GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Most már fel tudtam venni a f.képezõgépet.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Nem használok modot.

modokat nem használsz esetleg? talán az is lehet a baja
vagy ha gondolod, küld át nekem a mentést és megnézem 😄
Peetboy
A Tab-al se tudom felvenni. Festék spray-t és fényképezõt lehet felvenni, de csak a spray-t veszi fel.

gondolom valami van a helyén felvéve, tab segíthet lecserélni
Peetboy
A Johnson házban nem tudom felvenni a fényképezõgépet. Mi lehet a gond?

Aquir
állítsd át a beviteli eszközt vagy valamit, valami ilyesmi dereng...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nincs semmi
valami gamepad, joystick nincs a gépre dugva? ha van, húzd ki
Üdv!

Az lenne a problémám hogy amikor elindítom a játékot és és lehet menni CJ-el magától megy elõre akármit állítok és ha beszállok egy kocsiba alapból a nézet felülre megy szal fentrõl néz lefelé a kamera elég idegesítõ nem tudja valaki mi lehet a megoldás?
Én a IV rész, Gay Tony fejezetében küzdöttem a helikopteres küldetéssel. Mikor el kell lopni, majd azzal levadászni az ex tulajokat.
Billentyû és egér kombóval vagy 40-szer próbálkoztam, de max. csak egy motorcsónakot tudtam kilõni, utána mindig a vízben kötöttem ki.
Fogtam a kontrollert és ezt a részt azzal irányítottam, elsõre meglett!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

az autós és a hajós messze nehezebb aranyra szerintem
Aquir
én úgy emlékszem az autóiskolát volt nehezebb megcsinálni aranyra

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Peetboy
Régen a Vice City-ben volt egy kis helikopteres küldetés egy építkezésen. Annál megint a falat kapartam, kb 3 hónapba és 100 próbálkozásba tellett mire meg tudtam csinálni.

a repülõs iskolát be kell fejezni, azon sokan elakadnak
Peetboy
Oké, elküldöm. Egy repülõs küldetés van a sivatagban, de nem tudom megcsinálni.

a mentésed próbáld átküldeni privátban és megnézem (vagy fel is töltheted valahova)
Peetboy
60,96 % végig játszást ír a statisztikában. 89 küldetés teljesítve.

a mentésednek mi a neve? hány százalákon állsz a statisztikában?
Aquir
minden itt van
Próbálj meg körülnézni bizonyos helyeken (szerintem vannak hívások amik egy területhez kötöttek). Más ötletem nincs ha nem beszéltek másról a játékban.

Peetboy
De valahogy így. Volt olyan amikor addig nem adta be az újabb küldetést, amig nem csináltam meg a maradék egyet. De most egy sincs. Illetve van motor verseny a nagy kör alakú épületben. És van rendõr, mentõ, tûzoltó, vonat küldetések, de ezek csak mellék küldetések.

Aquir
Hát ez az, hogy én nem emlékszem listára vagy másra, csak ikonokra ahova mész. Ha nem látsz semmi új ikont, egy idõ után kapsz hívást vagy valami, szóval nem áll meg a játék. Nem így volt?

Peetboy
A térképen szokta jelölni a küldetéseket. De nem mutatja.

Aquir
Hát úgy van hogy helyekre mész, amik újabb helyekre irányítanak a térképen, és nincs lista, nem?

Peetboy
Sziasztok!

Melyik gombal lehet elõhozni a küldetéseket? Újra elõvettem a játékot, de már nem emlékszem.

Aquir
keress valamilyen ilyeneket

például

sziasztok azzal akérdése fordulnék hozzátok hogy agta sanandreas nevü játékba mien nevü progival lehet ajármüveknek belsõ nézetet csinálni
Aquir
hát úgy😊

sose volt az takarva! csak hangok hallatszottak!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem tudjátok mért irja ki ezeke az mta - nál ?
játszok fél órát és utána ezek :
HELP
Hali. Olyan kérdésem lenne hogy SA hoz nincsen véletlen valamilyen egyszerüen telepithetõ mod ami pl gta 3 meg asszem vice city nél is volt hogy exe futtat és feltelepült? 😊 Ilyen kocsicserélõ házcserélõ asszem modern mod nak hivták anno . Köszi elõre is
Ezer hála neked !Ezek a mentések tökéletesen mûködnek .nagyon zsír
értem kössz e a segítségeteket!
Aquir
szexjelenetek nincsenek takarva

ja bocs hogy ilyen tudatlan vagyok,de mi az a hot cofee?
köszönöm szépen!
nem igazán jobb, a fõ különbség hogy le van benne tiltva a "hot coffee"
itt találsz a v2-höz is mentéseket
V 2 es patch kb 3 éve rendeltem én ezt pc boltból
A V2 amúgy jobb mint elõdje?Az elõzõ patch?
nem lehet hogy v2-es a játékod? azzal nem kompatibilisek a régebbi mentések
amikor elõször indítod a játékot, a fõmenü jobb-alsó sarkában van kiírva a v2.0
nem jó mert hiába pakoltam bele a végigjátszást is mindig elölröl kezdi.Amit te adtál oldalt a 9 küldetés mentését beletettem benne is van a mentésben de mikor elindítom Liberty City 1992.Szerintem azért van mert eredeti a játék nem?
elõfordulhat hogy egyes küldetéseket nem tudod teljesíteni a csalások miatt.
ilyenkor érdemes lehet új játékot kezdeni, vagy letölteni egy mentést a legutóbbi küldetés utánról (pl innen - várni kell a letöltõ gombra)
bocs a hibákért nem vettem észre
nsgyon ködzönöm.Mielõtt elkezdeném a küldetés az adott mentési fileban van csalás,az befolyásolja pl .azt hoyg nem ír fel pontot a nyilazós résznél?
kb. a kör közepén kell lennie az aktuális nyílnak amikor megnyomod azt az irányt amit mutat. lehet kicsit elõbb is nyomni, próbálgasd.
amikor erõsebb fehér szín villan fel a körben, akkor kaptad el tökéletesen, ha pedig halványabb, akkor még elmegy, de azért kevesebb pont jár.
itt egy videó is róla
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.Mégpedig még a játék elején a pattogtatós résznél mielõtt beér a nyíl a körbe kell a numpad nyilat menyomni .mert akkor lesz rajta egy kör .Vagy csak amikor a megfelelõ nyíl a körbe ér?Valamint kell e közben más gombot is nyomni,van e jelentõsége annak hogy a kocsi megemelt hidraulikával van éppen vagy sem?Valaki árulja már el ennek a pattogtatásnak a mottóját mert sehogysem sikerül még 100 pontot sem összehoznom.
Aquir
gtasa troll mod, nem néz ki rosszul 😄

A verziót hol tudom megnézni mert nekem az 1.0 verzió kéne azt meg hova kell telepíteni?
akyyy
Azért ez a GH-s magyarítás eléggé gány.
today mióta tegnap? meg csomo helyen magyartalan, nagyon dúrván:|

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;