GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>

Fresh Duke
Jóvan, én csak a tényeket mondatam.
Amúgy nem csak NY-ban lehet magasvasút, és triádok SA-ban is voltak. <#mf1><#mf2>

Jó, én még életemben nem játszottam a GTA 3-mal (jó, bekapcsoltam hogy mûxik-e, azt ennyi volt), nagyon nem tom, hogy milyen. Csak azt mondtam amit láttam...

PSP: A gta3.img filejét senki nem fogja elküldeni. <#beka2>(Sac / kb 1 G😎

A heavy cost. I pay it gladly.

érdekes nekem csak különbözõ vállalkozások jönnek ki, Portland-nek meg csak a neve azonos az Oregon államban található várossal, de ez a szó mást is jelent /magyarul talán kikötõvárosnak lehet fordítani/

vagy másként megközelítve: ha nem hiszel az amerikai player-eknek akkor legalább a fejlesztõknek kéne, mert már õk is nyilatkozták többször

de elég megnézni a magasvasútat vagy a metrót, a rendõrök ruháját, a taxikat vagy a szept 11 miatt kivett kék járõr kocsikat (a helikopter kék maradt), vagy a story-ban ott a maffia, a triád, stb. de ha ez sem elég a GTA 1-ben Liberty City pontosan NYC helyén található a térképen
fúú.. valaki elküldhetné a gta.img jét hiába teszek be akármilyen taxit ugyanugy felborul<#idiota><#idiota>

Fresh Duke
Ja, velem is volt ilyen. Kicsit zavaró. <#idiota>
Nem jutottam ki a triád spawnhelyrõl, mert nemláttam merre kell lefordulni. XD

hát ha van biztonsági másolatod<#smile>

akkor csak a gta3.img-t cserélem ki és remélem jó lesz 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

áh már belezavarodtam még is az övére 😄

loál ez nem tzsoltika üzijére ment<#fejvakaras>

tul sok dolgot tetteél a játékba... nekem is ez volt nincs más mint reinstall<#idiota>

tud valaki egy cabbie taxit? mert most olyan van hogy kicsit kanyarodni akarok már felborul

ma játszottam elõször a SA-MP-vel, csak textúra hibáim vannak pl: nem látok semmit csak jármúveket, más minden átlátszó és nagyon szar úgy menni a biciklivel, hogy nem tudom hogy hol megyek. Mi lehet a probléma?

tomas10
kösz

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Fresh Duke
Az amikor Smokekal követni kell a vonatot, amin a Vagosok vannak?
Hát az pofonegyzserû!:
A motorral halad a vagosokkal párhuzamosan. Ne túl közel, és ne is túl távol a vonattól.

csipety
Egyszerûen csak meg felelõ távolságban kell maradni végig a vonattól, ha túl közel vagy azért nem találod el, ha túl távol azért. Kb egy vonatnyi távolságot hagyjál.

tomas10
valaki nem tudja hogy lehet megcsinálni legkönnyebben a sínek rossz oldalán küldetést

Fresh Duke
Majd elolvason, de attól, még hogy hasonlítanak a szigetek, attól még nem NYC.

kuci06
Ha beleolvasol ebbe, láthatod, hogy miért mondja mindenki azt, hogy Liberty City = NY !

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Fresh Duke
Egyet nem értek, és szerintem nem is fogok.
Az emberek azt mondják, hogy a GTA 3 New York Cityben játszódik. Az mondjuk biztos, hogy a GTA 4 ott fog. De honnét veszik az emberek, hogy a 3 ott játszódott?
Szerény véleményem szerint ez nagy baromság!

Bizonytás:

Egy honlapon azt olvastam, hogy a GTA 3 szigeteinek ez a neve: Shoreside Vale, Staunton Island, és Portland.
Ezeknek a nevét beütöttem a Google Eartba. Meg is találta õket kivéve Staunton Islandot. Az az érdekes, hogy a másik 2 város Amerika másik oldalán van. (New Yorkhoz képest.) Staunton Islandra bár nem talált várost (lehet én voltam béna) de talált hoteleket meg stb.-ket Portland és Shoreside közelében.

