82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • ldavid
    LOL karikata=karika
  • ldavid
    emelkedj magasabbra, ott találsz egy karikatát
  • seahawk92
    Sziaszto!Szeretnék egy kis segítséget kérni elakadtam egy küldninél,amikor Las Venturas -i reptérröl egy repülővela gáthoz kell emnni de nem tudom hogy mit kell csinálni?Ha valaki tudja és válaszol nagyon megköszönném
  • tsarffi
    rarpass?
  • tsarffi
    MI a jelszó?
  • scs17
    SA-MP 0.2.1 is released

Due to some crashes in the SA-MP server and some minor bugs with the in-game weather, we have decided to release SA-MP server and client version 0.2.1.

Please see our Download Page for the lastest versions which you'll need to run or host an SA-MP game.
  • ldavid
    nálam a Vice City-ben fordult ilyen elő, akkor amikor hiper-szuper-hűde gyorsan repesztettem.. xD
  • USB ACTIVE
    Sziasztok! Volt egy esemény pár perccel ezelőtt a gta-san andreas-ban. San fierro-ban voltam a Doherty környékén a garázsnál. Kimentem balra utána jobbra de vártam , mert gyanus volt nekem az hogy az alagút felé vezető út el volt homályosulva (program hiba)nos megvártam míg az autósok elmennek de , röhögtem rajta , leestek a föld alá Visszatöltöttem a játékállást de mindig az volt a hiba.
  • Yoda001
    ne rapidsharera pls :\ én fix ip-s vagyok aztán macerás onnan... :DD
  • Zsoberpapa
    Huh, hallod Skyline, nekem sikerült. Le volt zárva a forma és meg kellett nyitni egy progival. Írtam a készítőnek, hogy javítsa ki a "kerékkilógást", de azóta sem írt. Meg írtam egy srácnak, aki még tudna segíteni, de b****tt visszaírni. Feltöltöttem ide: http://rapidshare.com/files/39070398/bus.dff.3ds.html
    Pls segíts. Igazából azért kéne, mert készítettem hozzá náhány textúrát. Csak hát a kerekei nem jók :S
  • Zsoberpapa
    Okok, gondoltam ;-)
  • Yoda001
    hopsz, et nem erre ment.. egyel alatta, a crackes gyereknek ;Ð
  • Yoda001
    FAQ
  • Yoda001
    na ja..
  • Zsoberpapa
    Én megvettem eredetibe, mert szerintem megérte xD

De PÜ-ben küldök linket ;-)
  • Zsoberpapa
    Tudom. Ráférne egy kis népszerüsítés arra az oldalra :D
    Azért nem semmi, hogy valami hír már 3 hónapja ismert, azt most teszik csak be xD
  • Nuke1988
    Csá! Nem tudjátok hol találhatnék GTA SA-hoz cracket?
  • Yoda001
    hát azokat népszerüsitheted.. olyan sz@rok..
  • Zsoberpapa
    Üdv Mindenkinek újra!

