GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van vkinek ötlete?
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
SA után visszalépés lenne ha csak egy város lenne... Szóval minimum le szeretnék ugrani Washingtonba 😄
De biztos lesz hozzá vidék meg ilyenek. Azért kiváncsi vagyok, hogy a subway-t lehet e majd irányítani, mert a GTA3-ban nem lehetett. Csak a fenti metrót.
Zidzs nagyon jól elemzi a vidókat.. bár a hullámvasúta még senki nem figyelt fel? 😄
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Gondolom a felsõ vasútakra mindenki emlékszik, elégé jellegzetessége volt a városnak. Megkapjuk most is, kicsit kicsinosítva persze:
Aztán itt van a reklámtáblákkal telezsufolt utcácska. A GTA 3ból járhattunk már ezen utcákon, persze kisebb méretben találtuk csak meg (Japós küldetéses szigetecskén).
És ha már itt tartunk, feltünt egy szöveg a futófelületen: Buy more stuff. 😊) Vajon ez kinek szól? Jön a bujtatott reklámok és rejtett hipnozis idõszaka? Vagy csak kiirja melyik részvény áll úgy, hogy érdemes legyen belõle mindent felvásárolni? 😛
Emlékezhetünk a hídra is, melyet sikerült felrobbantanunk egy jóidõre. Ami új, az a mellette található bekarikázott kis felvonó. Buli lesz ilyesmiben is akciózni 😮
Végül pedig itt a reklámplakát (I slept Mom). Két figurája nem hasonlít a 3. beli néma fõszereplõre, és a tigrisruhácskába járó kislánykára, ki a végén a miénk lett? 😊

sztem a legjobb rész akkoris a san andreas, a 3-mal és a vc-vel együtt nem hülyéskedtem annyit meg akkorákat mint a SA-val.
#67299: cluckin bell + sprunk rulz <#zavart1>#zavart1>
Egy csomó helyet még fel is lehet ismerni a videóból, persze most már kicsit jobban néznek ki mint a GTA 3-ban 😊 Meg a bejárható résznek is nagyobbnak kell lennie, kiváncsi vagyok hogyan bõvítik ki a várost 😊
Szóval, egy korábbi kérdésem: vannak hivataos infók a játékmenetrõl, vagy még mindig kussol a Rockstar?
púúúúú
De ahogy jobban nézem az alakot... Szerintem valamilyen al-kaidás csávót fogunk irányítani, esetleg berakják a WTC-t és majd mi fogunk belerepülni <#hehe>#hehe> (na jó, ez rossz oén volt)
púúúúú
real

amugy sztem Liberty City lesz a város neve 😄
Remélem nem ez lesz a karakter, elég volt már az underground alakokból, végre valami igazi "úriember bûnözõt" is kaphatnánk (Tommy Vercetti végül is besorolható ide, de én inkább olyan maffiózó öltönyös emberkére gondoltam)
Ha ez lesz a karakter, már látom is a történetet:
Emberünk évek óta kukázik és csövezik. Aztán talál egy puskát, meg találkozik pár bûnözõvel, akik beveszik pár xar munkára, aztán a végén mi leszün New York ura. LOL
púúúúú
és igen , játszottam a hitman 4 -el...
Ugyanis:
Nem t'om játszottál-e a Hitman : Blood Money-val. Volt egy pálya, ahol egy óriási fiesta ment az utcán és rohadt sok (értsd több ezer!!!) ember ment az utcán. Egy jól beállított nézettel több százat is láthattál egyszerre. Nos, ez egyáltalán nem vitte le a gépen az FPS-t, pedig nem valamo HIGH-TECH a konfigom. Itt pont az volt a lényeg, hogy az embereket valahogy "csoportokként" kezelte a motor és nem minden ember mozgását figyelte a CPU, hanem csoportokét (ez csak a saját feltételezésem, onnan gondoltam, hogy a térkép nézeten nem jelölte az embereket, csak egy "folyamként" ábrázolta a progi) Aztán meg volt egy hajós pálya, ahol közel sem volt annyi ember egy szobában és szaggatott a game. Ugyanis õket már külön kezelte.
Szóval, ha jól csinálják a Rockstaros fiúk/lányok, akkor nem lesz itt gond.
púúúúú
az fps-t meg csökkenti 😛
púúúúú
Az a szomorú, hogy pont az lenne a lényeg, hogy úgy csinálják meg ezeket, hogy távolról ne tudd megkülönböztetni a high def. modelltõl.
Azt is észre lehetett venni, hogy a régebbi GTA-kal ellentétben itt ROHADT SOK kocsi cikázott az utakon egyszerre. Ez is haladás, növeli az élményt, a beleélést. És az is, hogy végre valódi városban megyünk (Ha minden igaz 😊 )
púúúúú
púúúúú
púúúúú
DE
mikor Nwe York utcáit mutatják ahogy több autó is cikázik, nahh ott jobban megnézve... iszonyú szarok a kocsik modelljei... vagy a motor csak akkor jeleníti meg a részletes modelt ha nagyon közel érsz a tereptárgyhoz? Ez autók esetében is így lesz? hm.... remélem hogy az a kék verda ingame volt... mert ha nem akkor csalódás az egész... az a sok sárga taxi ahogy kinézett illuzió romboló volt... persze amikor a hídon mutatták a két jármûvet azok megint oltárian néztek ki a GTA-hoz képest 😊
Grand Theft Auto IV - HD 1280x720 - Trailer
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ez már valóban sokkal szebb lesz mint az eddigiek,a mostani játékokhoz hasonlít grafikában.
A San Andreas nagyon kezdetleges,ócska játék volt mármint kinézetben.
Na persze a játékban nem pont ilyen lesz, de remélem szép lesz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!