GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

red bull
Segítsetek nekem...Hogyan kell beszúrni képet ide?...A gépemrõl...
:S:S

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

kösz 😄

Lockheed
ÖÖÖ még nemjártam ott a sztoriban, azért nem ment az istennek sem... 😊 Köszi!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Ami fönt van hibátlan, csak az útvonal van rosszúl megadva az exe fájlban.
De mint mondotam a winrar-al ki lehet csomagolni

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Winrar csom ki és a "data, models, text" mappákrol csinálj biztonsági másolatot ami eredetileg van a GTA San Andreas mappában és utánna másold rá a modermodos mappákat a játékban találhatóra. Ennyi így nem õ fogja feltenni hanem te és nem fog kiírkálni semmit <#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

G
Lockheed
Üdv emberek! Kurvarégen játszottam már a gémmel (mikor megjelent végigtoltam...) és elfelejtetettem dolgokat... 😊 Hogyan lehet pajtikat verbuválni magam mellé, hogy segítsenek harcolászni ?

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

és gyanitom hogy már a forrás eleve sérült, nem átvitel közben döglik meg, mert már túl sok embernek volt ugyanilyen problémája
próbáld meg esetleg dc-n vagy emule-n, hátha meg van osztva hibátlan verzió
gxt editor
szerintem ennek semmi köze a program verziószámához, attól ugyanis nem függnek a modellek meg a beállitásaik és ha jól tudom a modern mod csak autókat (vagy egyéb modelleket) cserél le (javitsatok ki ha tévedek)
itt inkább arról van szó, hogy a file, amit leszedtél sérült, nem is a klasszikus értelemben vett telepitõ ez, ha jól sejtem, inkább egy önkicsomagoló tömörités
thx

kipróbálom aztán majd mondom az infót

valaki #68021 és #68022 .. pls

most elõször letöltöttem a modern modot, és egy pár autót kicseréltem benne, mert nem tetszettek. Azoknak mivel tudnám átirni a nevét?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

parchet nem tettem fel, nem tudom milyen verzio van.. nincs rajta patch ez a lényeg.. és amikor telepiteni akarom akkor irja ki azt a telepitö végénél..ha kell kép akkor adok

konkrétan mi bajod van? a patch nem megy vagy alapbol ezt csinálja? vagy mivan?

értem.. de ezt már többször is megcsináltam hogy leszedtem megprobáltam,kiirta.. ennyi.. töröltem.. kitöröltem mindent ccleaner-rel is igy megint tölthettem(7mb/s lefelé) és megint ezt irta 😞

DJ Skyline
azt mondja, hogy: nincs minden rendben pár fájlal! szedd le újból, és próbáld azzal!
hát, ha van sávszélességed, meg idõd, akkor szedd le újból

mátrix 😄 skyline:S Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation. <- ezt irja..

DJ Skyline
lövésem sincs, mi az a hiba?

amikor feltelepitem a modot kiir valami hibát és utána az egész sa meghal.. ez miért van? pedig a sa könyvtárat adom meg neki??<#help>

Goruck
köszi-köszi-köszi 😊
máris elkezdem beszerezni a 3D studio maxot

az a Malév gép egyszer megmentette az "életem" ne becsüld alájae

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

DJ Skyline
ja, hát össz-vissz pár konvertált autóval járultam hozzá a modhoz, meg egy Malév géppel! 😄

DJ Skyline
olyan autóra kell betenni az autót, ami tud vontatni! kamion pl! vagy tattor' 😄 bár hülyén nézne ki az az autó egy traktor hanggal! régebben mikor konvertáltam kamiont, akkor hozzá kellett adni egy dummy-t, amivel tudok vontatni! ha ez a dummy nincs, akkor nem fog menni a vontatás! ha meg olyan autóra tetted rá, ami tud vontatni, de ennek ellenére sem csinálja amit kell, akkor ez azért van, mert nincsen olyan dummy-ja, amivel tudna vontatni! dummy az egy kis kocka a 3d studio maxban, ami felelõs azért, hogy mi hol van, pl kipufogó füst hol jöjjön ki, meg ilyenek! végülis (elvileg) ezt az autót is meglehet csinálni úgy, hogy tudjon vontatni:
-3d studio maxban megnyitjuk az autót, majd hozzá adunk egy dummy-t, amivel (elvileg) már tud vontatni majd! és persze az utánfutóra is kell asszem! és így lehet már nem is kell olyan autót keresni ami tud vontatni, mert ha mind2 jármûvön (autó + utánfutó) van ilyen dummy, akkor lehet simán ráakad!