Úgy tűnik, hogy kapok feltöltési jogokat majd a gtahungary-ra. Ha igen, akkor az általam összeeszkábált mod július hónapban biztos, hogy letölthető lesz :D Meg több külföldi oldallal is tartom a kapcsolatot, hogy esetleg feltölthessek más cuccokat is és népszerűsítsem az oldalt. Egyébként én a gphungary-n vagyok adminisztrátor (autóversenyes cuccok). A társoldalakon csak moderálni tudok, feltölteni nem (így van ez a gtahungary-n is). Szal ha megkapom majd a jogokat, akkor népszerűsítem az oldalt...
  • Yoda001
    lol. faq
  • zritya
    Hali felraktam a ujra játékot és nincs rendes hangja mit tudokvele csinálni nincs auto hang beszéd hang .......stb plz :S
  • Fido4life
    hát én azok miatt szoktam csak hetente egyszer emailt látogatni:D
  • DJ Skyline
    jött egy email most, kezdtem már örülni, hátha valamelyik írt, erre meg egy spam levél jött -.-
  • DJ Skyline
    azért a külföldiek nem sietik el magukat
    -egyik embernek elküldtem úgy 2-3 hete RW Last V8-at, hogy méretezze át, várok még mindíg
    -egyik srácnak (akinek több gépe is fent van gta-s oldalon) elküldtem pár napja a már átkonvertált Tomcatet, hogy nézze meg mi van vele, miért nem megy a játékban, várok még mindíg
    -egyik srácnak (akinek több jármű hangja is fent van gta-s oldalakon) elküldtem kb 2 hete egy hangmintát, hogy csinálja meg Last V8 hangot a játékba, várok még mindíg
  • Zsoberpapa
    Semmi gond, azért köszönöm a segítséget ;-)
    Nekem nagy nehezen sikerült bevinnem 3ds max-ba, de azt hiszem, inkább nem "erőszakoskodok" vele. Nekem jók lennének a Design X-es buszok is, csak nem értem, miért fagy ki, amikor berakom a modern modba...
  • BIZ0906
    Hát nem csúnya
  • gallardo
    kösz
  • Yoda001
    q és e betü.
  • gallardo
    lehet hogy hülyeséget kérdzek de hogy lehet repülővel földön kanyarodni hogy beálljak a felszálló pályára?
  • DJ Skyline
    megnéztem, nem tudom maxba importálni!
  • DJ Skyline
    Porsche 911 Turbo
    Porsche 911 GT3
    mind a kettő barom szép
  • fernandez93
    Olyan modot kéne csinálni,mint vice cityhez a killerkip.:D
  • fernandez93
    Olyan modot kéne csinálni,mint vice cityhez a killerkip.:D
  • DJ Skyline
    nekem pont az a része kell, hogy egy vadi új cuccot akarok beletenni, ami benne sincs a játékban!
  • Zsoberpapa
    Azért nem ígérem, hogy most meg tudom írni, mert jún. 25-27 között lesznek a szóbeli érettségik és hát tanulni kell, mert hát egyetmre szeretnék menni. Mondjuk a nehezén túl vagyok: a töri emeltem 5-ös lett, ez a felvételi tárgyam is, de azért ott van még a magyar az angol (matek 4-es lett, válaszott tárgyam (földrajz 5-ös lett) pedig már sokkal korábban megvolt. Megpróbálom valamikor most megírni, csak nekem is néznem kell hozzá és jelenleg nem is otthonról írok, hanem rokonságnál a notebookomról. Erre pedig nem tettem fel a cuccos, de mondom, igyekszem minél előbb elküldeni ;-)
  • Zsoberpapa
    Okés.

Hát kicsit bonyolult, de megírom a menetét és elküldöm PÜ-ben ;-) Alapvetően annyi az egész, hogy berendereled valamelyik részét a város(ok)nak és akkor kijelölö bal egérgombbal az objektumot, copy, megnyitod a város egy másik részét, paste és akkor ott lehet forgatni, meg betenni az objektumot. És ha kész, akkor save install, utána pedig open install és elmenti és megjelenik a játékban. Röviden ennyi, de mondom, ha kicsit hoszabb szabadidőm lesz, küldök egy részletes útmutatót, hogy mit hogyan kell. Egyébként ezzel a progival csinálták a VC2SA Modot is ;-) Például Vice Cityből is lehet betenni objektumokat, de az kicsit nehezebb, mert akkor az itemnél hozzá kell adni azokat a bmp fájlokat, amiket az objektum használ (ha nincs benne a játék objektumai között)...
  • DJ Skyline
    hogy a frászba? :O írd le nekem pls, én meg megpróbálom megcsinálni a buszt! :D
  • Neoncsoves
    nem tom hogy vagytok vele, de asszem nekiállok egy kombajn modnak SA-MP 0.2-ben :D
  • Zsoberpapa
    Addig kell belekattintani a kis rublikába, amig vissazszámol (120mp-ről indul visszafelé). Ha sikerült valamit kezdened a modellel, akkor pls szólj ;-) Én enm sokra mentem vele...
  • Zsoberpapa
    Jaja, lehet hozzáadni új objektumot ;-)