GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikszer
Nagy GTA 4 lázban nekem lenne SA-s problémám. ÚJrapakoltam a gépet, és most állandóan az asztalra dob a kicsike. Megcsináltam a faq-ban írt pachelést, de továbbra is csinálja. vga (ati radeon 9550) drivert a legújabbat raktam rá. Elvileg minden flottul kéne hogy menjen... 😞
Van vkinek ötlete?

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Sliders
Az is lehet, hogy nem csak város lesz hanem pl. ki lehet menni avárosból vidékre vagy egy környezõ városkába... így lenne értelme a dolognak. Mert ugye hol repülhetnénk ki magunkat. 😄
SA után visszalépés lenne ha csak egy város lenne... Szóval minimum le szeretnék ugrani Washingtonba 😄
De biztos lesz hozzá vidék meg ilyenek. Azért kiváncsi vagyok, hogy a subway-t lehet e majd irányítani, mert a GTA3-ban nem lehetett. Csak a fenti metrót.

Zidzs nagyon jól elemzi a vidókat.. bár a hullámvasúta még senki nem figyelt fel? 😄

Super DANTE
Sprunk üdítõ, SA-ban az italautomaták is ilyenek voltak, meg onnét jön a csirkés is.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Kmarha
Lehet hogy ez csak egy város bemutatása a 6ból, ahol játszanunk kell 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

King of Roads
áh..a sa után nekem az már nagyon monoton lenne.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kmarha
szerintem.. de az is lehet újra elõ kéne venni a játékot 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

King of Roads
az a híd amit a 3 elején felrobbantottunk az a brooklyn híd lenne?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kmarha
No akkor én is képkockázos kicsikét. Egyrészt találtam érdekes dolgot, másrészt berakni 3 helyet, amikre itt lejebb gondoltam, mint már a GTA 3ból ismert helyszínek. Van több is, scak közben rájöttem hogy az egyik vagy túlerõltettet, vagy a másik mely nem is LC-bõl ismerös, hanem a VC-bõl 😊)

Gondolom a felsõ vasútakra mindenki emlékszik, elégé jellegzetessége volt a városnak. Megkapjuk most is, kicsit kicsinosítva persze:

Aztán itt van a reklámtáblákkal telezsufolt utcácska. A GTA 3ból járhattunk már ezen utcákon, persze kisebb méretben találtuk csak meg (Japós küldetéses szigetecskén).

És ha már itt tartunk, feltünt egy szöveg a futófelületen: Buy more stuff. 😊) Vajon ez kinek szól? Jön a bujtatott reklámok és rejtett hipnozis idõszaka? Vagy csak kiirja melyik részvény áll úgy, hogy érdemes legyen belõle mindent felvásárolni? 😛

Emlékezhetünk a hídra is, melyet sikerült felrobbantanunk egy jóidõre. Ami új, az a mellette található bekarikázott kis felvonó. Buli lesz ilyesmiben is akciózni 😮

Végül pedig itt a reklámplakát (I slept Mom). Két figurája nem hasonlít a 3. beli néma fõszereplõre, és a tigrisruhácskába járó kislánykára, ki a végén a miénk lett? 😊

King of Roads
ami azt illeti hosszabb és akciódúsabb trailerre számítottam, de látom csak a várost mutassa be. viszont az fajszán megvan csinálva csak már kicsit uncsi New York. elõször a gta3-ban, aztán meg az új driverben is az volt a helyszín. de azért kivi vok hogy sikerült

sztem a legjobb rész akkoris a san andreas, a 3-mal és a vc-vel együtt nem hülyéskedtem annyit meg akkorákat mint a SA-val.

#67299: cluckin bell + sprunk rulz <#zavart1>

Kmarha
Khmm.. te játszottál már a korábbi játékokkal? Az elsõ GTA-val vagy a GTA3-mal? HA igen, akkor nem is lenne kérdéses, hogy a város neve Liberty City.

