82991
-
#71066 Meik részét nem érted barátom? Egyépként San Andreas mint ha nem lenne eggyértelmű. xD Szerinted miről beszélek egy San Andreas-os forumon?! xD -
#71065 mivan? SAO? -
#71064 A SAO-ban van 1 olyan kűldtés hogy szabadesés és abban ha kimegyek a reptérre beszálok a dodoba akkor mit kell csinálni mert kinnt a vizen van egy fehér hárömszög de hiába megyek oda mindig egyre távolabb és tvolabb van tehát sose tudok a háromszöghöz menni. Pliz help ! :S -
Sanzistift #71063 Haller!
Lecseréztem a savanna-t egy gyönyörű impalára, viszont a ceasar vialpandó elején nem engedi be a tuninggarázsba.
Mit kell átírnom, hogy jó legyen?
Ja, le van cserélve a blade, a voodoo, meg a többi lowrider is, de mivel nem nagyon tuningolok (úgyis összetöröm), így azok nem számítanak... :)) -
Szabi1991 #71062 :) -
#71061 Nálam is pont így ment. Ja enyém az a piros Banshee xD -
#71060 lagg gyanús -
BIZ0906 #71059 mormálisan linkelj thx -
Szabi1991 #71058 érdekesen megy a kamion.. -
#71057 Csitujj má kicsit srác!!! Én nem neveztelek hazugnak, olvastad amit írtam? :DDD Csak azt mondtam, hogy én kétlem, mert aki többször végigcsinálta annak nem okozhat gondot, akkorát meg pláne nem mint neked, hogy 50x próba meg fórumsegítség. -
#71056 Meg veletlenul sem mindegy hogy 9600 vagy 9800 :) -
Szabi1991 #71055 de te ülsz benne :DD -
#71054 nem az enyém.. végülis te tetted be :D -
#71053 Ha már ráérzett az ember, télleg csak azok. :) -
Szabi1991 #71052 pedig azok csak könnyű lazulos küldik :) -
#71051 Jajj, azt az ugrálgatós részt, meg mikor táncolni kell a tengerparton én is rühellem:)
annak ellenére, hogy elsőre, másodikra sikerültek, szerintem a GTA-ból simán kihagyhatnák ezeket a szutyok küldetéseket xD
-
Szabi1991 #71050 PSP új gépe :)
-
Szabi1991 #71049 lol tegnap próbáltam egy sráccal aki ugyanazt mondta, de nem lehet lőni amíg fújja rám a port.. -
Seten #71048
Ebben a 2.0-ás SAMP-ban nem tetszik nekem ez a tűzoltókészülék. Az oké, hogy sebez de közben a delikvens harcképes és tud lőni.
A régiben az volt a jó, hogy a cheaterek nem tudtak ellene semmit csinálni, csak köhögtek jobbra-balra. :)
-
#71047 Először amikor végig vittem, nekem sem jött össze 1.-re. (Jó, 4x elkúrtam, de 5.-re porbaaláztam a kis köcsögöt. :D)
Próbálkoztam csalni (idézőjelben csalni, rednes csalást vagy módot sose használok :P), úgy hogy kilőttem az ellenfél kocsijának a kerekeit, de nagyon nem használt. XD
De nekem volt olyan is, hogy verseny közben úgy behidraulikázott a kocsim, hogy feldőlt. XD O_o
Csak annyit tok mondani: Gyakorlat teszi a mestert, kis gyakorlás talán segít.
-
#71046 na ja.... -
SovereignX #71045 Szerintem kurvára nem vicces akármennyire is azt hiszed. Az meg, hogy hazugnak nevezel... **************************************************************************************** na jó. Jobb ha nem is folytatom. -
Szabi1991 #71044 és is 9600 al rendelkezek, bírja az 1600 at csak "enyhén" diavetités..
a 2048at is bírja csak az már oan mint a idő utján lévő Webkamera :D
3mp/1 kép :D -
#71043 ez komoly.. aztmondja a gyerek 1600x akármennyis felbontáson játszik egy ilyen videokártyával: -
#71042 A low rider "ugrálós" versenyre gondolsz? :DDD Ez komolyan problémát okoz neked??? :DDD Mi lesz veled ha majd táncolni kell a csajokkal? :D
Ha "nem egyszer végig vitted" (amit kétlek) akkor majd sikerülni fog, de az, hogy 50x nekifutni egy ilyen pihentető küldinek az már fáj. -
SovereignX #71041 Üdv mindenkinek!
El kellene egy kis segítség. Konkrétan a Ceasar Vialpando küldetéssel kapcsolatban. Bár már nem egyszer végig vittem a GTA-t de ez a rész mindig idegesített. alap esetben is vagy 50. alkalomra jött össze. Egyszer már ráéreztem a dologra de most megint nem megy. Mikor kell nyomni a gombokat? Hiába nyomom akkor mikor pont benne van a körben vagy azt mondja túl korai túl gyors túl késő. Egyszerűen megőrjít!
Please Help me!!!!
Előre is kösz -
#71039 :l gyere msnre -
Szabi1991 #71038
ami krómozott kellet volna legyen le lett festve, amit le kellett volna festeni az meg sima barna -
#71037 nem mrt mi nemvagyunk transformers fanok :D -
Szabi1991 #71036 link nemtud vki vmi hasnolo,skinezhető kamiont ? :S
-
Deagle #71035 A játékodon lévő sok mód, vagy a túl sok lecserélt auto miatt.. -
#71034 Lenne 1 problémám. Külömböző szervereken nem láccanak az epületek csak 1 nagy kékség van. Ez mitől lehet? Help pliz -
#71033 #71026 -
#71032 Köszii!!!! nekem is ugyanez volt de már jo :)
-
#71031 Ha beteszek egy autót, és ha el is indul a játék, akkor miért nincs bent a kocsi? Be akarom spawnolni a játékba, de nincs:S Mit kell ilyenkor tenni? -
#71030 A hibát a samp 0.1-nél folyamatosan százszor kidobta nekem. Azt tettem, hogy lenyomtam az entert és akkor engedtem fel, ha máér mind eltűnt. és beugrott a kliens... -
#71029 Kérem, vki tegye be nekem a Handling.cfg használati utmutatóját. Azt a magyart ami leírja hogy mi mi benne. Köszönöm -
#71028 sa-mp.com downloads és a 0.2.1-es windows clientet szed dle, hátha segit.. -
#71027 Help pliz!: #71018 -
#71026 öö helló
a ez http://codenamegta.hu/downloads.php?show-file=33
nem működik tudtok ebben segíteni?