Szóval, én csak annyit tok mondani, hogy SZVSZ Liberty City nem New York!

tomas10
ha jön akkor 2008 környéken

kissadamvikt
mikor jön ki új GTA pc re??????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Fresh Duke
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
"Ez jobb, mint a lámafarokszõr!" XD
<#banplz>

DJ Skyline
LOÁL 😄D

tom és jerrí ? 😄DD

hello tudna valaki segíteni? felraktam a játékot de mindig lefagy és újraindul a gépem a faq-ot át néztem a leírás szerint csináltam meg de még mindig ugyan azt csinálja pls help!

Duke. Ha majd visszatérek megyünk csítervadászatra! 😄
Fresh Duke
Én is próbáltam beszélni, de a sok káromkodás (szívesen felsorolnám miket írtam, de inkább mégsem)és anyuciak szidás után is folytatták.<#idiota>

matti12: Már leírtam annó (lent van a keresõ), de azért leírom megint:
1. Uzi: (v. mac 10 v. micro smg, hívd aminek akarod) Ezzel ha közel kövöd, padlót fog.
2. Kés: elváog a nyakát, akkor ugyan az, mint uzival.
3. Katana: ha levágod a fejét, akkor addig nem tud lni, míg nem lép ki és be.
4. Poroltó és spray: ezekkel kis idõt tudsz nyerni a meneküléshez.
5. Láncfûrész: állítólag olyan a hatása mint az uzinak, de én még nem teszteltem.

Balazs15: Hol élsz, vákumban? <#idiota>Ez már mikor be volt linkelve.

King of Roads
<#lama>farokszõr...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

De rendesek vagytok szegénnyel<#vigyor5>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

King of Roads
nem nagyon szeretsz olvasni mi?<#fejvakaras>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

na nemond<#wilting>

Balazs15
http://www.youtube.com/watch?v=HlF6fbIFiCM

GTA 4 ELSÖ TRAILERE

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

A csítekkel semmi bajom. Én is csíteltem az elsõ végigjátszásnál (5x vittem végig, egyszer angolul, csítel, aztán 4x magyarul).
A csíteket az, és arra használja singlepalyerben, aki, és amikor akarja.
Nekem személyszerint csak a csíterekkel van problémám, de ez se ilyen fajtanilag... Pl vannak/voltak olyan csíterek, akikkel meglehetett beszélni, hogy nyugodjon le. Mivel igazán SA életérzésû vagyok, azt is simán megtuttam "beszélni" egyik, másik csíterrel, hogy legyen ilyen "rablóból - pandúr" (azaz, a csíterekre vadásszon, és másra ne használja). Mert a jófejeket kár a csítelés miatt kiutálni, elég ha megbeszéled vele, hogy enyje-enyje, és jó lesz. Ha bvállik, akkor megszereti a gémet csít nélkül is, vagyis nem csítel azután, hanem csak játszik.
De ismerek olyat is, aki csak hébe-hóba használta, de aztán rájött, hogy nem jó, mert már a nevét is utálják. 😄 Így kitörölte a csít progit + névváltoztatás + vhogy vissza a szerverekre (amikrõl bannolva volt).
maximálisan 1et értek, én személy szerint szeretem a cheat-eket /mentés nélkül/, mert pl. egy repülõ kocsival hamar eljutok A-ból B-be, és képek készítéséhez pedig ideálisak az idõjárás kódok, idõpörgetés stb.
hali. sa-mp ben vannak csiter ölö fegyverek? pl nálam a kás néha bevált

TDU:Kamarov:HUN

Azért jó szórakozni a teleprotal mikor már k-sok zsaru van<#idiota>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fresh Duke
"már tudok egy pár trukköt"

Ugye nem arra gondolsz, hogy benyomod a sobeitnél a repülés gombot, és felszállsz, mikor jönnek a zsaruk?
Vagy amikor körbevesznek, és már alig van életed elteleportálsz a picsába? XD

Én azért bízok benne, hogy összejön neked is csit nélkül. <#vigyor4>

A cheat-ek arra jók, hogy ökörködjön velük az ember. Ha küldetésben használod mert anélkül nem megy.... háát(halk kacaj).