Egy csomó helyet még fel is lehet ismerni a videóból, persze most már kicsit jobban néznek ki mint a GTA 3-ban 😊 Meg a bejárható résznek is nagyobbnak kell lennie, kiváncsi vagyok hogyan bõvítik ki a várost 😊

Sliders
hát lesz benne drótkötél pálya nahh az nem volt még SA-ban.. meg mondjuk lehet lesz benne 747-es boing is meg, lehet a wtc is benne lesz :d

n3whous3
Annyi ötletet zsúfoltak bele a GTA:SA-ba, hogy el nem tudom képzelni mit lehet még... (leszámítva eselteg az olyan "életszerûsítõ" elemeket, mint pl. a benzin véges mennyisége egy autóban/motorban/... Ez jó is lenne!)

Szóval, egy korábbi kérdésem: vannak hivataos infók a játékmenetrõl, vagy még mindig kussol a Rockstar?

púúúúú

n3whous3
CSI - GTA <#buck>

púúúúú

a New York-i helyszínelõknek lesz majd dolguk 😄DDD

már van..

n3whous3
Ideje nyitni új topicot, megyek is...

púúúúú

n3whous3
Fehér ház nem hinném, hogy New Yorkban van <#pardon1>

De ahogy jobban nézem az alakot... Szerintem valamilyen al-kaidás csávót fogunk irányítani, esetleg berakják a WTC-t és majd mi fogunk belerepülni <#hehe> (na jó, ez rossz oén volt)

púúúúú

jobbra alul meg oan mint egy új charger +300c 😄

nekem a fehér ház lesz a kedvenc részem XD

DJ Skyline
vagy egy SLK 230

game

real

akkor már : illegális bevándorló , és azzal a hajóval ment be "New York"-ba 😄

amugy sztem Liberty City lesz a város neve 😄

n3whous3
Te aztán képkockánként elemzed a videót <#nevetes1>

Remélem nem ez lesz a karakter, elég volt már az underground alakokból, végre valami igazi "úriember bûnözõt" is kaphatnánk (Tommy Vercetti végül is besorolható ide, de én inkább olyan maffiózó öltönyös emberkére gondoltam)

Ha ez lesz a karakter, már látom is a történetet:
Emberünk évek óta kukázik és csövezik. Aztán talál egy puskát, meg találkozik pár bûnözõvel, akik beveszik pár xar munkára, aztán a végén mi leszün New York ura. LOL

púúúúú

tudom hogy lehet szép játékot csinálni , (aránylag) kis gépigénnyel 😊
és igen , játszottam a hitman 4 -el...

n3whous3
Pont ezért kell sok memória majd. És proci. De a VGA talán jó lesz.
Ugyanis:
Nem t'om játszottál-e a Hitman : Blood Money-val. Volt egy pálya, ahol egy óriási fiesta ment az utcán és rohadt sok (értsd több ezer!!!) ember ment az utcán. Egy jól beállított nézettel több százat is láthattál egyszerre. Nos, ez egyáltalán nem vitte le a gépen az FPS-t, pedig nem valamo HIGH-TECH a konfigom. Itt pont az volt a lényeg, hogy az embereket valahogy "csoportokként" kezelte a motor és nem minden ember mozgását figyelte a CPU, hanem csoportokét (ez csak a saját feltételezésem, onnan gondoltam, hogy a térkép nézeten nem jelölte az embereket, csak egy "folyamként" ábrázolta a progi) Aztán meg volt egy hajós pálya, ahol közel sem volt annyi ember egy szobában és szaggatott a game. Ugyanis õket már külön kezelte.

Szóval, ha jól csinálják a Rockstaros fiúk/lányok, akkor nem lesz itt gond.

púúúúú

õ lesz a karakterünk ?

Sliders
Én meg azt hittem hogy a szoknyáján a GDI jele van 😄

ez meg sztem egy pontiac elsõ , bmw kasztnin 😊

"Azt is észre lehetett venni, hogy a régebbi GTA-kal ellentétben itt ROHADT SOK kocsi cikázott az utakon egyszerre. Ez is haladás, növeli az élményt, a beleélést. És az is, hogy végre valódi városban megyünk (Ha minden igaz 😊 ) "

az fps-t meg csökkenti 😛

n3whous3
Gépigény meg majd a plafonon. Ilyen városmodellt (beakadások nélkül) sztem minimum 1,5 giga rammal kell majd támogatni

púúúúú

n3whous3
MINDEN játékban úgy oldják meg a sok tereptárgyat, hogy lowpoly modelleket is gyártanak, szóval a távolság függvényében romlik tényleg a kinézete a kocsiknak.

