GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Nem lehet valahogy beállítani a tûzóltós küldetésnél azt hogy a vízágyú úgy menjen mint a Vice Cityben? Egyszerûen nem tudom megcsinálni ezt a küldetést. Aki végigvitte hogy csinálta meg? Nincs valami trükk? Segítsetek!
Asszem kipróbálom...legfeljebb összeomlk!
😊
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
de szerintem attól függ hogy min változtatnak...
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Egy hülye kérdésem volna...
Felraktam a Modern mod-ot....és ha szeretnék esetleg egy másik mod-ot is....szerintetek csak toljam fel?
Nem fogják ütni egymást?
Köfi
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Valakinek nincs kedve jönni gamelni?
A heavy cost. I pay it gladly.
Szerintem hiába kérdezed Duke-ot mert ezt a mod-ot egy orosz csapat készítette, úgyhogy talán náluk kellene érdeklõdni
death küldinél intro azt semmi)
Örülnék neki, ha kész lenne ,mert jó kis mod.
Nincsenek cheatek. Max úgy, hogy beállítod a szkriptbe, hogy legyen olyan parancs, ami ad x töltényû minigunt, vagy elteleportál y helyre, vagy ...)
(Vagy leszeded az egyik cheatmódot. PL: s0beit, v0gelz.)
Civilek nincsenek, csak ti ketten. (Vagy ahányan játszatok.)
De tom ajánlani, hogy játszatok neten! Van egy csomó tök jó szar szerver, de van egy kettõ rohadt szar is kötük. XD
De van mé kevesebb nagyon jó szerver is! (Én csak ilyenre megyek fel!)
még egy-két idióta kérdés.
hogyan tudom a cheateket engedélyezni?
hogyan tudom a játékmódokat berakni? (mert beírtam a .cfg fájlba a fájlnevek alapján ahogy az elõzõn láttam de nincs változás.)
és végül - hogyan tudok civileket berakni? thx elõre is 😊
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
De ez még csak az 1.0 verzió!
Készül már az 1.1 verzió!
Nem tudja vki hogy játék közben miért indul újra a gép?
Mi lehet a hiba?
Egy kis segítség kellene.
Haverommal szoktunk LAN-ozni, csak így ketten, sokféle játékkal, mindegy, jól elvagyunk.
A legutóbbi partin kitaláltuk, hogy próbáljuk ki a SA-t multiban. No, le is szedtem a SA-MP kliensét is meg szervert is. A szervert elkezdtem futtatni az én gépemen, persze a .cfg fájlban átírtam hogy a LAN mode be legyen kapcsolva. (Egyik gépen sincs net.) No, fasza, fut a szerver, de valami olyasmit kiírt hogy a csalásvédelem nincs bekapcsolva, ó, mondom annyi baj legyen. Rákattintok a SA-MP kliensre, hoppá, elkezdi nekem 1000x kiírni ugyanazt a hibát és folyamatosan írja ki amíg le nem állítom feladatkezelõvel a folyamatot, vagy meg nem unja. (Egy kis idõ után tényleg befejezi.) De bszik elindulni. Valaki tud segíteni?
"Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki!"
(Szalacsi Sándor)
Apropó, ha már a térképeknél járunk:
Van egy autós térkép. Ittegy link hozzá.
Nincs kedved felrakni?
Megcsináltam az export listát mind a hármat de nem találom azt a helyet ahol az import kocsikat tudom megvenni. Az hol van?

Azt akarom megkérdezni, hogy nincs olyan San Andreas-os térkép amin eldugott fegyverek vagy szerszámok vannak? Mert né Las Venturasban a reptéren találtam füstbombát. Én magam is meglepõdtem mert eddig nem tudtam, hogy azis van benne. Ezért akarom, hogy van-e olyan térkép...
Ez a mód internetrõl összegyüjtöt kocsik. Most már van elég sok kocsi benne. Internetre nem fogom feltölteni szerintem, akit meg szeretné kapni az vegy fel a kapcsolatot velem.
Meg tudnám csinálni, ha hétköznap nem csak 5 percet jutnék géphez. 😞
Hát remélem. Ki is próbálom. Megyek cheater-vadászatra. 😊
A fegyveres térképen is Uzi a neve. SA-banmeg Micro SMG.
Nekem full mindegy, az a lényeg, hogy megöli a csítereket. 😄
Mondjuk az "UZI" elnevezés is baromság hiszen a SA-ban nincs is csak a Vice City-ben. Itt ez Ingram MAC-10-es.
Poroltó van a gyorskajáldákban.
Chainsawat és knifét lehet venni egyes szervereken.
PL: a Fraganatic szerveren lehet chainsawat venni az ammuban ha belemész a nagy piros karikába.
Kés az meg alapfegyver a triádoknál az SA TDM-ben.
De ha admin az ember, vagy az ismerõse az, akkor az bármelyiket odatudja adni. 😊
Igen, a poroltót használom is (ugye az van a "gyorsbüfékben") de szúró-vágó fegyvereket nem igazán szoktam találni.
Azt birom, mikor nem kapcsolják be a god modot, és jön minivel, de deserttel megölöm. XD
Amúgy van 5 csiter ölö fegyver, ami akkor is öl, ah halhatatlan:
-Knife: Ettõl a földön csúszkál, és fel se tûnik neki, hogy nem is sebzi az embereket.
-Katana: Ha levágod a fejét, ugyanez lesz a hatás, de ha kilép és be, akkor újra lesz neki. Én ezt a fegyvert tudom ajánlani. 😊
-Chainsaw: Ez elvileg sebzi, és meg is öli.
-Uzi: Elvileg közelrõl ez is képes sebezni.
-Poroltó: Ez nem sebzi, de ha lefújod vele, lesz egy-két másodperced elmenekülni. 😄