82991
-
#69861 Ilyen gond a 0.2-ben nem lesz. (Mármint a db.)
Úgy vettem még annó észre a béta teszten, hogy 0.2-ben a db nem sebez annyit, mint 0.1-ben.
Ennek örülök, mert sokan kihasználják, hogy a db 3x többet sebez, mint a sima lövés. :/
Amúgy, ha db-ssel találkozol, könnyedén legyőzheted némi logikával:
-Ugorj v.mi magaslatra, azt lődd szét onnét a kocsiját.
-Ha nincs magaslat, akkor próbáld meg elopni a kocsiját, vagy utasként beszállni. (Feltéve, ha nem zárta le, de ezt nem tudhatod biztosan.) Amennyiben ez sikerül, érdemes kicsit elhajtani az ellenfél mellől, beRni egy "/lock"-ot (amennyiben engedélyezi a szerver) és vagy elhajtani, vagy visszamenni és szétlőni a fejét. :D
-Ha ez se jönn be, akkor állj a kocsija elé, és a szélvédőn át lőjjed le.
-Ha nem látsz sok esélyt arra, hogy megöld, akkor próbálj vizbe ugrani. (Márha van a környéken. XD)
-Ha van a környéken egy jármű, akkor abba szállj be. (Ez egy ideig védelmt nyújt a db elől, és ha gyors a kocsid, meglóghatsz előle. )
Én ezeket tudom javasolni, ha db-vel támadnak meg titeket.
A 2. ponttal vigyázni kell, mert eléggé rizikós. (Ezt akkor ajánlom, ha full az életed, és van golyóállód is, mivel mikor a kocsija mellé állsz biztos jó sok életedet leviszi.)
Én mondjuk nem szotam db-zni, nem tartom v.mi tisztességes módszernek, de amennyiben le db-zne, abban az esetben mindig visszaadom kamatosan... -
Seten #69860
Ezt én sem értem, hogy miért tilos a db, mikor alapban benne van a játékban?!
Külföldi szervereken vannak annyira profik, hogy nem rinyálnak érte. Tanulj meg védekezni ellene. Ennyi.
Egyedül a cheat-nek kellene tilosnak lenni.
(Persze az sem fair, hogy csak ráfogjuk valakire)
-
#69859 ezt valaki nem akarja átkonvertálni sa-ba? jol néz ki :) -
Zsoberpapa #69858 Sziasztok! Letöltöttem egy járművet, amelynek (szemből nézve) a bal oldalán teljesen kiállnak a kerekek :-( Kár, pedig jó kis jármű lenne. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan program, amivel ki lehet javítani ezt a kis bugot? Asszem a vehicle.ide-ben a jármű adatai után jövő számokkal lehet a gond. Olyan program kéne, amivel ki lehet a javítani ezt a kis bugot és közben mutatja is a modelt. -
#69857 Minden járműt IMG Toollal kell berakni. Asszem SA-hoz a 2.0-ás verzió kell. -
#69856 Azokat a kocsikat,amiket a worldmod honlapról szedtek le,azt hogy kell berakni a játékba? -
#69855 k**rva jó köszi -
tzsoltika #69854 akkor nem tudom mi lehet -
nev05 #69853 így sem jó -
nev05 #69852 köszi -
tzsoltika #69851 a Beállitásoknál állitsd be hogy mentse el a képeket aszem olyan szöveg van magyarúl hogy galéria mentése -
Szabi1991 #69850 options.. -
nev05 #69849 Hy, hiába fényképezek a játékban fényképezővel nem teszi ba a C:\Documents and Settings\nevem\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\Gallery mappába. Ilyenkor mi a megoldás??? Légyszi írjatok!!! -
Szabi1991 #69848 ez jó ? :) -
#69847 úgy látszik majd valamelyik mesében fogok játszani multipaleyeren :) -
#69846 nem tud valaki valami jó textúrás [HONDA CRX]-et? -
#69845 Azt tom, hogy ő csinálta. Én is fent voltam. :)
Amúgy meg nem vok vak! Én is látom hogy az egy cserép! XD
Csak úgy értettem, hogy motorcsónakként funkcionál? Csak mert ahogy én látom, éppen a lápban "állsz" vele...
A vezethető járrmúvek 400 és 600 között vannak, nem? -
#69844 ja sé mire való a SA:MP Debu launcher?
mert ha ezt inditom el,akkor megy rendesen,ugyan az utvákon eggyetlen auto sem megy -
#69843 Hi
Ez már megvolt!
Amig tele volt a játék új autómodelekkel,amit én cseréltem le az IMGtool-lal,és volt a játékban egy modern mod is,addig a #69812 hozzászolásomban emlitett problémákat adta fel!
