82991
-
USB ACTIVE #70779 Hogy kell csinálni a SA-ban videót?
-
Szabi1991 #70778 a video nem nagyszám de a handlingok jók lettek :) -
#70777 nem nagy cucc, bárki megtudja csinálni aki már kicsit tapasztaltabb az SA-ban, és nem most ült le vele játszani először! -
#70776 öcséém... nem semmi ez a drift video -
#70775 van coop mod? -
#70774 :D -
Szabi1991 #70773 egy hétig megy a gépe állandóan :DD -
#70772 Milyen dinamikus IP az amivel egy hét után játszol újra? :DDD -
tzsoltika #70771 én csitert nem emlegettem senkinek. -
#70770 idézőjelesen értettem a jól-t! -
Szabi1991 #70769 nállam nemmegy.. -
#70768 hángérien szerverek jól bírják -
Szabi1991 #70767 -
#70766 beszart a szerver.. wtf -
#70765 Lol? :D
Én a lámákat megvetem (már amelyiket) a csitereket meg megverem. :D -
Szabi1991 #70764 Te voltál az a srác akivel "harcoltam" és azt mondtad hogy csiter vagyok mert nem tudtál megölni harc közben?
(jah aztán mimkor kevés életed volt, leugráltál a háztetőről hogy ne számolja a pontokat nekem..)
mert érdekes, hogy közbe 3x meghaltam, de azért nem fogyott az életem, ugye ?...
-
Szabi1991 #70763 hát vmeik láma spmalet 5sort azt kickeltem, ha csak spmalenli tud akkor ne zavarja a mi játékunkat.. -
Rodman6 #70762 Szerintem a GTA3 volt a legjobb. A Vice City már nem tetszett mert volt benne apró sziget oszt jólvan... ezeken is inkább hosszában lehetett haladni mint keresztben. Bár a motor és a repülők jó újítások voltak.
A San Andreas sem igazán jött be mert bevallom nem igazán érdekelt a Gettónéger főszereplő... bűnöznek azok amúgyis eleget. A falvak mondjuk tetszettek benne stb... és az eddig megjelent részek grafikái sem hagytak bennem nyomot.. szépnek szép de "rajzfilmes". -
tttttom #70761 Télleg van ilyen??? -
tzsoltika #70760 Én a GTA Online szerveren szoktam játszani 2x voltam a HM Clanszerveren és többet nem is megyek oda, a GTA Online-on jól érzem magam, persze van egy pár gyökér gyerek akik lőnek mint az arabok, de ha lelövöm akkor meg anyáznak... mindegy, én olyan vagyok hogy nem kötök bele senkibe és próbálok normálisan játszani, legtöbbször sikerül is :). -
#70759 DriveBy
Kocsiból lövés. Sok gyökés (lista szerint 4. alias Cigány) csak úgy mer harcolni, hogy bezárja a kocsi ajtaját, és kocsiból lövi le a célpontot.
zeli: Az mellékletes dolog volt. Először pampogtak, mert magyarul beszéltem, azt bannoltak mert megkérdeztem az admintól:
"Are you a gypsy and you hate the white men?"
Te egy cigány vagy és utálod a fehér embereket?
Azt bannolt. De előtte azt válaszolta: "Yes". (Igen)
Az a lényeg: Nekem volt igazam, és dinamikus az IP-m. :D (Egy hétre rá már játszottam nyugodtan a szerveren. :)) -
#70758 Én is csak pár napja kezdtem, de asszem az amikor kocsiból lő... -
Zséé #70757 Szevasztok!
Én csak mostanában kezdtem el neten játszani, ezért nem vagyok tisztában egy-két dologgal. Valaki le tudná írni hogy mi az a DB? -
#70756 Szarni kell az egészbe, annyit nem ér az élet, a játék meg még annyit sem.
