82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • red bull
    Meik részét nem érted barátom? Egyépként San Andreas mint ha nem lenne eggyértelmű. xD Szerinted miről beszélek egy San Andreas-os forumon?! xD
  • Yoda001
    mivan? SAO?
  • red bull
    A SAO-ban van 1 olyan kűldtés hogy szabadesés és abban ha kimegyek a reptérre beszálok a dodoba akkor mit kell csinálni mert kinnt a vizen van egy fehér hárömszög de hiába megyek oda mindig egyre távolabb és tvolabb van tehát sose tudok a háromszöghöz menni. Pliz help ! :S
  • Sanzistift
    Haller!
    Lecseréztem a savanna-t egy gyönyörű impalára, viszont a ceasar vialpandó elején nem engedi be a tuninggarázsba.

Mit kell átírnom, hogy jó legyen?
    Ja, le van cserélve a blade, a voodoo, meg a többi lowrider is, de mivel nem nagyon tuningolok (úgyis összetöröm), így azok nem számítanak... :))
  • Szabi1991
    :)
  • Stefibaba
    Nálam is pont így ment. Ja enyém az a piros Banshee xD
  • DJ Skyline
    lagg gyanús
  • BIZ0906
    mormálisan linkelj thx
  • Szabi1991
    érdekesen megy a kamion..
  • Humesz
    Csitujj má kicsit srác!!! Én nem neveztelek hazugnak, olvastad amit írtam? :DDD Csak azt mondtam, hogy én kétlem, mert aki többször végigcsinálta annak nem okozhat gondot, akkorát meg pláne nem mint neked, hogy 50x próba meg fórumsegítség.
  • Laza
    Meg veletlenul sem mindegy hogy 9600 vagy 9800 :)
  • Szabi1991
    de te ülsz benne :DD
  • Yoda001
    nem az enyém.. végülis te tetted be :D
  • Fresh Duke
    Ha már ráérzett az ember, télleg csak azok. :)
  • Szabi1991
    pedig azok csak könnyű lazulos küldik :)
  • zeli
    Jajj, azt az ugrálgatós részt, meg mikor táncolni kell a tengerparton én is rühellem:)
    annak ellenére, hogy elsőre, másodikra sikerültek, szerintem a GTA-ból simán kihagyhatnák ezeket a szutyok küldetéseket xD
  • Szabi1991
    PSP új gépe :)

• Szabi1991
    lol tegnap próbáltam egy sráccal aki ugyanazt mondta, de nem lehet lőni amíg fújja rám a port..
  • Seten

Ebben a 2.0-ás SAMP-ban nem tetszik nekem ez a tűzoltókészülék. Az oké, hogy sebez de közben a delikvens harcképes és tud lőni.
    A régiben az volt a jó, hogy a cheaterek nem tudtak ellene semmit csinálni, csak köhögtek jobbra-balra. :)

• Fresh Duke
    Először amikor végig vittem, nekem sem jött össze 1.-re. (Jó, 4x elkúrtam, de 5.-re porbaaláztam a kis köcsögöt. :D)
    Próbálkoztam csalni (idézőjelben csalni, rednes csalást vagy módot sose használok :P), úgy hogy kilőttem az ellenfél kocsijának a kerekeit, de nagyon nem használt. XD
    De nekem volt olyan is, hogy verseny közben úgy behidraulikázott a kocsim, hogy feldőlt. XD O_o

Csak annyit tok mondani: Gyakorlat teszi a mestert, kis gyakorlás talán segít.
  • Yoda001
    na ja....
  • SovereignX
    Szerintem kurvára nem vicces akármennyire is azt hiszed. Az meg, hogy hazugnak nevezel... **************************************************************************************** na jó. Jobb ha nem is folytatom.
  • Szabi1991
    és is 9600 al rendelkezek, bírja az 1600 at csak "enyhén" diavetités..
    a 2048at is bírja csak az már oan mint a idő utján lévő Webkamera :D
    3mp/1 kép :D
  • Yoda001
    ez komoly.. aztmondja a gyerek 1600x akármennyis felbontáson játszik egy ilyen videokártyával:
  • Humesz
    A low rider "ugrálós" versenyre gondolsz? :DDD Ez komolyan problémát okoz neked??? :DDD Mi lesz veled ha majd táncolni kell a csajokkal? :D
    Ha "nem egyszer végig vitted" (amit kétlek) akkor majd sikerülni fog, de az, hogy 50x nekifutni egy ilyen pihentető küldinek az már fáj.
  • SovereignX
    Üdv mindenkinek!

El kellene egy kis segítség. Konkrétan a Ceasar Vialpando küldetéssel kapcsolatban. Bár már nem egyszer végig vittem a GTA-t de ez a rész mindig idegesített. alap esetben is vagy 50. alkalomra jött össze. Egyszer már ráéreztem a dologra de most megint nem megy. Mikor kell nyomni a gombokat? Hiába nyomom akkor mikor pont benne van a körben vagy azt mondja túl korai túl gyors túl késő. Egyszerűen megőrjít!

Please Help me!!!!

Előre is kösz
  • Yoda001
    :l gyere msnre
  • Szabi1991

ami krómozott kellet volna legyen le lett festve, amit le kellett volna festeni az meg sima barna
  • Yoda001
    nem mrt mi nemvagyunk transformers fanok :D
  • Szabi1991
    link nemtud vki vmi hasnolo,skinezhető kamiont ? :S

• Deagle
    A játékodon lévő sok mód, vagy a túl sok lecserélt auto miatt..
  • red bull
    Lenne 1 problémám. Külömböző szervereken nem láccanak az epületek csak 1 nagy kékség van. Ez mitől lehet? Help pliz
  • Olcsóvér
  • red bull
    Köszii!!!! nekem is ugyanez volt de már jo :)
  • cicai
    Ha beteszek egy autót, és ha el is indul a játék, akkor miért nincs bent a kocsi? Be akarom spawnolni a játékba, de nincs:S Mit kell ilyenkor tenni?
  • zeli
    A hibát a samp 0.1-nél folyamatosan százszor kidobta nekem. Azt tettem, hogy lenyomtam az entert és akkor engedtem fel, ha máér mind eltűnt. és beugrott a kliens...
  • cicai
    Kérem, vki tegye be nekem a Handling.cfg használati utmutatóját. Azt a magyart ami leírja hogy mi mi benne. Köszönöm
  • Yoda001
    sa-mp.com downloads és a 0.2.1-es windows clientet szed dle, hátha segit..
  • red bull
    Help pliz!: #71018
  • Olcsóvér
    öö helló
    a ez http://codenamegta.hu/downloads.php?show-file=33
    nem működik tudtok ebben segíteni?