82991
-
#70539 Mért mentetek el ilyen hamar?
Amugy ott volt a Skate Park-ban egy NRG-500-as!
Gyertek már vissza! -
#70538 Duke ellopta motorom és füstölve találtam meg-.- -
#70537 nem lehet, singleben sem lehet tankot kilőni! bár multiban kilehet lőni, asszem tank a tankot :D jetpackkal sem mész sokra, tud valamelyest fölfelé is lőni a tank, helikoptereseket is simán lelehet vadászni! :) -
#70536 Valaki meg tudná mondani hogy tudom berakni a km/h-t? -
#70535 Nem indul el a SA-MP.
Nem tudja valaki, hogy ezt a hibát miért írja ki?:
-
#70534 És te hogy lőssz át? XD
Max gránáttal (molotowwal) dobálhatod. :) -
Seten #70533
A tető peremén nem tud átlőni!
-
Cnut #70532 Erre valaki nem tud megoldást?
Hogy kikapcsol a gép játék közben. Mindennel próbálkoztam már ami eszembe jutott! -
#70531 Ja kámikáze, ahogy szoktam vezetni:D -
#70530 A tank tud felfele is célozni. :/
zeli: Kámikáze? XD
Hát a legiztosabb módszer, ha szerzel egy tankot, és szétlövöd. :D
Biztos vannak más megoldások is, ezért ma gyakok, és fejlesztem az 5leteket. :) -
#70529 Vagy fogsz egy repülőt és belerepülsz a tankosba. -
Seten #70528
Akkor a gerilla módszert kell alkalmazni, pl háztetőről/magaslatról lőjünk tankra. (bár ahho' meg nem ártana egy jetpack :)
-
#70527 Utólag beblegondolva a rakétavető se sok segitség, mert ha elég inteligens a tankos gyerek, akkor rád lő, miután rakétavetővel rá lőttél.
(A rakéta nem a leggyorsabb lövedék.)
Szóval, győztesen nem kerülhetsz ki a harcól, max mind2-en meghaltok. XD -
#70526 Még nem volt rakétavetőm. XD -
Seten #70525
Ha legalább ki lehetne lőni a tankokat rakétavetővel!
Vagy lehet? Próbálta már vki?
-
#70524 Nem, csak elképzeltem:D:D
S ilyenkor eszembe jutnak az "abortuszmaradék" és egyéb szavak XD -
#70523 Valami baj van jóember? XD -
#70522 "igazságos admint"
lol -
#70521 weather 444 <--- LOL -
Szabi1991 #70520 sajna összevissza spawnolták a kocsikat az emberek..
és ha úgy oldottuk meg hogy csak 1 autója legyen mindenkinek akkor meg sokat crasheltünk, igy inkább kivettük a /kocsi parancsot..
-
#70519 Nem akartok még egy igazságos admint magatok mellé? :D
Aki kissé szigorú, (de még is igazságos!) és segit tisztitani a szervert? :D
(UI: Hosszú I-je nincsen, mert beszart a billje, és csak angol volt raktáron. XD)
Seten: Hát, van 1-2 rossz hirem...
Nagyon rosszul gondoltad. XD
A noobok száma meg 2x-eződött.
A legfőbb ok, az hogy ellehet rendesen ütni a másikat. Az eberek fele, már csak igy mer támadni.
(Épp harcolok v.kivel, erre csak elbasz v.ki háttulról, és megáll rajtam...)
Persze, bejött a rakéta vető is, de szerencsére ezzel csak 2x találkoztam a múlt héten.
Na, és a tankról ne is beszéljünk! Ha találsz 1 tankot, akkor vedd úgy, hogy a Fragjaid meg 2x-eződtek, mert szinte semmit se lehet tenni 1 tank ellen!!!!!
(Csak azt látja az ember, hogy ott áll v.mi szar a spawnhely mellett, azt a köv pillanatban már éled is újra. :/)
Persze, a SWAT tank és a tűzoltó kocsi is halálos fegyver lett. (Ezt gondolom nem is kell részleteznem.)
De érdekes módon sniperes őrültekkel még nem találkoztam. :D
Pedig azt hittem, hogy az lesz a legtöbbet használt fegyver. (Bizonyára túl drága az átlagembernek.)
Ezek voltak a múlt heti észrevételeim. :/
De, majd ha lesz szerverünk, minden másképp lesz. :)
Szabi: Sajnálattal hallottam, hogy már nem lehet kocsit spawnolni a szervereteket. :/
15 perc próbálkozás után jutott eszembe, hogy megkérdezzek 1 admint. XD -
Szabi1991 #70518 szted mire van a galéria ?
vagya képfeltöltö oldalak ? -
USB ACTIVE #70517 Rossz hír ! Nem tudom feltölteni mert max 20 kb-t enged meg a nem vipeseknek és én az vagyok -
USB ACTIVE #70516 Sziasztok! Olvastam arról hogy Vice City rádíó állomásokát magyarban is megfogják jeleníteni vagyis magyarul is érthető lesz. A másik , készítettem képeket a wasser(water)modról 3 db-ból egyik:
-
Szabi1991 #70515 a bannerben van egy szerver, ott jártszatok, ott nincs noob, se láma, se csiter..
