GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nfs world
eloszor is ahoz kell egy img tool (asszem 2.0) amit innen letuccszedni:gta.gamigo.de
aztán nemmontad hogy skineket vagy vagy egész autokat akarsz berakni(utobbirol nemtok sokat)az elobbit az img -vel kell csinálni

Hali
megtuggya valaki mondani nekem h a San Andreasbe hova kell autokat
berakni??<#wow3> elöre is kösz

Katun
JÓ, igen toom, jóó ötlet. Megnézem szerintem. Aztán lehet berakom a modba vagy csinálok egy original san andreast azzal a fícsörrel 😛

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Master, mint rutinos main.scm hackerhez volna Hozzád egy kérdésem: anno vice city-ben megoldották, hogy a garázsokba több autó is beférjen mint amit eredetileg enged a program és úgy emléxem hogy a main.scm-et piszkálták meg ehhez. SA-ban meg lehet ezt vhogy oldani? több olyan garázs is van amibe több jármû is beférne a megengedettnél, én meg szeretek autógyûjtögetéssel foglalkozni ha nincs jobb dolgom. Próbáltam már nézegetni a main.scm-et, de nekem az elég kinaiul van. Ha volna némi ötleted örvendnék ha megosztanád velem. <#wave>
Katun
Üdv!

Szomorú, de a New San Andreas fagyásait, az ATM autómata mod okozta.... szóval sajnos kiszedtem, és így elég stabil, lehet rá mondani, hogy STABLE version 😊
Tehát az 1.3 verzió nagy valószínûséggel ATM autómata nélkül lesz 😞

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Harly18
Akkor azt hiszem megszívtam. Nagyon nem értem mirõl beszéltek. Vagyis értem, csak megcsinálni nem nagyon tudnám 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Katun
Hogy ne legyen 6 méteres a kispolski a .col fájlt kell hozzá editálni... ami ugye azt eredményezi, hogy mibe érjen bele...

Neogan
Lenne 1 elég lol kérdésem:
Hogy lehet lockolni az ellenfeleket? Vagyis automata célzást? Nekem csak a célzás meg jobb klikkel.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

eightmiles
#66866 -.-

eightmiles
elég simán átnevezned. de arra azért ügyelj, hogy az ajtók száma stimmeljen, mert különben asszem lefagy. a readme-ben levõ adatokat pedig értelemszerûen annál a kocsinál cseréled ki, amelyikre átnevezted

DJ Skyline
az mind1! berakhatod a kispolszkit a kukás autóra is, akkor is mûködni fog! csak megmaradnak a kukás autó méretei, így a kispolszki nem 2 méter hosszú lesz, hanem 7, így lesz körülötte egy láthatatlan valami! így érdemes egy saccperkábé ugyanakkora autót keresni!

Harly18
Pl.: van egy autó, amit a játékhoz készítettek, amit be lehet tenni a játékba, s az a manana autó helyére kerül, mert az a fájlok neve is. Meg gondolom az a kocsi lett átalakítva vagy nem tudom....

DJ Skyline
mit értesz manana alapú autó alatt?

Harly18
Lehet olyat, hogy pl.: az admiral helyére egy manana alapú autót teszek be a játékba? Szerintem nem, mert próbáltam, de nincsen valami program amivel ez megoldható?

Harly18
Hát ennyit a francia tudásomról. Már 1 éve akarok tölteni innen, de nem jöttem rá, hogy közben kell rákattintani és nem amikor lejárt a visszaszámlálás...Köszi!

Fido4life
-.-

eightmiles
ott azt irja, hogy rá kell kattintani, mielõtt lejár a 120mp, mert különben a server bontja a kapcsolatot

-.-

Harly18
Rákattintottam, de nem csinál semmit, sõt nem reagál rá, mert amikor lejár a visszaszámlálás, akkor nem lehet gombként rákattintani, mert nem reagál semmire...

DJ Skyline
azt ne tõlem kérdezd! 😊

nah , sikerült vmit csinálni ? 😊

és miért FUll , ha demo ? 😊

DJ Skyline
King of Roads
nekem egy kis terület még a ballasé, de arra nem is járkálnak, mivel ott csak egy épület van...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Nem, nem támadnak, de nem is lesz egyetlen egy se (se Ballas, se Vagos).
Sztem egy pici darabot hagyj meg nekik, élõsködõhelynek. 😊
Fresh Duke
Hát miután kiírtottad õket, mint El Bundy lábszaga az élõlényeket, utánna már nem. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

RaZoK
akkor nem támadnak már?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

ha elfoglalod mindet?
"fájdalmas" búcsút veszel a Ballas-tól és a Vagos-tól 😊
a legjobb SA mód 😊

zoli122
Ez milyen mód lessz?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

DJ Skyline
régen volt egy supermanos video, itt a mod

RaZoK
õõõ....valaki tudja mi lesz akkor ha befoglalom az összes területet?

RaZoK
õõõ....valaki tudja mi lesz akkor ha befoglalom az összes területet?

RaZoK
kösz, biztos jó lesz 😊

jah

de vegyél fel ott dumálunk [email protected]
dehh most is azakl jácco mnehéz mint az állat

Fresh Duke
Hát kugyahétben számítva megvolt az már 2 hét is. 😛

A heavy cost. I pay it gladly.

jah 😛

õszinten elég bugos heh

DJ Skyline
február 21 az egy hete volt? 😄 #66796

King of Roads
van benne a földbe

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
ugy a negyedénél naon picivel kisebb...

Akos 001
teljesen,vagy csak egy kis része?
a kocsiban van a hiba,rossz a modell

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

King of Roads
vki eltudná mondani, h mit csináljak, ha a berakott autó kerekei a földben vannak?

Akos 001
nem lehet mindig itt lógni

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Fontosabb oldalak-lásd a bannert

hát én kocsikat szeretnék be rakni de meg adtak egy cimet a gta hungary.hu de ott nem birom <#szomoru1><#nevetes2>

amugy mivan DJ Skyline-al ? már vagy egy hete nem láttam :S

King of Roads
vki tudna adni egy linket a modern modnak v a new sa-nak? a lap fölsején lévõ linkbõl az egyik nem jön be, a másiknál install végén derül ki, h corrupt fájlok. természetesen elbaszta az egészet...

nekem a TAB-bal kellett...

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!