82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Drephis
    miért van az, hogy egyfojtába ledob a szerver? :S (lost connection to the server)
  • jpwadkan
    addig kell bökni amig számol vissza
  • DJ Skyline
    hogyan lehet erről a szar francia oldalról leszedni? kiválasztom a szervert, visszaszámolja azt a 2 percet, és ennyi, nem történik semmi
  • DJ Skyline
    melyik map editort használod? te tudsz hozzáadni a térképhez új objektumot a már benne levőktől függetlenül?
  • Zsoberpapa
    Nah, újraformáztam mindent :D

Megjelenítettem a modellt 3ds max-ban, látom is, hogy el van tolva a busz kereke, de nekem a 3ds max nehéz. Én inkább Zmodelerrel szoktam dolgozni, de tudom, hogy a 3ds max jobb, mint a Zmodeler. Én 3ds Max-szal nem tudok olyan jól dolgozni, ezért kérem, ha valaki tud segíteni kijavítani a busz kerekeinek kiállását, akkor pls csinálja meg nekem, mert én nem bírom összehozni :(

Erről az oldalról szedtem le: http://www.grandtheftauto.fr/downloads/c722/3061,mercedes-travego-15.php
  • Zsoberpapa
    Áhh, látszik, hogy fáradt vagyok. Rátöltöttem a Nokiámra 1-2 (San Andreas-os) fájlt, hogy áttegyem a másik gépre, azt véletlenül letiltottam az eszközt :S Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám az eszköz használatát engedélyezni?
  • BIZ0906
    Persze ilyen egyszerü de ha valakinek pl nekem is csak 270kb/s a kapcsolat a sebem meg ugye kb 30kb/s-el tudja feltölteni. Azért 2Gb-t eltart egy idejig mire felmegy.
  • Yoda001
    oké :D remélem sikerül
  • Zsoberpapa
    Megpróbálom megcsinálni, hogy ott legyenek ;-)
  • Yoda001
    ok, majd szolj.. de nem nagy cucc... fogod total commanderben a filet(fileokat), és áthuzod a wwroot mappába.. ennyi.. elkezdi feltölteni.. amugy jo lenne ha télleg ott állnának a megálloba ;)
  • Zsoberpapa
    Ez még mind semmi. Úgy döntöttem, hogy magán a játékon is módosítok, mivel sikerült megtanulnom a mapeditor használatát :D

Persze olyan nagy durranásra ne számítsatok: a legtöbb vonalon lesznek buszmegállók (mert ugye vidéken nincs), meg nagyobbak lesznek a települések. A buszmegállóra visszatérve: nem csoda, hogy nincs vidéken, mert ugye a San Andreas tulajdonképpen az USA (egy részét) ábrázolja (elbutítva). Nekem egyik rokonom volt kint az USA-ban és utazott busszal és azt mondta, hogy csak a városokban vannak megállók, vidéken nincsenek, mert ahol áll valaki, azt felveszi a busz és nem kilométerre veszik a jegyet, hanem vonaljegyet vesznek. Ez olyan, mint nálunk Magyarországon a városi járatoknál :D

