82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Pacal17
    Ez sajnos így igaz... Én úgygondolom hogy egy szerver adminjának nem az a dolga, hogy a jól szórakozó játékosokat aknavetővel meg minigunnal lövöldözze egy háztatőről, hanem mint a szerver "elnöke" normális döntéseket hozzon és normálisan viselkedjen... remélem megváltozik a szerver...

Üdv.: Pacal17
  • Fido4life
    Sziasztok !

Szeretném megjegyezni nektek hogy aki jót akar, és rendes körülmények között, tisztességes adminok mellet szeretne játszani, az messze kerülje el a Game-Monitor alatt található förmedvényt.. Én nem szeretnék senki ellen buzdítani vagy ilyesmit, csak gondoltam megosztom veletek a szerverrel való álláspontomat.. Például a mai nap folyamán az egyik HM tagot Luparával lövöldöztem és mivel már teljesen kiürült az életerrő jelzője ilyenkor ugye már egy golyó elég a halálhoz.. Sajnos a Luparám kifogyott a karim épp ujra töltött és ez idő alatt a kirült életjelző szépen kivörösödött telire.. Én úgy gondolom ez no comment..Hasonló szeretetre méltó HM tagok a tetőről lövöldözték Rakétavetővel a játszani próbáló jónépet.. Arról nem is beszélve hogy az Adminok egy-egy "cheater !" vagy "b*szdmeg" böffenésre már kickelték az ilyen üzenetet feladókat.. Én úgy gondolom elöbb figyelmeztetés, aztán kickelés a tisztességes módja az ilyen problémak elintézésére, de lehet én élek az ókorban.. Nem hiszem hogy ilyen körülmények között bárki is jól szórakozna így innentől tőletek függ hogy kértek ebből avagy nem... Köszönöm a figyelmet, és elnézést a helyesírási hibákért...
  • zaki
    Zsír az új style! :)
  • Yoda001
  • Konrád12
    lécci vki
  • Konrád12
    honnan lehet
    leszedni a gta 2006modot
    lécci mondjon vki egy címet
  • Yoda001
    uj gép
  • petikemény
    Hy van 1 kis problémám a játékkal néha ujraindul a gép főleg akkor amikora játékban esik az eső de amúgy is.ha tudjátok mi a megoldás szoljatok elöre is kössz
  • Zsoberpapa
    Én akkor örülnék, ha Ladára is megcsinálnának egy ilyet. Én voltam Németországban a Brandenburg rendőrségi múzeumban. Egykori NDK-s rendőrautókat és katonai járműveket lehetett megtekinteni (van honlapja is). Láttam egy ilyen Trabant kombit is, de a Lada 1200-es rendőrautó viszi a pálmát :-D
  • Fresh Duke
    Na, ha ilyennel járnak a zsaruk, akkor többé nem kell attól félni, hogy elkapnak. XD
  • Yoda001
  • DJ Skyline
    Trabant 601 Volks Polzei
  • DJ Skyline
    az ilyen kámin' szúún dolgok kb 1-2 héten belül kijönnek! türelem! ^.^
  • tsarffi
    Ez nekem is tetszik. Megtaláltad már vmelyik gta oldalon? Ha egyáltalán kész van..
  • Fresh Duke
    Szerintem nem egészen.
    A második hydrának olyan jó kis szine van. :) (Olyan sárgás...)
    Lehet, hogy csak én látom rosszul, de remélem nem vok szinvak. XD
    Amúgy jó lett a topik, csak még szoknom kell ezt a szint. :D
  • Zsoberpapa
    Okok.
  • Yoda001
    "URL beszúrása", használd ezt, ha linket teszel be..
  • Zsoberpapa
    Hát ez nem igaz, komolyan mondom. Ilyen hülye nem lehetek. Csak kihagytam, ami a lényeg lett volna. A modern modról annyit, hogy frissíteni fogom, tehát nem állandó lesz, mint kg21-féle modern mod.

Erről az autóról tud valaki valamit?
    http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/files/downloads/000607/Mercedes_CL500grey_rear.jpg

Jó, annyit én is tudok, hogy hivatalosan (még) nem jelent meg, de a fórumon írták, hogy valaki megkapta a készítőtől és feltöltötte valamelyik GTA-s oldalra. Szerintem nagyon kafa lett/lesz :-D
  • Zsoberpapa
    Nah, épp azt néztem, hogy mi van a bannerrel, mert nálam jó, azt rájöttem, hogy Mozilla Firefoxot használok xD
  • Zsoberpapa
    És ha már a gta-worldmods.de nevű oldalról volt szó, akkor azt hiszem, ezt még érdemes megemlíteni: http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/forum/thread.php?threadid=3575

Szerintem nagyon szépek lesznek. Én a Mercedes-Benz O550 Integro autóbuszt várom, mert Magyarországon például a Volánbusznak is van ilyen autóbusza. Ha kész lesz, megcsinálom rá a Volánbuszos textúrát (csak a Malév reptéri busz miatt jött az ötlet).
  • Zsoberpapa
    Épp ezt akartam írni én is. Hamár van Malév repülőgép a modern modban, akkor már legyen Malév Airport bus is xD
  • tzsoltika
    firefoxban tökéletes :)
  • Kata
    Explorerben rendesen szét van esve a banner.
  • tzsoltika
    még beteheted :) (de ne tedd!)
  • Szabi1991
    dehogy, nekem nagyon tetszik
    (ha sz*r lenne betettem volna a szutyok logók topikba XD )
  • Szabi1991
    DesignX Malév Airportshuttle
  • tzsoltika
    (tényleg ennyire szar?)
  • Szabi1991
  • Yoda001
    ?
    mér lenne bajom? csak kérdeztem..
  • tzsoltika
    mi bajod van vele? szebb mint a tied!
  • Szabi1991
    sztem eredeti skin..
  • Yoda001
    lolo ez se paint
  • Szabi1991
    biztos nem paint el mint te :P
  • SFKS
    Miért van az hogy a játék kegyetlenül beszaggat csak úgy?? egyébként ATI kártyám van!!!
  • Yoda001
    mivel csináltad a logod? xD
  • tzsoltika
    Huha, szép lett a topik! Grat Skyline!
  • bazs1
    nem, de ff-ben tökéletes
  • BIZ0906
    Ez a darabosság direkt van nem?
  • Web mester
    Nemrossz, de nekem is darabosak a linkek.
  • DJ Skyline
    sajna valamitől kifehéredett a Game-Monitor és környéke