82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Lacee02
    valaki ajánlott pár napja nekem egy multi car packet...
    lusta vagyok kikeresni hogy ki volt de köszönöm neki ! ^^
  • Lunatic80
    KÖSZ
  • tsarffi
    PLS vki segítsen! Hogy tudok felmenni vmilyen szerverre? Letöltöttem az MTA-t. IP -t vagy vmit adjon vki! THX
  • DJ Skyline
    ez talán segít!
  • Lunatic80
    Ezt most nem értem. Már megvan az img fájl,de viszont honnan fogom tudni hogy pl az M5-t melyik eredti autóra cserélték. Ha mondjuk az M5-t le akarom cserélni E30-ra.
    Légyszi,aki érti mi a probélmám,az segítsen.
  • tomas10
    mi,ezzel toltam végig az egész és semi bajom nem volt a gmaehunteresel
  • ldavid
    Áááá bármit csak azt az "izét" ne használja senki!!!

mese az egész, a gamehunteres is szar de ez minősíthetetlen
  • tomas10
    én is ez linkeltem 5 komentel ezelöt
  • Fresh Duke
    Én nem próáltam a progit, gondoltam ha a zenét iszedi akkor a reklámot is...
    Itt van a magyartás.
  • DJ Skyline
    1. sehogy
    2. váltó az automata, nincs manuális váltás
    3. nincs teleport a játékba beépítve, max mod vagy cheat
  • ldavid
    ezt kérte...
  • TIBI
    Úgy látom, Ti nagyon profik vagytok a progiban, kérlek benneteket, rákukkantanátok a 69865-ös hozzászólásomra?Hátha van tippetek...!
  • tomas10
    mi normálisan oda le van írva egy komentel alattad én írtam
  • Firerock
    naaa
    lécci normálisan
  • tomas10
    ez a legjobb ez minden verzióra jó és könyen telepithető:itt
  • Yoda001
    az a legjobb amit magyarok forditottak és az internetröl tudod leszedni
  • Firerock
    a Faqban nem találtam de ha bennvan akkor sry
    szóval melyik a legjobb magyarítás??és honann tudom letölteni
  • Firerock
    halály
    az lenne a kérdésem hogy a villamossal hogy tudok menni???
    meg a váltó kezelését valaki mondja már meg
    + még a vonatrepülős muvin láttam azt a teleportosat
    azt hogyan kell?
  • Lunatic80
    Hali mindenki.
    Ha már felraktam a modern mod-ot.akkor már nem lehet kicserélni az autómodelleket?
    Az img tool-al nem találtam a GTA.img fájlt.
  • nfs world
    biztos hogy ez az?
  • ldavid
    az a progi csak a zenéket szedi ki, neki pedig a reklám kell.
    amúgy a SA-ból a WCTR-t nem lehet kiszedni

Beni521: tessék
  • nfs world
    igen a progi neve: music extractor
    innen letuggyátok szedni
  • Fresh Duke
    Torrentes oldalról leszeded. Épp úgy tervezte, hogy a hétvégén leszedem GTA 3-tól kezdve az összes rádióadót. :D
    Amúgy hallottam v.mi programról, amivel magad is kiszedheted.
  • Beni521
    Kedves emberek! Hogy lehet a játékból kiszedni zenéket vagy letölteni őket ingyé??? De az is egy lehetőség h valaki elküldi MSN-en ezt a számot: Commercial: "Cluckin' Bell" MSN címem: [email protected]
  • tomas10
    és beüls az autóba és kiválastod a saját zene állomás és ott szól
  • Szabi1991
    FAQ :

Hova tudom bemásolni a saját zenéimet és azok milyen formátumúak lehetnek?

C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks. A játék sokféle formátumot támogat, némely esetben attól is függ, hogy milyen codec-ek vannak fenn a gépeden. Támogatott formátumok tehát ezek függvényében: mp3, ogg, MP3, WMA, M4A, WAV

A saját rádióm beállításaira lennék kíváncsi, hol nézhetem ezeket meg?

Audio » User Track Options » Play Mode

Itt három lehetőség közül választhatsz, ha szeretnél reklámokat, akkor "Radio" mód, ha Véletlenszerűen szeretnéd, hogy lejátsza a zenéket, akkor "Random", ha pedig ABC sorrendben szeretnéd őket hallgatni, akkor a "Sequential" módot válaszd.
  • zritya
    Hi beraktam a zenéz és nem szol a játékban :(
  • Laza
    Pl nem azert lovom szarra a masik jarganyat, hogy utana ne nyuljak hozza :)
    A jatek resze, ugy kell csinalni, hogy max ne legyen erre lehetosege az embernek. A jatek resze.
    Folleg, vannak akik direkt kiszallnak/leszallnak a jarganyrol, hogy a db kompatibilisek legyenek, es e szabaly moge bujjanak :)

Ennyi erovel az is dbnek szamitana ha motoron ulok, es onnan szednek le kocsibol, ugyanis 0 vedelmed van mocin.
    Nem is ertem honnan jott ez a hulye szabaly :)
  • Attiska
    A DXDiag-ban a hardweres gyorsítás alapszintűre vétele megoldotta a problémát. :)
  • Attiska
    Sziasztok,

Sokadszorra ismét feldobtam a játékot, de van egy kis gondom vele. A hang nem épp tökéletes, pl. a főmenüben a lehetőségek kiválasztásánál pattog, meg a fegyverek hangjánál egy kicsit tompa. Korábban nem volt ilyen gondom, az oprendszer SP2-es XP, a hangkártya egy ősrégi Live 1024, az XP beépített driverével. Az eax.dll csere sem segített. :(
  • xido
    na én is megint felraktam...legelőlről...fordítás-javítási szándékkal ismét,mert akik csinálták--minden tiszteletem az igyekezetükért--minimális angoltudásommal is visítok nem kevés félrefordított hülyeségükön...látszik,hogy nem játszás közben fordították és lövésük se volt,melyik dialógus milyen szituációban zajlik...
  • Yoda001
    de az is vc-hez van
  • tsarffi

Ilyet hogy lehet nyomni? Tök zsír lehet.
  • Zsoberpapa
    Én át tudom konvertálni, de innen le tudod tölteni SA-hoz is: http://gta.gamigo.de

A híreknél lehet is olvasni, hogy letölthető. Legalábbis az előbb még láttam, de most mintha levették volna az oldalról...
  • Drephis
    innen
  • colos92
    hi! vki meg tudja mondani,honnan tom letölteni a multiplayer progit???HELP!!!
  • TIBI
    Egy régi témát szeretnék újra felvetni.Annakidején sokaknak okozott gondot a játékban az, hogy bár kimentette az állást, betöltéskor a betöltendő file helyén: "Save game corrupted" felirat szerepelt.
    Megnéztem a keresővel és kizárólag 2005-ös hozzászólásokban vetették fel ezt a problémát.Jómagam is letöröltem a játékot, mert a legkülönbözőbb(másoknál hiba nélkül működő) verziókat próbáltam ki, de mentést visszatölteni egyiknél se tudtam.
    Kérdésem: tud-e valaki arról, hogy végülis kiderült-e a probléma oka ill. hogyan orvosolható?!

Kérlek benneteket, válaszoljatok, ha van infótok, ui. a GTA: Vice City pl. ill. az összes többi programom hiba nélkül megy a gépemen.Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Yoda001
  • allock #69863

:DD_AS_D_AS:DA_S::_AF
  • Tarajos Sül
    nekem is ez a problémám,de amiért nem aggaszt,az az,hogy nem szoktam olyan sűrűn fényképezni,ha meg kell,akkor ott a fraps