GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
üdv mindenkinek!

feltelepítettem a játékot, de indítás után kilép a játékból "A(z) gta_sa.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." hibaüzenettel. elolvastam a FAQ-ot, van is erre vonatkozó pont, meg is csináltam, letöltöttem és bemásoltam amit ott írnak, de a probléma nem oldódott meg.
Tudna valaki segíteni ezügyben?

tomas10
vagy mász fel a portálra és onan ugorj át

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

1000000 Köszi mindenkinek!!!! <#worship><#worship><#worship> 1000x
nfs world
ha repcsitére be akartok menni repcsisuli nélkül eccerübb ha lopsz egy magas jármüt...

KILLER2
#67968 valaki?

Töltsük le az internetet!

"Sehol sem találom a pilótaképzõt.."

Sivatagban van , egy küldi során oda kell menned 😊

"nem engednek be a repülõtérre"

belehet ugrani motorral 😊

"hol lehet repülõt vezetni???"

a sivatagban az Area 69-ben + San Fieroban az anyahajón van hydra
ja meg san fieró közelében van egy hegy , és ott egy fa ház , a ház mellett meg egy öntözõs repcsi 😊

biztos van oan kód, de nem szép dolog a cheatelni..

egy nem túl lapos autó a keritéshez és mászás, esetleg motoros ugratás ha kifogsz egy packert a környéken és bent vagy
Pilótaképzõ lesz, csak haladj a játékkal, vagy a reptér melletti kerítéshez vigyél egy mentõautót, vagy vmi magasat, arra mássz rá és be.
Kódot meg minden GTA-s oldalon találsz.
Hali!

Sehol sem találom a pilótaképzõt, és igy nem engednek be a repülõtérre!!!

Hol van, vagy hol lehet repülõt vezetni???

Ui.: Van olyan kód hogy az összes fegyver meglegyen, És Persze halhatatlanság? <#help><#help><#help>
King of Roads
muhaha <#hehe>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

<#kocsog>

King of Roads
<#lama>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

<#confused>

és akkor ez mi??
egyébként forrás www.gtaplace.hu <#buck>

mivel nincs gta4es pc-s téma ezért bemásolom ide...

Nemrégiben jelent meg a GameInformer magazin májusi száma, melybõl információkat és képeket egyaránt leközöltünk számotokra. A magazin szerkesztõi közül csupán egy látta a Grand Theft Auto 4-et,
ez az ember nem más mint Andrew Reiner. A szerkesztõk azt igérik, hogy folytatják a magazinban elkezdetteket és kiegészítõleg publikálnak egyfajta kérdezz-felelek cikket, melyet a világhálón fognak közzétenni Április 23-án. A legjobb ebben az egészben az, hogy mi, azaz a nagyközönség tehetünk fel kérdéseket az elõbb említett szerkesztõnek, a mailto: [email protected] email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen (persze angolul...). A kérdéseitek nagy része meg fog jelenni a leközölt cikkben, szóval mire vártok még? A beküldési határidõ Április 19. szerda.

KILLER2
Hát ez most jó sokat mondott ám.

Fido4life
-.-

KILLER2
Nektek nem instabil a játék a modern mod v2-vel? Mert én most feltettem emgint a játékot, 1.1 patch, 1.1 crack, modern mod v2 és most ha lövök, akkor kidob hibával.

nyugi, nemsokára disznó meleg lesz, úgyhogy tán még áldani is fogja a neved, hogy nincs fûtés és meleg víz <#eplus2>
Alakul a mod, egész héten gyûrtem a dolgot.
Bár a párom eléggé morgott, mert a fûtést kellene csinálnom...:/
Pár új dolog bérakva, a verdák cseréje is alakul.
Az újonnan berakott kocsikat nyúzogatom órákig, mindenféle környezetben.
Annyi kocsi van lecserélve már, hogy néha beröccen az FX5700-E, de még bírja.

