GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nvidia control panelen még matathatsz, de nem tudom, hogy az vezet-e valami eredményre, még sose próbáltam
nálam meg mind a 4 suli full arany, a bronz mentességet csak mások mentésére írtam..
(és ne mutogass annyit mert még valaki beszól érte)
persze, mindezt tom, de a játék akkor is 60 Hz-en megy

desktop-on jobb katt->properties->settings fül->advanced->monitor fül
erre gondoltál? (magyar vindóznál desktop=asztal, properties=tulajdonságok, settings=beállitások, advanced=haladó(?), ha jól tippelek, nemigen használok magyar vindózt)
Fresh Duke
Nekem nem hogy csak bronz, hanem ezüst mentes is! 😛
(Hogy pontos legyek, mind arany. <#mf2>)

Egyedül az autó suli nem jött össze. <#szomoru1>
3 ezüstre siekredett csak. (Az, amikor köröket kellett emgtenni, a 90* és az, amikor 2 kerékre kellett állni.)

A heavy cost. I pay it gladly.

a játék frissítését nem lehet állítani (tudtommal), csak a windows-ét
pilóta képzést vállalok én is (bronz érem mentesen) <#smile>
De hol tom megváltoztatni a 60 Hz-et? (nvidia)

köszi szépen!
ezt a rész nekem túl magas 😊
valahogy nekem a repülõs játékokat sem sikerül irányítani 😄

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

megcsinálom

én is pont itt akadtam el ennél hogy emelkedjek fel de nemtok.. nem megy fel a körig nemtom mér nem megy fel 😄

hello!
a repülõs-iskolánál elakadtam, és sehogyse sikerül továbbjutni!!
feltöltöttem a mentésemet ide! esetleg valaki megcsinálná a repülõs küldetéseket?
nagyon megköszönném!!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

hello! nvidia kártáyánál hol tom beállítani a frissítési frekvenciát?
A FAQ-ban nincs kép ott , ahol lennie kéne.

King of Roads
senki nem ír semmit? na jo, akkor let's game<#felkialtas>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

SrAta
és ettõl a vice city módtól még megy a mosern mód?????????,,

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Prince of Máté
elvoltam😄

San Vice mód beteszi VC-t SA helyére...😊

ilyet én is csináltam, csak nem ilyen hosszút az 3 vagy 4 autóból állt 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

SrAta
ja hogy lehet multizn i a game-ben??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
na ezt mag hogy cvsináltad "Cj a holdon?"

King of Roads

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

<#taps>

King of Roads
<#duhos2> <#wave>

😛

King of Roads

DJ Skyline
nincsen szinkron egy GTA részhez sem!

lehet motorozni a házakban , meg motorral liftezni XD

qva jó ez a SAN VICE mód 😊

lehet inni, enni, átöltõzni, házat venni, vannak küldik stbstb.. 😊

Akkor állítsd át, hogy milyen billentyûkkel irányítsd... (oanra álícsd, amit könnyen tucc használni 😄)
lol<#idiota>

a gta vice cityhez van magyar szinkron? :| 😊
King of Roads
én csak 20 × ugrottam neki XD, mer mindig belezavarodtam + a numpadon nyomni rakás szar. aztán átállitottam a gombokat az "irányítósnyilakra" és egybõl megnyertem :o

Fresh Duke
Mármint a VC2SA-t?

Prince of Máté
lol ez extra szopás 😞
Kipróbálta már vki a San Vice-t?

bertino
ííííííííííí az gáz :\\\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Köszi. De nekem laptopom van, azon meg nincs numerikus billentyüzet.
sztem az volt amikor rákellet pattani a bicora a legelején azt csá 😄DD bár az nem is küldi<#ravasz1>

hogy mindenki ott akad el 😛

nemtom, sztem az volt a legkönnyebb küldi..

használd a numpad-en lévõ nyilakat (2/8/4/6), amikor a nyilak beleérnek a körbe
Sziasztok! Én most kezdtem el játszani a San Andreassal, és elakadtam. Az lenne a kérdésem hogy annál a küldetésnél amikor a nyilakkal kell mozgatni a hidraulikát, legalábbis ez volt írva, akkor pontosan mit kell csinálni, mert nekem nem csinál semmit. Valaki tudna esetleg segíteni? Köszi elõre is.
DJ Skyline
hagyjuk ezt, nem voltunk ott 69'-ben, így csak a médiára, pletykákra tudunk alapozni, valaki szerint igaz, valaki szerint kamu! akit meg érdekel, annak meg itt van ez a topik

xDDDD

bertino
az még hagyján, de már szinte az amerikaiak is bevallották, hogy az a felvétel csak kamu...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fresh Duke
Jah, most hogy így mondod kezd rémleni...
Miért, szerinted nem járt még nigger a Holdon?

kb mint a níl ámszrtóng-os ûrsétán..

annyira látszik h ez egy sima filmstudio..