GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tán crc error-os a file, próbáld meg újra lehúzni
MimaSKATE
valakí LÉCCI #66568

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

a cheat nem csak csalásra jó, az már más tészta hogy ki mire használja.

Szerintem az az alapvetõ gond, hogy vannak cheat-kódok hozzá.
Vagy ezt mindenki fel tudja már törni csak én nem értek hozzá?
Mondjuk én akkor se használnék cheat-et ha tudnám mit kell beírni.

Viszont ha találkozom egy ilyen gyökérrel, hiába van minigunja, hiába sebezhetetlen, ha ököllel földre küldöm nem tud ellene semmit sem tenni addig taposom míg meg nem unom.😊

MimaSKATE
felakarom rakni a modern mod ot :/ és a végén vmi gta3.ing fál meg vmi crc miatt nem engedo felrakni és ha elakarom indítani a gtasa-t akkor hibaküldés jelentése :S

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

Gerbill
Ha végigcsinálom a rendõrös és mentõs küldetést, akkor mit kapok? A tûzoltásnál azt már tudom, hogy tûzálló leszek.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Fresh Duke
Tudjátok mi a gond az SA-MP-vel?
2 gond van:

1. Sok a csaló. Talán a 0.2ben kevesebb lesz.
2. Sok a szerver, és ezért túlságosan eloszlik a népesség. Gondolom ennek az az oka, hogy sok a hülye admin, és ezért csinál mindenki saját szervert. Remélem a 0.2ben már nehezebb lesz szervert csinálni ennek érdekében. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Fido4life
Szerintem semmi, mivel nem számít bele a 100%-ba..😊 Max szépen tündökölni fog a statsban xD

Fresh Duke
1 láma kérdés:
Mi lesz, ha az összes ugratást megcsinálom?
(Azon kívül, hogy meggazdagszom. 😄)

Fido4life
nah az elöbb játszottam egy jót... hát nem bántam meg hogy felraktam 😊 😊

Fido4life
start/futtatás/dxdiag/sound/csúszka standard vagy basic

sdg
Lenne egy problémám. A játékban csak a videóknak és a rádióknak van hangja, semmi másnak nincs. Már próbáltam az eax.dll-fájlt is de semmi változás. Mi lehet a probléma?<#worship>

Fido4life
bakker kezded megadni a hangulatot ahoz hogy ujra felrakjam a SA-t 😄

Fresh Duke
Renitens? Az ugye nem jelent jót? 😄
Amúgy amikor én is tuning verdával versenyzek, akkor nem lopom és töröm össze másokat. (Csak töröm. XD)

Hát igen, ez elég renitens viselkedés viszont teljesen legális mert nem használsz cheat-et.
Ha meg valakinek nem tetszik (túl béna, hogy visszavágjon) az gyakoroljon még kicsit a single playerben a rendõrökön. 😊

Fresh Duke
Ha engem mindenki leminigunozott volna, amikor elloptam a full tuning verdáját... XD ...akkor már abbahagytam volna a játékot. 😄
Amikor olyan kedvem volt (sûrûn volt olyan kedvem) akkor úgy szórakoztam, hogy amikor SF repterén felsorakoztak a tuning verdák, akkor éjjel odamentem helivel, kiugrottam, és mikor leértem elloptam 1 verdát. Azt belelöktem a vízbe, azt így tovább. 😄
Persze utánna elkezdtek kergetni, ezért menekülõre fogtam a formát.
Megvártam míg a Tranzfendernél újratuningolták a kocsikat, akkor elloptam egyet, és azzal törtem össze a többit. 😄

Érdekes módon utánna abbahagyták a versenyeket, és engem akartak megölni bosszúból, de nem jött össze nekik. 😊

A "Grave 4 death"-en én sem jutottam túl. Hibás.
Nem számoltam de az hányadik mission?

Hát, ha hagyod, hogy ellopják az egyéni szocproblem.
Azért még nem kellene minigun-ozni.

Fido4life
én egyszer a THUG 2-ben csináltam a szar netemmel szervert...😄 hát elég érdekes volt 😄

Fresh Duke
Arra emlékszem, mikor mi is játszottunk. 😊
Arra gondoltam, hogy csinálnék egy szervert 0.2-höz, de eszembe jutott, hogy nem túl jó a netem (arra jó, hogy nem laggolok, de arra nem, hogy szervert is futtassak) és már elég laggolós szar szerver van már. 😄

Fido4life
hááát...azok voltak amíg én is el nem kezdtem cheatelni..😄 :S mondjuk én nem ártottam senkinek, max ha ellopták az automat, akkor kaptak minigunnal..😄

Mi a helyzet a Great theft Car javításával?
Valaki ki tudta már javítani?
(A Grave 4 death küldinél Sweet egy idõ után megáll és intró azt utána nagy célkereszt én meg ott vagyok a semmiben)

Írjatok vissza.

