82991
-
Savmacska #71106 1.01es verzióm van azzal emg nemjó a multis cucc hogy tudom megcsinálni h 1.0ás legyen ?:S plz help meeeeeeeeeeeeee -
#71105 hali. nem tud vki küldeni egy sa dvd-t? az enyém sajna kéttétört... -
#71104 thanx meen..
de az invert mouseval még mindig bajom van eleve installnál invertet rak kiszedem vagy beteszem nemtodom .. megváltosztatom.. de autonál nem változik nemkéne vmi mást is átállitani?? -
ldavid #71103 itt találsz minden küldetéshez -
#71102 ÁÁ újraraktam a gépem és elfelejtettem lementeni a savegamet ^^. Nem tudjátok honnan tudok letölteni 50%-os (asszem annyi volt) savegamet?. Neten már kerestem . Mindent kihoz csak azt nem amit kéne. Előre is THX -
ldavid #71101 vagy magyarul:
"Speciális texturázási eljárás, melynek lényege, hogy a tárgyakhoz többféle textúrát rendel. Különböző távolságból nézve a tárgyat, nincs mindig szükség a legnagyobb felbontású textúrára, ilyenkor több MIP szintet (MIP Level) definiálnak, az egyes szintekhez külön textúrát rendelnek (pl. 4 szint: 128 x 128, 64 x 64, 32 x 32, 16 x 16). Rendereléskor kiválasztódik a megfelelő textúra, vagy épp két szint közötti átmenetként - interpolációval - jön létre a megjelenített textúra (= Trilinear Filtering)." -
#71100 LOL. A játékban csak 8 perc telt el, de az 1. képen olyan mint ha dél lenne, a másidok meg már 17 óra. XD -
Szabi1991 #71099 Mipmap -
tzsoltika #71098 mi az a mip mapping? -
sz4bee #71097 Nézem de nemtudom h hol álitsam be h a játékba is 85Hz legyen és ne váltson át 60Hz re. -
#71096 a vidkari driveredbe nézz szét ... -
#71095 Hát nemtom, nézz körül a beállításokban.
Én ott állítottam csak.... -
sz4bee #71094 De hiába van ott jol beállitva a játék 60Hz be fut -
#71093 Asztalon jobbgomb\tulajdonságok\Beállítások\Speciális\Monitor.... -
#71092 hát a video kártya meg a proci nem egy égi meszelő már manapság! de egy csomó mindent kilehet kapcsolni, mivel low és high között nincs sok különbség!
1024×768, látótávolság maximumon, frame limiter off, visual fx quality low, mip mapping off, anti aliasing off
íme
1024×768, látótávolság maximumon, frame limiter off, visual fx quality very high, mip mapping off, anti aliasing 3
íme
mip mapping azért van kikapcsolva, mert nem tudom játék közben állítani! -
sz4bee #71091 Hogyan tudom beállítani, hogy a játék ne 60 Hz-en fusson?
nVidia kártyával rendelkezek.
FAQ ba nincs máe kép lécci valaki segitsen -
#71090 de.. -
#71089 hmmm... mindeggy de az invertel akkor is gond van ataliitottam h rendes legyen de csak gyaloglasnal valtozik ti nem nezelodtok autozas kozben??? -
#71088 Ez az. :D -
#71087 Talán azért akad mert a géped túl gyenge ahhoz, hogy highon legyen?
-
ldavid #71086 tudtommal az invert-et csak egy helyen lehet állítani, de minek az egér vezetéshez? én csak nézelődésre használom, vagy te azzal vezetsz? -
#71085 te télleg ilyen hülye vagy? -
#71084 huu bazz 1024 en es highon miert akad?? 1300 rammal 2500 os procival es 256 mb s radeon 9600 al ??
amugy meg miafaszer van invert mouse autovezetesnel?? gyalog visszaalitottam de autonal miert nem allit ?? -
Szabi1991 #71083
-
Szabi1991 #71082 ok, csináld + azt ha belelendültél +csinálhatód a kamion újratexturázását is :P (#71038) -
#71081 végülis meglehet csinálni, "csak" lekell textúrázni az egészet újra 3DS Maxban! bár ez azért nem lehetséges, mert JVT mindíg lezárja a modeljeit! bár, egy hexeditorral elvileg meglehet csinálni, hogy meglehessen nyitni! -
Szabi1991 #71080 hát igen, én direkt azért is hagytam a francba mert nagyon gagyin lehet csak +csinálni :S
na jó bár az is igaz , hogy ez se jobb :S -
#71079 nem rossz, de kicsit hiányos, ha ezt vesszük alapul! -
Szabi1991 #71078 loool -
#71077 Ja, a küldetéskészítő nekem is megvan, csak az a probléma, hogy ahhoz kell programozási ismeret is, mert a program úgy működik :S
még nagyon régebben néztem, nekem kissé magas volt xD -
#71076 Én az utóbbi hetekben olyan GTA-s módokat szedtem, amiknek a feléről még nem is hallottam.
(Azt nem mondom, hogy honnan mivel torrentes oldal, és nem akarok semmilyen kalamajkát. )
Amúgy én is gondoltam rá, hogy csinálok egy egyszerűbb módot. :)
Persze, nem szó szerint csinálnám, hanem összeállítanám. (Gyűjtenék új kocsikat, pályamódosításokat, új térkép, új fegyverek, sőt mivel van egy küldetés készítő progim, lehet hogy megpróbálkoznék azzal is. :D)
De persze ez is csak egy álom, de azért lehet, hogy hétvégén nekiállok. :) -
Sanzistift #71075 Most behúzok a hálószobába, a hűvösbe (24 fok), majd holnap idenézek... :))) -
Sanzistift #71074 Készülget már egy éve, csak közben huszonórákat dolgozom, meg a házat is újítgatom...szóval nem élvez túl nagy prioritást... -
#71073 már ilyen mod is van? lool -
Sanzistift #71072 én is gondoltam már rá, ennek ellenére kellene egy fix megoldás.
Hogy mutatna már a Classic Mod használatijában:
"...a Cesar Vialpando küldetés előtt a mellékelt dff és txd fájlokat másoljuk be az IMG tool-progival... miután megcsináltuk a küldit, a savanna fájljait a következő módon tudjuk visszaállítani..." :))
A későbbi verzióban már lenne tuning, egyenlőre a bétát kéne már gatyába rázni végre... :/ -
#71071 Jó én igy röviditem és én poénkodtam te meg itt idiótázol legalábbis a hangulatjel-el. Amugy köszi dávid megpróbálom -
ldavid #71070 ha a tuning úgyse kell, akkor arra az egy küldire rakd vissza az eredeti Savanna-t :D -
Sanzistift #71069 Nekem nem tud valaki tippet? -
ldavid #71068 az egy Shamal gép, ami Venturas-felé halad, rajta bérgyilkosokkal
csak darálj egy darabig, és meg fogod látni, de ajánlott magasabbra emelkedni mint a másik gép (lefelé mutasson a 3szög), mert hátulról kell rá átmászni és mivel a Dodo nem megy 0.8 Mach-ot, zuhanórepülésben kell "rágyorsulni" -
#71067 hát nemtudom, SAO röviditést élteembe nem láttam, max SA. barátom..