GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
reméljük! 😊

remélhetõleg az a megjelenési dátum nem jelzésértékû <#eplus2>
DJ Skyline

vgabesz93
Hello! Meg van a SA, de nem tudok vele játszani mert nem lehet a mentéseket betölteni. A játék amúgy szépen fut de amikor megpróbálom betölteni a mentéseket kiírja hogy rossz a mentés és nézzem meg a mentések könyvtárát. Ezt meg is néztem de ott nem tudom mit kellene tennem. Remélem tud valaki segíteni.

Csibusz
Igen,idáig én is igy csináltam😊
Kmarha
Csak szólok, hogy ha lehet ezentúl a GTA 4-el kapcsolatos dolgokat ne ide az SA topicjába irjuk. A GTA 4 forum ugyanis újra megnyitotta kapuit. Lelõhelye: itt

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

King of Roads
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Boconadi
Valaki nem tudna nekem Server parancsokat adni? Amit a saját szerveremen tudok használni (samp)
GTA 4 sztori:

A Szovjetunió ügynöke a rendszerváltás után, Oroszországban gengszter
lesz. Kiábrándul addigi életébõl és a barátnõje éppen egy amerikai
sorozatot bámul, az abban látott életforma megtetszik neki is és
elhatározza, hogy bevándorol Amerikába... szerencsét próbálni.

A konzolosok csak egyféle játékmenetet kapnak, vagyis Amerikában
csak nagy gengsztervezér lehet a bevándorlóból.

De a PC verzióban, 2008-ra egy sokoldalú játékmenetet dolgoznak ki.
Vagyis szinte bármi lehet a fõszereplõbõl, attók függõen, hogy
egy játékos hogy játszik, hogyan dönt egyes helyzetekben.
Ezzel évekig lehet játszani a GTA 4 játékkal, ha valaki az összes
lehetséges változatot végig akarja játszani.
Tehát évekig leköt majd minden rajongót, a GTA 5 megjelenéséig...

A legügyesebb játékosok az USA elnökévé tehetik a fõszereplõt,
de ahhoz nagyon sok, nehéz próbatételen kell átjutni.
Eleinte be kell kerülnie a filmszakmába és ott gengszterfilmekben
kell alakítania, vagyis csak önmagát kell adnia.
Aztán híres lesz és sok pénze, így egy idõ után az egyik állam
kormányzója lesz. Aztán sok ügyeskedés után az USA elnöke lehet.
Ez aztán a karrier...

Ezek tervek, ha kiszivárog, akkor lehet, hogy megakadályozzák egyes
amerikai politikai körök, mert nem tetszik nekik, hogy egy orosz
gengszter amerikai elnök lesz.
De ezt a játékmenetet jól elrejtik majd, így nem nagyon találják
majd meg.
A játékosok többsége a könnyebb játékmenetet tudja majd csak
végigjátszani, tehát csak egy nagy amerikai gengszterré teheti a
volt bevándorlót.

figyu.. kijelölöd az adott auto texturáját pl banshee.txd <- na ezt kiválasztod rámész hogy replace és kiválasztod a letöltött banshee.txd filet és igy tovább.. NE törölj semmilyen filet!!!

King of Roads
valakinek nincs tippje, miért fagy le állandóan? leginkább ilyen felüljárós-autópályás dolgoknál. pl santosból mennék venturasba és a Mako Span nevü híd feljárójánál mindig kifagy. de azota amiota raktam be autokat. nem tom mi közük lenne hozzá, ugyanis csak ilyen helyen fagy be, a városokba no problem. már lassan mindenhova repülnöm kell, h le e fagyjon :S

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Csibusz
értem de akkor rámásolni nem is szabad? lehet hogy attol lett hogy nincs benne motor amiota beraktam a skint?
törölni nem muszáj, elég ha átnevezed pl. banshee.txd-rõl bansheeeee.txd-re vagy akármire, így vissza lehet majd rakni
Csibusz
Hali, na az lenne a kérdésem,hogy a IMG Tool 2.0-ban most kikel törölni az adott autonak a texturáját és utána bemásolni az ujjat vagy rámásolni vagy mit kell csinálni? és utána kell-e nyomni egy Rebuild Archive-t vagy sem?
ja nem, bocs azt ide, oda meg a tarbrush café-t
de jó lenne megtudni majd ha elgyáltalán kijön pcre milyen gépigény kell neki<#duma>