A cheaterek rosszabbak!

Fido4life
azt tudom, nem emlékszel hogy anno még mi is találkoztunk a játékban ? 😊 azt azért remélem hogy ebben a 0.2-ben a laggolást is csökkentik, mert néha emiatt volt játszhatatlan a game...

Fresh Duke
Azt magam sem tudom. 😞
Itt a honlaõjuk. Innen letölthetõ a 0.1b verzió.

Fido4life
mikkora várható ez a 0.2 ?

Fresh Duke
Seten: Az IP címet alul írja ki. 😛
Web Mester: Csak a SA-MP-ot tom ajánlani, én is azzal nyomom/nyomtam.

Azért csak nyomtam, mert mostanában nem sûrûn jutok géphez, és még azért, mert rohadt sok a csiter, meg a f*sszopó admin. (Bocs a trágár beszédért, de nagyon feltudják húzni az embert.)
Lehet, hogy megvárom a 0.2-t, és akkor fogom folytatni, mert az egy kicsit állat lesz. 😊 (Lesz RPG meg Sniper benne! 😊)

Fido4life

GTA: San Andreas
(700 új üzenet) hehe

Web mester
Én is a felvevéséhez Frapsot használok. Nero Visionnal pedig összevágom.

:-)

Pont ezt lehet a SAMP-ben. 😊

óhh !pedig ló lenne ha csnálna mondjad enki hátha!:-)
DJ Skyline
jeleneleg egy utas szállító hajón pincérkedik asszem, szóval nehéz lenne most! 😊

SZisztok.DJ skyline!kg21 miért nem csinál több modern modot csinálhatna!!tudom nem 1szerû de jó lenne!:-)ha még lenne benne lexus gs300 újabb jó lenne!:-)
Web mester
Hello!
Érdekelne egy olyan Multiplayeres mod amivel tudnék bárkivel catlakozni IP cím alapján és tudnánk versenyezni egymás ellen vagy szétlöni egymást meg ilyesmi. Vagyis hogy szabadon lehesen menni. A legjobb ilyen mód érdekelne.

Duke!
Hogy kell kijelölni a szerver IP-jét?
A jobb oldalon van egy (mondjuk: www.gta.ru) Na ezt kijelölni sem lehet.
A kedvenceknél meg nincs zöld pipa csak egy narancs színû és az sem csinál semmit!

Fresh Duke
Azt én nem ismerem, de SA-MP a legjobb. 😊

Web mester: Én is terveztem film forgatását (singelben és multiban is), de sose lett belõle semmi. 😞
Asszem az volt csak a gondom, hogy nem volt 1 jó videózó programom.
Eredetileg a Frapsot akartam, de csak 1demo verzió van meg, és hiába raktam fel a teljest, az nem indult el. XD
Te mit haasználsz?

jaaaj...bocsi....megvan, a vonat megy alatta

Hllósztok újra
Megint felmerült egykis probléma Las Venturasban összegyûjtöttem a patkókat(térképpel) vagyis nem gyûjtöttem mert a 9-est nem találom látom, hogy jelzi a térkép de nincs ott, nem értem.. pedig már egy csomó ideig kerestem és meggyõzõdtem, hogy jó helyen keresem.

azt tok hogy multi de milyen multi ???lécci válaszoljatok4!!!
asszem az is egy multi
Mi a z gta rumble elfeljetettem :-)!???
Web mester
Szeretnék forgatni egy filmet a játékból. Ilegális autóversenyzésrõl fog szólni. Aki tud jó kocsit linkelni az tegye meg. (Carbonos lenne a legjobb, de jó más modern kocsi is)
Akit jobban érdekel a film az írjon privátban.

Mattboy
Hát...
Lehet az lesz...
Csak elég húzós meló egyenként berakosgatni a verdákat pl...
Nah de mind1...

Üdv!

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

van megoldás , ne tedd fel a modern modot 😛

Mattboy
Hm...
Emiatt elég szomorú vagyok, szerinted van rá megoldás?
Azért gas, mert amikor belemerülök, nem szoktam túl gyakran mentegetni....és amikor 2 óra aktív game után kilép, az felér egy lábon kihordott szívrohammal...

nekem is eztcsinálja..

Mattboy
Hi Allz! Az miért lehet, h felraktam a modern mod-ot és valamiért néha gondol egyet és kilépeget? Bocs ha már volt

banner alatti szöveg szted miért van ott ??

"Fontosabb oldalak: gta3.net, gta-worldmods, gta.com.ua, spc.gta.com.ua, theborggaming"