GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor most újrakezdem a játékot csít nélkül, és megmutatom hogy nem vagyok <#lama>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

tomas10
újra elkelet kezdenem<#falbav><#falbav>

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

akkor egy jobb
hogy tok sa-mp-hez servert csinálni?

TDU:Kamarov:HUN

Innen
kb 232 Mb

<#mf2>

King of Roads
<#mf1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

2.? <#idiota>

King of Roads
egyébként nem az elsõ külditõl csíteltem végig, mer az már télleg gáz <#szomoru1><#zavart1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
én csak azért csalok, mert nem igazán érdekel 1 játék se, nem vagyok játékmániás, akinek az életcélja, h végigvigyen 1 játékot "normálisan".
a másik, meg ugy vagyok vele, h a magam dolgát könnyítem <#banplz>
semmi kedvem 30szor újrakezdeni egy küldit, mikor elsõre v másodjára is megcsinálhatom. minek idegesítsem magam fölöslegesen? ha ilyen lennék, elfogadnám amit mondasz, de "elsõ sor"

amugy nem azt akarom mondani, h éljenek a cheatek. az én szemszögembõl mondtam el a dolgokat.

kuci06
a srác 14 éves kora óta cannabis függõ, paranoid skizofrén és amcsi... ( xD )
és persze, hogy a GTA a hibás xP

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DJ Skyline
egy paranoid skizofrén gyereknek miért adnak ilyen játékot a kezébe? :|

kuci06
lehet, hogy OFF, de ez már nagyon lol :/
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=27046&poz=0

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

SrAta
pls v.ki adjon linket honnan lehet ezt a vice cityis módot letölteni és hogy hány mega
plsplsplsplsplsplspls

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Fresh Duke
Képzeld nem csíteltem.<#mf1><#mf2><#idiota>
Ha te olyan láma vagy, hogy csít nélkül nem jutsz el a 2. küldiig az a te bajod.

#67644 <--Ez csak a multis csitereknek szólt, nagy ívben leszarom, hogy csalsz-e a singelben.
CSAK A LÁMÁK CSITELNEK! (Ez most mindenkire vonatkozik.)

Jah, és ha gondolod oda adom a mentésem. 94,12%-nál tartol jelenleg.

Na hagyjuk, lámákkal nem vitatkozom... (Jelenleg csak zsotikának szólt, de õ 6ökör.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Duke a cheatelést a SAMP-re értette!
Single-ben lényegtelen, az a te dolgod, de ha multizol és csalsz, azzal a többieket szivatod meg és így az egész játéknak nem lesz semmi értelme!!!

Ezek a mod-ok sajnos néha fagynak. Semmit nem tudsz ellene tenni. Csak a készítõ javíthat a mod hibáin.

letöltöttem egy olyan módot, h berakja a játékba Vice Cityt és még 2 szigetet,de valamiért a betöltés megáll nem tudja vki miért?és lefagy a gép utána
odadajam a mentésem?
és olyan 70%-osan vok kiakasztva
nem, megcsináltam az összes küldetést
gta-worldmods.de röl nem tok semmit tölteni.. valaki nemtudja mi a baj? vagy msának se jo? 😄

elsö küldetés<#idiota><#idiota>

😄 hol tartasz?

én még egy kódot sem használtam
ha kell odaadom a mentésem
na nehogy azt mond hogy singleplayer-ben te nem csíteltél, mert nem hiszem el, és nem csak én nem hiszem el hanem mások is itt a fórumon

én egyszemélyes játékba akarom berakni
King of Roads
jah, hát ott én se csítelnék. ha menne az a szar<#kuss><#kocsog><#lama> progi

<#idiota>

Vagy mi megyünk oda szétverni! 😊

Persze, single-ben azt csinál mindenki amit akar, azért van.
De SAMP-ben rohadjon meg az összes!!!!!!!!!

lol lett a spoiler 😄D

a készitök elmennek ahoz akik csitelnek és széptverik a gépét amikor nincs otthon.. lehet ezért nem megy<#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#kuss><#kocsog><#wilting><#bdead><#lama><#levele>

King of Roads
ez ugye csak a multisoknak szól?<#confused><#ejnye1>

bocs a kérdésért, hova kell berakni a 151+trainer-t? minden file-t amit tartalmaz
Fresh Duke
Már bocs, de én személy szerint minden csaiternek ezt üzenem:
(Bocs, ha kicsit trágár, de a csiter igen fel tudnak húzni, fõleg ha még itt a fórumon kérdik, hogy kell csalni. :/)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szopd le a kurva apád te tetves csitercigány, és dugd fel a seggedbe a kibebaszott sobeited!

A heavy cost. I pay it gladly.

Én trainerrel teleportáltam a kifutó közepéhez, és onnan sikerült 😛

vedd le a grafikát. ha gyorsan megy a játék, még rásegítés sem kell
nem sikerül sehogyse...
a repülõ sokkal gyorsabb, mint a motor, nem tudom, hogy ezt mégis hogy lehetne megcsinálni.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

King of Roads
á kössz, mégse kõ. megoldom.

köszi a válaszokat!
mindjárt kipróbálom

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

van, msn en írom hogy mi 😊

Prince of Máté
nyomogasd azt a gombot amivel SzíDzséj feláll a mocira.
alapesetben ez a fel nyíl

én tok mi az email-od?
az könnyû küldetés az az egyik kedvencem
King of Roads
valaki tudna küdni egy cracket az emilemre<#kerdes>

nfs world
probálj meg a lehetö legkisebb kerülöket megtenni,amikor má jo közel vagy szard le a hordokat és a repcsiben löjj!!

hát ilyen nincs...
a következõ küldetést hogy kéne megcsinálni?
motorral kéne felmenni a repülõre, de akárhogy próbálom, a repülõ mindig elõbb száll fel, mint ahogy én utól tudnám érni...
lehetetlen...

Szoktak... -.-
De az a para, hogy ezzel (szépen fogalmazva) elrontják más játékát, de õk élvezik...
Én személyszerint nagyon sajnállak, hogy nem megy a s0beited.
köszi szépen!
remélem nem lesz több gondom 😊

DJ Skyline
San Vice és VC2SA között van különség, vagy ugyanaz?