GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
amúgy eredetileg még a GTA1-ben SA csak Frisco volt az alatta húzódó San Andreas fault (szent andrás törésvonal) miatt, LA-t és Vegast csak most rakták be mellé
Szerezz be pl egy San Francisco térképet, és hasonlítsd össze San Fierro-val 😊
(Svárcenegger maradjon nyugton! 😄)
amúgy Schwarzi nem olyan game ellenes
Amúgy lehetséges, hogy LA-ben vannak olyan gettók, mint a Grove Street.
(Legalábbis az ellenkezõjét nem tudnátok bebizonyítani. 😄)
Azt mondjuk nem mondanám, hogy SF-ban öltönyös csákok mászkálnak m4-gyel a kezükben, azt vígan szétlõnek, amint hírtelen megmozdulsz... 😄
Amúgy nekem aa "Szabadság" tetszett emg legjobban a VC-ben. (Az volt meg elsõként.)
Nincsenek korlátok, hogy hol császkálhatok. Bármit megtehetek, amit a valóságban és egyéb játékkban nem. Nekem fõleg ez tetszett nagyon. (+ A gyönyörû grafika. 😄)
Jah, és Arnold Swájceniggernek meg 2 dolgot üzennék: (Azért, mert ha jól tom, õ neki nem tetszenek az "Erõszakos játékok". Bár mondjuk asszem õ ította a népet a Terminátorba, de ez õt nem érdeklni nagyon. XD)
1. Nem a számítógépes játékok miatt gyilkolásszaák egymást az emberek.
2. A GTA-kban nem csak gyilkolászni lehet, és akár még "Normálian" is lehet játszani.
(Bár nem könnyû, mert egyszer úgy döntöttem, hogy betartom a közlekedési szabályokat. De amikor emgálltam az elsõ pirosnál, jöttek a Ballasok, és szétzúzták a kocsimat. XD)
Jah, és SRY ha néha szófosásom van. XD
A heavy cost. I pay it gladly.
Fontos volna! HELP
Szabad véleménynyilvánítás, és szabad hülyeség... 😊 (meg szabad szappanozni, meg amit akarsz...)
Szerinted egy teljesen reális játékal hogy lehetne játszani? Mondj akár egy olyan játékot, ami pont olyan, mint az életben...
A játék csak életszerû, van valóságalapja. Mellesleg a San Andreas-ban nem csak azt lehet szeretni, hogy leesel és nem halsz meg, ölhetsz akit akarsz, meg mehetsz ahova akarsz. Története is van, szereplõk, grafika, meg bármi, amit szeretni lehet benne. Lehet, hogy te nem szereted,meg nem is fogod, de azért mert nem játszottál vele annyit, mint mi, vagy épp nem úgy ahogy mi és ettõl rossz emlékek csatolódnak hozzá, de...
Titan: Ez nem csak a gyilkolásról szól, ennek megvan az eszmélye/eszménye/.....
Magam se tom már, hogy mit akartam írni, de az a lényeg, hogy megvan neki az a fílingje... XD
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Fido: Keríts helyet az SA-nak, mert multizni kéne a köv 4 napban! 😄
Lehet, hogy rég volt, de az volt a legjobb, és lesz is! 😊
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Raiway Traffic Lights elég jó <#eljen>#eljen>
(kód priviben nállam😊
Amúgy tavaszi szünetben megérkezik az, amire mindenki várt(/vár)!
Tavaszi szünetben újra lesz
Tom, már rég volt, és már várja mindenki, de addig még van 1 hónap. 😄
Nemsokára lesz egy web, amin követni lehet majd a skillek alakulását, tán toplista is lesz 😊
A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mátrix mód. Ha menyomsz egy gombot, lelssul a játék. 😮
Szerintem igen állat lenne, de csak Singelben sikerülne. (Legalábbi szerintem, mivel agyonvernénk, ha folyton mindenkinek lelassulna a game. XD )
Azt rájöttem, sokkal jobb ha mások csinálnak missiót, mert több a meglepetés! 😊
Saybe kell írni õket (t gomb).
Nem tudom mennyire multiztok SA-val, viszont találtam egy érdekesebb modot az SA-MPhez, Grand Theft Online néven (ha már volt, sorry)
A lényeg, hogy az egész pálya bejárható, skillpontok vannak, pénzért kell venni fegyvert, bizonyos épületeket is, vannak versenyek, DM-ek, lehet gang-eket csinálni, login rendszer, hogy ne vesszen el semmi.
Itt van egy szerver, ahol ki lehet próbálni:
HostName:
Address: 193.202.63.60:7777
Mode: Grand Theft Online 0.5.8
Hogy ne kelljen keresgélnetek:
SA-MP letöltés
SA-MP fix (akinek access violationnel elszáll a mod) letöltés
Némi infó a telepítéshez:
SA 1.0ás verzió kell hozzá, a multi modot a san andreas könyvtárába kell telepíteni, ha a fentebb említett hiba elõjön, akkor a fixet a san andreas könyvtárába kell kicsomagolni, felülírni az ott lévõt.
Amúgy nem túl nagy szám:
(Amúgy csak 5 percet játszottam vele, ezért nem kell készpénznek venni amit írok!)
Egyszerû Vice City, annyi külömbséggel, hogy csak 1 CD-s, neon fényei vannak a kocsiknak, van sebességmérõ, 1-2 kocsi le van cserélve és tankolni kell (,mint a New SA-ban).
Az Alien vs Predator se eg túl nagy szám, de azzal se játszotta sokat. (Az is a VC átalakítása.)
A Statuon Island Winterrel még nem játszottam, de ha jól tom, az csak multiban játszható és magyarok csinálták. Asszem olyan VC grafikájú.(Amúgy a Statuon Island tudomásom szerint a GTA 3 egyik szigete, de még az is megeshet, hogy ott játszódik ez a mutli!)
Közben találtam egy GTA Underground 2-t. Most teleptem. 😄