GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nfs world
van ojan sa-nál ujabb gta ameji kijött pc-re?

tomas10
de.ha lesz akkor 2008 környékén

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

kuci06
"A konzolos és PC-s verzió teljesen megegyezik, az egyetlen különbség, hogy letölthetõ extra tartalmak csak az Xbox 360-hoz járnak majd."

lemaradtam valamirõl ? Pc-s verzióról én úgy tudom, hogy még nem esett szó... :S

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

tomas10
http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=4812&nev=GTA_IV:_A_reszletek! gta 4 vesézve

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

n3whous3
A tippem: a korábbi kábszeres "dizájn" és történet mellé jártak volna ezek a küldetések, de mivel ez nem maradhatott, ezért amit kellett, töröltek, amit nem, azt pedig meghagyták, mert hát volt munka azzal biztos.

púúúúú

Web mester
Hogy kerülsz te oda?<#idiota>

King of Roads

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

<#ravasz1><#idiota>

De legalább mindenkinek felkeltetted az érdeklõdését.<#ravasz1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

mondjuk amikor a Föld ilyen irányban elforog 45 fokot az azért nem kicsit gáz, az ott élõk simán lepotyognak <#eplus2>
értelme sincs sok mondjuk errõl vitatkozni, csak már elõre felhúztam magam azon, hogy a JT féle idióták ebbe is simán és agyatlanul belekötnének (már persze ha megvalósul egyáltalán)...komolyan mondom nem értem ez az ember (?) hogy maradt életben...egy kultúrált evolúcióban már az emléke se lenne meg <#violent>
King of Roads
<#fejvakaras>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Stefibaba
Egyébként ha figyeltétek akkor Smoke azt mondja: "Everybody is my cousin", tehát "Mindenki az unokatesóm". De ennél én is meglepõdtem. Meg mi van a Sínek rossz oldalán küldinél? Ott se viszi elõrébb semmivel a játékot.<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Fresh Duke
Figyu, ez hogy 45fokkal el van fordítva nem jelent semmit.
Most annyi, hogy ÉK-re elforgatjuk 45fokkal, azt ugyanott vagyunk. 😛
Szóval, az hogy hogy van forgatva a Föld, az sztem semmit sem jelent. 😛

A heavy cost. I pay it gladly.

jaja, ennél a küldetésnél én is ugy maradtam mint a fogászaton... Big smoke-nak vagosos az utonkatestvére? De nem is a vagos terülten vagyunk hanem a ballas területen.
Szerintem ez arra volt jó, hogy a végén kiderül hogy Big smoke a ballas banda fõvezére, és nem szereti ha vagos ott van a területünkön. Vagy nem tudom... lehet ha a készitõk elrontottak valamit (és nem vették észre <#idiota>)

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

<#nemtudom>

n3whous3
Ti tudtok esetleg infókat azokról a dolgokról, amik KIMARADTAK a GTA:SA-ból? Gondolom egy rakás játékelem, de sztem a történet is át lett írva. És ráadásul bentmaradt pár olyan dolog a történetben (egyes küldetések), ami nem nagyon illik bele a képbe.

pl: Ott az a küldetés Smoke-kal: mentek egy Vagos területre és (Smoke szerint) meglátogatjátok a "kuzint", akit épp Marynek hívnak. Aztán ott követeli a füvet a csávóktól (mari). Tök értelmetlen, mert semmit nem csináltok a küldetésben azon kívül, hogy beveritek a fejét annak a pár vagosnak, aki elétek kerül. Valószínûleg az eredeti koncepció szerint CJ nem veti meg a drogot (persze ezt mindenki már tudja).

Akkor meg mi a fenének nem tudták teljesen elölrõl megírni az egészet? Miért kellett a sok hülyeséget bennehagyni? Ez az elõbbi csak egy példa.

Esetleg nektek mi tûnt fel ezen kívül (már, ha ez nevezhetõ érdekesnek, lehet, hogy én gondolom rosszul).

púúúúú

jah bocsesz, a 67819 erre akart válaszolódni <#nevetes1>
ez ugyanis alapból egy õsi hindu jelkép
ha 45 fokban el lenne forgatva, az már okot adhatna a gyanakvásra, de igy (elvileg) nincs benne semmi csúnyaság <#integet2>
persze egy Jack Thompsonnak (<#boxer><#violent><#gunyos1><#banplz><#lama><#mf1>) ez nem akadály...
létezö..de most nemtom mivan😄 csináltam egy képet belinkeltem ennek semmi köze semmihez<#banplz>

Hát ha egy létezõ épület miatt pattognak azok a kis g*** Jack Thompson szerü véglények akkor leophatják a aomat.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fresh Duke
Én nem tudnám berobbantani, inkább nem csinálnék több küldit. 😛

Duke: Te nem biztos (sõt, lehet, hogy kiszíneznéd, nemtom 😄). De a R*-nak kikellene adnia egyet...
Mondjuk én SA-ban eltudnám képzelni ezt az épületet. CJ-vel jó lehetne ott pangani, plusz pár küldit lehetne hozzá csinálni, aztán berobbantani. 😄
szeretik ezt az épületet de nem teszik bele milyen gonoszak<#banplz><#banplz>

Fresh Duke
Amúgy nem pont ezért tiltanák be, csak már több GTA részt is értek támadások, és ez csak olaj lenne a tûzre. 😊

Fresh Duke

nem akár milyen épület<#idiota>

jah, ok megvan hogy mit nem kellene újrakezdeni
de miért tiltanák be? ez csak egy épület, nem bánt senkit <#nemtudom>
Fresh Duke
Olvasd el a komment végét is, hogy nem kéne újrakezdeni, amúgy azért, mert akkor több az esély rá, hogy betiltanák.

Hts: Szerinted én megpecselném a GTA 4-et ahhoz, hoyg elveszzen a kedvenc épületem? 😄

Elég lenne egy patch-et kiadni, ha ilyet hibáznának. 😄
mit kellene újrakezdeni? nameghogy miért is? <#nemtudom><#beka2>
<#eplus2>

Fresh Duke
Remélem belerakják, asszem akkor tom hol lesz az arab terroristánk székhelye. <#idiota>

Igen röhögnék, ha véletlenül belerakták volna a GTA 4-be, ésépp ezért kellene az egészet újrakezdeniük! XD
(Bár tom, hogy nem kéne az egészet újrakezdeniük, csak azt a részt átírni, meg azt is, hogy nem olyan bénák. )

el*

leküldöm nekik emailba<#idiota><#idiota>

ha ez tényleg NY-ban van, akkor lehet h benne lesz a GTA4-ben
ott majd elforgathatod <#eplus2>
<#beka3>

bemenjek megint a google e. be és elforgassam?<#eplus2>

King of Roads
<#wave>

ahhoz azért még hiányzik 45 fok <#eplus2>
<#wave>

King of Roads
<#banplz>

hopsz..

de azért kösz 😄

puni edisön<#banplz>

DJ Skyline
Fresh Duke
Hey Hitler! <#idiota>
<#banplz>

csak gondoltam belinkelem 😊 amugy new yorkba van egy kikötöbe..<#ravasz1>

ez hogy jön ide?? de azért jó! Én is megkeresem!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

fúú mit találtam google earthban nézzétek meg (katt a mit re..)<#idiota><#idiota>

Fresh Duke
Jah, oda én se. :S