi dolgunk az, hogy kiderítsük kik állnak a háttérben.
A mód angol nyelvû, helyenként elõfordulnak hibák, ezért ne okoljuk a készítõket, hiszen így is szép munkát végeztek. Ha letöltitek a fájlt, találhattok benne egy magyar nyelvû leírást, mely segít a telepítésben...
Mód letöltése
ott a mapcleaner , azzal kitõrlõd San Andreast , és arra teszed fel Vice Ciy-t..
Telepítés:
-Indítsad el a MapCleaner mappában található MapCleaner.exe-t, majd a fels? gombra kattintva tallózd be a San Andreas könyvtárát. Ezek után kattints a Start gombra, és várd meg míg végez a program. Ha végez megkérdezi mentse-e a változásokat, kattints az igenre.
-Másold csomagban található mappákat(data, models, MTARv, text) és fájlokat(d3d9.dll) a San Andreas könyvtárába, és íd felül az eredetiekkel.
HA NEM AKAROD ÚJRARAKNI A JÁTÉKOT AJÁNLATOS A SAN ANDREAS EGÉSZ A MAPPJÁRÁRÓL EGY BIZTONSÁGI MÁSOLATOT KÉSZÍTENI!
Telepítés:
-Indítsad el a MapCleaner mappában található MapCleaner.exe-t, majd a fels? gombra kattintva tallózd be a San Andreas könyvtárát. Ezek után kattints a Start gombra, és várd meg míg végez a program. Ha végez megkérdezi mentse-e a változásokat, kattints az igenre.
-Másold csomagban található mappákat(data, models, MTARv, text) és fájlokat(d3d9.dll) a San Andreas könyvtárába, és íd felül az eredetiekkel.
HA NEM AKAROD ÚJRARAKNI A JÁTÉKOT AJÁNLATOS A SAN ANDREAS EGÉSZ A MAPPJÁRÁRÓL EGY BIZTONSÁGI MÁSOLATOT KÉSZÍTENI!
Figy!Dj Skyline!Készül a modern mod v3???
Annyira jó ez a mod akkor miért tölt 3/4-ig és quit?
Mit kell csinálni hogy elkezhessek játszani vele?
Mit kell csinálni hogy elkezhessek játszani vele?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
NA meg oldottam a helyzetet csak az nem tetszik hogy amikor leszáltam belement a vízbe nálatok is ilyen vagy csak nálam??ÉS mikmor jönki a teljes verzió???
az msn-em [email protected]
És amikor felül írtam a mappákat pl-ául a mapcleaner és a MTARv és se tudtam felül írní azokt nem is kell csak bemásolni a játék könyvtárába de akkor miért tölt csak 3negyed ig aztán csak a zene megy lécci segítsetek
Feltettem ezt a modot szabi ami nekedis fel van és három negyednél amikor töltbe akkor nem tölt tovább miért?,lécci segítsetek.köszi
kerék lyukasztás a SA-ban is van asszem! sõt, kell lennie, mert akkor az autós suliban minek az a feladat, ami abból áll, hogy átkell hajtani egy olyan tüskés cuccon, és manõverezzek el a bólyák végéig!
A készítõknek írd meg, hogy csináljanak meg 1 jó kis módot a SA-hoz! Ezeket tartalmazza:
-Liberty City
-Vice City
-Barkácsbolt (Amilyennel a VC-ben is találkozhatunk.)
-3. szintú körözésnél a rendõrõk rakjanak le olan csapdákat, amik kijukasztják a kerekeket (Amilyennel a VC-ben is találkozhatunk.)
-1 olyan ingatlan, ami 1 emeletesház, és van a tetején 1 helikopter leszálló és 3 óriási garázsa (Amilyennel a VC-ben is találkozhatunk.)
- +minden, amit az San Andreas tartalmaz (Beleértve a küldiket, meg mindent.)
Bár tom, hogy követeléseim az eget verik, de szerintem kivitelezhetõ lenne. XD
-Liberty City
-Vice City
-Barkácsbolt (Amilyennel a VC-ben is találkozhatunk.)