Az a szomorú, hogy pont az lenne a lényeg, hogy úgy csinálják meg ezeket, hogy távolról ne tudd megkülönböztetni a high def. modelltõl.

Azt is észre lehetett venni, hogy a régebbi GTA-kal ellentétben itt ROHADT SOK kocsi cikázott az utakon egyszerre. Ez is haladás, növeli az élményt, a beleélést. És az is, hogy végre valódi városban megyünk (Ha minden igaz 😊 )

púúúúú

ez vmi Ford Falcon + Ford Mustang egyben 😄

n3whous3
A videón kívül nincs semmilyen infó magáról a játékmenetrõl a Rockstartól? Annyit látok, hogy New York a város, de több infó is kellene...

púúúúú

n3whous3
Majd besz*rtam mikor megláttam a belvárosi, gyorsított felvételt... Kéééészz, rohadt jó!!!

púúúúú

Sliders
izééé... most hogy megnéztem még párszor.. viszavonom a DE alatti részt 😊

Sliders
Amúgy nemtom jobban megnéztétek-e a videót. Van egy rész mikor egy kék verdát mutatnak. Nagyon komoly... lehet látni hogy a kerekeknek van rengés csillapítójuk.. ha kicsit is de lehet érezni, hogy a kerekek azért "élnek" és nem mereven rögzülnek a verdához mint az eddigiekben... a kocsi szépen ki van dolgozva...

DE

mikor Nwe York utcáit mutatják ahogy több autó is cikázik, nahh ott jobban megnézve... iszonyú szarok a kocsik modelljei... vagy a motor csak akkor jeleníti meg a részletes modelt ha nagyon közel érsz a tereptárgyhoz? Ez autók esetében is így lesz? hm.... remélem hogy az a kék verda ingame volt... mert ha nem akkor csalódás az egész... az a sok sárga taxi ahogy kinézett illuzió romboló volt... persze amikor a hídon mutatták a két jármûvet azok megint oltárian néztek ki a GTA-hoz képest 😊

Sliders
Az a moci ennyit tudott, gyakorlatilag a gta3 arra épült, elég régi volt, ahhoz képest szerintem SA elég jóra sikeredett...

juj de durca , bár a videó elég rövid de a játék jónak tûnik !

DJ Skyline
szerintem nem lesz rossz, bár így az eddig megszokott graf után nagy változás lesz! rögtön az a kérdés merült fel bennem, hogy mennire lehet majd moddolni a játékot! 😄

Peetboy
Innen le lehet szedni ugyanazt a videót HD 1280x720-as felbontásban:
Grand Theft Auto IV - HD 1280x720 - Trailer

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

kill3r21
nekem elsõre fura fószer de majd meglátjuk... <#vigyor3>
Peetboy
Na megnéztem, elég rövid volt csak a várost mutatja be + a csávót.
Ez már valóban sokkal szebb lesz mint az eddigiek,a mostani játékokhoz hasonlít grafikában.
A San Andreas nagyon kezdetleges,ócska játék volt mármint kinézetben.

Na persze a játékban nem pont ilyen lesz, de remélem szép lesz.

de én csak az eredetiben hiszek, mert akkor a fake képek nem is voltak annyira fake képek ha ilyen lesz 😄, úgyhogy megvárom a rock*-os trainert

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

én is innen töltöttem le

Peetboy
Na végre a videót lehet tölteni,most töltömGTA 4 - Trailer innen tölthetõ

😊 meg szerintem a valós életben lesz, de nekem ez a szakállas tag nem tetszik 😞

Sliders
nahh hardviredrõl lehet szedni!

Összefosom magam... nem smemi a grafika, csak sajna semmi akció kocsilopás 😞
De az biztos hogy lesz egy hullámvasutas küldetés 😄