GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
Az nem jó. Próbáld ki az SA-MP -t. 😛

itt
igazából a többi böngészõ is letölti az ilyen file-okat a cache-ba, csak pl a mozilla és a firefox esetében sokkal nehezebb megtalálni, mert nem igazán emészthetõ formátumban tárolja a file-okat (a többi böngészõt meg nem nagyon ismerem). ie-rõl sok rosszat mondanak, ami jórészt igaz is, erre a célra azonban tökéletes <#vigyor2>
internet explorerrel nézd meg és le fogja szépen menteni a temporary internet files vmelyik alkönyvtárába (elõtte nem árt a t.i.f.-t törölni, hogy egyszerûbb legyen megtalálni) onnan csak ki kell másolni, .flv formátumban találod meg. kell hozzá egy flv player nevû stuff is, legalábbis tudtommal más ezt egyelõre nem játssza le
de pl msn+ al 😊

Fresh Duke
Ezek a videókat nem lehet valahogy letölteni? 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

eightmiles
nem hiszem, hogy a traktor segitene valamit is. lehet, hogy rosszul emlékszem a helyre (régen játszottam már ps2-es sa-szel, azóta már meg sincs), de tuti, hogy két ilyen pajta mellett volt. ha van ilyen máshol is san andreas területén, akkor valszeg ott lesz (már ha egyáltalán van a pc-s verzióban)

valakinek van tippje mit lehet csinálni ha nem megy a user track player?
ha nincs zene akkor k*rva sokat rontja a játékélményt
King of Roads
LOL ez naon ott van XD

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

nálam detto, talán ha traktorral körözünk kicsit felbukkanhat,
most baggage-el próbáltam de semmi
Fresh Duke
?
Kisképernyõben? Minek az? 😄
Amúgy hírtelen nemtom, hogy kell...

Császtok,lenne egy kérdésem:vki tudja hogy lehet a san andreas-al kis képernyõben(windowed mode-ban) játszani,nagyon fontos lenne.
elõre is köszönöm!
nfs world
MTA

King of Roads
jah a választ elkurtam, 67100-ra menne <#wilting>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
nekem pl ha be van dugva a kormány és el van fordulva CJ automatikusan a játék betöltésénél már fut oldalra. elõször csak néztem <#guluszem1>

eightmiles
ps2-es verzióban asszem itt(a két kis fehér négyzet mellett rögtön) van egy eke. megnéztem, pc-s san andreas-ben nincs :\

Boconadi
Melyik multiplayert próbáltad?
nfs world
ja és ha a san fierro-i reptérhez vezetö utra akarok menni leesek a picsába a nagy szürkeségbe már reinstalltamde nemlett jobb 1 hete még nem volt semmi

nfs world
el tuggya vki mondani h multiplayerben hogy lehet nyomni? nekem állandoan azt irja ki hogy nem tud kapcsolodni vagy ijesmi

hát sajnos nem jo igyse
Boconadi
akkor nem tudom, bocsi.
Fresh Duke
Lol.
Hát elõször is, nézd meg, hogy nem-e v.milyen periféria zavarja-e.
(PL: Kormány + edál, joystck, gamepad...)
Amennyiben mégsem az a gond, tom ajánlani, hogy reinstall.
Gondolkodok még rajta, hogy mi lehet a probléma.

Boconadi
#67093 -ra valaki? <#confused>

már a keresõt is néztem. Kidobott faszán minden keresés után a forum.php -ra.
igen köszi😊
csak nincs bedugva semmi! csak a webkamera... amugy nekem is jobbra kanyarodik! és már a frász megesz😄
u.i: nincs msned?
Boconadi
Ha be van dugva valamilyen joystic, illetve kormány, gamepad, melyek rosszul vannak bekalibrálva, gondolok itt arra hogy nem középen van, akkor a játék autómatikusan reagáll rá, és azt fogja követni, amit a joysticod, kormányod, gamepadod, stb akar.
Érdemes kihúzni minden ilyet. Nekem ugyan ez volt, csak jobbra kanyarodott.
Sziasztok! minap felraktam a gta san anderast és gondoltam kicsit nosztalgiázom😊 de amikor elindulta gém és,mentem a kocsival,vagyy gyalog,vagy biciklivel és automatikusan ment😞 egyszer megnyomtam az elõre fele gombot és automatikusan megy 200métert! miért van ez?? lécci segítsetek bennne mert nagyon fontos lennne most! köszönöm elõre is 😊
üdv:ádám
köszi a segitséget!
majd tesztelem h jó-e
A dummykkel tisztában vagyok, meg mindennel, csak a textúrázással nem... A Matte meg ilyen neveket nem tudom hogyan alkalmazzam. A gyári kamionnal az a gond, hogy nem csak egy textúrát használ, így nagyon nehéz megkeresni a textúráit. Mind1, majd rájövök egyszer! Azért köszönöm neked is a segítséget!

