GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feltelepítettem a játékot, de indítás után kilép a játékból "A(z) gta_sa.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." hibaüzenettel. elolvastam a FAQ-ot, van is erre vonatkozó pont, meg is csináltam, letöltöttem és bemásoltam amit ott írnak, de a probléma nem oldódott meg.
Tudna valaki segíteni ezügyben?
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Sivatagban van , egy küldi során oda kell menned 😊
"nem engednek be a repülõtérre"
belehet ugrani motorral 😊
"hol lehet repülõt vezetni???"
a sivatagban az Area 69-ben + San Fieroban az anyahajón van hydra
ja meg san fieró közelében van egy hegy , és ott egy fa ház , a ház mellett meg egy öntözõs repcsi 😊
biztos van oan kód, de nem szép dolog a cheatelni..
Kódot meg minden GTA-s oldalon találsz.
Sehol sem találom a pilótaképzõt, és igy nem engednek be a repülõtérre!!!
Hol van, vagy hol lehet repülõt vezetni???
Ui.: Van olyan kód hogy az összes fegyver meglegyen, És Persze halhatatlanság? <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Nemrégiben jelent meg a GameInformer magazin májusi száma, melybõl információkat és képeket egyaránt leközöltünk számotokra. A magazin szerkesztõi közül csupán egy látta a Grand Theft Auto 4-et,
ez az ember nem más mint Andrew Reiner. A szerkesztõk azt igérik, hogy folytatják a magazinban elkezdetteket és kiegészítõleg publikálnak egyfajta kérdezz-felelek cikket, melyet a világhálón fognak közzétenni Április 23-án. A legjobb ebben az egészben az, hogy mi, azaz a nagyközönség tehetünk fel kérdéseket az elõbb említett szerkesztõnek, a mailto: [email protected] email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen (persze angolul...). A kérdéseitek nagy része meg fog jelenni a leközölt cikkben, szóval mire vártok még? A beküldési határidõ Április 19. szerda.
Töltsük le az internetet!
Bár a párom eléggé morgott, mert a fûtést kellene csinálnom...:/
Pár új dolog bérakva, a verdák cseréje is alakul.
Az újonnan berakott kocsikat nyúzogatom órákig, mindenféle környezetben.
Annyi kocsi van lecserélve már, hogy néha beröccen az FX5700-E, de még bírja.
A játékban szokásos fagyásokon, kiszállásokon kívül eddig más nem történt... 😊))))
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
TDU:Kamarov:HUN
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
Keresd meg az irányításban azt a gombot, hogy "speciális küldetés" (vagy valami olyasmi). Na azzal kinyithatod.
Vagy esetleg, mielõtt segítséget kérsz, azért ajánlatos lenne végigpróbálni a gombokat (és még mindig nem értem, hogy a repülõs tutorial megcsinálása után ezt hogy nem tudtad ???)
púúúúú
Esetleg a Rockstar megint elb*szta a háttértörténetet, mert tutira nincs orosz muksónak ilyen neve.
púúúúú
Honnan veszed hogy román?!"
Ha van nyelvérzéke itt valakinek, akkor nem csak orosz származásra következtethetett. Esetleg szerb v. horvát? (inkább horvát).
púúúúú
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
TDU:Kamarov:HUN
Mehetne a biznisz (plusz karbantartása) Woozie-val még sokat lehetne kezdeni, meghát a R*-osok közt vannak fantáziadús emberek.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
(kékhalált nyom a winfos , de még az is kifagy 😄)