82991
-
#70300 #70299 -
Szabi1991 #70299 leírás -
zritya #70298 Sziaztok a multit hogy tudom meg csinálni köszi. -
#70297 a multi nem befolyásolja a korlátolt netedet! csak addig amíg leszeded a progit, ami pár MB! -
n3whous3 #70296 1. Te trainerrre gondoltál sztem. Amúgy valszeg az a legjobb, amelyik a te igényeidnek megfelelő cheateket biztosít
2. Moddal ugyanez a helyzet. Az a legjobb, ami olyat moddol a játékban, ami neked tetszik. Nekem pl. nem jönnek be a modern kocsik a játékba (moddal) mert qrvára elbasszák a játékélményt (sztem). És az olyan modok jönnek (vagy csak jönnének be) amik játékmenetbeli változtatásokat csinálnak. Pl. nem néztem utána, de örülnék olyan modnak, amivel nehezebb lenne a házakba betörés (vagyis lebukás esetén mindig jönne kis időeltolódással rendőr)
Ha valaki amúgy tud ilyenről, az írjon már ide egy linket lécci -
#70295 és abba a base jump módba mi van(tudnátok hozzá linket adni)? -
#70294 szerintettek melyik a legjobb trainer???
és a legjobb mód? -
Szabi1991 #70293 :DD -
n3whous3 #70292 Aki szerette a L'art pour l'artot az esetleg nézze meg EZT
Kis gta videóval remixelve :)
Ja persze hang nélkül szart se ér -
#70291 Megelőztél:) -
#70290 Ő nem Swat hanem Yoda :D -
#70289 nem, nem ismerem :\ -
#70288 izéé...:D nem swat hanem yoda(bár ez mind1) :D, és nekem át lehetet irni a méter számát.. watermod-sa vagy ilyesmi volt a neve... tudnál egy screenshotot küldeni a progirol? -
USB ACTIVE #70287 SWAT!Még valami a GTA Tournaments nem mükődik mert betöltés közben megszakad. Tudsz valamit? -
USB ACTIVE #70286 Sajnos nem tudom beállítani de kívántam . Mondtam a haveromnak : bárcsak be lehetne állítani. Miért SWAT neked meg van a mod?Milyen modok vannak még? -
#70285 betudod állitani hány méterse legyen.. amugy jo szorakozás :D -
#70284 ússzál :P -
USB ACTIVE #70283 Csátok! Letöltöttem a víz módot . KATASZTRÓFA !!! El van árasztva a Las Venturas (full) , San fierro is és Los santos félig . Szerintettek maradjon a mód ?
-
#70282 császtok
nem korlátlan a netem.
és szeretnék multizni
szerintetek mennyi megát zabálna? -
#70281 nem, mert a gépem körül van bástyázva íróasztallal, szekrénnyel :D lakásfelújítás utózengéje van most itt nálunk, lakás visszarendezése :| ma szekrény összeszerelés, porom 2-3 órán át, bútormozgatás, terepasztal leszerelés! -
Zsoberpapa #70280 Jah, sorry...
Én úgy csináltam, hogy az első sorban voltak valami jelek, azokat végig kitöröltem és jó lett ;-) A hexeditor olyan, hogy van egy kódos oldala és egy hexa oldala. Az utóbbinál az első sort lenulláztam (hogy ne legyen semmi) és megnyitotta :-)
És sikerült valamit kezdeni a merci busz kerekeivel? -
#70279 ofkorsz, de régen én is egy csomót nem tudtam megnyitni Maxban, mert levan zárva :| -
Zsoberpapa #70278 Én már feltörtem azt, amelyiket feltettem a rapidshare-re ;-)
-
#70277 mire kell átírni? -
#70276 lesznek.. :_D -
Szabi1991 #70275 végre kintvan a Driver 4(Pc-re), már csak a gta 4 kéne :-)
kiváncsi vagyok mien GTA fikázó "easter egg" ek vannak a driverben :) -
Zsoberpapa #70274 Hexeditor XVI32-vel törtem fel. Átírtam az első sort és megnyitotta ;-) -
#70273 mindegy.. szivesen ;) -
Tes Parker #70272 Köszi!Visszaolvastam és megtaláltam a linket. -
USB ACTIVE #70271 Én a története csak sima Wordban csinálom -
#70270 -
#70269 sa-mp.... www.sa-mp.com -
#70268 -
Tes Parker #70267 Csövi Srácok!Milyen progi is kell ahoz,hogy neten játszhassak?MTA. SA. vagy van valami más is? -
Attiska #70266 Olyan érdekes hiba van nálam, hogy autópályán, vagy vidéki országúton eltűnik az úttextóra a látótávolság felénél, nagy feketeség van helyette. Városban viszont nem jelentkezik a probléma. Van valakinek valami tippje (nincs húzva a kártyám)? -
#70265 reggel szorakoztunk egyet ezzel a gyerekkel,aki a vonatban ül.. én mentem villamossal a vonatsinen ö meg követett
-
#70264 oks, megfogom nézni! milyen progival? -
USB ACTIVE #70263 Nem sokára fogok írni egy történetet a san andreas-hoz a címe : San Andreas : Vírus . Egy ismeretlen vírus fogja zabálni az utakat(1.rész) A következő részben eltűnik , az utak mint ha földrengés rázta volna és a lényege a LÁVA. Majd töltök fel képet -
#70262 de jol néz kiez..:D -
#70261 lol.. ezek a szemét billentyük