-3. szintú körözésnél a rendõrõk rakjanak le olan csapdákat, amik kijukasztják a kerekeket (Amilyennel a VC-ben is találkozhatunk.)
-1 olyan ingatlan, ami 1 emeletesház, és van a tetején 1 helikopter leszálló és 3 óriási garázsa (Amilyennel a VC-ben is találkozhatunk.)
- +minden, amit az San Andreas tartalmaz (Beleértve a küldiket, meg mindent.)
Bár tom, hogy követeléseim az eget verik, de szerintem kivitelezhetõ lenne. XD
persze 😊
küldetések nincsenek 😞
a teljesben sztem lesznek 😊
3 óra alatt még nemtudtam kõrbejárni a szigeteket 😞
igen , új játékot kell kezdeni 😊
a teljesben sztem lesznek 😊
3 óra alatt még nemtudtam kõrbejárni a szigeteket 😞
igen , új játékot kell kezdeni 😊
hát van a vice city , egy las venturas méretû város(gostown city) van ott egy csomo toronyház , egy hatalmas hegy , és tõbb kissebb sziget , melette , van 2 hatalmas versenypálya...
sajna a képek nem adják vissza , de gyönyörû a grafika...
(gondolok itt a házak kidolgozására , és a texturákra)
sajna a képek nem adják vissza , de gyönyörû a grafika...
(gondolok itt a házak kidolgozására , és a texturákra)
És küldetések is vannak meg ilyesmik???
Ja meg bocs ha ennyire nyagatlak
És nagyobbak a szigetek meg jó bagyon kocsik milyenekmeg ilyesmik??
DE jobb mint a sima san andreas,??é s van msn-ed???és te a gostown modra gondolsz??
DE jobb mint a sima san andreas,??é s van msn-ed???és te a gostown modra gondolsz??
san andreas-t kicseréli Vici City-re , és 2 versenypályára , + egy pár szigetre...
úristen most látom hogy mennyi minden ilyesmi van
szabi van mns-ed??
szabi van mns-ed??
Légy szi szabi infót vagy felkell tenni a san andreast?és oda telepíteni ezt a a valamit?
És ez ilyen vice city és san andreas keverék vagy mi ez ???
Sziasztok!SZabi neked milyen modod van vagy kiegészítõd?mert látom a térképed már más!Tudnál adni infot köszi.
kitõrli SA-t és betesz VC-t plusz egy két szigetett..
meg persze új texturák , nagyon jó sztem 😊
teszek egy pár képet pill...
meg persze új texturák , nagyon jó sztem 😊
teszek egy pár képet pill...
Ez most akkor mit is csinál?
Eltûntet mindet, és berakja a helyére Vice Cityt meg 1 versenypályát? 😄
Vagy benne lesz VC meg SA is?
Eltûntet mindet, és berakja a helyére Vice Cityt meg 1 versenypályát? 😄
Vagy benne lesz VC meg SA is?
Hy all!
Régen voltam itt. (Oka, hogy sose engednek ide ehhez a qrva géphez.)
Átlehet rakni a szervert. Annyi a feladat, hogy
1. rákattintasz a szerverre
2. kijelölöd az IP-jét, és másolod
3. a kedvenceknél rámész a zöld pipára és leokézod. 😊
Én is igen utálom keresgetni a szervereket. XD
Régen voltam itt. (Oka, hogy sose engednek ide ehhez a qrva géphez.)
Átlehet rakni a szervert. Annyi a feladat, hogy
1. rákattintasz a szerverre
2. kijelölöd az IP-jét, és másolod
3. a kedvenceknél rámész a zöld pipára és leokézod. 😊
Én is igen utálom keresgetni a szervereket. XD
igen , ez még csak béta , de egész Vice City benne van + egy versenypálya és még egy extra város..
HY tudna nekem segiteni valaki? A fõ gondom az, hogy nem tudom honan kell letöltenni a gta sa ölös multiát aki tudna segiteni az irjon az [email protected] ra! elöre is köszike