GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
a .dff a 8,6 MB! csak baromi jól lett tömörítve!

nem is annyi, de akkor a képen miért van az? <#kerdes>
King of Roads
na majdmá persze 😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

LOL<#idiota> és csak 8.6 mega
Fresh Duke
Emmeg mi? Modell SA-ba? 😄 XD

A heavy cost. I pay it gladly.

King of Roads
<#wilting>ez fáj

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

DJ Skyline
Lego Automobil

letöltés

nagyon beteg! <#wilting><#idiota><#eljen>

persze, de mind3 város hasonló az igazihoz sõt a kerületek is
amúgy eredetileg még a GTA1-ben SA csak Frisco volt az alatta húzódó San Andreas fault (szent andrás törésvonal) miatt, LA-t és Vegast csak most rakták be mellé
Egyépként az egész SA-nak van valós földrajzi alapja...
Szerezz be pl egy San Francisco térképet, és hasonlítsd össze San Fierro-val 😊

(Svárcenegger maradjon nyugton! 😄)
van hát, szinte minden városrésznek van megfelelõje, pl. Ganton = Compton

amúgy Schwarzi nem olyan game ellenes
King of Roads
én is próbáltam már kamionnal szabályosan menni, dehát az úgy volt hogy.... :S

Fresh Duke
Sehonnan.

Fresh Duke
Jah, pontosan. 😊
Amúgy lehetséges, hogy LA-ben vannak olyan gettók, mint a Grove Street.
(Legalábbis az ellenkezõjét nem tudnátok bebizonyítani. 😄)
Azt mondjuk nem mondanám, hogy SF-ban öltönyös csákok mászkálnak m4-gyel a kezükben, azt vígan szétlõnek, amint hírtelen megmozdulsz... 😄

Amúgy nekem aa "Szabadság" tetszett emg legjobban a VC-ben. (Az volt meg elsõként.)
Nincsenek korlátok, hogy hol császkálhatok. Bármit megtehetek, amit a valóságban és egyéb játékkban nem. Nekem fõleg ez tetszett nagyon. (+ A gyönyörû grafika. 😄)

Jah, és Arnold Swájceniggernek meg 2 dolgot üzennék: (Azért, mert ha jól tom, õ neki nem tetszenek az "Erõszakos játékok". Bár mondjuk asszem õ ította a népet a Terminátorba, de ez õt nem érdeklni nagyon. XD)
1. Nem a számítógépes játékok miatt gyilkolásszaák egymást az emberek.
2. A GTA-kban nem csak gyilkolászni lehet, és akár még "Normálian" is lehet játszani.
(Bár nem könnyû, mert egyszer úgy döntöttem, hogy betartom a közlekedési szabályokat. De amikor emgálltam az elsõ pirosnál, jöttek a Ballasok, és szétzúzták a kocsimat. XD)

Jah, és SRY ha néha szófosásom van. XD

Hol tudok szerezni a GTA LIBERTY CITY STORIES-hoz PC-re emulátort?
Fontos volna! HELP

Mivel szabadsanandreaszozás van az országban, én is elmondom a véleményem:
Szabad véleménynyilvánítás, és szabad hülyeség... 😊 (meg szabad szappanozni, meg amit akarsz...)
Szerinted egy teljesen reális játékal hogy lehetne játszani? Mondj akár egy olyan játékot, ami pont olyan, mint az életben...
A játék csak életszerû, van valóságalapja. Mellesleg a San Andreas-ban nem csak azt lehet szeretni, hogy leesel és nem halsz meg, ölhetsz akit akarsz, meg mehetsz ahova akarsz. Története is van, szereplõk, grafika, meg bármi, amit szeretni lehet benne. Lehet, hogy te nem szereted,meg nem is fogod, de azért mert nem játszottál vele annyit, mint mi, vagy épp nem úgy ahogy mi és ettõl rossz emlékek csatolódnak hozzá, de...
King of Roads
<#wilting><#nezze><#kuss>

Fresh Duke
Pff. Ki játszana olyan játékkal, ahol nem ölhet meg bármennyi embert, anélkül, hogy a szaruk bármit is tehetnének ellene?

Titan: Ez nem csak a gyilkolásról szól, ennek megvan az eszmélye/eszménye/.....
Magam se tom már, hogy mit akartam írni, de az a lényeg, hogy megvan neki az a fílingje... XD

ezzel nem mondtál újat , pont ezt szeretjük benne :😊

mivel szabad velemenyyilvanitasi lehetoseg van az orszagban, ne is elmondom a velemenyem: Szerintem a sanandreas eleg benana sikerul. egy kicsit irealis az egesz jatek.