Fõleg ha azt vesszük, hogy a SA-ban a rendõrök sokkal bénábbak mint pl Vice City-ben. 😊

Fresh Duke
Ááááááááá! Nem bírom! A hangok azt mondják a fejembe:
"Szúrd le! Szúrd le! Szúrd le!"
Nem birom már! Asszem télleg megteszem! De félek, ha leszúrom, akkor ...
... a pizzán át megy a kés, és megsértem a tányérat! <#idiota>

Ez a GTA SA hibája, mert egész héten azzal játszottam! Reggeltõl estig! Még most os hallom, ahogy CJ aztmondja, hogy "Szúrd le!". <#mf2>

Én csak annyit tok mondani, hogy akinek ennyi esze van (mármint nem nekem, hanem annak az idegbetegnek (nem nekem, hanem aki leszúrta a nénit)) hoyg leszúr egy nénit, megérdemli a villamosszéket. (Fõleg ha még azt is képzeli, hogy õ CJ, és az SA-ra fogja. XD)

áá ezek az értelmes hszek<#idiota>

<#mf2>

<#mf1>

King of Roads
<#wilting>

haha! 5. küldiig aki csitel, az igazán gyenge játékos, szerencse hogy már tudok egy pár trukköt, mert ismerem a várost meg a küldiket, de mikor elõször megkaptam a SA-t akkor igazán szerencsétlen voltam minden küldinél, és bevallom akkor csíteltem, de azután még 2x végigvittem és sajnos soha nem tudom azt megállni, hogy a halhatatlanságot és a soha nem köröznek a rendõrök csítet be nem tettem volna. De most megpróbálom, de nem biztos hogy meg tudom csinálni...

Reménykedek hogy csít nélkül végigjátszom... és gondolom sikerülni fog, ha nem akkor marad a <#lama>

Jó persze lehet, hogy nem hibásak de azért rájöhetett volna a környezete a srácnak, hogy milyen agyi elborúltságban szenved.

Az ilyeneket kell<#gun>
Aki ekkora gyökér hogy ilyen virtuális játékra bekattan az huzzon a pi..
Hol vannak a szülõk?

Fresh Duke
Sok sikert, de majd akkor szólj, ha már eljutottál az 5. küldiig. <#beka2>
(Apropó, én úgy jutottam el a 94,12%-ig, hogy nem is kértem meg másokat, hogy csinálják meg nekem ezt meg azt a küldit. <#vigyor1>)

Fresh Duke
Na akarj szervert csinálni, mert így is van több1000. (Magyarból is van kb 20.)
Épp elég, hogy minden magyar ember más szerverre megy. :/
Annó alig volt MAX 5 (magyar) szerver, és ezáltal kevésbé oszlott meg a tömeg.
(Annó jóval kevesebben játszottak, még is többen voltak egy szerveren, mint most 5ön. :/)
Jah, és már elég sok olcsó szar lagger szerver van, nem kell mégtöbb.

Ez az én véleményem. Amúgy nemtom hogy kell csinálni, de nem is érdekel túlzottan.

UI: Ha már a régi szép idõkrõl beszélünk:
Annó még annyit birtam jobban, hogy nem voltak cheaterek. (Mármint ha láttunk 1 cheatert, az olyan volt, mintha a valós világban láttunk volna elhúzni mellettünk 5 mercedest és 5 ferrarit egymás után 200km/h-val. És azt is csak egyszer kellett bannolni, azt soha többé nem láttuk.)
Remélem a SA:MP 0.2-ben már nem fog menni a kibebaszott sobeit és a vogelz. (Meg a többi ilyen szarság.)

King of Roads
<#mf1>

hi.csináltam egy servert sa-mp-be de nemtok scripteket irni (nemtom h hogy kell csinálni olyat)vki tudna küldeni egy 100%-os scriptet 4 adminnal?

TDU:Kamarov:HUN