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

DJ Skyline
elõször is nézd meg, hogy hogyan épül fel egy jármû az SA-ban! gondolom a PTTM-ben nem nyílik a kamion ajtaja, stb! tehát a modelezõ programba importálj be egy "gyári" SA-s kamiont, és nézegesd, hogy mi mihez kapcsolódik, mik építik fel stb! fontosabb részét a dummy-k töltik ki, ezek a kis kokcák felelõsek azért, hogy hol legyen a kerék, honnan jöjjön ki a kipufogó füst, hol nyíljon az ajtó, meg ilyenek! meg általában az ajtónak, motorháztetõnek 2 féle modelezése van! egy törött, meg egy töretlen! lehet elõbb neked is a konvertálást kéne próbálgatnod VC-bõl SA-ba, hogy lásd mit hogyan, hogy aztán kitudd alakítani a PTTM-bõl konvertálandó kamion részeit! textúrázni meg nem tudom hogyan kell! konvertálásnál a TXD Workshopban kellett párat kattintani és annyi volt a .txd file konvertálása

Köszi, ezt tudom. A Zmodeler 2-vel nem tudom beállítani a textúrákat. Jó lenne valami tutorial hozzá, de nem találtam még sehol.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

texturákat cserélni TXD workshop-al vagy IMG Tool 2-vel lehet
Boconadi
Próbáld meg a SA-MP -nek vmi buziságát, egy exe file-t mellékeltek hasonló esetekre. Ugyan nem erre, hanem "acces aviation" hibára, de hátha segít. itt találod
Boconadi

Játszogattunk mostanában 😛.

Képek mellett lenne egy kérdésem: Saját szerveremhez hol találok szerver parancsokat? Próbálgattam egy-kettõt, amit magyar szervereken mondtak (pl: /cl 5 5 "visszaszámlálás") de nem mûködött. Próbáltam rcon-al (így próbáltam pl-t : /rcon cl 5 5) de így sem mûködött semmi. Egy két fontosabb szerver parancs mûködött, márha ezek szerver parancsok lennének, de ezeket megtaláltam a /help -ben (pl: /givecash id mennyiség, meg ilyenek)

FAQ-t természetesen végig olvastam, nem volt hozzá kapcsolatos kérdés. (vagy csak elnéztem mellette, akkor elnézést) Keresõt még nem néztem az igaz.
King of Roads
<#taps>

Fresh Duke
Bár tom, hogy ez OFFolás, elõre is SRY minden fórumozónak, de megszántam e szerencsétlent. <#bee1>
1. Menj el VIP-nek, és akkor 200Kb-tos képet is fel tudsz rakni. <#vigyor3>
2. A képedet JPEG formátumban mentsed el, mert tudomásom szerint az a legjobban tömörített képformátum. <#nezze>
<#idiota><#banplz>

DJ Skyline
a mit? képet? ez nem az a topik! különben sem tudom, töltsd fel a kepup.extra.hu-ra

Olcsóvér
HOGY LEHET TÖMÖRÍTENI 20 KB RE?

Acer Aspire one

Lehet, hogy az a probléma, hogy más zenefile-t teszel be, mint ami akkor volt alapértelmezett a gépeden, mikor telepítetted...
Nekem ez akkor volt pl para, hogy úgy telepítettem fel a játékot, hogy iTunes volt az alap zenelejátszó, és minden zene iTunes-os file volt. De aztán vmiért bekrepált az iTunes és elkezdtem WindowsMediaPlayer-el hallgatni a zenéket, amitõl WMP-s lett minden zenefile, amitõl nem ismerte fel...
Szóval, lehet hogy ez a gond, de lehet, hogy semmi köze ehhez és a patch miatt van, azt a részt viszont már nem vágom. Nah ennyi...
Hali! Lenne egy kérdésem! Hogyan tudom beállítani a modell textúráit, hogy be tudjam rakni a játékba? A PttM-hez rendszeresen készítek modelleket, de annál teljesen más a textúrázás. Szeretnék 1-2 kamiont és teherautót átrakni ebbe a játékba.

Sziasztok!
Már kb 2-3 hónapja San Andreasozok a fõküldetéseket végig is vittem és egyszer elõjött egy bug vagy nemtom mi,elakarom inditani erre dolgozik a gép aztán végülis nem csinál semmit,szal ezért a FAQ-ban belinkelt crash fix patchet leszedtem ami a problémát megoldotta, viszont a játék mostmár nem foglalkozik a dokumentumokban található user fileokkal, a mentéseket ha beteszema data könyvtárba akkor mûxik viszont a zenét nemtom hogy hova tegyem már megprobáltam mindent,ha ujratelepitem a játékot akkor nem hoz létre ujabb san andreas user files mappát,elég unalmas a hirdetéseket hallgatni a rapzenét meg nem szeretem szal plz help=D
King of Roads
csak az szar dolog, ha koccansz azt jön utánad a csávokám és borít fel, velem megesett XD
gyorsan forgalom csökkentése kód, elõ az ak-47-est és kilõttem a fejét <#violent><#zavart1>

Fresh Duke
Kösz, majd meglesem. (Csak majd mivel újraraktam a Wint, és még nincs fent a hangkártya driver. XD)

megvan. arra nem gondoltam hogy itt is mûködik a hasonló jármûves dolog.. 😄
cirkáltam egy kicsit a Baggage-el és elõjött mindkettõ, már csak a mezõgazdi eszközöket kéne felkutatni
King of Roads
bocs, de nem mertem közelebb menni, a fierroi dokkoknál általába kifagyok<#zavart1>
de egyébként ilyen helyen van ( a bekarikázott rész alatt), én találtam 1et..de neked kell összeakasztani. van a kocsi elõl, meg 2 fajta "pótkocsi" <#zavart1>

King of Roads
<#idiota>

hát a san fierroi reptéren belül, ahol vannak a repcsik, ott a hangárok környékén. körbe kell járni. ott van az.. de csak az épület. elég nehezen lehet észrevenni..

de neked hogy-hogy van?
én, és innen mások is keresték nem egyszer de sehol nem volt senkinek
King of Roads
san fierroi reptér
ja és ne ugrass vele <#zavart1>

<#wow2> na ezeket hogy szedtedd össze??
én össz-vissz 1szer ha láttam ezeket..
King of Roads