Össze kell szedni x embert "saját kezű célzatra" és úgy nyomni, mint egy szimulátor ligában például! -
#70755 Nem, jól látod xD
Ezért utálom a magyar szervereket :P
Mondjuk ez a Boti szerver egész jó, ahol ma játszottunk :)
Meg persze a CMM szerver, majd ha lesz XD -
#70754 lool, jó kis lista xD
Ja, a Protecten azért nem szeretnek még, mert lecigányoztad az admint...:D
"kibannoltak pedig nem csináltam smemit, csak lecigányoztam az admint.":D -
#70753 Én csak azt nem értem, hogy miért kell azért besértődni valakinek hogyha lelövik, miközben nagyon is tisztában van vele, hogy milyen szerverre kapcsolódott és azonbelül is milyen játékmódba "kattintott" bele??? Teszem azt ha nem free szerveren van hanem "szétlövömakitmeglátok" szerveren akkor meg minek kell hisztizni? Vagy rosszul látom? -
#70752 Főleg engem. XD (Legalábbis a Protect the PM-en nem szeretnek, mivel magyarul ebszélek. :))
Amúgy a magyarok télleg fos játékosok!
5 fajta magyar player van:
-Gyökér (Egyből anyázik meg stb. azért mert megölted.)
-Csiter (Sobeitet, Vogelzt használ.)
-Noob (Floodol össze vissza.)
-Cigány (Csak DB-zni tud, meg persze 5-en 6-an mernek csak támadni. Nagynak képzeli magát, pedig nem az.)
-Normális (Az, aki ezek közül egyik se.)
Persze, vannak mutánsok, akik ezeknek a keverékeik. :D
Én SZVSZ az 5.-be tartozok. (Nem csalok, nem floodolok, nem DB-zek. NÉHA káromkodok, de azt se azért, mert tisztességesen megöltek. (Általában a 3. DB után, vagy a csalás után szoktam szidni a másikat (és akkor sem az annyát, azt csak az 5. után szoktam)). Persze, ha többen jönnek ellenem akkor nem szoktam szólni.)
Ez a magyar playerekről a véleményem, de ez nem csak a magyarokra vonatkoznak!
Találkoztam jópár külföldivel, akikre úgyszint vonatkoztak az előbbiek... -
#70751 Igen, sajnos a magyar szerverek nagy része ilyen fos, ahogy leírtad.
Én annak ellenére, hogy 20 év alatti vagyok próbálok kultúráltan játszani, de a magyar szerveren nem nagyon lehet. Elég unalmas hallani, hogy nekimész valakinek és anyázik. Meg voltam egy lengyel szerveren(Protect the PM, lehet ismeritek), és ott mondtam, hogy magyar vagyok, és írták, hogy idáig nem láttak olyan magyart, aki nem csítelt. Szóval már a külföldiek is utálnak minek a sampban :S -
#70750 Miert van az, hogy a Magyar szerverek tele vannak bunko Magyarokkal?
Lelosz valakit, es kurvaanyazik, kocsogozik, meg hasonlok ... tisztara 10 eves pocsok nicknev moguli nagypofajusaga.
Raadasul minden jatekban, ahol van Magyar community, az erett jatekos reteg kulturaltan viselkedik, a 20 ev alatti korosztaly pedig Netikett szabolyok nelkul spamel v ontja a fsagot (tiszt.kiv.).
Komolyan kezdem kerulni a Magyar szervereket :( -
#70749 Bazz, fél óra alatt 2 szerver is elszállt? XDXD ASDASDASDASD -
Szabi1991 #70748 nah jó én mára megyek, jobb estét :) -
Szabi1991 #70747 pff most a miénk is :S -
#70746 Most itt is:S
Elszállt a szerver :P -
#70745 Megyek! :D -
#70744 előbb fent voltam, Dzsekszon néven, de loszt konneksön! :| -
#70743 HostName: [HUN]Nagy Magyar GTA Server|0.2.1|-Wolfy által
Address: 195.70.36.89:7777
Players: 17 / 200
Ping: 17