GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még az is lehet, hogy a modell xar
ha jól értettem többet is beröffentettél
én ilyenkor ha problem van visszamásolom az eredeti file-okat aztán egyesével rakom be a stuffokat és mindegyik után elinditom és berakom a modellt vmelyik trainerrel, hogy megy-e rendesen
kicsit hosszadalmas, de egyszerûen ki lehet szûrni az esetlegesen hibás modellt
Csibusz
szal elméletileg használom a Rebuild Archive-t akor jónak kéne lennie??
az hogy mennyit tudnak eladni a konzolos verzióból nem ettõl függ
akinek nincs konzolja nem fog pont ezért a játékért venni, a többség legalábbis biztos nem
ha sz*rul csinálják meg pc-re azzal csak azt érik el hogy a pc-s verziót kevesebben veszik meg, ráadásul a Rockstar nem errõl hires, rengeteg olyan cég van, amelyik elhanyagolja a pc-t, pl egy az egyben meghagyják a konzolos irányitást, billentyûzettel emulálva a kontrollert mintegy, a Rockstar az összes eddigi 3D-s GTA-t tisztességesen megcsinálta pc-re, ha valakiben, hát bennük szerintem nyugodtan meg lehet bizni, h nem fogják "elkúrni"

OFF
miért van az hogy a magyarok annyi mindenhez negativan állnak hozzá?
ezt már több helyen megfigyeltem és qrvára nem értem...
<#nemtudom>
miért nem vagyunk optimistábbak egy kicsit?
ON (sry)
King of Roads
aztán már én is 😊. de akkor azt se tudtam mitcsinálok..

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Web mester
ÁÁÁ,sztem a PC-st direkt nem anyira jóra foják csinálni mert akkor csomoan nem veszik meg.

Csibusz
ahha,hát nemtudom de azt tudom,hogy én nem kitölröm hanme rámásolom mert én igy tanultam
King of Roads
hát az szarügy..passz mellesleg.
de amugy 1 kocsival már nekem is volt ilyen. elvileg azért volt mert az IMG Tools-ban nem csináltam "Rebuild Archive"-t, csak kitöröltem az eredetit és beraktam a letöltöttet...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Csibusz
Az hogy nincs egy darab motor se a játékba az óta hogy beraktam egy másik skint a motorra a robogo a gyorsasági mind eltûnt...
King of Roads
priblámá? <#idiota>
amugy mit értesz azalatt, h kihalt?

Csibusz
Hello! Az lenne a priblámám hogy beraktam jónéhány motortm és egyszerüen miután beraktam a játékba az összes motor kihalt..ez mitõl lehet?
Akos 001
ja,gyûjthetek új gépre meg egy százezres videókártyára....

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

grafikailag úgy tûnik egész jó lesz <#eplus2>
az a 2 GB RAM lehet hogy kevés lesz
ha kijön pc-re, akkor szvsz tuti dx10-es lesz, vagyis vista kell majd hozzá, az meg jó eséllyel helybõl zsebrevág 1 GB RAM-ot és meg se köszöni (mondjuk pont ez adhat okot a bizakodásra, hogy kijön pc-re is, mert szerintem a vista-hoz kell majd néhány húzócím <#eplus2><#taps>)
Akos 001
valaki összefoglalná (gta4)röviden hogy ne keljen visszaolvasnom 120kommentet?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kmarha
konzolos gta4 topic létezik. Amig nem lesz pc-re addig ugysem engednek pcs játékok közé nyitni neki topicot

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

King of Roads
a top 10 topikok közt van müxõ gta4

akyyy
sanállok. ez az SA topik. és nem segít neked senki, csak a gta4rõl megy itt a szó ( monjduk jóak😄) de megérdemelne egy új topikot, de valamiért bezárják 😞
pedig pcre is ki fog jönni.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

King of Roads
<#lama>

Kmarha
szerencsétlen.. akkor talán mennyél bele a maffia topicjába 😄 csak egy jó tanács <#lama>

De egy erõs piros pont azért amiért nem nyitottál neki új topicot, ezt ezennel meg is köszönném. 😄 Használd a forumkeresõt odafent a lap tetején!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

semmi, de jól jönne nekem, mivel nem egy új játék és ezért nem érdemes nyitnom topikot..
DJ Skyline
kacsacsõrû emlõs, ez a hajó neve! 😄

ennek mi köze a GTA-hoz ?

