GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A Szovjetunió ügynöke a rendszerváltás után, Oroszországban gengszter
lesz. Kiábrándul addigi életébõl és a barátnõje éppen egy amerikai
sorozatot bámul, az abban látott életforma megtetszik neki is és
elhatározza, hogy bevándorol Amerikába... szerencsét próbálni.
A konzolosok csak egyféle játékmenetet kapnak, vagyis Amerikában
csak nagy gengsztervezér lehet a bevándorlóból.
De a PC verzióban, 2008-ra egy sokoldalú játékmenetet dolgoznak ki.
Vagyis szinte bármi lehet a fõszereplõbõl, attók függõen, hogy
egy játékos hogy játszik, hogyan dönt egyes helyzetekben.
Ezzel évekig lehet játszani a GTA 4 játékkal, ha valaki az összes
lehetséges változatot végig akarja játszani.
Tehát évekig leköt majd minden rajongót, a GTA 5 megjelenéséig...
A legügyesebb játékosok az USA elnökévé tehetik a fõszereplõt,
de ahhoz nagyon sok, nehéz próbatételen kell átjutni.
Eleinte be kell kerülnie a filmszakmába és ott gengszterfilmekben
kell alakítania, vagyis csak önmagát kell adnia.
Aztán híres lesz és sok pénze, így egy idõ után az egyik állam
kormányzója lesz. Aztán sok ügyeskedés után az USA elnöke lehet.
Ez aztán a karrier...
Ezek tervek, ha kiszivárog, akkor lehet, hogy megakadályozzák egyes
amerikai politikai körök, mert nem tetszik nekik, hogy egy orosz
gengszter amerikai elnök lesz.
De ezt a játékmenetet jól elrejtik majd, így nem nagyon találják
majd meg.
A játékosok többsége a könnyebb játékmenetet tudja majd csak
végigjátszani, tehát csak egy nagy amerikai gengszterré teheti a
volt bevándorlót.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Legalább végre nem csak a botrányairól lesz híre hanem a grafikájárol. Végre
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A sejtelmes zenével kísért kisfilm vége felé bukkan fel a
játék majdani fõszereplõje, egy orosz akcentussal monologizáló férfi,
aki azon mereng: bár eddig ölt, csempészett és el is adott embereket,
itt majd talán máshogyan lesz...
...rejtett utalásokkal, poénokkal - úgynevezett "easter egg"-ekkel ("húsvéti tojás") -
telezsúfolt játék lesz...
<#finom>#finom>
a hírforrás
#67347-ba linkelt hajó. Ez a név ismerös, nem lehet hogy a VC-ben vagy az SA-ban rajta volt valamelyik hajón?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Jah, és elvolvastam a hozzászólásaitokat. -,-
A heavy cost. I pay it gladly.
kételkedj nyugodtan, a mai világban felelõtlenség azonnal megbizni bárkiben (fõleg egy magamfajta alakban <#eplus2>#eplus2>) és nem "gondolom" voltam ott és beszéltem sok emberrel, láttam hogy élnek és milyen a hozzáállásuk
a negativizmus oka pedig szerintem az elmúlt ötven évben keresendõ, 56-ban például még nem voltunk ilyen pesszimisták, különben nemigen lett volna forradalom, azóta valahogy ez kiveszett (illetve inkább beléjük verték hogy "kussolj és örülj, hogy élsz"), de elõbb-utóbb ez meg fog változni, legalábbis bizom benne, végülis errõl szól az optimizmus <#nyes>#nyes>, de igaza van a cirmogó kollegának, ezt nem itt kell megbeszélni, a kérdést igazából költõinek szántam anno, sorry
ON
Csináljatok egy Gyurcsánytopicot, és folytassátok ott, mert már teljesen eltértetek a tárgytól!
Mindenki (na jó, nem mindenki, de rengetegen) fikázzák az SA grafikáját, pedig én 10000%-osan meg vagyok vele elégedve! (Jah, az is érdekes, hogy tegnapig még senki se merte, leszámítva az "AntiGTAsokat!)
Jóvan, 2 éves játék, kurvanagy területtel, ne várjátok el tõle, hogy úgy nézzen ki, mint a Hitman 4.
Azt elismerem én is, hogy a GTA 4-nek kurvára kibaszottul jó a grafikája, de mire az megjelenik PC-re, az se lesz túl nagy szám. <#mf2>#mf2>
Sõt ennyi erõvel, én lazán fikázhatnék bármilyen játékot, mert bizti találnék nála jóval szebbet...
Jah, és szerintem keresve se találnátok olyan észrevehetõen jobb grafikájú játékot SA-nál, ami 2006 elõtt jelent meg!
Szóval annak akinek nem tetszik az SA grafikája annyak lófasz a seggébe!
Szerintem...
UI: Bocs a trágár kifejezésekért, de nem birtam már visszatartani!
és gondolod hogy ott olyan hûdeoptimisták az emberek? 😄 Én azért meghagyom magamnak a kételkedés jogát ezzel kapcsolatba akármit is állítasz 😊
de én nem csak a szar helyzetre gondolok. Elég ha megnézed MO történelmét. Átbaszások átbaszások után. Kihasználás, rabszolgasorba taszítás, hol nyiltan, hol rejtve. Szerintem valahol itt kell keresni a negativizmusunk okait.
ON
amúgy a Me TV theater meg a VCS oldalához köthetõ
és vannak helyek, ahol sokkal rosszabb a helyzet mint nálunk (jó talán a kormányzatuk jobb <#eplus2>#eplus2>) és mégis jókedvûek és optimisták az emberek.
mit szólsz egy olyan helyhez, ahol hetven százalékos a munkanélküliség és a turistabusz-vezetõi állás kb olyannak számit, mint nálunk egy agyonfizetett brókeré (és nincsenek kockásra fizetve a buszsofõrök)
a xar helyzetben nem kell belenyugodni, elõbb-utóbb csak kikerülünk belõle
<#integet2>#integet2>
ON
meg van benne pár idiótaság és rettenetmód körülményes, legalábbis az a verziója amit használtam...kb két hétig
egyébként félrement a dolog, nem nekem van gondom a modellek berakásával, amit mondtam az ugyanúgy érvényes sami-val vagy anélkül <#integet2>#integet2>
SA-MP
az olyan multiplélyer hogy mindent lehet benne
És nem az a Szar MTA változat hogy csak az Autóba lehet ülni!!!
ez tök jó ajánlom mindenkinek!!!!!!!!!!
ott a konzolos topic amíg nem jelentik be PC-re //szerintem..//
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Várom hogy kijöjjön
(mindegyiket megkell venni XD)