GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még csak a 0.2-t tervezik.
2 féle multi van:
MTA SA - Csak versenyezni lehet
SA-MP - Bármit (Verekedni, lövödölzni, autózni, versenyezni...)
A heavy cost. I pay it gladly.
Lehet valahogy a játék hangjait módosítani ?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
És próbálkoztál több server-nél is? Engem sem enged be mindegyikre.
Ha a Vinewood feliratot látod akkor próbál becsatlakozni a server-re.
A "valaki más aki átfut az úton" az meg te vagy! 😊
Mivel a SAMP az alap játékhoz készül, nem pedig mod-okhoz!
Ja, de azt tudod, hogy ez az alap játékban nem mûködik csak a New San Andreas 2007-verzióban!: (#66436)
Igen, nem mindig veszik el tõled, sokszor csak értetlenkednek.
Próbálkozz! Egyszerre jelölj meg két embert és az egyiknek adj valamit. Pl: AK-t, MP-4-et vagy Minigun-t (ezeket már sikerült odaadnom nekik).
Viszont a Minigun-nal nem fog beszállni az autóba csak motorra (gondolom túl nagy) 😊
Pedig már szereztem golyóálló kocsit is (a Los Sepulcros küldetésbõl)
Kéne egykis segítség, mert olvasgattam hogy miket írdogáltatok itt egymásnak de nem jutottam semmire. Arról van szó, hogy a bandatagjaimnak hogy tudok fegyvert átadni? Mert én hijába tartok rá a jobb egérgombbal és nyomom meg a "y"-t nem csinál semmit.
Aki tud lécci segítsen!
Milyen géped is van? Vagy épp lehet vga driver hiba, Vagy még az, hogy régen volt telepítve új rendszer és szét van férgesedve. 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
nem is alakitottam rajta semmit am nem fegy le csak kidob az asztalra
és azutánmegy rendesen a gép csak az asztalra dob ki jy és a sima
GTA San Andreas-t tettem fö.
Am kösz!<#worship>#worship><#vigyor3>#vigyor3>
nem akarok visszaélni a tájékoztatás kézségeddel..de mi van akkor ha a kagylókat valamint a patkókat is összegyûjtöm?
és tulajdonképpen mik azok a fényképek, hol lehet õket begyûjteni?
kivittem a játékot 2x-er, de eddig nem foglalkoztatott, hogy begyúgysem ezeket...😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
thx
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Megtudná valaki mondani, hogy mi lesz akkor, ha lefújom az összes graffitit?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Kipróbáltam. Naggyon jó!
Egy Grove-bandataggal elmentünk "várostnézni". Szereztem egy NRG500-ast, felültünk, elõtte odaadtam neki a Minigun-t. Hát a pali rosszabb mint én: állandóan lövöldözött mindenre, az autók csak úgy robbantak körülöttünk.
Alig tudtam bandaháborút kirobbantani mert mire lelõttem volna három ellenfelet ez a gyagya mindenkit lekaszált.
Amikor végre sikerült és jöttek ránk, na akkor már nem volt olyan faszagyerek mert kb azonnal kinyírták. Az Isten barma. 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Elörre is kösz!