S.O.S. mafiában elakadtam az 5. pálán az autóversenyél.. kód kellene
köszi
amiket én tettem azokat csak simán néztem a videót , és ugy vettem észre 😄

Duke! Mire ez kijön, úgyis össze kell gyûjteni egy új gépre valót! 😊
Gondolom nem árt majd min. 2Gb DDR II-es meg valami über VGA.
Akinek még nincs. Nekem sincs. 😊

Sasszem. 😊 Ti nagyítóval néztek minden képkockát?
M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ez sem rossz 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Olcsóvér
GTA SAN MULTIBAN TUDTOK SEGÍTENI?

Acer Aspire one

Ti aztán jól ki elemeztétek a videót. Grat. Remélem lesz PC-s verzió. A warez nem lehet indok, hogy ne jelenjen meg PC-re. X360-on is van warez. Lehet, hogy a GTA2 bevezetõ videójában levõ orosz csávót kell irányítani, aki kinyírt a videó végén?

King of Roads
kösz nem <#eplus2>

ha jól emlékszem gta 1 és 2 letölthetõ ingyenesen Rockstar-éktól (már ha érdekel még)
Fresh Duke
Jah, ilyenkre én is gondoltam, és egyet értek veled.
Mondjuk én még olyanra gondoltam, hogy rakhatnának bele olyasmi jármûveket is, mint pl: görkori, gördeszka.
Mondjuk az kevésbé érdekel, merre mennek az emberek, mert én általában mindenkit megölök, akit meglátok. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Web mester
Nagyon remélem lesz PC-s is, de azért akkor grfika váltásal lehesen rontani hogy kisebb gépekel is hibátlanul menjen, természetesen akkor kéne neki egy menüt csinálni ami játék inditás elött ki lehet választani a grafikát, ha jól emlékszem a GTA 2 is ilyen volt(megnézni nem tudom mert elolvadt a CD-je...EZT VEDD MEG minõség...)
Énis fontosnak tartok egy versenypályát vagy akkár többet is ahova lehet nevezni és a gépel játszani. Az ilegális versenyt is még tovább kéne böviteni úgy hogy saját kocsival lehesen menni és az elenfelek is mindig mások legyenek.
A történetet biztos nagyon jól megoldják mint mindig, de egy kis GTA SA-s is kéne bele vinni hogy egy kis senkibõl lesz egy nagy fõmufti (bár ha kijátszod a SA-t akkor ez már nem látszik nagyon)
A kajáldák,bárok,discok biztos lesznek benne, de ezt is lehetne böviteni egy kis Sims modra. Hogy valahova odaálnák és akkor leülnék, kihozzák a kaját, megeszem, fizzetek vagy nem😄 Bár ez kicsit hosszú, de fel lehetne gyorsitani egy percesre sztem. Azt is jó lenne megcsinálni hogy ne keljen fizetni hanem csak lõni😊
A trailert látva lesznek reklámok böven, lesz mit a modoloknak átalakitani:-DDD
Hát látom van egykét baki, de kibirjuk. Azt jonak tartom hogy az emberek mind igyekeznek valamere az útcán és nem csak lézengenek, de arra lennék kiváncsi hogy bemenek valahova stb...
Azon javitani kellene hogy a kocsik olyan hülyén mennek. Nap mint nap karamboloznak, meg az autópályán is ilyen akadásal mennek meg elém jönnek. Kicsit az autóvezetõkön finomitani kellene. Meg az is hülyeség hogy ha bele megyek egy autóba akkor követ néha, nem hiném hogy amerikába darabokra törné valaki a kocsiját hogy elbányon valakivel. Inkább azt kéne csinálni hogy kihivná a zsarukat. Meh ha pl elütök valakit akkor egy járokelõ mobiljárol telefonál a zsaruknak. Meg sztem a sebeségért is kéne üldözniük a zsaruknak, de így viszont kevesebb rendõr kellene az útcákra mert igy elég nehéz lenne.
Ezek mind csak a saját ötleteim persze van egy ketõ ami jól hangzik, de valami akadájozza. Nah röviden enyi😊

Fresh Duke
De most így eszembe jutva, ahogy a tudományt ismerem, meg az EMUzást, meg a moddoloást, meg stb. van egy olyan érzésem, hogy a GTAkat hamarosan nem csak a Rockstarosok fogják tudni átkonvertálni PS-rõl PC-re, hanem talán hamarosan eljut ennek a titka a "földi halandók"-hoz is. 😊