Azért a hülyeség kedvéért berakok megállókat a legtöbb vonalra. Anno a Vice City-be is betettem párat, azt odajött az utas és felszállt :D
    A San Andreas-ban nem hiszem, hogy iylen előfordulhat, mert itt még annyira sem foglalkoztak vele. Én városban is nagy nehezen tudom rábírni őket, hogy felszálljanak a buszra, de ha már a vonatozást olyan jól megcsinálták, akkor úgy gondolom, hogy a buszozást is illik jól megcsinálni benne. A játékot már jópárszor végig vittem, de még mindig nem bírom megunni, mert mindig kitalálok valami hülyeséget, most legutóbb ezt. Majd valmikor végzek vele és hozok képeket is róla (mármint az én Extended version-ös modern modom-ról). Aztán majd akkor kérek 2GB-os tárhelyet az extrától (ha valaki érdeklődik iránta) vagy eljuttatom valakinek, aki fel tudja tölteni...
  • ldavid
    ha nem szól senki nekik fent tarthatsz akármit, nézegetni nem szokták
  • Yoda001
    engem nem töröltek 1 év után sem hogy fent volt minden féle progi (ami ugyan nem szabad) szoval...
  • BIZ0906
    hát én még élek a tartalommal is bár nem egy nagy cucc de még vagyok
  • Fillmore Dude
    De az extráról törölnek mint az őrült, nem?
  • BIZ0906
    jaja :)
  • Yoda001
    + nincs reklám :D
  • BIZ0906
    extra.hu? létrehozol egy tárhelyet(2GB) és meg is van oldava, ingyen.
  • Zsoberpapa
    Én speciel nem tudok róla, de tervezek egy GTA San Andreas Modern Mod Extended version kiadást (ezért kérdeztem pl. a buszt is), csak lövésem nincs, hogy hova töltsem fel...
  • PLackó
    tess
  • fernandez93
    VAgy valaki tud olyan modot hogy az összes autot kicseréli a modern modon kivül?
  • BIZ0906
    Ez melyik WTC? adj linket
  • PLackó
    Menekültem a zsaruk elől, wtc felé mentem, erre az utánamküldött vadászgép belecsapódott az egyik toronyba (lent látható maradványa)
    Közben a tudósító és a rendőrségi helikopter is közeli kapcsolatba került :D
  • Fido4life
    olyan van amivel real timeban megy a játék
  • fernandez93
    A sa-mp 0.2. megy a modern moddal?
  • ldavid
    szép jetpack
  • Yoda001
    nincs... de mi értelme lenne akkor a játéknak?
  • PLackó
    van olyan mód,amivel mindíg nappal van?
  • fernandez93
    Van a San andreashoz olyan mod mint a vice cityhez a killerkip mod?A modern modon kivűl,
  • ldavid
    ez az alap játék 10szeres látótávval
  • fernandez93
    Mármint én arra gondoltam mert ez a hely nincs benne az alap játékba az milyen mod.?
  • Zsoberpapa
    Márcsak annyi a gondom, hogy nem találom a 3ds maxomat sehol sem :S
    Ha valaki tud segíteni, hogy honnan tudom letölteni, kérem küldjön egy PÜ-t.
  • Zsoberpapa
    Oké, köszönöm.

Márcsak egy gondom van. A modern modban nem volt minden autó lecserélve. Úgy gondoltam, hogy lecserélem azokat is, amiket nem cseréltek le. A busz helyére be akartam tenni egy Design X4-es autóbuszt. Amikor beteszem és indítom a játékot, akkor amikor meg akarja jeleníteni a járművet, egyszerűen kifagy (játékmenet alatt). A sportkocsi (hotring) helyére pedig egy BMW CSL Schnitzer-t szeretnék betenni, ám amikor bele akarok ülni, a játék hibaüzenettel kilép. Nem értem, ezek miért vannak, pedig mindent úgy írtam be, ahogy kellett... Ebben is tudsz segíteni?
  • DJ Skyline
    vagy átkell írni a kerékméretet a vehicles.ide fájlban, vagy 3d studio maxban elrendezni kerekét
  • DJ Skyline
  • Zsoberpapa
    Ennek a modelnek van egy kis hibája, mégpedig az, hogy (innenről nézve a bal oldalán) kiállnak a kerekei:

http://www.grandtheftauto.fr/showimg.php?url=%2Fdownloads%2Fimages%2F0%2F3%2F0%2F6%2F1.jpg

Hogyan lehet kijavítani?
  • fernandez93
    Ez msot milyen mód?
  • DJ Skyline
    kipróbáltam! nem olyan jó! elveszi a játék varázsát, minden olyan közelnek tűnik, és gépet is belassítja egy "csöppet"!
  • Yoda001
    #70179 - thx
  • DJ Skyline
    data mappa