GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legyen már mta új verzsönje!
Egyáltalán mikor lesz?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Neogan
szóval nem 😊
Nyugi nem vok noob csak gondoltam megkérdem, mert a VC-nél nem volt ilyen,
eddig meg annyira nem zavart 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
Mitõl van az hogy ilyen pixeles a grafika? Olyan mint egy képregényé. Ezen lehet valamit javítani?
screenshot

King of Roads
mintha csak a program filesbol inditanám

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
egyszerüen elinditom a SA-MP-t, beadja a szervereket, elinditok egyet és csak a sima játékot adja

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

DJ Skyline
nincs, de nem is lehet valami nagy kaland, ezt írja a readme:
This is my first Map mod. Mod will change Parking lot under highway to Drift Park. Simply copy and paste the LAn2.ipl
to Data/maps/LA folder. Please take backup from the LAn2.ipl file, just in case

Fresh Duke
A kocsi jól néz ki. 😄
Arról a Drift parkról nincsenek v.hol képek?
King of Roads: Hogy érted? Mert nálam is csinál olyat, de csak minden 50. alkalommal.

A heavy cost. I pay it gladly.

King of Roads
bár nem fûzok hozzá sok reményt, hogy bárki is válaszol mert már 3× kérdeztem, de azért megpróbálom mégegyszer: valaki tudna segiteni a #66902-es probléma megoldásában?? gondolom csak van valaki aki értene hozzá, pár hozzászólásból ítélve van aki multizik.

DJ Skyline
Drift Park Beta
és egy újabb Murielago 😄 pompás :|

DJ Skyline
van már demó..

zoli122
a Russia módot honnan lehet leszedni (vagy még nem is lehet leszedni?)

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Harly18
Úgy veszem, hogy senki nem hallott még errõl...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

DJ Skyline
durva!<#wow2>
61' Corvette, szép <#eljen>

az 1,0 is jó lenne sa-mp be 😊

csak megkéne nézni hogy egyáltalán menne e sa-mp ben 😄

jah mivel arról csinálták

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

King of Roads
netán valaki?? #66902 <#nemtudom>

talán mert a VC-ben nagyonsokmindent az 1983-as Scarface címû filmbõl vettek át,
pl. Vercetti Mansion, Apartment 3c, a Soiree ruha, a léghajó és még lehetne sorolni...
sõt a film zenéi benne voltak a GTA3-ban is
Katun
Próbálkozom majd, de most az 1.3 ra vagyok rákkattanva és egyszerûen mindig fagy most õszintén szólva csak San Fierroban fagy mindenhol jó, lehet menteni küldiket csinálni, de ott valami van... Lehet, hogy a New San Andreas 2006 1.0 fogom berakni 😛

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Fresh Duke
Tok egy sokkal jobb videót. 😄 (Ha volt már fent, akkro bocsi!)
Cola
Apropó, Katun. Ha el készül a VC to SA, akkor azt majd próbáld meg porimelizálni a New SA-sal és a SA:MP-el. 😄
(Bár tom, hogy ez rengeteg munkába kerülne, de bizom benne, hogy te képes lennél megcsinálni még nyárig! 😄
(Minden csak hozzáállás kérdése, de ha az se lenne elég, igyál 1 kólát. XD)

Harly18
Korábban egy orosz GTA-s oldalon láttam egy ilyen Passat-ot. Esetleg nincsen meg valakinek? Elég szépen kidolgozott volt emlékeim szerint....

Ezt láttátok már?:

Tiszta Vice City!

http://www.youtube.com/watch?v=s7LOP0XJ-JE

King of Roads
vaze... az miért van a SAMP-nél, h elinditok egy szervert és csak a sima játékot inditja...

Fresh Duke
Hát, ha elvágod a nyakát és utánna csúszkál az már cheat. XD
Fetrengeni a földön mástól is lehet, de a kés után már biztos nem csúszkál. 😄

Attila8805
Hi all vki jáccik még gta rumble-val?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

az nem biztos hogy csit , lehet csak bug , én is jártam már igy ..

sétáltam , és más azt látta hogy fetrengek a földõn , és lebegek..

Duke!
Ha valakinek átvágom a torkát (SAMP) és a földön elkezd fetrengeni-csúszkálni akkor az cheat-et használ,
illetve ha normálisan meghal akkor nem?

Akos 001
bõvebben?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

hello elakadtam tudsz segiteni. a hellikopterisinél
DJ Skyline
most ezt itt abba hagyod, és megnézed a #66875-ös kommentet (thx!), amire most hívom fel másodszor a figyelmed, de úgylátom te csak felteszed a kérdést, jön a válasz rá, de a választ már nem olvasod el!

lécy aki tud segiteni vegyen fel MSN-en,címem [email protected]

Harly18
Sikerült....Köszi! 😊

Harly18
Leszedtem ,de utána nem világos, hogy mit kell csinálnom. A Readme-ben sem írnak semmit....

szerintem leg egyszerûbb ha szerzel eggyet Los Santos-ban pl. Lil' Mexico környékérõl vagy a keleti parton és bevágod a garázsodba

vagy leszeded a carspawnert pl. innen, elindítod a játékot utána a spawnert, beírod a Hermes kódját (474) és bespawnolod
DJ Skyline

hali mindenkinek valaki aki tud segiteni autokat berakni a san andreasba felvenne MSN en ha megadom a cimem???

Harly18
Hermes

Lehet, de csak egyes autókkal. Mien autó kell?
Meg van asszem oan progi, amivel tucc így ide-oda "varázsolni" kocsikat. De errõl a programról csak ennyit tuok.
Fresh Duke
V.ki másnak nincs véleménye? Feleslegesen nem szedem le. 😞

Fresh Duke
Vegyél egy gamepadot, dugd be, indítsd el a játékot, állítsad át a beállításoknál, hogy gamepad+bill, és kész is. 😄

Neogan
Tudna valaki nekem is segíteni?

Harly18
VC-ben lehetett olyat, hogy ha kódként beírtam egy autó nevét, akkor csak úgy megjelent. Ilyet nem lehet ebben is? Van egy autó amivel jó lenne játszani, de csak egy adott városrészben van, de ott is eléggé el van "bújva" és alig találkozom vele.... 😞

Letöltöttem de hibás a fájl, nem lehet kicsomagolni!

Fido4life
Hát én szívesen segítenék, csak szerintem nem lenne türelmem a programozói nyelv megtanulásához..😊 Bár a haverom szerint 1 hét alatt már meglehet érteni..

Katun
Persze!

Szerintem megtudom csinálni, nem tudom, hogy fogom bírni szusszal. Kár hogy Magyarországon meg itt nincs más aki ért a scripteléshez mert egyszerûbb lenne.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Attila8805
Hi all vki jáccik még gta rumble-val?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Fresh Duke
Kár. Ha elkészül (vagy már el is készült, nem tom, nem igazén figyeltem mostanában) a VC to SA, akkor szerinted egybe tudnád kovácsolni a kettõt? 😄
Az igen állat lenne!

Fresh Duke
A skin az a karakterek kinézete. (Amúgy bõrt jelent.)

teljes autókat szeretnék berakni de mi az a skin???

DJ Skyline
itt minden le van írva!