GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
és van rá vmi "gyógyszer"? vagy ha eccer nem müxik nem is fog?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

nemtom miért de ez gyakori hiba sok emnbernél , sok játéknél :S

King of Roads
ez mi a bánatos f@$#×*?<#violent><#violent>
ha felakarok menni a SA-MP egyik szarverére ezt irja ki eza rakás szar:

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
sure..

Olcsóvér
ismeritek? www.gtainside.com

Acer Aspire one

Fresh Duke
Szerintem még a Rockstarosok se tudják, csak beírtak v.mit. XD

A heavy cost. I pay it gladly.

Joh... 😄 Nekem mondjuk mindegy, reggel is megtudom nézni a videót. 😄
(egyépként még lesz óraátállítás is 27.-én, de az vissza... szóval én tökre nem tudom mikor lesz, ezért biztonságos a reggel 😄)
King of Roads
én meg csodálkoztam, h miért nem lövi a ballasokat <#zavart2>

Fresh Duke
Sry, "Romatánc". XD

Fresh Duke
Jah, lol. Azthittem v.mi "Romatánv"-ot jár. <#vigyor3><#banplz>

King of Roads
az elvileg a földön fexik, merhogy elütöttem <#vigyor3>

Fresh Duke
Az a ballas gyerek mit csinál ott? XD

King of Roads
<#szomoru1>

King of Roads
<#nemtudom>

viszont most van 31-e és ez úgy rendesen össze is zavarta a kollégát <#eplus2>
Bence94
helo segtséget kérnék az autok berakásához.mert amit a readme ban írnak megcsinálom és ha jol tudom a jatekban kéne látnom de semmi.mit rontok el?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

King of Roads
én láttam régebben modot, a bmx-et cserélné le. de hogy hol azt megnemmondom neked XD
talán a gtaonline.hu

King of Roads
én is akörül számoltam.

keleti parti idõ szerint 18-kor lesz, ha ehhez hozzáadod az 5 óra idõeltolódást megkapod hogy 29. 23:00
King of Roads
30.-a csak februárban nincs <#szomoru1><#vigyor5>

Itt a GTA IV visszaszámlálója:
http://www.rockstargames.com/IV/
Skyline: Akárhogy számolom, ez 30.-a... Nem kötöszködés ként! 😄 4x számoltam ki, és mivel nem ismerem a hónapokat (sorrendbe se tudom), az se biztos, hogy van 30.-a ebben a hónapban. De ha van akkor az, ha nincs, akkor 1.-je
Olcsóvér
gördeszkát lehet leszedni valahonnan a sanandreasba?

Acer Aspire one

Olcsóvér
faja lesz

Acer Aspire one

29-én 23:00-kor lehet tapadni a hivatalos oldalra
(szentem fagyni fog a szerverük.. <#idiota>)
DJ Skyline
lesz majd trailer nem sokára, asszem 27-én, ennyit lehet tudni az új részrõl, és hogy lesz-e pc-re, a kommented alatt van 2-vel a válasz

Olcsóvér
császtok szerintetek milyen lesz a legújabb gta? vagy egyáltalán lesz pc-re?

Acer Aspire one

Addam
Hali
Elkészült a szervereink elsõ paintelt weboldala 😉

Anticheat módosítva lett, nem lesz több indokolatlan kirugdosás, webes stat készülget, lesz top10 és hasonlóak.

Férõhelyek híztak, lett még 1 sa-mp szerver, MTAhoz webes pályafeltölés lett hozzácsapva.

A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.

csak annyira biztos mint az elõzõ részeknél ilyen tájt, szóval majdhogynem biztos 😄
fõleg, hogy SA-nál se mondtak semmit egy jó darabig, aztán mégiscsak jött
sõt pl True Crime 2-nél semmit se mondtak, egyszer csak derült égbõl beesett (bár az másik cég és inkább ne tette volna...)
úgyhogy tessék szépen optimistának lenni, úgyse változtat semmin <#wave>
nem jelentették ki, hogy nem lesz...azért már ez is valami <#eplus2>
DJ Skyline
lesz PC-re? ez mennyire fix info?

King of Roads
vagyis kb. ugy lesz majd mint a SA-val volt. az is megjelent ps2-re (meg gondolom akkor már xboxra is) még 2004 õsz körül, 2005 nyár elején meg pc-re.
azt egyébként tudom, h 360-ra adják ki és nem simára.

jövõ nyár környékén lesz pc-re, xboxra sem lesz csak x360ra xD

amúgy a 4 már a 10. rész lesz
King of Roads
jaja, errõl értesültem. kérdés, h pc-re kijön-e. ugyanis se xboxxal, se ps3-mal nem rendelkezem...

azért volt igy mert a gta 3 motorjára épült a vc meg az sa is , csak felvolt javitva 😊

itt (GTA4)viszont teljesen új játék lesz 😊

King of Roads
érdekesen hozták össze. ha most én ezt nem tudnám, azt mondanám, h jön a GTA6...

GTA 3 VC és GTA 3 SA 😊

King of Roads
ez elég buzi kérdés lesz: szal ha most jön a GTA 4 és elõtte volt 2 rész és azok elõtt a 3, akkor a VC meg az SA mik voltak?

Fido4life
engem a main.scm szerekesztése érdekelne, csak ahoz kell nem kicsi programozói nyelv tudás, ahoz meg nekem nincs türelmem 😄

DJ Skyline
3D Studio Max-al! én csak autó konvertáláshoz értek! írtam egy cikket anno a codenamegta.hu-ra, csak az eltûnt már onnan :|

Ok,konvertálni milyen progival lehet?De engem fõként az új pályarészek érdekelnek.

DJ Skyline
img toolal! de elõbb minimum a konvertálást kéne elsajátítani, hogy lásd hogyan épül fel egy autó a játékban! meg kell egy .dff plugin is a maxhoz

Azzal mindent lehet csinálni benne?És berakni mivel lehet?

DJ Skyline
3D Studio Max pl.

Milyen programmal tudok saját pályákat/pályarészeket és autókat és textúrákat csinálni,és berakni a játékba?Nem az érdekel hogy lehet használni,csak a progik nevei.

DJ Skyline
sehonnan, mert nincsenek ilyen autók a játékhoz

exony
Honnan lehet letölteni Honda Legned-et???
meg Mercedes Vitot-t????
valaki seggítsen nekem

Volvo FH16

King of Roads
jah. sry <#vigyor3>

DJ Skyline
fönt van olyan sor, hogy "Fontosabb oldalak:"

King of Roads
tud valaki olyan oldalt, ahonnan amcsi autókat lehet leszedni?