én már írtam a Me TV-t a GTA4 topicba
Kicsit se híres a GTA áááááá.
Legalább végre nem csak a botrányairól lesz híre hanem a grafikájárol. Végre

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

GTA 4

A sejtelmes zenével kísért kisfilm vége felé bukkan fel a
játék majdani fõszereplõje, egy orosz akcentussal monologizáló férfi,
aki azon mereng: bár eddig ölt, csempészett és el is adott embereket,
itt majd talán máshogyan lesz...

...rejtett utalásokkal, poénokkal - úgynevezett "easter egg"-ekkel ("húsvéti tojás") -
telezsúfolt játék lesz...
<#finom>

a hírforrás
Kmarha
oks, azt hiszem lényegében ki is beszéltük 😄 Most jöhet a további videó elemzés. Még senki nem fedezett fel benne semmi új érdekességet?

#67347-ba linkelt hajó. Ez a név ismerös, nem lehet hogy a VC-ben vagy az SA-ban rajta volt valamelyik hajón?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Csibusz
Hát eléggé gány pasi😄
Fresh Duke
Az aki okot ad rá, hogy pesszimisták legyünk, de ez télleg nem ide tartozik!
Jah, és elvolvastam a hozzászólásaitokat. -,-

A heavy cost. I pay it gladly.

mi az a Gyurcsány?
OFF
kételkedj nyugodtan, a mai világban felelõtlenség azonnal megbizni bárkiben (fõleg egy magamfajta alakban <#eplus2>) és nem "gondolom" voltam ott és beszéltem sok emberrel, láttam hogy élnek és milyen a hozzáállásuk

a negativizmus oka pedig szerintem az elmúlt ötven évben keresendõ, 56-ban például még nem voltunk ilyen pesszimisták, különben nemigen lett volna forradalom, azóta valahogy ez kiveszett (illetve inkább beléjük verték hogy "kussolj és örülj, hogy élsz"), de elõbb-utóbb ez meg fog változni, legalábbis bizom benne, végülis errõl szól az optimizmus <#nyes>, de igaza van a cirmogó kollegának, ezt nem itt kell megbeszélni, a kérdést igazából költõinek szántam anno, sorry
ON
Kmarha
látszik hogy nem olvasod amit irunk... csak úgy felületesen pár szót 😄 de jogos, túloffolodunk, de legalább elkülönítjük, szólunk elõre 😄

Fresh Duke
Száz X kommenttel lejjebb. XD De úgy fikázták: SA-nak elég kezdetlges grafikája van, meg minden...

Fresh Duke
Jah, és ha már a véleménynyilvánításnál tartok:

Csináljatok egy Gyurcsánytopicot, és folytassátok ott, mert már teljesen eltértetek a tárgytól!

Kmarha
öö.. hol olvastál te SA graf fikázást? Nekem valahogy elkerülte a tekintetem <#nemtudom>

Fresh Duke
Egyet nem értek! A KOMMENTBEN CSÚNYA SZAVAK HANGZANAK EL, ELVOLVASÁSÁT MINDENKINEK AJÁNLOM!

Mindenki (na jó, nem mindenki, de rengetegen) fikázzák az SA grafikáját, pedig én 10000%-osan meg vagyok vele elégedve! (Jah, az is érdekes, hogy tegnapig még senki se merte, leszámítva az "AntiGTAsokat!)
Jóvan, 2 éves játék, kurvanagy területtel, ne várjátok el tõle, hogy úgy nézzen ki, mint a Hitman 4.
Azt elismerem én is, hogy a GTA 4-nek kurvára kibaszottul jó a grafikája, de mire az megjelenik PC-re, az se lesz túl nagy szám. <#mf2>
Sõt ennyi erõvel, én lazán fikázhatnék bármilyen játékot, mert bizti találnék nála jóval szebbet...
Jah, és szerintem keresve se találnátok olyan észrevehetõen jobb grafikájú játékot SA-nál, ami 2006 elõtt jelent meg!
Szóval annak akinek nem tetszik az SA grafikája annyak lófasz a seggébe!

