GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
sok segítséget úgyse kaptál volna...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Warton
Megoldottam. 😊

Warton
Van egy kis gondom a GTA3-mal. Elmentem az állást, de nem tudom újra tölteni, mert kivág az asztalra, valaki tudna segíteni?!

Web mester
Az mien?

Fresh Duke
Ja, v.hogy úgy! 😄
De azok sem módok, ha nem játékok! 😄
(De nem csak RS-osokra gondoltam.)

A heavy cost. I pay it gladly.

gtasok
ige gta sa tokyo drift!

DJ Skyline
láttam, akartam is linkelni, de aztán mégsem! de miért KÉK? mióta KÉK ez? 😄D kérem, ennek FEKETÉNEK kellene lennie, nem kéknek!

DJ Skyline kedvence 😛
Ford Falcon XB Coupe "Interceptor"

Warton
Köszönöm, én is úgy emlékeztem, hogy SF-ben van.<#worship>

nfs world
be tud vkai avatni abba h hogy lehet olyan cuccokat csinálni amiket img tool - al lehet berakni (nem akarok letölteni)

San Fierro-ban. Ha az autóssulitól mész a golfpályára, akkor ott a pálya szélén egy bokornál van a csaj.
Warton
Hmm. és az hol is van pontosan? San Fierroban vagy Las Venturasban? Mert mindkét helyen van valami golfklub szerûség.

nfs world
tud vki olyan oldalt ahol jo kis repcsi skineket lehet letolteni?

SrAta
Ez valahogy nem megy pls írd le lépésrõl lépésre a folyamatot

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

golfpálya a kinai negyednél ? =)

Warton
Nem tudja valaki, hogy az ápolónõ barátnõt hol találom?

sebességmérõk innen letölthetõk

fegyverek meg innen

Azt a programot elindítod, aztán a játékot is, majd nyomd meg a
bal Ctrl + 1
bal Ctrl + 2
bal Ctrl + 3
azokat egyszerre megnyomva minden fegyver kipróbálható.
😊

SrAta
Sziasztok
Kéne egy "kis" S.O.S
Az lenne a problémám hogy a fegyvereket sehogy se tom berakni
Valakinek esetleg v.mi jó módszere mer nem tom tényleg nem
Ja meg szettem le kilóméterórát és nem tom berakni kérek szépen tippeket
THX:SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

King of Roads
eleve nem lenne sok értelme ennél a játéknál egy demonak...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

az utolsó GTA demó a 2-bõl volt, szóval esély sincs rá
SrAta
Demót????
Minek az??

sziasztok!!nem tudja valaki hogy le lehet a gta san andreast demoban letöltteni??és ha lehet akkor melyik oldalon??akkor lécsives irjátok már oda az oldal nevát!!köszi
mindenhol az van mert csak ez az egy oldal látszik a földlõl 😄

amúgy Sky már beírta a trailer visszaszámlálót 5 napja...
Nem kamu<#vigyor>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

San Andreas hold van a GHOSTRIDER (film) -ben 😊

Már várjuk... 😊
Egyik ismerõsõm, számolja a napokat. Neve (msn) mellett mindig ott van, hogy: már csak 25 nap (24, 23, 22...). 😄
Herold
Március 29-ére ígért a Rockstar egy GTA IV. trailert.

nem csak szerinted 😄
GTA Statuon Island Winter 2
GTA Alien vs Predator 2

ezek fanmodók (sztem)
rengeteg fanmód van 😄

Fresh Duke
Lenne 1 kérdésem:
Jelenleg hány PC-re készült GTA van?
Amikrõl tudok/megvannak:
GTA 1
GTA London
GTA 2
GTA 3
GTA Vice City
GTA Statuon Island Winter 2
GTA Alien vs Predator 2
GTA San Andreas

Vannak más részek is?

a reinstall szerintem segit

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Halihó!

Sajna elakadtam a dologgal😊 Felrakom a game-t crackeltem .Elinditom Rockstar logo és ott fekete képernyõ és nem megy tovább. Kiprobáltam a FAQban lévö pathceleési modszertz de nem változott. Tud valaki valamit?

