82991
-
Tes Parker #70061 A readme gta3.img-t ír beraktam és kifagyott.De ott van még a data és text mappa azt meg ugye nem lehet rossz helyre rakni. -
#70060 yeti,és hova teszed a fileokat? -
Tes Parker #70059 Nem tom ti,hogy vagytok vele,de nekem kifagy a játék,ha berakom a jety módot.Vagy rossz helyre rakom a dff. és txd. fileokat? -
#70058 szép béka! -
#70057 ja meg régebben mondott valaki egy oldalt, ahol minden küldi elött van egy mentés.. az az egy oldal müködött eddig.. minden mád 100%-os 1%os( XD), nem ment.. -
#70056 easter egg, hülyeségek lelőhelyei -
#70055 legalább este? amugy nem is ott kéne lennie.. -
#70054 hülyeség, tegnap haveromnál a játékban másfélnapot dekkoltunk a Mount Chiliad mellett lévő faháznál, hőérzékelő kamerával felszerelkezve, de semmi! -
#70053 :DDD
Myths
Bigfoot: chance=yes
Has been found on some high mountains and hills -
#70052 Only submarine you can ride! ez mekkora hülyeség! :D
"if you want to destroy it,you need to hit it 1200 times with a bazooka or,you may shoot it 5000 times with a shotgun or a rifle!"
The Lone Rider:
has been found a lot in back-o-beyond
He rides a horse and has a katana
If you kill him,his horse will stop and you can ride it
He has a small cabin there
Be careful! Sometimes,bigfoot is with him !!!!!!!!
egy lovas katanával, és néha Yeti is van vele! :DD_SASDADS -
#70051 van msned? beszélhetnánk ott.. -
#70050 hát nem :DD -
#70049 izé...én azthittem ez olyan hogy meg kell ölni -
#70048 ez most mind1, ez háttérlényeg -
#70047 leszedtem! ez szerintem nem az amit keresel!
-
#70046 aztakuva.. hányadikos vagy? :) -
#70045 yes! meg rajtam kívül ketten az osztályból! -
#70044 kép, vagy valami? :) -
#70043 megvágtak?? megbuktál? -
#70042 Leatherface mod -
#70041 matekból megvágtak, de pl töriből meg 4-es lettem! általánosságba véve elég jó lett a bizi a matekot leszámítva -
#70040 olyan jo vagy olyan rossz lett? :DD -
#70039 nem tudom, próbálom feldolgozni bizim eredményét! :D pill, mindjárt utánna nézek -
#70038 beférne.. amugy mi van a láncfürészes moddal? :D -
#70037 szerintetek elférne itt a hajó? épp hogy beférne, képzeljetek oda egy 2x szélesebb, és majdnem 2x hosszabb valamit! -
#70036 gta-wolrdmods.de -> carspawner... aztán lespawnolod a két kocsit és meglátod hogy benen vannak-e vagy nem... -
#70035 sziasztok
ez a két kocsi bennevan egyáltalán a modern mod-ba?
feltzer, Mercedes Benz SL500 (R230)
sentinel, BMW 330i (E90)
ha igen akkor merre keressem vki segitene? PLZ! -
#70034 Valamiért nem működnek a rádiók a SA-ba, mikor beszállok az autóba... Kiírja a rádió nevét, de csak búgást hallani. Újratelepítettem és még mindig.
Mi lehet a gond? -
Beni521 #70033 Hi all! Most nem volt időm FAQ-t olvasni de lenne egy kérdésem. Miközben játszok, olyan 10-20 perc múlva begerjed, vagyis bepörög az egész játék (pl mikor célzok pörgök egyhelyben, vagy amikor autót vezetek pörög a kamera). Létszi segítsetek, nagyon idegelő már :@ -
Zsoberpapa #70032 Hello Mindenkinek!
Valaki írta még korábban (ha véletlenül mégsem itt volt, akkor sorry), hogy E30-as BMW-t keres. A bannerben írt oldalon (http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/) megjelent egy E30-as BMW
Viszont nekem is lenne egy kérdésem: felraktam újra a San andreast és felraktam a Modern Modot is. A Modern Modban nem volt lecserélve néhány autó, én pedig úgy gondoltam, hogy amit nem cseréltek le, lecserélem. A http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/ című oldalról pl. leszedtem egy autóbuszt (DesignX autóbuszt) és ha berakom, valamiért kifagy. Ennél jobban már csak az idegesít, hogy a hotring helyére szerettem volna betenni a GT Legendsből kikonvertált BMW CSL Schnitzert. Be is tettem, de amikor ki akarom nyitni az ajtaját, akkor hibaüzenettel kilép a játékból. Nem értem, miért nem jó. Pedig mindent úgy tettem be, ahogy kell. Mivel lehetne ezt a két problémát (autóbusz, BMW Schnitzer) megoldani? -
#70031 ok thx mind2re a választ :) -
#70030 elvileg van, majd ha hazajöttem megkeresem azt is! most menni kell bizonyítvány osztásra -.- igyekszem haza, mert elakarom kezdeni anyahajót konvertálni! :D -
#70029 nem a gépemnél vagyok, de bazs1 megnézte tartalmát, 3 mappa: data, model, text! model mappában 2 mappa, bigfoot + yeti! bigfoot.dff +.txd, meg yeti.dff + .txd! ezek szerint nem felülírni kel, hanem hozzáadni! tehát, nincs gyárilag yeti a játékban! -
#70028 amugy ilyen láncfürészes nincs? azt szivesen kiprobálnám :DD -
#70027 ez csak lecserél egy emberkét nem? de szartl néz ki -
#70026 Bigfoot mod, lehet menni vadászni -
#70025 XD -
#70024 Jóvan, köcce,
de már megoldodott! -
zritya #70023 Egy robbanást követöen a rendör beleépült a falba
[IMG][/IMG] -
#70022 2 dolgon gondolkozom! berakom a játékba mint egy helyben álló ojjektum' (az-az se előre, se hátra), vagy egy vizijárműre :D mondjuk nem tudom még mire fogom betenni, mert mindegyik egy kis fika jármű a játékban! szóval érdekes lesz, ha megy az ember a játékban, és pl az egyik kis folyón azt veszi észre, hogy egy 333 méter hosszú batár állat vergődik, mert 10x szélesebb mint a folyó ! bár, ha meglehetne oldani, hogy megszabom merre menjen a tropic pl, akkor átlehet szabni, hogy a kis folyókon ne menjen, csak a nagyobb területeken, ahol reálisan elfér!