Szerintem...

UI: Bocs a trágár kifejezésekért, de nem birtam már visszatartani!

Kmarha
OFF

és gondolod hogy ott olyan hûdeoptimisták az emberek? 😄 Én azért meghagyom magamnak a kételkedés jogát ezzel kapcsolatba akármit is állítasz 😊

de én nem csak a szar helyzetre gondolok. Elég ha megnézed MO történelmét. Átbaszások átbaszások után. Kihasználás, rabszolgasorba taszítás, hol nyiltan, hol rejtve. Szerintem valahol itt kell keresni a negativizmusunk okait.

ON

közben megtaláltam az újra felodott PC-s topicot, szal már nem téma 😊
Csibusz
Értem akor inkább a szép lassú manuális image tools nem? =)
Ha belegondolsz, akkor PC-sként hol a legjobb megbeszélni a PC-re "még" nem lévõ GTA-t, ha nem a legjobb PC-s GTA topikjában?... 😄
King of Roads
<#nevetes1>

Web mester
a sami elvileg leegyszerûsiti a dolgokat, elvégzi helyetted a berakáshoz szükséges mûveleteket, de állitólag a konfig file-ok módositásánál szokott hibázni
mer'? 😄
amúgy a Me TV theater meg a VCS oldalához köthetõ
OFF
és vannak helyek, ahol sokkal rosszabb a helyzet mint nálunk (jó talán a kormányzatuk jobb <#eplus2>) és mégis jókedvûek és optimisták az emberek.
mit szólsz egy olyan helyhez, ahol hetven százalékos a munkanélküliség és a turistabusz-vezetõi állás kb olyannak számit, mint nálunk egy agyonfizetett brókeré (és nincsenek kockásra fizetve a buszsofõrök)
a xar helyzetben nem kell belenyugodni, elõbb-utóbb csak kikerülünk belõle
<#integet2>
ON
Csibusz
Van egy másik model berakó progi? és melyik a jobb?
Csibusz
wáá,most akkor mivan??😄 mert összekavarodtam de bittos én vok a hüle😄
jah, csak állitólag néha hibázik
meg van benne pár idiótaság és rettenetmód körülményes, legalábbis az a verziója amit használtam...kb két hétig
egyébként félrement a dolog, nem nekem van gondom a modellek berakásával, amit mondtam az ugyanúgy érvényes sami-val vagy anélkül <#integet2>
Gondold végig konzoltalan PC soldier agyal... 😄
Kmarha
nincs mire optimistának lennünk. A tapasztalat legalábbis ezt mutatja. Van ahol könnyebb!

NEKEM MEGVAN A

SA-MP

az olyan multiplélyer hogy mindent lehet benne

És nem az a Szar MTA változat hogy csak az Autóba lehet ülni!!!

ez tök jó ajánlom mindenkinek!!!!!!!!!!

Web mester
Jovan én csak a saját érdekemben mondtam, mert akkarok vele gamelni de nincs egy csucs gépem. Úgy kell megcsinálni mint a GTA 2-be hogy röktön a játék inditása elõtt ki lehesen választani a grafikát igy nem kell egy hiperszuper gép egy élvezhetõ játékhoz, természetesn igy rosszabb grafikával.Nekem GTA SA graifika is jó lenne a lényeg a játékélmény!!!

most nem azért (megértem hogy mindenki a trailer hatása alatt van) de ez nem SA topic?
ott a konzolos topic amíg nem jelentik be PC-re //szerintem..//
San Andreas Mod Installer 1000 könnyebb kicsit tanúlgatod és már megy is.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hát ha ez lesz PC-re is akkor qrwa jó lesz. Végre egy GTA aminek a grafja good.<#taps>
Várom hogy kijöjjön

Csibusz
értem😊 csak nem tudo most meignt mident kiszedtem uninstall most meg instal de inkább majd holnap😄 már nicns idegem hozzá
De az azé elég tré, hogy a konzolokra külön-külön lesz vmi extra... 😄
(mindegyiket megkell venni XD)