GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
lemaradtam valamirõl ? Pc-s verzióról én úgy tudom, hogy még nem esett szó... :S
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
púúúúú
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
értelme sincs sok mondjuk errõl vitatkozni, csak már elõre felhúztam magam azon, hogy a JT féle idióták ebbe is simán és agyatlanul belekötnének (már persze ha megvalósul egyáltalán)...komolyan mondom nem értem ez az ember (?) hogy maradt életben...egy kultúrált evolúcióban már az emléke se lenne meg <#violent>#violent>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Most annyi, hogy ÉK-re elforgatjuk 45fokkal, azt ugyanott vagyunk. 😛
Szóval, az hogy hogy van forgatva a Föld, az sztem semmit sem jelent. 😛
A heavy cost. I pay it gladly.
Szerintem ez arra volt jó, hogy a végén kiderül hogy Big smoke a ballas banda fõvezére, és nem szereti ha vagos ott van a területünkön. Vagy nem tudom... lehet ha a készitõk elrontottak valamit (és nem vették észre <#idiota>#idiota>)
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
pl: Ott az a küldetés Smoke-kal: mentek egy Vagos területre és (Smoke szerint) meglátogatjátok a "kuzint", akit épp Marynek hívnak. Aztán ott követeli a füvet a csávóktól (mari). Tök értelmetlen, mert semmit nem csináltok a küldetésben azon kívül, hogy beveritek a fejét annak a pár vagosnak, aki elétek kerül. Valószínûleg az eredeti koncepció szerint CJ nem veti meg a drogot (persze ezt mindenki már tudja).
Akkor meg mi a fenének nem tudták teljesen elölrõl megírni az egészet? Miért kellett a sok hülyeséget bennehagyni? Ez az elõbbi csak egy példa.
Esetleg nektek mi tûnt fel ezen kívül (már, ha ez nevezhetõ érdekesnek, lehet, hogy én gondolom rosszul).
púúúúú
ez ugyanis alapból egy õsi hindu jelkép
ha 45 fokban el lenne forgatva, az már okot adhatna a gyanakvásra, de igy (elvileg) nincs benne semmi csúnyaság <#integet2>#integet2>
persze egy Jack Thompsonnak (<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gunyos1>#gunyos1><#banplz>#banplz><#lama>#lama><#mf1>#mf1>) ez nem akadály...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mondjuk én SA-ban eltudnám képzelni ezt az épületet. CJ-vel jó lehetne ott pangani, plusz pár küldit lehetne hozzá csinálni, aztán berobbantani. 😄
de miért tiltanák be? ez csak egy épület, nem bánt senkit <#nemtudom>#nemtudom>
Hts: Szerinted én megpecselném a GTA 4-et ahhoz, hoyg elveszzen a kedvenc épületem? 😄
Igen röhögnék, ha véletlenül belerakták volna a GTA 4-be, ésépp ezért kellene az egészet újrakezdeniük! XD
(Bár tom, hogy nem kéne az egészet újrakezdeniük, csak azt a részt átírni, meg azt is, hogy nem olyan bénák. )
ott majd elforgathatod <#eplus2>#eplus2>
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!