GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor kezd elöröl<#eplus2>

hello kellene egy 100%os save game a 2.00ás verzhez ha beraknátok egy linket nem haragudnék meg😛 nem jó amit letöltök mert ha inditom elejéröl kezdi
kösz a tippet, de ne hízelegj! 😊 más... eddig gond nélkül ment a játék, de most gondol egyet és elkezd a kis gengszterem valamelyik irányba rohanni, és nem hajlandó leállni! ha újra vissza töltöm, akkor egy ideig jó, aztán megint belekezd ebbe a forest gump mod-ba... kezd idegesítõ lenni!! valakinek ötlete?

www.smart-bus.hu

de hülye vagy <#mf1>
vidd a házak mögé a füre és akkor engedi majd hogy gyömöszõld

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

szevasztok! beült mellém egy ribanc, de akárhova vittem nem akart szúrni velem!!! <#vigyor2> mit kell csinálni a riheronygal, hogy szopjon? <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

King of Roads
<#eljen>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

nem látszik rajta :SD

az a bazi lila kagylóforma épület építés alatt áll mivel az igazi Adventuredome is építés alatt volt '92-ben (látszik hogy még nincs kész a giga cikkem.. 😄)
az azé' kell hogy átt tudj vágódni a szemben lévõ sikátorba... xD

amúgy a The Clown's Pocket mellett van
nem építkezés része.. menj jetpackkal arra felé amerre neki a térképet mutatja(talán térképen meg is találod)<#buck>

bazs1
valami építkezésnek a része

Web mester
Azonbelül? Mi az a fényes tetõ?

lv

Web mester
Ez hun van?

szoltam a szerkesztüknek tegyenek bele csak neked csak ebbe a játékba<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

King of Roads
ilyen helyre minek lámpa???<#alien>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

még kellene 2 dolog hogyan tok netre normálisan felmenni mert ha belépek akkor csak 1 táblát mutat ...wood felirttal jah és kellene a 10x-es látotáv mod pls linket adjatok elöre is köszi
ja egyébként nállam gyakran felmerülö probléma hogy a mod elbasza a gamet és ujrarakás után is szar pl:fehér a kép amikor inditom és nincs menü de ugy tom a mentést még inditani csak ha inditom kilép hibával és ez reinstall után is szar na valaki tud erre ellenszert akkor szóljon mert unom az állandó rendszer visszaállitást!
maxx annyit tok majd hogy megpróbálom leszedni a netröl a régebbi verzet és ugy de ahoz meg nincs kedvem mert a modern mod meik verzel fut egyébként??
áhhhh na a patcheléssel egy baj van nekem eredeti a game és eleve 2.00-ással van fenn!! akkor rábasztam vagy mivan?? grrr
hy emberek 😛 main.scm? átküldeném, csak marhaszar a netem 😞

[GPEC]ColdFly GPEC leader

nem csak ugy nyomogattam 😄

Web mester
Ezt már énis láttam.

HIE
Valaki át tudná küldeni a data/svript mappában lévõ main.scm fájlt? Letöltöttem egy módot, erre se a mod nem müxik, se a játék. A CD-t meg kölcsönadtam, és azóta se jutott vissza hozzám ):

[email protected]
kösz

Fido4life
én írtam

szerintem ezt inkább a R*-nak ird meg, õk tán még tenni is tudnak vmit az érdekedben <#nyes>
kuci06
telepítsd újra a játékot, de patchet ne rakj fel, hagy meg 1.0-n

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

valaki helpelne a lent emlitett kérdésemben??
Casper007
Már beszéltek egy esetleges San Andreas Stories-ról. Ha elkészítenék ezt a játékot, aminek szerintem van esélye, akkor megoldhatnák, hogy a következõ szisztéma szerint épüljön fel a játék:

Los Santos - hõs: Sweet Jhonson
San Fierro - hõs: Su Xi Mu (vagy valami ilyesmi, tudjátok Wu Zi Mu jobbkeze)
Las Venturas - hõs: itt nincs annyira nagy alak, de Ceaser-t betehetnék.
Ez a három fõhõsös megoldás még jó is lenne szerintem. Elég hülyén hangzik, hogy pl. Sweet a Grove Street Families megmentése miatt akciózzon egész San Andreas-ban.