Goruck
nem az enyém:S miért lenne
DJ Skyline használom a modern mod v2-t köszönjük a jármû válogatást 😄😄😄😄
és te mint okos ember, nem tudsz segíteni??#68005

most mond azt hogy nem jó =)

te tudnál a semmibe kapaszkodni?

DJ Skyline
az kg21-é

KILLER2
Minek orûsz így?

Töltsük le az internetet!

tiéd a kg21-es oldal?..

Goruck
igen az volt a bja, de megoldottam

veh_mod-ba át kellet írni vamit, de a readmebe nem volt benne

utánfutósba segícsetek pls<#banplz> mégegyszer leírom érthetõbben:
van egy ultyutility-m és van egy ultitr1em egy lakókocsi. Elméletileg tudnia kéne vontatni, de nem akad rá!!!
kérdés: hogy kell megcsinálni h passzoljanak egymáshoz
kérlek segícsetek 😄😄😄

képet tegyél..

mert nem értem hogy mire gondolsz..

nincs textura a keréken ?

Goruck
nincs szép bugatti, énis már kerestem

HA már az utánfutó megoldására nem válaszoltatok 😄
akkor legalább azt mondjátok meg, hogyan küszöböljem ki azt, hogy a felnik ne legyenek fehérek, gumival együtt...

THX

kuci06
valaki tudna linkelni nekem egy normális Bugatti Veyront?
eddig amiket találtam, azok elég rondák voltak 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

1.01-es patch a hivatalos max a sex jeleneteket meg a cheateket szedi ki azt jóvan. Szólval tök fölösleges

lamase
készetést érzek hogy újra felrakjam az sa-t 😊

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Fido4life
ott a pont...

Játékokhoz csak az XP Service Pack 2-vel a nyerõ.

GTA SA - csak az 1.0 verzió a szuper.
minden patch elfelejthetõ, mert szinte minden csak az
1.0 változathoz készül.
KILLER2
Akkor most ismét megkérdezem, csak kicsit máshogy. Na az van, hogy adott egy crackelt san andreas (eu verziós patch megy fel rá) és szeretnék rá modern modot tenni. Múltkor feltettem az 1.1es patch társaságában, emrt vistán csak így akart elindulni, bár msot XP van fent. Szóval az volt, hogy lõttem egyet és kidobott. Kérdés, hogy melyik modern modot, milyen crackel, milyen patchel használjam, hogy normálisan fusson?

Töltsük le az internetet!

Akos 001
Shelby szépes

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

tomas10
mentõ autot kell rabolni emelni pedig ha alap b. num bill.

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Goruck
Kedves emberek! 😊
azt szeretném kérdezni, hogy kell megcsinálni, hogy egy auto ami képes utánfutót húzni (utility) tudjon húzni egy utiltr1-et ha a kettõt nem együtt töltöttem le, melyik az az érték, amit át kell állítani????

elõre kösz

tomas10
badboy999 írtam neked valamit a privibe ha megkaptad léci válaszolj

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

n3whous3
Van annyira olcsó az eredeti, hogy sztem inkább azt vedd meg...

púúúúú

red bull
Nem tom meg lehet-e...Nincs kiírva de azért mellõzd a témát...Esetleg privibe irok neked oldalcimet

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

valaki megmondaná honnan lehet letülteni ??

valaki megmondaná honnan lehet letülteni ??

forzajuve5
megoldottam, kell hozzá sa_euro_1.01_cold + deviance crack
ezzel a kombinációval elindul