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Fresh Duke
Sry ha néha parasztosan írok, de ez azért van, mert sok progi megy egyszerre, és néha kihagy a billentyûzet. XD
Fido: Keríts helyet az SA-nak, mert multizni kéne a köv 4 napban! 😄

Fido4life
hmm felkéne raknom ujra a SA-t, csakhát a Heroes foglalja a helyet 😄

Fresh Duke
Jaj, tégedrég látalak. 😄
Lehet, hogy rég volt, de az volt a legjobb, és lesz is! 😊

ezen van az is
Garrett27
hehe az rég vót he... xd

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

DJ Skyline
talán a legkevesebb idõt tölti az ember vonatozással a játékban, de mégis jönnek ki a jobbnál jobb vonatok, itt
Raiway Traffic Lights elég jó <#eljen>

Az üldözési csillagokról létezik valamilyen térkép? Vagy a rejtett csomagok néven futó azt jelenti?
Fresh Duke
67000 😄

sikerült vmit összehozni a SA-mp vel ? 😊

gyertek a HM szerverre 😛 (SA-MP)

(kód priviben nállam😊

Fresh Duke
Lehet ma megnézem a szervert.
Amúgy tavaszi szünetben megérkezik az, amire mindenki várt(/vár)!
Tavaszi szünetben újra lesz Szerver!!!
Tom, már rég volt, és már várja mindenki, de addig még van 1 hónap. 😄

Addam
Kikapcsoltuk az anticheat ezen részét, sorry 😊

Nemsokára lesz egy web, amin követni lehet majd a skillek alakulását, tán toplista is lesz 😊

A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.

nektek mûködik a tankolás?
zsevazstok
Attila8805
Hi én feltettem de amikor elkezdek jáccani egy olyan 5 perc mulva auto kickel valami teleport cheat miatt.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Fresh Duke
Tmadt egy jókis ötletem, ami NEM hiányozhat a New SA-ból! 😄
Mátrix mód. Ha menyomsz egy gombot, lelssul a játék. 😮
Szerintem igen állat lenne, de csak Singelben sikerülne. (Legalábbi szerintem, mivel agyonvernénk, ha folyton mindenkinek lelassulna a game. XD )

Fresh Duke
Én is hallottam róla. Elindítottam, néztem 2 másodpercig, azt töröltem. 😄
Azt rájöttem, sokkal jobb ha mások csinálnak missiót, mert több a meglepetés! 😊

DJ Skyline
1. passz, 2. nincs másik link modern modhoz!

DJ Skyline
hallottam, de nem tudom!

Addam
Hopsz, a parancsok listáját lehagytam, itt megtalálható.
Saybe kell írni õket (t gomb).

Addam
Hali

Nem tudom mennyire multiztok SA-val, viszont találtam egy érdekesebb modot az SA-MPhez, Grand Theft Online néven (ha már volt, sorry)
A lényeg, hogy az egész pálya bejárható, skillpontok vannak, pénzért kell venni fegyvert, bizonyos épületeket is, vannak versenyek, DM-ek, lehet gang-eket csinálni, login rendszer, hogy ne vesszen el semmi.
Itt van egy szerver, ahol ki lehet próbálni:

HostName: SA-MP: GTA Online
Address: 193.202.63.60:7777
Mode: Grand Theft Online 0.5.8

Hogy ne kelljen keresgélnetek:
SA-MP letöltés
SA-MP fix (akinek access violationnel elszáll a mod) letöltés

Némi infó a telepítéshez:
SA 1.0ás verzió kell hozzá, a multi modot a san andreas könyvtárába kell telepíteni, ha a fentebb említett hiba elõjön, akkor a fixet a san andreas könyvtárába kell kicsomagolni, felülírni az ott lévõt.

King of Roads
vki tudna adni egy mûködõ linket a new SA-nak v a modern modnak? az egyik nem jön be a másik meg nem települ fel...

nfs world
hallot valaki a SA mission builder-röl? hogy lehet vele küldiket csinálni?

Fresh Duke
1 torrentes oldalról szedtem le. Ja amúgy SRY a dupla üziért, csak néha szarakodik velem a gépem. :/
Amúgy nem túl nagy szám:
(Amúgy csak 5 percet játszottam vele, ezért nem kell készpénznek venni amit írok!)
Egyszerû Vice City, annyi külömbséggel, hogy csak 1 CD-s, neon fényei vannak a kocsiknak, van sebességmérõ, 1-2 kocsi le van cserélve és tankolni kell (,mint a New SA-ban).

Az Alien vs Predator se eg túl nagy szám, de azzal se játszotta sokat. (Az is a VC átalakítása.)
A Statuon Island Winterrel még nem játszottam, de ha jól tom, az csak multiban játszható és magyarok csinálták. Asszem olyan VC grafikájú.(Amúgy a Statuon Island tudomásom szerint a GTA 3 egyik szigete, de még az is megeshet, hogy ott játszódik ez a mutli!)

Web mester
Hol? Muti!

remélem hamar kijõn a GTA Berlin , mert abból nagyon sok magyar járgányt lehetne csinálni 😛 (skinezni)

o.0

DJ Skyline
DJ Skyline
azért mert éppen nem tudunk valamire válaszolni, az nem egyenlõ azzal, hogy nem segítünk másnak, ha porblémája van, és tudunk rá válaszolni!

Fresh Duke
Jah, ez engem is érdekelne! 😄
Közben találtam egy GTA Underground 2-t. Most teleptem. 😄

Fresh Duke
Jah, ez engem is érdekelne! 😄
Közben találtam egy GTA Underground 2-t. Most teleptem. 😄