Hello World!

Az esetleg meg sem fordul a naiv agyadban, hogy a név erõsen utalhat az országra?
Elég egy betût megváltoztatni, és máris mehet a találgatósdi... 😊

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

King of Roads
a <#lama> nekem szól?

már láttam<#wave><#idiota><#ravasz1><#lama><#wilting><#bdead>

mellesleg ha román lenne, akkor inkább Bellicescu-nak hivnák, nem? <#nyes>
mi lenne ha kiegyeznétek mondjuk egy szerb származásban?
ott szerintem van 'k' és a név is nagyjából stimmel a helyi viszonyokhoz...
vagy legyen horvát, az némileg jobb kategória mint a másik kettõ <#eplus2>
Fido4life
hátha feltetted a patchet magadra vess, mindenki azt mondja hogy az csak butít szal nem érdemes vele foglalkozni...

King of Roads
LoL! ha a santosi rendõrség mélygarázsába lemegyünk látni, ahogy 2 zsaru elver egy másik civil embert XD

jah azt majdnem elfelejtettem hogy a game eredeti és 2.00-ás verzel fut!! gyorsan kellene a válasz na bye
Slayerboy
Kössz szépen.<#worship>

Voltam zárás előtt. _______________

Na hello kéne egy kis help a GTA SA Modern Mod-hoz. NEM FUT!!!!!
Elinditom a gamet faxán megy nyomok egy uj gamet és a töltés felénél megáll és hibajelentést küld de nem irja ki csak ha leviszem a tálcára.
A gépem fullos(vadonat uj) max grafikán nyomom ugy hogy nem avval van a baj nem volr módolva a game csak a magyarositás volt fenn. PLS helpeljen valaki kellene ez a mod nagyon elöre is köszi BYE
Fresh Duke
Parancsolj!
<#bee1>

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Hú, ezért annó már én is panaszkodtam. 😊 (Bár nekem megvolt/van az a térkép.)
Raktam be annó 1 linket, mindjárt megkeresem!

A heavy cost. I pay it gladly.

Slayerboy
Bocs, lehet h hülye kérdés, de egyszerûen nem találom azt a térképet ahol az autók vannak bejelölve. Valaki tudna adni egy linket?

Voltam zárás előtt. _______________

King of Roads
bakker....akkor én mindenbõl buknék <#gonosz1><#guluszem1>

én gyakran járok romcsiba, de én se tudok románul(bár én egy egy szót se) !

GTA4 viszont lesz. Szokás szerint feljavított grafikával, mert a konzolos színvonal már a SA-ban se volt piacképes.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

A fõszereplõ neve Niko Bellic => Szép román név (a román nyelvben nincs "k" helyette "c"-t használnak)! (forrás: http://gta.cwi.hu)

Ezek szerint te is hülye vagy és a román ismerõsöd is.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

És akkor ez most mit bizonyít?<#nemtudom><#zavart1>

Én Romániában élek, és elárulom neked és mindenkinek hogy alig tudok románul! 16 éves vagyok, és félév végén alig tudtam kihozni 5-ösre (Romániában 1-10-ig vannak a jegyek, 5-ön alúl bukás)

<#mf1><#boxer><#violent><#mf2><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Azért okos ember lehetett aki kitalálta ezeket a szmájlikat (ezt jól írtam?)

Azé' én is szokok direkte így írni, pláne a törszfórumjaimban... meg ha részeg vagyok...mindkettõ általában szándékosság eredménye... 😊)

A részegségben az szok történni, hogy sokkal tovább tart a komment megírása.
1, Megírom.
2, Lektorálom.
3, Jókat röhögök a félreütéseimen...
4, Ha éppen nem csúszok be az asztal alá, akkor utolsó erõmmel még kijavítom az irományom...
5, Mehet/ Elküld gomb megkeresése, és klikkelése...

Ha véletlenül mégsem tudom már kijavítani, akkor sincs nagy baj, mert az elküldés után 10 perccel valszeg már az asztalra borulva alszom, tehát olyankor márt kárt nem csinálok... 😊))