Fresh Duke
Jah, szerintem is. Mondjuk az SA PC-re átírva 1000000x jobban néz ki, mint PS2-re. 😊
Meg mondjuk télelg csökkentik ezzel a kalózkodás mértékét, de megszüntetni úgy se fogják. Én meg, ha nem adják ki a storieseket PC-re (amire 99,99% az esély), akkor veszek majd új gépet (nem pont ez miatt) és akkor egy EMUval elfuttatom a buzi PS2-es játékokat. <#mf2>
Végülis nem csak EMU kérdése, hogy elfusson RENDESEN a PS2-es játék, hanem fõleg a gépé. Majd x év múlva olyan gépek lesznek, amik gond nélkül elfogják futtatni a PS2-es játékokat. És ahogy a jelenlegi tudományt ismerem, talán nem is lesz olyan sok az az x év. 😊

Ezzel csak azt akartam mondondani, hogy elõbb avgy utóbb úgy is PC-n fogok játszani mindegyik GTA-val. És ha kell, akkor öreg papa koromig várok, hogy végigjátszhassam õket PC-n. <#mf1>

Fresh Duke
Shoreside Vale, Staunton Island, és Portland <#idiota>

Kmarha
figyelj nem kétséges hogy NY. UGyanugy megvannak a kis szigetek, az ismerös hid. Most már láthatjuk a szabadság szobrot. És a legnagyobb bizonyíték a GTA legelsõ darabjában volt. Hiszen ott volt mindenki szeme elött a térkép. Ezen kár is vitatkozni vagy gondolkodni

Fresh Duke
úgy emlékszem a Liberty Citynek az egyik szigete az a Statuon Island volt. Bár nem vok benne biztos.

Egyetértek. Pusztuljanak a konzolok, rühellem az összeset, tönkreteszik a játékipart. Mindent konzolra írnak, és PC-re átírva az összes fos. Ha a Rockstar nem adja ki PC-re, akkor rohadjanak meg. Ha meg kiadja, csak késve, akkor meg kapják be. Én sem fogok ezért konzolt venni. Lassan minden játékhoz külön gép kell.
DJ Skyline
Vice City --> Florida / Miami
GTA 3 (Liberty City) --> valódi megfelelõje, passz, New Yorkos beütése van, de sok hasonló város van az USA-ban

Az nem volt az igazi, én valami hosszabb kültéri versenypályára gondoltam.
Fresh Duke
Hm, gondolom most azt várjátok, hogy véleményt modnjak, vagy v.mi hülyeséget kérdezzek, amire a válasz további találgatások lennének.

Ezért olyat kérdek, amire v.ki biztos tudja a választ!<#mf1><#mf2><#idiota>
Mik voltak a szigetek nevei a GTA-kban? (+ Mi volt a valós megfelelõjük.)
Annyit tok, hogy SA-nak Las Venturas (Vegas), Los Santos (Angeles) és San Fierro (Fransisko).

Jah, meg hogy a GTA 4-hez is hozzászóljak:
-Nagyon szépek a képek. (Jah, és persze a videó is! 😄)
-Furcsának találnám, ha a Rocksatrosok MEGINT a Liberty Cityt dolgoznák fel. (LC, LCS)
-Nem tudjátok véletlenül, hogy a játék mit tartogat számunkra?
(Mármint, hogy azok az elemek benne lesznek-e benne, amik az SA-ba. PL: Tetkó, ruhabolt, stb.)
-És végül az uccsó hozzászólás, amivel gondolom mindenki egyet ért:
Buzi rockstarosok, miért adták ki a videt, ha mi PC tulajok úgy is csak 1,5 év múlva játszhatunk vele? Én ennyit nem birok ki ép ésszel. XD
(Jah, és nem fogok 100xezer forintot kiadni egy buzi PS3-ra, hogy GTA 4-ezzek.)

Szerintem.

a stadionban volt versenypálya

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Tényleg látszik, hogy van itt rugózás, de az összes GTA-ban volt a 3-tól. Sokat állítgattam a fizikát, állítható a rugó útja, keménysége, lengéscsillapítása, meg talán még pár más dolog is. Jó kis futómûmodellezés volt az. A legjobb talán az lenne ha a jármûvek fizikájához hozzá sem nyúlnának. Az ütközések és a tereptárgyak fizikáját kéne változtatni, na meg ragdoll emberek kellenének. Remélem ezek benne lesznek a 4-ben. Ami kéne még bele az egy autóversenypálya, az egyik részben sem volt.
nem irta a San Andreas, Vice City, GTAIII trailerje végén sem hogy PC, de köjöttek PC-re, szerintem ez is ki fog, de ezt a Take Two Company dönti el

Prince of Máté
az a Sprunk, sztem a Sprite üdítõt utánozza, csak kár hogy nem vették meg a licenszét 😄

Web mester
Remélem azért kiadják PC-re.

én felfigyeltem és nekem nagyon tetszik! tuti hogy az lesz a kedvenc helyem a városban!