GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(és ne mutogass annyit mert még valaki beszól érte)
erre gondoltál? (magyar vindóznál desktop=asztal, properties=tulajdonságok, settings=beállitások, advanced=haladó(?), ha jól tippelek, nemigen használok magyar vindózt)
(Hogy pontos legyek, mind arany. <#mf2>#mf2>)
Egyedül az autó suli nem jött össze. <#szomoru1>#szomoru1>
3 ezüstre siekredett csak. (Az, amikor köröket kellett emgtenni, a 90* és az, amikor 2 kerékre kellett állni.)
A heavy cost. I pay it gladly.
ezt a rész nekem túl magas 😊
valahogy nekem a repülõs játékokat sem sikerül irányítani 😄
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
a repülõs-iskolánál elakadtam, és sehogyse sikerül továbbjutni!!
feltöltöttem a mentésemet ide! esetleg valaki megcsinálná a repülõs küldetéseket?
nagyon megköszönném!!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
A FAQ-ban nincs kép ott , ahol lennie kéne.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
lehet inni, enni, átöltõzni, házat venni, vannak küldik stbstb.. 😊
nemtom, sztem az volt a legkönnyebb küldi..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Miért, szerinted nem járt még nigger a Holdon?
A heavy cost. I pay it gladly.