GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán újra a régi kerékvágásban, nagyon beindultak most! <#eljen>#eljen>
MM motorok, képek a készülõ cuccokról!
legyen már kész, legyen már kész <#zavart1>#zavart1>
Azt látom, hogy a sivatagi reptéren van az autóparkoló (WTF?! XD), meg hogy jó kis chatablak van, de mi ez? XD
Ez az MTASA? (Ja, amúgy te vagy az a Szabi? XD)
A heavy cost. I pay it gladly.
mert a mentések csak azzal a main.scm-mel mennek, ami alatt mentetted õket
Nincs valakinek ötlete???
lentebb láttam egyvidiot ott vot
Leszedtem a multi fix-et
mit kell azzal csinálni mert kér valami kódot es nem csatlakozik a szerverhez.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
(gondolom csak az adminok tudnak majd spawnolgatni)
Ez jó hogy szekér bakautomata + ilyesmi.
Honnan lehet leszeni olyan modot???
mert én is multizok vele, de nekem nincsenek benne olyanok.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
De mi az a fehér hûtõ a végén,amivel kocsikázik?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De v.mit nem rétek! Én nekem elsõre siekrült megcsinálnom a kocsik modelljének a lecserélését. Nem kértem segítséget, mert magamtól tájöttem, és azóta is megy (jelenleg nincs berakva) rendesen. Bár mondjuk az elején én is elkúrtam, mert nem cseréltem le mind2-t fájlt, és az NRG-bõl dimenziókapú lett. XD (Ráültem, és Cj elteleportálódott 10 méterre a föld fölé az autóparkoló mellé. XD)
De, ha már itt tartanak, belecsinálhatnák a követekzõ verzióba a LC-t is! 😄
Bár nem lenne könnyû, de gondolom sokkal nehezebb sem. 😊
(UI: De mégis sikerül nekik egybealakítani mind3mat, akkor készülhetnek arra, hogy 1.5 év múlva megcsinálhatják ugyanezeket a GTA NYC-vel. <#mf2>#mf2>)
img tool 2.0-nál arra kell vigyázni, hogy egyszerre csak 1 file-t töröl vagy rak be (legalábbis nekem sose mûködött többszörös kijelöléssel a dolog), az viszont szvsz tökmindegy, hogy kitörlöd/berakod az újat vagy replace (az utóbbi talán még biztosabb is, én azt szoktam inkább)
ami még gond lehet, az hogy a config file-okat nem vagy nem jól módositottad, azt érdemes ellenõrizni
törölni meg nyugodtan lehet, ha elõtte csinálsz másolatot a gta3.img-rõl, a másolatból ugyanis bármit ki tudsz szedni ha vissza kellene tenni, mondjuk ez nem nyilván mûködik ha nincs kb 1GB fölös helyed <#vigyor2>#vigyor2>