Elöre is köszi

Lécci segítsetek!
Az a problémá lenne,hogy ne tudok menteni.Minden mentett fájlra atz írja ki,hogy "Sérült mentés fájl"...Nem tudom miért van ez,pedig nem is cheateltem...PLíz help!
Blenda Stompa
Köszi, most már értem<#heureka>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

nem mert a Grove Street ideiglenesen megszünt
Blenda Stompa
oks köszi!
(de mi van ha én önkényesen mégis akarok foglalni? meg kell várnom a Sweet-es küldetést? nem tudom valahonnan összetoborozni a bagázst?<#idiota>)

csináld a küldiket és majd Sweet-el visszatértek
Blenda Stompa
Hi!

Szokásos módon rinyálni szeretnék egy kis segitségért:
Hol találom meg a srácokat a bandámból?

Igazándiból kicsi a respect-em, mert már Las Venturasban tolom, leszartam a területfoglalósdit és mivel egyetlen place sem az enyém, azt se tudom hol vannak a "zöld" homie-k.
Valaki meg tudná mondani, hol a retekben találom õket?
Elõre is thx!

(FAQ-ot megnéztem, de nem találtam)<#zavart2>

Katun
Sziasztok!

Következõ fícsör a légzsák benne és az, hogy mikor frontáisan nekimegyünk valaminek nagyon gyorsan akkor kigyullad az autónk és szétesik 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

SrAta
Szólhattatok volna hogy ezzel a mod installerrel egyszerre csak 1 modot lehet betölteni
Vagy nem így van??
Tehát ha skyline van nincs jó motor
nem????

trogerzsiger
amikor a sampot elinditom csomó ablakot nyit fel ami vmi hülyeséget ír. mit kell tenni?

Harly18
A program, a fegyverekkel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, ezen az oldalon sokminden van a játékhoz, de fegyvereket én nem szoktam a játékba betenni, így fogalmam sincsen, hogyan kell....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Én arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet módosítani az autók magasságát? Van néhány autó, ami olyan, mintha le lenne ültetve, de nagyon és van, aminek a karosszériája túlságosan magasan van, s így elég bénán néznek ki.
A másik kérdésem, hogy lehet valahol az autók gyorsulását vagy végsebességét változtatni? Elég fura, mikor egy trabanttal leelõzök egy Corvette-t....

SrAta
És ezt a progit hol találom meg????
És a fegyvereket???

Harly18
Az autókat a San Andreas Mod Installer-rel lehet betenni legegyszerûbben....

SrAta
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a letöltött fegyvereket és autókat hová kell beilleszteni????
Kösz:SrAta

King of Roads
én pl innen szedtem le de #66902

Fresh Duke
Hy all!

Trogerzsiget: A router elvileg nem zavar be, mivel nekem is van, és játszok rendesen! 😄
A SA:MPot innét le lehet szedni.
RealDanee: Az a gond, hogy neked (gondolom én) a 0.1a van meg, és a 0.1b-t használják mindenhol. Szedd le a bétát, és akkor fog menni.
(Az elõzõ linknél a béta van.)

Realdanee
Sziasztok!

Valamiért az SAMP azt írja ki mikor konnektelek hogy different version 😮

Milyen verzió kell hozzá és hol lehet megnézni a saját verziómat?

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

trogerzsiger
Sziasztok!

Olvastam pár golgot a sampról hogy milyen jó, meg nem laggol, meg tök faja játékmódok vannak benne. Én is kedvet kaptam hozzá. Az internetem routeres, és ez nem fog bezavarni? isdn nettel megy? Kérlek ne oltsatok le hogy ujabb értelmetlen kérdés tuti nem használta a faqot meg a keresõt mert használtam, sé faqban csak annyi van hogy nincs multy d készül az mta(arról azt modnták nekem hogy egy nagy kalap szar) és a keresõbe pedig sampot írtam be, és nyelvtudásom vhol a béka segge alatt van ezért a külföldi oldalakon nem tudtam keresgélni. magyarokon pedig csak leírásokat találtam az mtaról meg vmi rumbáról vagy micsodáról, és ott is sampot ajánlották.