Tegnap letöröltem a san andreast ugy ahogy van(#69827),és felinstalláltam újra,ugyhogy utána nem tettem bele a játékba egy új cuccot sem!
még magyarítást sem
most épp ez a helyzet: (#69827)"és most már tudok kapcsolódni a ratoc szerverhez,csak most azt találta ki a multiplayer,hogy inkorrekt a verzió!
be is töltött,ki is irta,de utána visszautasította a kapcsolatot,és ugyanúgy megvolt a vinewood háttér is" -
#69842 OMG, most nezem, hogy annyira megszoktam mar az ekezet nelkuli irast es olvasast, hogy felreertelmezek :)
Szoval akkor a 'csit mentesek' != 'csit mentések' :D -
#69841 Erdekesek a Magyar szerverek is ...
Volt ahol mindenki db-zett, igy en is ... egy gyerkocot igy szedtem le, es ezert atvaltott orok elet + csorlos gepagyu, es azzal olt meg.
Persze mikor szova teszem, akkor kijelenti, hogy mert db-ztem, es persze az adminok ra sem hederitenek, hogy csalast aktivalt. -
Seten #69840
Nem tudom van-e itt valaki a K.I.L.L. clan szerveréről de most szeretném üzenni az adminnak, hogy jó lenne ha megpróbálna normálisabban viselkedni.
Csak azért rásütni valakire, azt hogy cheater csak mert az ellenfél olyan béna, hogy nem találja el, na ez elég szánalmas.
A kurvanyázásról nem is beszélve! Én egy rossz szót nem mondtam sem rá, sem az édesanyjára!
-
#69839 Hy! Az lenne a kérdésem, hogy amikor ugratok akkor alapba belassít meg kameraállást vált. Ezt hogy lehet kikapcsolni? -
Szabi1991 #69838 kb :)
amúgy a cserép az 594-es, az rccam :) -
#69837 itt mindent lehet vezetni? :D -
Szabi1991 #69836 a háttért, pontosabban a házakat silvester+ratoc "spawnolta" :)
jah és nem motorcsónak, hanem cserép.. -
Szabi1991 #69835 sa-mp -
#69834 Most vettem csak észre! XD
Érdekes a "háttér". :)
Amúgy amin ülsz, az egy motorcsónak? XD -
#69833 Ez SA:MP vagy MTA? -
Szabi1991 #69832 -
Szabi1991 #69831 uninstall minden mod , és tegyél fel teljesen alap sa-t.. -
#69830 Nem egészen. Alapból nincs SA-ban örökélet cst. :P
Az azt jelenti, hogy aki csinálta nem használt csalást.
Ez csak annyiból fontos, hogy ha használtál csalást, akkor nem kapod meg a 100%-ot a játék végén... -
#69829 Az hogy "csit mentesek" azt jelentene, hogy a mentesben be vannak kapcsolva mindenfele orok elet meg hasonlok?
Vannak valahol 'tiszta' mentesek? (PS2-n toltam, felenel tartok ott kb, de majd itt akarom folytatni) -
#69828 De lehet az a gondja, ami Szabi mondott. De az is lehetett, hogy rossz kódot attál meg. -
#69827 nem,nem az volt a gondja!
asszem a gtaonline-n is feltették ezt a kérdést,és azt válaszolták rá,hogy a játékban ne legyen semmilyen mod,egyedi cuccok,csak alap legyen!
Kimásoltam a mentéseket(gta3.img stb...)és letöröltem a San Andreas-t,utána újra fel,és most már tudok kapcsolódni a ratoc szerverhez,csak most azt találta ki a multiplayer,hogy inkorrekt a verzió!
be is töltött,ki is irta,de utána visszautasította a kapcsolatot,és ugyanúgy megvolt a vinewood háttér is
lehet,hogy lekéne mondanom a multiplayer-ról? -
seahawk92 #69826 Hy,nem tudja vki hogy miért van az hogy amikor leszedtem egy mentést a net-ről,és betöltöm akkor a játék elején a reptérnél kezdődik?
plz ha tudja vki segítsen:-)!!! -
#69825 Asszem nincs rá lehetőség. -
#69824 nem lehet létrázni:\ -
davidragon #69823 Sziasztok!
SA-ban hogyan lehet boltot rabolni, hasonlóan mint VC-ben? Szóval hogy ráfogom a fegyvert az eladóra, az pedig perkál.
Az éjszakai házhoz betörést vágom, de ez is érdekelne, ha lehet ilyet egyáltalán... -
#69822 sziaszatok
mivel kell felmászni egy létrán? akárhogy ugrálok meg minden nem megy