GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
hogy tok sa-mp-hez servert csinálni?
TDU:Kamarov:HUN
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
a másik, meg ugy vagyok vele, h a magam dolgát könnyítem <#banplz>#banplz>
semmi kedvem 30szor újrakezdeni egy küldit, mikor elsõre v másodjára is megcsinálhatom. minek idegesítsem magam fölöslegesen? ha ilyen lennék, elfogadnám amit mondasz, de "elsõ sor"
amugy nem azt akarom mondani, h éljenek a cheatek. az én szemszögembõl mondtam el a dolgokat.
és persze, hogy a GTA a hibás xP
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=27046&poz=0
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
plsplsplsplsplsplspls
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ha te olyan láma vagy, hogy csít nélkül nem jutsz el a 2. küldiig az a te bajod.
#67644 <--Ez csak a multis csitereknek szólt, nagy ívben leszarom, hogy csalsz-e a singelben.
CSAK A LÁMÁK CSITELNEK! (Ez most mindenkire vonatkozik.)
Jah, és ha gondolod oda adom a mentésem. 94,12%-nál tartol jelenleg.
Na hagyjuk, lámákkal nem vitatkozom... (Jelenleg csak zsotikának szólt, de õ 6ökör.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Duke a cheatelést a SAMP-re értette!
Single-ben lényegtelen, az a te dolgod, de ha multizol és csalsz, azzal a többieket szivatod meg és így az egész játéknak nem lesz semmi értelme!!!
Ezek a mod-ok sajnos néha fagynak. Semmit nem tudsz ellene tenni. Csak a készítõ javíthat a mod hibáin.
ha kell odaadom a mentésem
Vagy mi megyünk oda szétverni! 😊
Persze, single-ben azt csinál mindenki amit akar, azért van.
De SAMP-ben rohadjon meg az összes!!!!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Bocs, ha kicsit trágár, de a csiter igen fel tudnak húzni, fõleg ha még itt a fórumon kérdik, hogy kell csalni. :/)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A heavy cost. I pay it gladly.
a repülõ sokkal gyorsabb, mint a motor, nem tudom, hogy ezt mégis hogy lehetne megcsinálni.
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
mindjárt kipróbálom
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
a következõ küldetést hogy kéne megcsinálni?
motorral kéne felmenni a repülõre, de akárhogy próbálom, a repülõ mindig elõbb száll fel, mint ahogy én utól tudnám érni...
lehetetlen...
De az a para, hogy ezzel (szépen fogalmazva) elrontják más játékát, de õk élvezik...
Én személyszerint nagyon sajnállak, hogy nem megy a s0beited.
remélem nem lesz több gondom 😊