GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Hát én is láttam 1-2 csúnyát, de azért van jópár paraszt itt.
(Nem akarok neveket mondani (TZSOLTIKA PL), de vannak itt lámák. 😊)

Nem azért mondom, de szerintem én szépen írok. Nem mintha felvágni szeretnék.
Bár néha-néha elõfordul, hogy félregépelek, vagy az a buzi nemmondommeg milyen gépem csak úgy abbahaggya az írást, de ettõl függetlenük szerintem szépen írok. 😊
(Ezért szokott néha olyan lenni, mint ha paraszt lennék, mert kimarad 1-2 betû. 😄 PL: Ott votam a botban. <-- Ezt direkt írtam így! 😄)

Bocs az OFF-ért, de nem birom befogni a számat. <#idiota><#zavart1><#mf2>
(Jah, és most azért is bemutatok! 😄)

A heavy cost. I pay it gladly.

Persze, mindig van rosszabb verzió... szerinted csak itt szoktam néha beszólni a baromságok láttán? 😊)
Voltam olyan fórumon, hogy beleolvastam, aztán gyorsan ott is hagytam õket, mert reménytelen hely volt. Csak a téma volt érdekes, de még ez sem gátolt meg, hogy elfelejtsem õket....😊)

A névtémát akkor hagyjuk.... 😊

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

te, amiket én már fórumon láttam... az itteni írások ahhoz képest kitûnõek.. xD

amúgy még csak annyi tuti hogy kelet-európai, szerintem felesleges így a név alapján következtetni, majd egyszer kiderül..
/de még akár az is lehet hogy örökre rejtély marad/
A rendszeres félrenyomás azért nem nézhetõ el senkinek sem, mert akkor meg olyan szinten nem figyel arra, hogy mit csinál, hogy azért járna a koki. 😛

Nem, nem vagyok magyartanár, de itt néha annak is hihetném magam.
Az ide író emberek többségéhez képest én már aggastyán vagyok, akinek még az iskolában járt a körmös, ha keverte a j-t meg az ly-t.
Manapság a kölykök a 11 osztály után olvasni sem tudnak helyesen, az írásuk pedig simán 3 osztályos szinten van.
Ez tény.

A másik meg az, hogy te csak a tanártól fogadod el az oktatást? Ennyire válogatósak vagyunk?<#ejnye1>

Nem, nem kötekedni járok ide, mert rendszeres olvasója vagyok a topicnak, sõt, én vagyok az, aki elkezdte a Classic modot csinálni, és most hálistennek megint megindult picit a projekt.
(Ezt itt nem a nagyképûségem helye, csak azért voltam szerénytelen megemlíteni, hogy más is képben legyen)

Tehát az alapötlet az oktatás, és nem a kioktatás.

Ezt pedig nem tûröm el pont tõled, aki észre sem veszi, hogy mit ír.
Engedelmeddel nem idéznék tõled, ha van szemed, meglátod te is.

A románt pedig onnan veszem, hogy ezek román nevek.
És ezt nekem egy román ismerõsöm mondta, tehát, ha õ hülye, akkor (csak akkor) én is.

jaja, ilyen már a VC-ben is van, a tûzoltóság elõtt rendszeresen.. 😄

amúgy a GTA-k csak európában kapnak 18-as jelölést mert itt a PEGI osztja a lapot, az ESRB odaát normálisabb, ott van mature (+17) amibe a GTA-k is tartoznak, bár a Hot Coffee miatt volt pár 18-as SA is...
King of Roads
vagy megyek, hátranézek, vissza nézek elõre és elõbukkan a semmibõl egy tolato autó vagy kamion egy szûk utcában, hogy megforduljon

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Web mester
Jah, szoktak ilyenek lenni😊

bazs1
lol😄

King of Roads
az a kisbusz egyébként áll a piroslámpa elõtt...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

jaja az SA 18-as karika forog úgy hogy normálisan jártak el a R*-ék

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fresh Duke
Hozzátenném, hogy én is betiltanám a 14 év alatti használatot.
Amúgy nemvok benne biztos, de szerintem a GTA SA korhatáros amúgy is. 😛

De ezzel se megyünk semmire, mivel én se vok 18, még is SA-zok, és 13 évesen is SA-ztam, és szerintem még jópár évig fogok. 😊

á, az kizárt
JT biztos talált gyerek, anya ilyet nem szül <#eplus2>
King of Roads
és ez a sok bekattant skrizofén gyökér elborúlt elméjü fogyatékos barom szülte a mi drága jó Jack Thompsonunkat <#idiota>

