GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gtaplace.hu...

amiota kiirta a dm szerver hogy Packet was modified. nem birok belépni LOL

Csáztok honnan lehet leszedni a sa-mp 2-õt?
jaja..de én találtam egy jot a 2. a deathmatch.. az is full(100/100) ha látod hogy 99 vagy 98on van katt rá 2x és gyorsan enter.. hátha pont betudsz lépni<#idiota>

Fresh Duke
Hát ez még csak béta teszt.
Érdekes, de kár hogy csak 8 szerver van. (A vicces, az hogy minde fullon van. 😄)

A heavy cost. I pay it gladly.

allock
onnan van 9 slot de mindegyik tök lassú 😛

#hhwnd

kuci06
gamecopywolrd.com ?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

allock
újraraktam az egészet, csak szükség lenne egy nocd crack-re.. FAQ-ban lévõ linkrõl elkezdtem szedni de kurv@ lassan jön 😮 1,4kb/sec
valahol máshol nincs fent? <#confused>

#hhwnd

megvan

már van 0.2? honnan lehet letölteni?<#wilting>

Fresh Duke
Tök jó ez a sA:MP 0.2!
Bár kicsit sok rajta a lagger, meg sose találjuk a vonatot, de egész jó! <#idiota>
Bár jobb lenne, ha a magyarok összefognának, és nem hülye módjára futkosnának össze-vissza, mert így nicns értelme. :/

bertino
ez jó kérdés...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

allock
akko szedjem le vagy rakjam fel a sima modern modot vagy New SA06-ot? mert nincs kedvem egyenként berakni a kocsikat azért kellene csak a mod 😄

#hhwnd

bertino
épp leírtad.... vlszleg a modnak 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

allock
felraktam a modern mod V2-õt és amikor elkezdem játszani a küldiket 1 idõ után kifagy a játék...még az elején

ez minek köszönhetõ? 😄

#hhwnd

Fresh Duke
Lenne pár kérdésem.
A héten (ma/tegnap/tegnapelõtt) beszart a SAMP-om. Nem ír ki egy szervert sem. Mitõl lehet ez? Csak a kedvenceket írja ki. :/
Lehetséges, hogy a routertõl van?

most nézem, ha kettõt rendeltek azt odaadják 25 fontért
www.game.co.uk
15 GBP ami kb 5500 ft
2-3 font szokott lenni a szállitási költség és ha van raktáron (úgy láttam SA van) akkor négy-öt napon belül kézhez kapod
a röhej az, hogy nem egy stuff, szállitással együtt olcsóbb, mint itthon...
ha kapsz valahol szólj! én nem jártam sikerrel
Fresh Duke
Ez mit is csinál? (Bocs, most nem fogok németül megtanulni miatta. 😊)

DJ Skyline
ha nem csak 1x fogod végigvinni, és utánna letörölni, akkor igen! semmiben nem különbözik a warez, és az original verzió, csak annyiban, hogy a warez verzióra nem lehet feltenni a patcht!

Kongy
Jó gém? Érdemes megvenni?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

a dff-txd fájlokat a GGMM-el is be tudod tenni: Installer-Manual mod installer

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

King of Roads
<#banplz>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Fresh Duke
<#banplz>

Hello mindenkinek. Letöltöttem egy Mercedes-Benz autóbuszt, szép is, jó is, csak egy gáz van vele: a jobb oldalán kicsit kijjebb állnak a kerekei. Gondolom, a vehicles.ide-ben lehet a gond. Esetleg tud valaki olyan progit, amivel lehet állitani és meg tudom nézni, hogy állítja be a kerekeket?
a szexet nemtudom irányitani csak az embert nem?<#idiota>

tomas10
van szex mód hozzá és akkor te írányitod a szexet

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Csumma nem tudná nekem megmondani vki h honnan tudok letölteni a San andreashoz olyan kocsikat amiket a GTA Garage mod managerrel kell betenni nem pedig az IMG tollsal... oldalcím érdekelne mert az IMG tool már kikészítzett!!! :@
Elõre is kössz, csumma.

hotcoffee<#lama>

Fresh Duke
Beagle már nekem is volt ott. 😄
Ott 2 civil jármû spawnhelye van. (Ha jól e,lékszem.) Szerintem csak puszta véeltlen, hoyg az került oda.

Egy gyors kérdés hogy lehet ebben a játékban kefélni?

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

vgabesz93
Hát igen valószínûleg ez lesz.

Szerintem telepítsd újra a gémet, az általában mindent megold.<#nevetes1>
Web mester
Olvastátok ezeket:
Comic1
Comic2
Comic3
Tök jók, alig várom a következõ részt😊

Web mester
Nem-nem, semmit se csináltam, csak ott megtaláltam.

kezd elõlrõl

vgabesz93
Hello! Még mindig meg van az a problémám hogy nem tölti be a mentéseket és emiatt nem tudok játszani. Nem tudja valaki hogy mi lehet a gond? Már elég idegesítõ hogy vagy 3 hónapja meg van a játék de csak az elsõ városrészben mászkálhatok és a küldetéseket se tudom csinálni.<#duma><#rinya>

gondolom odaspawnoltad..

amugy néha magátol tesz be a játék oda hydrát 😊

tomas10
nem tudom

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Web mester
Ezek mit keresnek itt?<#idiota><#idiota><#idiota>

betettem a ggmm-el elég nagyok a kerekei, de legalább chevy 😊

azért az a staunton island név gyanúsan hasonlit staten island-re ami NY egyik kerülete <#eplus2>
az is érdekes, hogy NY városa is szigeteken terül el, csak egy kis része van a kontinensen <#integet2>
Upsz a data3.cab a hibás...
Valaki nem tud arra megoldást hogy a data.cab fájlt hibásnak véli a telepítõ? (CRC-Adathiba) Hogy csináltátok meg? (Már akimek volt ilyen gondja...)
kuci06
de ez vice city-s, nemtom, hogy megy-e SA alatt :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
az elsõre van egy király:
ez

Fresh Duke
Fontosabb oldalak. <#beka2>
Hosszú a szünet, ráérsz válogatni. XD

nekem a gta3.img 1,5 gb mert minden autót kicseréltem amit tudtam 😊

valaki tudja hol kapok olyan autót amit ennek, ennek és ennek a helyére be tudok tenni?