A játékban szokásos fagyásokon, kiszállásokon kívül eddig más nem történt... 😊))))

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Jah. a sima 2-es gomb, vagy ha azzal nem megy, akkor a beállításoknál megtudod nézni, vagy áttudod állítani olyanra, amilynre akarod.
2 > ezzel tudod kinyitni..ha alap beállitások vannak

hi. valaki nem tudna linket adni ahonnan az SA-MP-hez vmi admin progit? amivel amivel külön admin profilom lehet thx

TDU:Kamarov:HUN

madtolyy
A repülõs tutorialt megcsináltam, de aztán abba hagytam a gammát ás csak hosszú idõ elteltével szedtem ismét elõ. Már nem emlékeztem, hogy melyik volt az a gomb. Köszi!

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

n3whous3
Mivel meg kellett a tutorialt csinálnod, ezért fura, hogy ez nem tudod, de mindegy, elmondom:

Keresd meg az irányításban azt a gombot, hogy "speciális küldetés" (vagy valami olyasmi). Na azzal kinyithatod.

Vagy esetleg, mielõtt segítséget kérsz, azért ajánlatos lenne végigpróbálni a gombokat (és még mindig nem értem, hogy a repülõs tutorial megcsinálása után ezt hogy nem tudtad ???)

púúúúú

n3whous3
De bõven van példa szerb Belic nevû emberekre, sorolhatnám...

Esetleg a Rockstar megint elb*szta a háttértörténetet, mert tutira nincs orosz muksónak ilyen neve.

púúúúú

n3whous3
"román?! OROSZ!!!
Honnan veszed hogy román?!"

Ha van nyelvérzéke itt valakinek, akkor nem csak orosz származásra következtethetett. Esetleg szerb v. horvát? (inkább horvát).

púúúúú

madtolyy
Sziasztok! Las Venturasban, amikor fel kell tartóztatni a bérgyilkos gépét, elfoglalom a repülõjüket, lelövöldözök mindenkit és utána vissza kell vinnem a gépet a reptérre. A kerekeket hogy kell kiengedni?

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

hi. valaki nem tudna linket adni ahonnan az SA-MP-hez vmi admin progit? amivel amivel külön admin profilom lehet thx

TDU:Kamarov:HUN

Nekem pontosan jó lenne, (HA lenne/lesz SA Stories) ha maradna minden, csak épp 5 évvel korábban játszódna, vagyis akkor, mielõtt CJ lelépett, vagy éppenséggel ott folytatódna, ahol abbahagytuk. 😄
Mehetne a biznisz (plusz karbantartása) Woozie-val még sokat lehetne kezdeni, meghát a R*-osok közt vannak fantáziadús emberek.
ja

King of Roads
XDD ezek az értelmes dolgok...

<#felkialtas> <- ?

Kongy
<#wave><#felkialtas>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

<#banplz>

King of Roads
hmm...coolos

King of Roads
<#fejvakaras><#conf><#confused><#vigyor3>

GTA4 SA ba ! 😊

GTA Rumble
MTASA
intro

<#nevetes2>

King of Roads
ahha..köszi <#vigyor2>

bár nállam az msn is ugyanigy fagyott már ki 😄DDD

ezt nekem is csinálta , egy új winfos meg egy kis portörlés a gépben megoldotta 😊

King of Roads
akkor is, hogyha csak ennél csinál ilyet? tehát még 1× sem találkoztam vele csak a SA-ba csinálja..

behalt a windows , vagy poros a proci..

(kékhalált nyom a winfos , de még az is kifagy 😄)

<#mf1>

King of Roads
hogy ez eddig nem jutott eszembe <#mf2>

King of Roads
mindenesetre átköltöztem venturasba.

ez van :]

King of Roads
vki help pLz! tegnap ütött be elõször a dolog: megyek a gettós környék felé és hirtelen elsötétül a kép, majd megjelenik egy nagy kékség a képernyõn. semmire nem reagál, 1szerüen csak ott van (sztem 2 óráig is ugy maradna ha nem kezdenék vmit), mindig ujra kell inditani... be is szarnék, ha a mentéseim a groove streeten lennének :o