GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Nem akarok neveket mondani (TZSOLTIKA PL), de vannak itt lámák. 😊)
Nem azért mondom, de szerintem én szépen írok. Nem mintha felvágni szeretnék.
Bár néha-néha elõfordul, hogy félregépelek, vagy az a buzi nemmondommeg milyen gépem csak úgy abbahaggya az írást, de ettõl függetlenük szerintem szépen írok. 😊
(Ezért szokott néha olyan lenni, mint ha paraszt lennék, mert kimarad 1-2 betû. 😄 PL: Ott votam a botban. <-- Ezt direkt írtam így! 😄)
Bocs az OFF-ért, de nem birom befogni a számat. <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#mf2>#mf2>
(Jah, és most azért is bemutatok! 😄)
A heavy cost. I pay it gladly.
Voltam olyan fórumon, hogy beleolvastam, aztán gyorsan ott is hagytam õket, mert reménytelen hely volt. Csak a téma volt érdekes, de még ez sem gátolt meg, hogy elfelejtsem õket....😊)
A névtémát akkor hagyjuk.... 😊
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
amúgy még csak annyi tuti hogy kelet-európai, szerintem felesleges így a név alapján következtetni, majd egyszer kiderül..
/de még akár az is lehet hogy örökre rejtély marad/
Nem, nem vagyok magyartanár, de itt néha annak is hihetném magam.
Az ide író emberek többségéhez képest én már aggastyán vagyok, akinek még az iskolában járt a körmös, ha keverte a j-t meg az ly-t.
Manapság a kölykök a 11 osztály után olvasni sem tudnak helyesen, az írásuk pedig simán 3 osztályos szinten van.
Ez tény.
A másik meg az, hogy te csak a tanártól fogadod el az oktatást? Ennyire válogatósak vagyunk?<#ejnye1>#ejnye1>
Nem, nem kötekedni járok ide, mert rendszeres olvasója vagyok a topicnak, sõt, én vagyok az, aki elkezdte a Classic modot csinálni, és most hálistennek megint megindult picit a projekt.
(Ezt itt nem a nagyképûségem helye, csak azért voltam szerénytelen megemlíteni, hogy más is képben legyen)
Tehát az alapötlet az oktatás, és nem a kioktatás.
Ezt pedig nem tûröm el pont tõled, aki észre sem veszi, hogy mit ír.
Engedelmeddel nem idéznék tõled, ha van szemed, meglátod te is.
A románt pedig onnan veszem, hogy ezek román nevek.
És ezt nekem egy román ismerõsöm mondta, tehát, ha õ hülye, akkor (csak akkor) én is.
amúgy a GTA-k csak európában kapnak 18-as jelölést mert itt a PEGI osztja a lapot, az ESRB odaát normálisabb, ott van mature (+17) amibe a GTA-k is tartoznak, bár a Hot Coffee miatt volt pár 18-as SA is...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Amúgy nemvok benne biztos, de szerintem a GTA SA korhatáros amúgy is. 😛
De ezzel se megyünk semmire, mivel én se vok 18, még is SA-zok, és 13 évesen is SA-ztam, és szerintem még jópár évig fogok. 😊
JT biztos talált gyerek, anya ilyet nem szül <#eplus2>#eplus2>
Hát végülis a c-k meg a ru-k közt sincs túl sok kül, de a c-k még hülyék is (leginkább mikor sokan vannak) bocs ha megsértek valaki de nem sok normális c-vel találkoztam még...
Na mi is van a háborús játékokal az nem bánt senkit meg a vadász progikkal meg még Postal +...stb. Ha én lennék ügyvéd azt büntetném és vádonám aki bekattan egy ilyen játéktol, mert nem tudja felfogni, hogy a Virtuál és a Valóság közt qurwa nagy különbség. De hát persze, hogy mindíg egy-két bekattant skrizofén gyökér elborúlt elméjü fogyatékos barom miatt szívhatnak a normálisak (mi jópár millióan).
Hát ennyi
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
azért mert néhány hülye nem tud viselkedni a valóságban a normálisaknak kell szivni, ez sajnos nem csak a játékok területén van igy.
részemrõl abban is bízok még, hogy visszajön a Vice City-ben megismert ingatlan vásárolgatós történet. az is jó volna még, ha a SA-ban megjelent Sims fícsörök mellé egy kis Sim City-t is belekevernének, lehetne pl építeni, vagy a megvett épületeket vmennyire átalakítani, mondjuk plusz garázst hozzárakni meg ilyesmi
esetleg civil foglalkozást ûzni és amellett szükség/vérmérséklet szerint állni vmelyik oldalra (törvény vagy bûnözés)
mondjuk az igaz, h a neve Roman és nem a szármázása, ráadásul tudtommal egyetlen karaktert erõsitettek meg hivatalosan, az meg inkább szerbnek tûnik
ami meg a kötekedést illeti, szerintem eltévedt a kollega, mert nem WebMester cirmogott, h leugatták, hanem nfs world (67844) és ha õt nézzük, tán még igaza is van (WebMesterrel szemben tényleg nem sok értelme volt a dolognak) <#integet2>#integet2>
Honnan veszed hogy román?! <#idiota>#idiota>
Te most kötekedni jöttél a topkba?? Valaki ha nem ir helyesen akkor már leszólod! Magyar tanár vagy? Különben az Õ az Ó alatt van a billentyûzeten, és mi van, ha félrenyomta? Olyan nehéz volt kiolvasni emiatt?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ragzani kéne megtanulni...<#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#duhos2>#duhos2>
Valahogy nem akarózik nekem az ilyenek bõribe bújni.
WEBMESTER cimborának meg csak annyit üzenek, hogy aki kettes szinten ugatja a helyesírást, az ne sértõdjön meg, ha kijavítják.
És a "mester" jelzõ is erõsen túlzás ebben az esetben.
Ezt nem cikizésképpen, de ha valaki tényleg mester, akkor én fejet hajtok elõtte.
Ha pedig egy egy pojáca, aki mesternek nickeli magát, pedig még írni sem tud... nos, ez utóbbi esetben az illetõ csak maga tehet arról, ha közröhely tárgyává válik.
A jóindulat beszél belõlem, elvégre mindannyian egy netre járunk...<#worship>#worship>
Csak az installálóját vagy tömörítse akinek meg van!
Küldjétek el!
Kellene!
Duke: helikoptert senki nem mondta hogy nem lesz, a terület meg nem sokkal lesz kisebb mint a SA-ban
Az én elvárásom hasonló lett volna a GTA 4-tõl, de én 1-2 dolgogot más képp csináltam volna.
1. Nagyobb terület. Bár tom, hogy SA-nak így is kurva nagy terültete van, és nincs is értelme ilyen kurva nagyot csinálni, de azért SA mértünek képzeltem el.
2. SA-s jármûvek. A helikoptert a jetpackot a repülõt szinte alapnak vettem. Jó, biztos van oylan idióta, aki azzal fog egész nap szórakozni, hogy arab terrorista, (mint pl én) de akkor is. Azért van a játék, hogy kiélje magát!
Amikor olvastam a cuccot eszembe jutott még 1-2 dolog, de most nem jutnak eszembe.
UI: Akkor talán bent lesz a kedvenc épületünk is? 😄
(remélem)
(lehet, hogy ez az, de biztosan akarom tudni 😄)
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94