82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Savmacska
    1.01es verzióm van azzal emg nemjó a multis cucc hogy tudom megcsinálni h 1.0ás legyen ?:S plz help meeeeeeeeeeeeee
  • antalkrisz
    hali. nem tud vki küldeni egy sa dvd-t? az enyém sajna kéttétört...
  • crazyclone
    thanx meen..
    de az invert mouseval még mindig bajom van eleve installnál invertet rak kiszedem vagy beteszem nemtodom .. megváltosztatom.. de autonál nem változik nemkéne vmi mást is átállitani??
  • ldavid
    itt találsz minden küldetéshez
  • red bull
    ÁÁ újraraktam a gépem és elfelejtettem lementeni a savegamet ^^. Nem tudjátok honnan tudok letölteni 50%-os (asszem annyi volt) savegamet?. Neten már kerestem . Mindent kihoz csak azt nem amit kéne. Előre is THX
  • ldavid
    vagy magyarul:
    "Speciális texturázási eljárás, melynek lényege, hogy a tárgyakhoz többféle textúrát rendel. Különböző távolságból nézve a tárgyat, nincs mindig szükség a legnagyobb felbontású textúrára, ilyenkor több MIP szintet (MIP Level) definiálnak, az egyes szintekhez külön textúrát rendelnek (pl. 4 szint: 128 x 128, 64 x 64, 32 x 32, 16 x 16). Rendereléskor kiválasztódik a megfelelő textúra, vagy épp két szint közötti átmenetként - interpolációval - jön létre a megjelenített textúra (= Trilinear Filtering)."
  • Fresh Duke
    LOL. A játékban csak 8 perc telt el, de az 1. képen olyan mint ha dél lenne, a másidok meg már 17 óra. XD
  • Szabi1991
    Mipmap
  • tzsoltika
    mi az a mip mapping?
  • sz4bee
    Nézem de nemtudom h hol álitsam be h a játékba is 85Hz legyen és ne váltson át 60Hz re.
  • Yoda001
    a vidkari driveredbe nézz szét ...
  • zeli
    Hát nemtom, nézz körül a beállításokban.
    Én ott állítottam csak....
  • sz4bee
    De hiába van ott jol beállitva a játék 60Hz be fut
  • zeli
    Asztalon jobbgomb\tulajdonságok\Beállítások\Speciális\Monitor....
  • DJ Skyline
    hát a video kártya meg a proci nem egy égi meszelő már manapság! de egy csomó mindent kilehet kapcsolni, mivel low és high között nincs sok különbség!
    1024×768, látótávolság maximumon, frame limiter off, visual fx quality low, mip mapping off, anti aliasing off
    íme

1024×768, látótávolság maximumon, frame limiter off, visual fx quality very high, mip mapping off, anti aliasing 3
    íme

mip mapping azért van kikapcsolva, mert nem tudom játék közben állítani!
  • sz4bee
    Hogyan tudom beállítani, hogy a játék ne 60 Hz-en fusson?
    nVidia kártyával rendelkezek.
    FAQ ba nincs máe kép lécci valaki segitsen
  • Yoda001
    de..
  • crazyclone
    hmmm... mindeggy de az invertel akkor is gond van ataliitottam h rendes legyen de csak gyaloglasnal valtozik ti nem nezelodtok autozas kozben???
  • Fresh Duke
    Ez az. :D
  • Fresh Duke
    Talán azért akad mert a géped túl gyenge ahhoz, hogy highon legyen?

• ldavid
    tudtommal az invert-et csak egy helyen lehet állítani, de minek az egér vezetéshez? én csak nézelődésre használom, vagy te azzal vezetsz?
  • Yoda001
    te télleg ilyen hülye vagy?
  • crazyclone
    huu bazz 1024 en es highon miert akad?? 1300 rammal 2500 os procival es 256 mb s radeon 9600 al ??
    amugy meg miafaszer van invert mouse autovezetesnel?? gyalog visszaalitottam de autonal miert nem allit ??
  • Szabi1991

• Szabi1991
    ok, csináld + azt ha belelendültél +csinálhatód a kamion újratexturázását is :P (#71038)
  • DJ Skyline
    végülis meglehet csinálni, "csak" lekell textúrázni az egészet újra 3DS Maxban! bár ez azért nem lehetséges, mert JVT mindíg lezárja a modeljeit! bár, egy hexeditorral elvileg meglehet csinálni, hogy meglehessen nyitni!
  • Szabi1991
    hát igen, én direkt azért is hagytam a francba mert nagyon gagyin lehet csak +csinálni :S

na jó bár az is igaz , hogy ez se jobb :S
  • DJ Skyline
    nem rossz, de kicsit hiányos, ha ezt vesszük alapul!
  • Szabi1991
    loool
  • zeli
    Ja, a küldetéskészítő nekem is megvan, csak az a probléma, hogy ahhoz kell programozási ismeret is, mert a program úgy működik :S
    még nagyon régebben néztem, nekem kissé magas volt xD
  • Fresh Duke
    Én az utóbbi hetekben olyan GTA-s módokat szedtem, amiknek a feléről még nem is hallottam.
    (Azt nem mondom, hogy honnan mivel torrentes oldal, és nem akarok semmilyen kalamajkát. )

Amúgy én is gondoltam rá, hogy csinálok egy egyszerűbb módot. :)
    Persze, nem szó szerint csinálnám, hanem összeállítanám. (Gyűjtenék új kocsikat, pályamódosításokat, új térkép, új fegyverek, sőt mivel van egy küldetés készítő progim, lehet hogy megpróbálkoznék azzal is. :D)
    De persze ez is csak egy álom, de azért lehet, hogy hétvégén nekiállok. :)
  • Sanzistift
    Most behúzok a hálószobába, a hűvösbe (24 fok), majd holnap idenézek... :)))
  • Sanzistift
    Készülget már egy éve, csak közben huszonórákat dolgozom, meg a házat is újítgatom...szóval nem élvez túl nagy prioritást...
  • Yoda001
    már ilyen mod is van? lool
  • Sanzistift
    én is gondoltam már rá, ennek ellenére kellene egy fix megoldás.
    Hogy mutatna már a Classic Mod használatijában:
    "...a Cesar Vialpando küldetés előtt a mellékelt dff és txd fájlokat másoljuk be az IMG tool-progival... miután megcsináltuk a küldit, a savanna fájljait a következő módon tudjuk visszaállítani..." :))

A későbbi verzióban már lenne tuning, egyenlőre a bétát kéne már gatyába rázni végre... :/
  • red bull
    Jó én igy röviditem és én poénkodtam te meg itt idiótázol legalábbis a hangulatjel-el. Amugy köszi dávid megpróbálom
  • ldavid
    ha a tuning úgyse kell, akkor arra az egy küldire rakd vissza az eredeti Savanna-t :D
  • Sanzistift
    Nekem nem tud valaki tippet?
  • ldavid
    az egy Shamal gép, ami Venturas-felé halad, rajta bérgyilkosokkal
    csak darálj egy darabig, és meg fogod látni, de ajánlott magasabbra emelkedni mint a másik gép (lefelé mutasson a 3szög), mert hátulról kell rá átmászni és mivel a Dodo nem megy 0.8 Mach-ot, zuhanórepülésben kell "rágyorsulni"
  • Yoda001
    hát nemtudom, SAO röviditést élteembe nem láttam, max SA. barátom..