Ennyi erõvel be lehetne tiltani az összes akció és horrorfilmet. De el tudom képzelni, hogy ha minden erõszakos dolgot betiltanának, akkor sem változna semmit a helyzet. Szerintem az amerikai kölyök bekattan, lelõ 1-2 tanárt, aztán az ügyvéd kitalálja hogy fogjuk a játékra, hátha beküldik a gyereket 1-2 évre diliházba aztán kijön. És akkor lehet majd fikázni a rockstart, és adott esetben még egy csomó pénzt lehúzni róla. Ez csak az én elképzelésem, lehet hogy nem így mûködik. De érdekes módon nálunk nem mészárolnak a gyerekek a suliban. Bár lehet hogy már nem állunk tõle messze, évrõl évre hülyébbek a gyerekek. Igaz 14 év alatt én is megtiltanám hogy ilyenekkel játsszanak, de szerintem a Mónika meg Balázs show se kevésbé ártalmas. 😊 Bocs, kicsit hosszú lett.
Passz egy szerencsétlen akinek kell a pénz és mindent meg teszérte leginkább égeti magát és élvezi a haszont amit ezért kap.

Hát végülis a c-k meg a ru-k közt sincs túl sok kül, de a c-k még hülyék is (leginkább mikor sokan vannak) bocs ha megsértek valaki de nem sok normális c-vel találkoztam még...
Na mi is van a háborús játékokal az nem bánt senkit meg a vadász progikkal meg még Postal +...stb. Ha én lennék ügyvéd azt büntetném és vádonám aki bekattan egy ilyen játéktol, mert nem tudja felfogni, hogy a Virtuál és a Valóság közt qurwa nagy különbség. De hát persze, hogy mindíg egy-két bekattant skrizofén gyökér elborúlt elméjü fogyatékos barom miatt szívhatnak a normálisak (mi jópár millióan).
Hát ennyi

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

egy cigány fasz...<#zavart1>

ki az a Gyõzike?
erre szerintem kicsi az esély, az állatvédõknek biztos sirna a szájuk. kb hasonló a helyzet mint a gyerekekkel. valahol érthetõ is, bár kétségtelen hogy azért a legtöbb ilyen/olyan-védõ kissé túljátssza a hattyú halálát...
azért mert néhány hülye nem tud viselkedni a valóságban a normálisaknak kell szivni, ez sajnos nem csak a játékok területén van igy.
nem az a kérdés mekkora hatalma van, hanem h mennyire szimpatikus. nekem az oroszok alapból nem azok. biztos van köztük rendes ember, de mint nép vhogy nem különösebben komázom õket (mondjuk ez sokat nem jelent, mert a jenkiket se, de pl azt a Vercetti figurát meg a többi lúzert VC-ben komáztam). másik két felemlegetett nemzettel hasonló a helyzet.
Ha már itt tartunk lehjetnének állatok is (ok az embereken kívüli állatok)-ra gondolok

Bebaszna ha egy cigány lenne a fõszereplõ. Ez nem a Gyõzike, azért az oroszok kicsit nagyobb hatalmuak sõt.. én kimondottan örülök hogy nem c-vel leszünk

a próféta szóljon belõled a területet illetõen, mert nekem is az a fõ problémám, hogy nagyobb játékteret szerettem volna, a GTA-kban nekem mindig is a virtuális világ tetszett legjobban, amiben szabadon lehet kóborolni <#nyes>
részemrõl abban is bízok még, hogy visszajön a Vice City-ben megismert ingatlan vásárolgatós történet. az is jó volna még, ha a SA-ban megjelent Sims fícsörök mellé egy kis Sim City-t is belekevernének, lehetne pl építeni, vagy a megvett épületeket vmennyire átalakítani, mondjuk plusz garázst hozzárakni meg ilyesmi
esetleg civil foglalkozást ûzni és amellett szükség/vérmérséklet szerint állni vmelyik oldalra (törvény vagy bûnözés)
román vagy orosz tökmindegy, egyik se tartozik az átlagmagyar kedvencei közé (és viszont) <#eplus2>
mondjuk az igaz, h a neve Roman és nem a szármázása, ráadásul tudtommal egyetlen karaktert erõsitettek meg hivatalosan, az meg inkább szerbnek tûnik
ami meg a kötekedést illeti, szerintem eltévedt a kollega, mert nem WebMester cirmogott, h leugatták, hanem nfs world (67844) és ha õt nézzük, tán még igaza is van (WebMesterrel szemben tényleg nem sok értelme volt a dolognak) <#integet2>
román?! OROSZ!!!
Honnan veszed hogy román?! <#idiota>

Te most kötekedni jöttél a topkba?? Valaki ha nem ir helyesen akkor már leszólod! Magyar tanár vagy? Különben az Õ az Ó alatt van a billentyûzeten, és mi van, ha félrenyomta? Olyan nehéz volt kiolvasni emiatt?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ja igen: Torrentrõl.

