GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nincs zene akkor k*rva sokat rontja a játékélményt
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
most baggage-el próbáltam de semmi
Kisképernyõben? Minek az? 😄
Amúgy hírtelen nemtom, hogy kell...
A heavy cost. I pay it gladly.
elõre is köszönöm!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Hát elõször is, nézd meg, hogy nem-e v.milyen periféria zavarja-e.
(PL: Kormány + edál, joystck, gamepad...)
Amennyiben mégsem az a gond, tom ajánlani, hogy reinstall.
Gondolkodok még rajta, hogy mi lehet a probléma.
már a keresõt is néztem. Kidobott faszán minden keresés után a forum.php -ra.
csak nincs bedugva semmi! csak a webkamera... amugy nekem is jobbra kanyarodik! és már a frász megesz😄
u.i: nincs msned?
Érdemes kihúzni minden ilyet. Nekem ugyan ez volt, csak jobbra kanyarodott.
üdv:ádám
majd tesztelem h jó-e
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Játszogattunk mostanában 😛.
Képek mellett lenne egy kérdésem: Saját szerveremhez hol találok szerver parancsokat? Próbálgattam egy-kettõt, amit magyar szervereken mondtak (pl: /cl 5 5 "visszaszámlálás") de nem mûködött. Próbáltam rcon-al (így próbáltam pl-t : /rcon cl 5 5) de így sem mûködött semmi. Egy két fontosabb szerver parancs mûködött, márha ezek szerver parancsok lennének, de ezeket megtaláltam a /help -ben (pl: /givecash id mennyiség, meg ilyenek)
FAQ-t természetesen végig olvastam, nem volt hozzá kapcsolatos kérdés. (vagy csak elnéztem mellette, akkor elnézést) Keresõt még nem néztem az igaz.
1. Menj el VIP-nek, és akkor 200Kb-tos képet is fel tudsz rakni. <#vigyor3>#vigyor3>
2. A képedet JPEG formátumban mentsed el, mert tudomásom szerint az a legjobban tömörített képformátum. <#nezze>#nezze>
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Nekem ez akkor volt pl para, hogy úgy telepítettem fel a játékot, hogy iTunes volt az alap zenelejátszó, és minden zene iTunes-os file volt. De aztán vmiért bekrepált az iTunes és elkezdtem WindowsMediaPlayer-el hallgatni a zenéket, amitõl WMP-s lett minden zenefile, amitõl nem ismerte fel...
Szóval, lehet hogy ez a gond, de lehet, hogy semmi köze ehhez és a patch miatt van, azt a részt viszont már nem vágom. Nah ennyi...
Már kb 2-3 hónapja San Andreasozok a fõküldetéseket végig is vittem és egyszer elõjött egy bug vagy nemtom mi,elakarom inditani erre dolgozik a gép aztán végülis nem csinál semmit,szal ezért a FAQ-ban belinkelt crash fix patchet leszedtem ami a problémát megoldotta, viszont a játék mostmár nem foglalkozik a dokumentumokban található user fileokkal, a mentéseket ha beteszema data könyvtárba akkor mûxik viszont a zenét nemtom hogy hova tegyem már megprobáltam mindent,ha ujratelepitem a játékot akkor nem hoz létre ujabb san andreas user files mappát,elég unalmas a hirdetéseket hallgatni a rapzenét meg nem szeretem szal plz help=D
gyorsan forgalom csökkentése kód, elõ az ak-47-est és kilõttem a fejét <#violent>#violent><#zavart1>#zavart1>
cirkáltam egy kicsit a Baggage-el és elõjött mindkettõ, már csak a mezõgazdi eszközöket kéne felkutatni
de egyébként ilyen helyen van ( a bekarikázott rész alatt), én találtam 1et..de neked kell összeakasztani. van a kocsi elõl, meg 2 fajta "pótkocsi" <#zavart1>#zavart1>
hát a san fierroi reptéren belül, ahol vannak a repcsik, ott a hangárok környékén. körbe kell járni. ott van az.. de csak az épület. elég nehezen lehet észrevenni..
én, és innen mások is keresték nem egyszer de sehol nem volt senkinek
ja és ne ugrass vele <#zavart1>#zavart1>
én össz-vissz 1szer ha láttam ezeket..