GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
vidd a házak mögé a füre és akkor engedi majd hogy gyömöszõld
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
www.smart-bus.hu
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
amúgy a The Clown's Pocket mellett van
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
[GPEC]ColdFly GPEC leader
[email protected]
kösz
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Los Santos - hõs: Sweet Jhonson
San Fierro - hõs: Su Xi Mu (vagy valami ilyesmi, tudjátok Wu Zi Mu jobbkeze)
Las Venturas - hõs: itt nincs annyira nagy alak, de Ceaser-t betehetnék.
Ez a három fõhõsös megoldás még jó is lenne szerintem. Elég hülyén hangzik, hogy pl. Sweet a Grove Street Families megmentése miatt akciózzon egész San Andreas-ban.
Hello World!
Elég egy betût megváltoztatni, és máris mehet a találgatósdi... 😊
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
ott szerintem van 'k' és a név is nagyjából stimmel a helyi viszonyokhoz...
vagy legyen horvát, az némileg jobb kategória mint a másik kettõ <#eplus2>#eplus2>
Elinditom a gamet faxán megy nyomok egy uj gamet és a töltés felénél megáll és hibajelentést küld de nem irja ki csak ha leviszem a tálcára.
A gépem fullos(vadonat uj) max grafikán nyomom ugy hogy nem avval van a baj nem volr módolva a game csak a magyarositás volt fenn. PLS helpeljen valaki kellene ez a mod nagyon elöre is köszi BYE
Raktam be annó 1 linket, mindjárt megkeresem!
A heavy cost. I pay it gladly.
Voltam zárás előtt. _______________
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ezek szerint te is hülye vagy és a román ismerõsöd is.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Azért okos ember lehetett aki kitalálta ezeket a szmájlikat (ezt jól írtam?)
A részegségben az szok történni, hogy sokkal tovább tart a komment megírása.
1, Megírom.
2, Lektorálom.
3, Jókat röhögök a félreütéseimen...
4, Ha éppen nem csúszok be az asztal alá, akkor utolsó erõmmel még kijavítom az irományom...
5, Mehet/ Elküld gomb megkeresése, és klikkelése...
Ha véletlenül mégsem tudom már kijavítani, akkor sincs nagy baj, mert az elküldés után 10 perccel valszeg már az asztalra borulva alszom, tehát olyankor márt kárt nem csinálok... 😊))