GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
Mad Max mod update
talán újra a régi kerékvágásban, nagyon beindultak most! <#eljen>
MM motorok, képek a készülõ cuccokról!
legyen már kész, legyen már kész <#zavart1>

Fresh Duke
Emmeg mi? XD
Azt látom, hogy a sivatagi reptéren van az autóparkoló (WTF?! XD), meg hogy jó kis chatablak van, de mi ez? XD
Ez az MTASA? (Ja, amúgy te vagy az a Szabi? XD)

A heavy cost. I pay it gladly.

hátha nem fake 😊

DJ Skyline
reménykedjünk, hogy a letöltendõ ~163MB nem Áprilisi tréfát rejt! 😄 20 perc és kiderül (nálam)

DJ Skyline
nem raktál fel olyan modot amiben main.scm hack van (pl new sa 2kx)?
mert a mentések csak azzal a main.scm-mel mennek, ami alatt mentetted õket
vgabesz93
#67424????? Már próbálkoztam netrõl letöltött mentésekkel is de úgy se jó.
Nincs valakinek ötlete???

<#wilting>

egyébként nem tom mi ez.
lentebb láttam egyvidiot ott vot

HI ALL
Leszedtem a multi fix-et
mit kell azzal csinálni mert kér valami kódot es nem csatlakozik a szerverhez.

King of Roads
semmmi XD

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

?

ez lesz az új MTASA ban
(gondolom csak az adminok tudnak majd spawnolgatni)

Néztem a videót.
Ez jó hogy szekér bakautomata + ilyesmi.
Honnan lehet leszeni olyan modot???
mert én is multizok vele, de nekem nincsenek benne olyanok.

khm<#fejvakaras>

King of Roads
khm<#fejvakaras>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
<#banplz>

de ott a vc taxi +oceanic.. 😄D

King of Roads
hát ez baze..mi? több a végén a köszönet meg a nevek mint a történet :S

odamész és talán enter , vagy shift <#confused>

nekem

hi.. neme fennt van a 2007es new sa és ott ha megölök valakit van nála bankkártya de nemtom beváltani az ilyen automatáknál..<#vigyor1> hogy lehet?

az egy bankautómata 😛

Peetboy
Ez a Multi Theft Auto télleg nagyon teccik,ilyet még nem láttam.Ez a szekérkerekes terepjáró mindent felül múl.
De mi az a fehér hûtõ a végén,amivel kocsikázik?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

King of Roads
az már szart se érne..<#levele> fõleg, h CJ káromkodásainál nincs is jobb XD

DJ Skyline
100%, hogy nincsen!

van a gta san andreashoz magyar szinkron? vagy egyáltalán hallotatok ilyenröl? lehet hogy van?
MTA ez mind szép és jó de adják már ki végre már mióta ülnek rajta?!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

pasz , túl sok a mód 😛

King of Roads
valaki #67417?

Az nem lenne rossz. De ha más lesz akkor legalább egyszerû legyen mint za SA-nál

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

rcpapa
meik oldalról töltsek le ezekhez programokat, és autókat...

Fresh Duke
Hm, szerintem lehetne nyitni egy: "Hogyan módoljunk kocsikat SA-ban?" topikot. <#mf1>
De v.mit nem rétek! Én nekem elsõre siekrült megcsinálnom a kocsik modelljének a lecserélését. Nem kértem segítséget, mert magamtól tájöttem, és azóta is megy (jelenleg nincs berakva) rendesen. Bár mondjuk az elején én is elkúrtam, mert nem cseréltem le mind2-t fájlt, és az NRG-bõl dimenziókapú lett. XD (Ráültem, és Cj elteleportálódott 10 méterre a föld fölé az autóparkoló mellé. XD)

rcpapa
Please segítsetek:Gta SanAndreas a kedvenc játékom!Már 9-szer kijátszottam!!Megtalálltam ezt a programot, amivel autókat lehet megváltoztatni!De besokal tõlle a játék!!!Amikor el akarom indítani lefagy...Miért??Honnan lehetek biztos benne, hogy nem lessz pl:a BMW-tõl lefagyás??Hogyan tudnám biztonságosan telepíteni ezeket??Aki profi ebben felvehetne msnre, vagy leírhatná itt!!!THX

Fresh Duke
Hát ja, bár talán csinálnak majd a modderek egy konvertáló programot hozzá.

szerintem emiatt nem kell aggódnod, mindig gondoltak a modderekre
DJ Skyline
én attól tartok, hogy a GTA 4 már tök más lesz fileokat tekintve! pl, hogy az SA kocsikat átlehet-e konvertálni majd GTA 4 alá, azaz marad-e a .dff, .txd fájlos megoldás

az lenne a király ha azt a szar simset meg a gtat egyberaknák<#mf1> lehet csajod elviheted kocsikázni meg munkába együt menni meg ilyenek de jo lenne az 😄DDDDDDDD

Fresh Duke
Hmm, amennyiben SA + VC = VC2SA, akkor az állat lesz! 😄
De, ha már itt tartanak, belecsinálhatnák a követekzõ verzióba a LC-t is! 😄
Bár nem lenne könnyû, de gondolom sokkal nehezebb sem. 😊

(UI: De mégis sikerül nekik egybealakítani mind3mat, akkor készülhetnek arra, hogy 1.5 év múlva megcsinálhatják ugyanezeket a GTA NYC-vel. <#mf2>)

DJ Skyline
én sem tudom hogyan lesz
gondolom SA és VC lesz egy játékban

navárj. elõször aszittem hogy vice city, és a sa együtt lesz bejárható. Ha nem a, akkor én vagyok a hülye még mindig, bocs

DJ Skyline
komplett Vice City átkonvertálásra került az SA-ba! azt nem tudom még hogyan lesz, hogy SA-ból áttudunk menni VC-be, vagy SA-t lecseréli VC! kiderül majd

miis ez?

szép<#eplus2>

ez honnan van?

King of Roads
imádom <#szeret>

rebuild archive mindenképpen kell, mert ha jól néztem az újonnan berakott cuccos a végére kerül az eredeti meg nem ott van, úgyhogy kell egy újraindexelés, vagy hasonló (ilyen mennyiségû adatnál biztos vmilyen tartalomjegyzékbõl dolgozik a program, amit frissiteni kell)
img tool 2.0-nál arra kell vigyázni, hogy egyszerre csak 1 file-t töröl vagy rak be (legalábbis nekem sose mûködött többszörös kijelöléssel a dolog), az viszont szvsz tökmindegy, hogy kitörlöd/berakod az újat vagy replace (az utóbbi talán még biztosabb is, én azt szoktam inkább)
ami még gond lehet, az hogy a config file-okat nem vagy nem jól módositottad, azt érdemes ellenõrizni
törölni meg nyugodtan lehet, ha elõtte csinálsz másolatot a gta3.img-rõl, a másolatból ugyanis bármit ki tudsz szedni ha vissza kellene tenni, mondjuk ez nem nyilván mûködik ha nincs kb 1GB fölös helyed <#vigyor2>
rotfl <#nyes>