82991
-
Lacee02 #69901 valaki ajánlott pár napja nekem egy multi car packet...
lusta vagyok kikeresni hogy ki volt de köszönöm neki ! ^^ -
#69900 KÖSZ -
#69899 PLS vki segítsen! Hogy tudok felmenni vmilyen szerverre? Letöltöttem az MTA-t. IP -t vagy vmit adjon vki! THX
-
#69898 ez talán segít! -
#69897 Ezt most nem értem. Már megvan az img fájl,de viszont honnan fogom tudni hogy pl az M5-t melyik eredti autóra cserélték. Ha mondjuk az M5-t le akarom cserélni E30-ra.
Légyszi,aki érti mi a probélmám,az segítsen. -
#69896 mi,ezzel toltam végig az egész és semi bajom nem volt a gmaehunteresel -
ldavid #69895 Áááá bármit csak azt az "izét" ne használja senki!!!
mese az egész, a gamehunteres is szar de ez minősíthetetlen -
#69894 én is ez linkeltem 5 komentel ezelöt -
#69893 Én nem próáltam a progit, gondoltam ha a zenét iszedi akkor a reklámot is...
Itt van a magyartás. -
#69892 1. sehogy
2. váltó az automata, nincs manuális váltás
3. nincs teleport a játékba beépítve, max mod vagy cheat -
ldavid #69891 ezt kérte... -
#69890 Úgy látom, Ti nagyon profik vagytok a progiban, kérlek benneteket, rákukkantanátok a 69865-ös hozzászólásomra?Hátha van tippetek...! -
#69889 mi normálisan oda le van írva egy komentel alattad én írtam -
#69888 naaa
lécci normálisan -
#69887 ez a legjobb ez minden verzióra jó és könyen telepithető:itt -
#69886 az a legjobb amit magyarok forditottak és az internetröl tudod leszedni -
#69885 a Faqban nem találtam de ha bennvan akkor sry
szóval melyik a legjobb magyarítás??és honann tudom letölteni -
#69884 halály
az lenne a kérdésem hogy a villamossal hogy tudok menni???
meg a váltó kezelését valaki mondja már meg
+ még a vonatrepülős muvin láttam azt a teleportosat
azt hogyan kell? -
#69883 Hali mindenki.
Ha már felraktam a modern mod-ot.akkor már nem lehet kicserélni az autómodelleket?
Az img tool-al nem találtam a GTA.img fájlt. -
#69882 biztos hogy ez az? -
ldavid #69881 az a progi csak a zenéket szedi ki, neki pedig a reklám kell.
amúgy a SA-ból a WCTR-t nem lehet kiszedni
Beni521: tessék -
#69880 igen a progi neve: music extractor
innen letuggyátok szedni -
#69879 Torrentes oldalról leszeded. Épp úgy tervezte, hogy a hétvégén leszedem GTA 3-tól kezdve az összes rádióadót. :D
Amúgy hallottam v.mi programról, amivel magad is kiszedheted. -
Beni521 #69878 Kedves emberek! Hogy lehet a játékból kiszedni zenéket vagy letölteni őket ingyé??? De az is egy lehetőség h valaki elküldi MSN-en ezt a számot: Commercial: "Cluckin' Bell" MSN címem: [email protected]
-
#69877 és beüls az autóba és kiválastod a saját zene állomás és ott szól -
Szabi1991 #69876 FAQ :
Hova tudom bemásolni a saját zenéimet és azok milyen formátumúak lehetnek?
C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks. A játék sokféle formátumot támogat, némely esetben attól is függ, hogy milyen codec-ek vannak fenn a gépeden. Támogatott formátumok tehát ezek függvényében: mp3, ogg, MP3, WMA, M4A, WAV
A saját rádióm beállításaira lennék kíváncsi, hol nézhetem ezeket meg?
Audio » User Track Options » Play Mode
Itt három lehetőség közül választhatsz, ha szeretnél reklámokat, akkor "Radio" mód, ha Véletlenszerűen szeretnéd, hogy lejátsza a zenéket, akkor "Random", ha pedig ABC sorrendben szeretnéd őket hallgatni, akkor a "Sequential" módot válaszd.
-
zritya #69875 Hi beraktam a zenéz és nem szol a játékban :( -
#69874 Pl nem azert lovom szarra a masik jarganyat, hogy utana ne nyuljak hozza :)
A jatek resze, ugy kell csinalni, hogy max ne legyen erre lehetosege az embernek. A jatek resze.
Folleg, vannak akik direkt kiszallnak/leszallnak a jarganyrol, hogy a db kompatibilisek legyenek, es e szabaly moge bujjanak :)
Ennyi erovel az is dbnek szamitana ha motoron ulok, es onnan szednek le kocsibol, ugyanis 0 vedelmed van mocin.
Nem is ertem honnan jott ez a hulye szabaly :) -
Attiska #69873 A DXDiag-ban a hardweres gyorsítás alapszintűre vétele megoldotta a problémát. :) -
Attiska #69872 Sziasztok,
Sokadszorra ismét feldobtam a játékot, de van egy kis gondom vele. A hang nem épp tökéletes, pl. a főmenüben a lehetőségek kiválasztásánál pattog, meg a fegyverek hangjánál egy kicsit tompa. Korábban nem volt ilyen gondom, az oprendszer SP2-es XP, a hangkártya egy ősrégi Live 1024, az XP beépített driverével. Az eax.dll csere sem segített. :( -
xido #69871 na én is megint felraktam...legelőlről...fordítás-javítási szándékkal ismét,mert akik csinálták--minden tiszteletem az igyekezetükért--minimális angoltudásommal is visítok nem kevés félrefordított hülyeségükön...látszik,hogy nem játszás közben fordították és lövésük se volt,melyik dialógus milyen szituációban zajlik... -
#69870 de az is vc-hez van -
Ilyet hogy lehet nyomni? Tök zsír lehet. -
Zsoberpapa #69868 Én át tudom konvertálni, de innen le tudod tölteni SA-hoz is: http://gta.gamigo.de
A híreknél lehet is olvasni, hogy letölthető. Legalábbis az előbb még láttam, de most mintha levették volna az oldalról... -
#69867 innen -
colos92 #69866 hi! vki meg tudja mondani,honnan tom letölteni a multiplayer progit???HELP!!! -
#69865 Egy régi témát szeretnék újra felvetni.Annakidején sokaknak okozott gondot a játékban az, hogy bár kimentette az állást, betöltéskor a betöltendő file helyén: "Save game corrupted" felirat szerepelt.
Megnéztem a keresővel és kizárólag 2005-ös hozzászólásokban vetették fel ezt a problémát.Jómagam is letöröltem a játékot, mert a legkülönbözőbb(másoknál hiba nélkül működő) verziókat próbáltam ki, de mentést visszatölteni egyiknél se tudtam.
Kérdésem: tud-e valaki arról, hogy végülis kiderült-e a probléma oka ill. hogyan orvosolható?!
Kérlek benneteket, válaszoljatok, ha van infótok, ui. a GTA: Vice City pl. ill. az összes többi programom hiba nélkül megy a gépemen.Segítségeteket előre is köszönöm! -
#69864 -
:DD_AS_D_AS:DA_S::_AF -
#69862 nekem is ez a problémám,de amiért nem aggaszt,az az,hogy nem szoktam olyan sűrűn fényképezni,ha meg kell,akkor ott a fraps