Ragzani kéne megtanulni...<#vigyor1><#eplus2><#duhos2>

Tudom, hogy GTA IV kilõve, de számomra bosszantó, hogy egy román manus lesz a fõhõs... 😞
Valahogy nem akarózik nekem az ilyenek bõribe bújni.

WEBMESTER cimborának meg csak annyit üzenek, hogy aki kettes szinten ugatja a helyesírást, az ne sértõdjön meg, ha kijavítják.
És a "mester" jelzõ is erõsen túlzás ebben az esetben.

Ezt nem cikizésképpen, de ha valaki tényleg mester, akkor én fejet hajtok elõtte.
Ha pedig egy egy pojáca, aki mesternek nickeli magát, pedig még írni sem tud... nos, ez utóbbi esetben az illetõ csak maga tehet arról, ha közröhely tárgyává válik.

A jóindulat beszél belõlem, elvégre mindannyian egy netre járunk...<#worship>

VEDD MEG!!!<#lama><#lama>

Neked ez ennyire fáj?

Web mester
Töltsd le torrentról!

Ok thx! 😄
<#wave> nem lesz benne<#szomoru1>

bazs1
lolXD<#banplz>

és 4 gigát mennyire tömörítsünk neked le?
<#help>Valaki meg tudná szerezni nekem a San Andreas-t?<#help>
Csak az installálóját vagy tömörítse akinek meg van!
Küldjétek el!
Kellene!
[email protected]
annak kék az oldala ezért Blue Hawaiian

Duke: helikoptert senki nem mondta hogy nem lesz, a terület meg nem sokkal lesz kisebb mint a SA-ban
hello, nem tudja valaki, hogy okozhat a SA modern mod textúra hibát, mert amikor megakarom szeretni a dalszöveget madd dogg házából, odabent nincs textúra és csak zuhanok valami? ha valaki tud valmi orvoslást erre a bugra, azt megköszöném.
Fresh Duke
Megint csalódtam, de már megszoktam.
Az én elvárásom hasonló lett volna a GTA 4-tõl, de én 1-2 dolgogot más képp csináltam volna.
1. Nagyobb terület. Bár tom, hogy SA-nak így is kurva nagy terültete van, és nincs is értelme ilyen kurva nagyot csinálni, de azért SA mértünek képzeltem el.
2. SA-s jármûvek. A helikoptert a jetpackot a repülõt szinte alapnak vettem. Jó, biztos van oylan idióta, aki azzal fog egész nap szórakozni, hogy arab terrorista, (mint pl én) de akkor is. Azért van a játék, hogy kiélje magát!

Amikor olvastam a cuccot eszembe jutott még 1-2 dolog, de most nem jutnak eszembe.

UI: Akkor talán bent lesz a kedvenc épületünk is? 😄

A GTA IV a köv PC-s játék (San Andreas sem volt bejelnetve pc-re és hopp mégis itt van pussz) a VCS mega LCS az csak egy konzolosoknak, hogy örûljenek és menjen az üzlet.
(remélem)

De sztem nem az. Ez a Hawaiian Shirt, ez olyan, hogy színes, csak épp fekete széllel, és fehér belsõvel... De az elött van egy másik "háváji" ing, ami fehér, fekete mintákkal.
(lehet, hogy ez az, de biztosan akarom tudni 😄)
King of Roads
ripazha rulz <#nyes>

meglepõ módon Hawaiian Shirt a neve <#hawaii>
Pls vki nézze meg nekem, hogy mi a neve annak az ingnek, ami Hawaii ing, fekete fehér, és a Victimben lehet megvenni. (Nem megy a játék, és a magyarítás meg hibás, nem írja ki, plusz nekem angol neve kell. pls vki help 😄)
nfs world
ne fikázd má lécci hogy irok

bazs1
ott a pont
és vcs szerintem nem lesz pcre (sõt biztos)

DJ Skyline
tisztázzuk, PC-re SEMMI nincs bejelentve most!

az már nem jön semmire
Web mester
De az sem PC-re.

De jön a gta vice citi storie

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

DJ Skyline
#67837, és nem is lesz még egy jódarabig! illetve õsszel jön a GTA IV, de konzolra, PC-re majd talán jövõre!

bazs1
*olyan
*amelyik
és nincs