GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Szerintem az az alapvetõ gond, hogy vannak cheat-kódok hozzá.
Vagy ezt mindenki fel tudja már törni csak én nem értek hozzá?
Mondjuk én akkor se használnék cheat-et ha tudnám mit kell beírni.
Viszont ha találkozom egy ilyen gyökérrel, hiába van minigunja, hiába sebezhetetlen, ha ököllel földre küldöm nem tud ellene semmit sem tenni addig taposom míg meg nem unom.😊
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
2 gond van:
1. Sok a csaló. Talán a 0.2ben kevesebb lesz.
2. Sok a szerver, és ezért túlságosan eloszlik a népesség. Gondolom ennek az az oka, hogy sok a hülye admin, és ezért csinál mindenki saját szervert. Remélem a 0.2ben már nehezebb lesz szervert csinálni ennek érdekében. 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
Mi lesz, ha az összes ugratást megcsinálom?
(Azon kívül, hogy meggazdagszom. 😄)
Amúgy amikor én is tuning verdával versenyzek, akkor nem lopom és töröm össze másokat. (Csak töröm. XD)
Hát igen, ez elég renitens viselkedés viszont teljesen legális mert nem használsz cheat-et.
Ha meg valakinek nem tetszik (túl béna, hogy visszavágjon) az gyakoroljon még kicsit a single playerben a rendõrökön. 😊
Amikor olyan kedvem volt (sûrûn volt olyan kedvem) akkor úgy szórakoztam, hogy amikor SF repterén felsorakoztak a tuning verdák, akkor éjjel odamentem helivel, kiugrottam, és mikor leértem elloptam 1 verdát. Azt belelöktem a vízbe, azt így tovább. 😄
Persze utánna elkezdtek kergetni, ezért menekülõre fogtam a formát.
Megvártam míg a Tranzfendernél újratuningolták a kocsikat, akkor elloptam egyet, és azzal törtem össze a többit. 😄
Érdekes módon utánna abbahagyták a versenyeket, és engem akartak megölni bosszúból, de nem jött össze nekik. 😊
A "Grave 4 death"-en én sem jutottam túl. Hibás.
Nem számoltam de az hányadik mission?
Hát, ha hagyod, hogy ellopják az egyéni szocproblem.
Azért még nem kellene minigun-ozni.
Arra gondoltam, hogy csinálnék egy szervert 0.2-höz, de eszembe jutott, hogy nem túl jó a netem (arra jó, hogy nem laggolok, de arra nem, hogy szervert is futtassak) és már elég laggolós szar szerver van már. 😄
Valaki ki tudta már javítani?
(A Grave 4 death küldinél Sweet egy idõ után megáll és intró azt utána nagy célkereszt én meg ott vagyok a semmiben)
Írjatok vissza.
A cheaterek rosszabbak!
Web Mester: Csak a SA-MP-ot tom ajánlani, én is azzal nyomom/nyomtam.
Azért csak nyomtam, mert mostanában nem sûrûn jutok géphez, és még azért, mert rohadt sok a csiter, meg a f*sszopó admin. (Bocs a trágár beszédért, de nagyon feltudják húzni az embert.)
Lehet, hogy megvárom a 0.2-t, és akkor fogom folytatni, mert az egy kicsit állat lesz. 😊 (Lesz RPG meg Sniper benne! 😊)
Pont ezt lehet a SAMP-ben. 😊
Érdekelne egy olyan Multiplayeres mod amivel tudnék bárkivel catlakozni IP cím alapján és tudnánk versenyezni egymás ellen vagy szétlöni egymást meg ilyesmi. Vagyis hogy szabadon lehesen menni. A legjobb ilyen mód érdekelne.
Duke!
Hogy kell kijelölni a szerver IP-jét?
A jobb oldalon van egy (mondjuk: www.gta.ru) Na ezt kijelölni sem lehet.
A kedvenceknél meg nincs zöld pipa csak egy narancs színû és az sem csinál semmit!
Web mester: Én is terveztem film forgatását (singelben és multiban is), de sose lett belõle semmi. 😞
Asszem az volt csak a gondom, hogy nem volt 1 jó videózó programom.
Eredetileg a Frapsot akartam, de csak 1demo verzió van meg, és hiába raktam fel a teljest, az nem indult el. XD
Te mit haasználsz?
Megint felmerült egykis probléma Las Venturasban összegyûjtöttem a patkókat(térképpel) vagyis nem gyûjtöttem mert a 9-est nem találom látom, hogy jelzi a térkép de nincs ott, nem értem.. pedig már egy csomó ideig kerestem és meggyõzõdtem, hogy jó helyen keresem.
Akit jobban érdekel a film az írjon privátban.
Lehet az lesz...
Csak elég húzós meló egyenként berakosgatni a verdákat pl...
Nah de mind1...
Üdv!
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Emiatt elég szomorú vagyok, szerinted van rá megoldás?
Azért gas, mert amikor belemerülök, nem szoktam túl gyakran mentegetni....és amikor 2 óra aktív game után kilép, az felér egy lábon kihordott szívrohammal...
"Fontosabb oldalak: gta3.net, gta-worldmods, gta.com.ua, spc.gta.com.ua, theborggaming"