(vagy ha lenne akkor skyline vagy én , vagy többi admin úgyis kidobjuk öket..) -
#70514 sokkal, de sokkal szemetebb lett a játék... azt hittem hogy az új verzió által az ok nélkül kötekedő, bennszülött észt használó noobok megszűnnek majd (legalábbis kevesebb lesz belőlük) de sajna pont az ellenkezője történt...:( -
Seten #70513
Nna, kipróbáltam az új SAMP-client-et. Akkor ez most hogy van?:
Az úl client-tel a régi szervereken is lehet játszani vagy ezek most mind újak?
Bementem az elsőre, egyből nekem esett egy fickó minigunnal. Mikor meg anyáztam, még neki állt feljebb, hogy ez nem cheat mert van minigun a játékban, a bankban. (Hol van egyáltalán a bank?)
Aztán meg rakétavetővel kergetett az állatja. (azt honnan vehette?)
-
Szabi1991 #70512 pasz azokkal probálkoztam én is :)
de inkább msn en dumáljunk erről ! :) -
#70511 nem a dummyk a hibásak, hanem az ajtók, lökhárító, motorháztető modeljei! :S na ezzel mit kezdjek most, de legalább a problémára rájöttem így több hét után végre!!
-
#70510 nem tudod véletlenül, hogy mi az eső id-je? mert tegnap nézegettem a /weather <id> parancsot, de nem találtam! viszont /weather 700 elég érdekes -
Szabi1991 #70509 -
Cnut #70508 Sziasztok! Hatalmas problémám adódott a játékkal, mégpedig az hogy 2-5 perc gengelés után kikapcsol a gépem. Feltettem a crackelt patch-t ami a faq-ban szerepel, levittem a proci órajelét névértékre de nem segített. Valami más ötlet? Nagyon jó lenne ha működne már! -
mcsaba #70507 Igazad van, de a 80Gb-s hardom most égett le és most egy ócska 6gb-s hardall kinlódok, nemrég kezdtem el játszani a san andreas-t és nagyon megtetszett de sajna közbe meghalt a vinyóm (béke chipjeire ) és jelenleg anyagilag nem engedhetek meg egy új hardot (addósság, stb.), de régebben láttam, már nem emlékszem hogy a gta3 vagy a vice citynél hogy megjelent egy verzió aminél kivoltak véve a rádiók és a bejátszások hangjai, egyébként minden megvolt de így alig egy-két száz megára zsugorodott a gém, ezért gondoltam hátha valaki tudja hogy kell megoldani, ötleteket továbra is várok. -
#70506 -:DSADSADSADASDSA -
#70505 nem baj! képzeld el ha minden hi-poly lenne! tölts le a neről 4-5 igen komolyan kidolgozott járművet, tedd be a játékba, rakd őket egymás mellé, és máris belassult a gép!:D pedig ez csak pár autó volt, és sehol a környezet, meg a többi! én is konvertálok most egy repülőt, de annyira részletesen kivan dolgozva, hogy majdnem 4MB a .dff file! hát a 3DS Max alig bírja megnyitni, mi lesz a játékban!:D lagg party?:D -
#70504 valószínűleg megtaláltam a hibát, hogy miért nem spawnolja a játék a Mad Max mod autóit!
látjátok azokat a fekete, szürke hányásokat? azok ott a dummyk helyei, tehát a dummyk a hibásak! csak nem értem, mert ezek vadi újak, de akkor ezek szerint egy originál SA kocsi dummyait kell majd használnom, remélem úgy majd működnek már a kocsik! ha nem, akkor nem tudom mit csinálok :D -
#70503 Erdekes az uj GTA4 videjo ... szokasukhoz hiven kisse alul texturazottnak tunik.
Mondjuk nekem egy nagyon fontos dolog van, amit mindenkeppen meg kell oldjanak:
A gyalogosok-jarmuvek rohadt messzirol is lathatoak legyenek, es ne tunjenek el mondjuk ha hatat forditok, ne legyen ilyen full randod a poppolas.
A Crackdownban is meg tudtak oldani hogy rohadt messzirol latni a jarmuveket, embereket, remelem itt nem lesz ez problem. -
Dexantreal #70502 hetet=hete -
Dexantreal #70501 Egy kis lemezkarbantartással is tudsz helyet felszabadítani. Én pár hetet tettem meg és lett simán 3 giga szabad helyem. Azóta letöröltem még pár játékot és jobban felszabadult a meghajtó.
Amúgy nem tudom, sry. -
Szabi1991 #70500