82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • atenza
    Meg tudnátok mondani h. mi annak a multinak a neve, amiben a küldetéseket másokkal együtt lehet végigvinni? Ebben minden olyan mint a normális végigjátszásban, tehát ugyanúgy van közlekedés, járókelők stb?
  • Mike 007
    aham...kössz...most két billem van és egy genius gamepad assz...nyomkodok mindent de semmi!!!megpróbálom megint...hátha..amúgy kössz
  • Fresh Duke
    Ez PC topic...
    (Legalábbis a dualshock-ból gondolom, hogy konzolról van szó. Jah és nemtok róla, hogy PC-n is lenne multi.)

Amúgy annyi az egész, hogy a másik joy-on megnyomsz egy gombot.
  • Mike 007
    mert azt írja ki hogy nyomj meg egy gombot a dualshock# analóg kontrolleren vagy a dualshock#2 analóg kontrolleren,a 2-es kontroller porton,hogy aktiváld a 2 játékos módot na vki help pls
  • Mike 007
    nah vki???
  • zeli
    rendben, meg lesz ;)
  • Zséé
    Nekem ezzel is Crashel :(
  • Yoda001
    nem
  • Mike 007
    a 2 playert???
  • Yoda001
    na ja. de ezt már pár százszor elmondták..
  • Mike 007
    nyomd meg a G-t
  • Viktorr
    Kössz srácok,sikerült!
    Még annyit hogy ha csapatban vagyok azt hogy lehetne megcsinálni,hogy az autobol ne szedjem ki a társam,hanem beüljek mellé?
    köszi
  • Mike 007
    hi all
    azt szeretném kérdezni hogy a 2 player missiont hogyan kell használni??
    addig is thx
  • bazs1
    jó a zene, mi ez?
  • Szabi1991
    mint már mondtam, ha vmi problémátok van, csináljatok képeket az esetről...

aztán cselekszünk..

de ne csak azt mondjátok hogy van egy admin aki ezt meg azt...
    legalább nevezzétek meg őt..
  • Szabi1991
    jó hosszú videó :P
  • Seten

Már pedig azokat a szervereket ahol bunkó módon viselkednek az adminok, igenis szidni fogjuk!
    Méghozzá itt! :)

• istenostora03
    Kis videom a kicsi kocsivalXD
  • Szabi1991
    ha vkinek crashel a játék ha tuningol SA-MP ben akkor tegye fel ezt a cracket !

Crack
  • Szabi1991
  • DJ Skyline
    szép, mondhatom! srác csinált vagy 4 új hangot (jobbra a Newest Filesnál látható), de nekem a Last V8 hangokat amit beígért, azt bemg b*szik megcsinálni!
  • Yoda001
    [OFF]lol.. én megmegkaptam kis 1-es adminom
  • Szabi1991

én is HM admin vagyok(+skyline is..), a legmagasabb rangú ami lehet egy klántag (ennél feljebb csak a CL van)

de amikor én fent voltam iet nem tapasztaltam,jogos a problémád, de ienkor inkább csinálj pár képet "az igazságtalan" adminról,és inkább azt mutasd, és akkor tudunk vmit tenni ellene..
  • zeli
    Az RCON-nal pedig ne törődj az szerver adminoknak van.
  • bazs1
    ez annak az oka hogy nem valós ip-t írsz
    alul inkább válts át az internet fülre, ott kiválasztasz egy szervert és már játszhatsz is
  • Web mester
    Én megcsináltam, jól a bannert, el is küldtem Skyline-nak a jó kódot, ugyhogy ha kirakja hamarosan jó lesz.
  • Viktorr
    Köszi,megvan a progi!
    Oda bármilyen ip-t írok be mindig ugyanazt a pályát tölti be "Winewood"..de nem csinál semmit egymagam rohangászok,ráadásul a gép sem mozog...
    mit kell csinálnom! miaz hogy RCON password?
    remélem tudsz segíteni!
  • zeli
    Az MTA-ban csak autóval lehet menni. a SA-MP az, ahol rohangálni kell.
  • Viktorr
    Hello!
    Megvan az MTA multis program,de abban csak olyan szerverek vannak,amikeben autóval kell menni!
    Tudnátok mondani olyan szervert ahol emberekkel kell harcolni?
  • gallardo
    kösz megvan
  • gallardo
    AZ LENNE AKÉRDÉSEM H ÉN AZT A BARBARA-T MELYIK FALUBAN TALAÁLOM?
  • ldavid
    Sky!
    nem tudom hogy működik ez a baner berakósdi, de a szétesés annak köszönhető hogy 2 képnél a keret nincs lenullázva, ha letudod venni nullára a 10686532851183481168.jpg és 10686532851183481175.jpg képeknél a bordert, már jó lesz IE-ben is
  • r4pt0r
    Na azért várjunk csak. Ez egy fórum, és ezért neki joga van leírni a véleményét normális módon. Az hogy téged zavar, az egy dolog. Aki nagyon akkor játszani úgyis megnézi hogy milyen a szerver, ez nem fog rajta változatni.
  • Stefibaba
    Elösször is mindenki a saját háza körül sepregessen és ne más szerverét szidja rágalmazza attól hogy valakniek nem tetszik a szerver attól még nem kell fikázni fórumokon mert lehet másnak tetszik és próbáljuk folyamatosan jobbá tenni és ha valami nem tetszik nyugodtan el lehet menni hisz van még rengeteg szerver
  • zeli
    "szervcerek nagy rész"
    ez szerverek nagy része akart lenni...
  • zeli
    Sajnos a magyar szervcerek nagy rész ratyi szar :S
    Duke, jó ötlet, csak ne olyan Jedi Academy-s megolkdás legyen. Ott úgy van a csúnyaszó-szűrő, hogy leírsz egy hosszú szöveget, beleírsz egy csúnya szót és nem engedi beírni az egészet.XD
    Sőt, három ilyen után némít-.-
  • Stefibaba
    Ez igaz. XD
  • bazs1
    (csak ellopod a másik motorját-.-)
  • Fido4life
    Ezt örömmel hallom Duke, mert eddig az összes Magyar szerverben csalódtam.. De ha egy ilyen szerverre számíthatunk ahogy leírtad, lehet megváltozik a Magyar SAMP közösségről jelenlegi álláspontom..(és nem csak nekem) ;)
  • Fresh Duke
    Nem a szervert kell változtatni, hanem egy másikra menni! :D

Készül a CMM szerver, ahol nem lesznek ilyen prolémák. (Legalábbis én nem lövöldözök a háztetőről minigunnal. XD)
    Megkérem majd Coldcue-t (a szerver készitője) hogy rakjon a szerverre egy olyan cuccot, ami szűri a csúnya beszédet!
    Egy szerveren láttam, hogy hiába irom be, hogy "F*ck your f*cked sister!", mert a f*ck helyett csak ****-ot ir. :) (Ezáltal nem kell kickeni csúnya beszédért...)

Remélem lesz hamarosan szerverünk, és megmutathatom, hogy van 1 szerver, ami összehozza az embereket. :D