82991
-
ekepista #82911 sziasztok nem tudom írta emár ide csak nem jött rá válasz rá hhogy agta sanandreasba hogy lehet módot be teni valamilyen progi kel hozá válaszotak előre is köszi -
#82910 Jah igen, és amit látsz a videóban, az az ALT-os verziónak egy továbbfejlesztése volt, ha pont akkor szedted le az illetőt a bicikliről, mikor ő nagyot akart ugrani, te akkor 3x akkorát tudtál ugrani. :) -
#82909 Most csak egy kis nosztalgia miatt írok. :D
Leporoltam egy nagyon régi gépemet a minap, és bár szentül megvoltam győződve arról, hogy nincs a vinyóján semmi, hát tévedtem, rengeteg régi videó. Páran talán emlékeznek még a SA-MP indulására, akkortájt nem sok szerver volt még, főleg nem magyar.
Na, ez a kis gyöngyszem a HUN Bicikli Szerverről van.
Azt is tudják páran, hogy volt egy kis bug a biciklivel. Olyasmi, hogy ha kétszer vagy mi megnyomtad az ALT-ot, akkor nagyot ugrott a BMX/Mountain Bike. Még anno mi fedeztük fel ezt a hibát, sőt egy másik technikát is.
2006, és 2007 környéki ez a pár másodperc, de nekem olyan nosztalgia hangulatom támadt tőle.. :P
Kis megemlékezés az önfeledt estékről. :D
-
ekepista #82908 sziasztok valaki meg tudná nekem mondani hogy ha asanandreas játékba modokat szeretnék be tenni hogyan kel külön kel hozá program vagy sem -
kjhun #82907 Kijött a játék, többek közt már Androidra is. Eléggé terjedelmes mérete van. ~2.4GB
Az iPhone verzió is 1.5GB. -
ldavid #82906 majd bejelentik. ha az előző kettő ment, szerintem ez is fog (ha nem is hivatalosan...) -
kjhun #82905 És milyen vas kell alá minimum?? Gyanítom, 1GB alatt nem ússzuk meg, ami a méretét illeti. -
#82904 Napokon belül kijön Android-ra, IOS-re, majd felpörög a topik újra. -
#82903 Uh, már nincs senki aktív san andreas-os, mi? :D -
#82902 Sziasztok!
Nem tudom figyeli-e még valaki a topikot, azért megkérdezem. :)
Nem tudja valaki, hogy miért akad, vagy lassul be a játék nekem? Gépem bőven megvan hozzá, nem ez lehet a hiba forrás.
Másik kérdésem, hogy hogyan tudnám feltelepíteni a patch-et? Mindig kidob egy hibaüzenetet, Old file not found... szöveggel. -
ldavid #82901 Decemberben érkezik a San Andreas is mobil eszközökre! -
#82900 kössz -
ldavid #82899 statisztikában benne van a játék teljesítése.
a story végén még a 100 közelében sincs, utána marad még egy rakás mellék küldetés és egyéb feladatok. -
#82898 ezt hogy érted milyen 100-at ? -
ldavid #82897 feltéve ha nem akarja valaki elérni a 100%-ot -
#82896 köszi -
#82895 Szerintem csak számolja, az biztos, hogy nem tilt le. A GTA-ban mindig is engedélyezett volt a csalás. -
#82894 pl a tankot,buldozert . -
#82893 Sziasztok, én azt hallottam, hogy a játék számolja a csalásokat, ez mit jelent? ha elér egy szintet akkor letilt vagy ilyesmi? vagy semmi nem fog történni csak számolja? Nem küldetésekkel szoktam csalni, csak járműveket szoktam beírni ilyesmi. Szóval ez nekem majd hátrány lesz ? -
#82892 Tud valaki jó textúra MOD-ot, amivel szebb lesz a grafika? -
#82891 Most már fel tudtam venni a f.képezőgépet. -
#82890 Nem használok modot. -
ldavid #82889 modokat nem használsz esetleg? talán az is lehet a baja
vagy ha gondolod, küld át nekem a mentést és megnézem :D
-
#82888 A Tab-al se tudom felvenni. Festék spray-t és fényképezőt lehet felvenni, de csak a spray-t veszi fel. -
ldavid #82887 gondolom valami van a helyén felvéve, tab segíthet lecserélni -
#82886 A Johnson házban nem tudom felvenni a fényképezőgépet. Mi lehet a gond? -
#82885 állítsd át a beviteli eszközt vagy valamit, valami ilyesmi dereng... -
szutyi93 #82884 nincs semmi -
ldavid #82883 valami gamepad, joystick nincs a gépre dugva? ha van, húzd ki -
szutyi93 #82882 Üdv!
Az lenne a problémám hogy amikor elindítom a játékot és és lehet menni CJ-el magától megy előre akármit állítok és ha beszállok egy kocsiba alapból a nézet felülre megy szal fentről néz lefelé a kamera elég idegesítő nem tudja valaki mi lehet a megoldás? -
Gary #82881 Én a IV rész, Gay Tony fejezetében küzdöttem a helikopteres küldetéssel. Mikor el kell lopni, majd azzal levadászni az ex tulajokat.
Billentyű és egér kombóval vagy 40-szer próbálkoztam, de max. csak egy motorcsónakot tudtam kilőni, utána mindig a vízben kötöttem ki.
Fogtam a kontrollert és ezt a részt azzal irányítottam, elsőre meglett! -
ldavid #82880 az autós és a hajós messze nehezebb aranyra szerintem -
#82879 én úgy emlékszem az autóiskolát volt nehezebb megcsinálni aranyra -
#82878 Régen a Vice City-ben volt egy kis helikopteres küldetés egy építkezésen. Annál megint a falat kapartam, kb 3 hónapba és 100 próbálkozásba tellett mire meg tudtam csinálni. -
ldavid #82877 a repülős iskolát be kell fejezni, azon sokan elakadnak -
#82876 Oké, elküldöm. Egy repülős küldetés van a sivatagban, de nem tudom megcsinálni. -
ldavid #82875 a mentésed próbáld átküldeni privátban és megnézem (vagy fel is töltheted valahova) -
#82874 60,96 % végig játszást ír a statisztikában. 89 küldetés teljesítve. -
ldavid #82873 a mentésednek mi a neve? hány százalákon állsz a statisztikában? -
#82872 minden itt van
Próbálj meg körülnézni bizonyos helyeken (szerintem vannak hívások amik egy területhez kötöttek). Más ötletem nincs ha nem beszéltek másról a játékban.