82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • DJ Skyline
    képet:D
  • Fresh Duke
    Nem Bladedel kell menni arra a versenyre?
  • Yoda001
    ő.. van neki fegyvere is.. nem tudom hol szokott lenni én még csak ott láttam :D
  • ldavid
    és állandó helyen jelenik meg? mert így leírás alapján nekem nagyon olyan mint egy sima sivatagbéli járókelő
  • Yoda001
    télleg létezik ez a serial killer emberke.. péntek vagy hétfö reggel (kb élfjél 3-4 ora) a bone county-ban.. fekete ruhája és kalapja van.. viszont nem bánt csak elfut
  • DJ Skyline
    mik lettek megbuherálva? tehát a modellen kívül más lelett cserélve, átlett írva? pl a carmods.dat?
  • Sanzistift
    Mindegyszar, leszedtem.
    Hol lehet a baj?
    Guruk, help me!
    :))
  • Sanzistift
    Nos, kicseréltem a savannát eredetire.
    Ennek ellenére nem engedi be a tuninggarázsba.
    Tehát valahol máshol lesz a baj.

main.scm-et mivel tudok szerkeszteni?
    Illetve, ha valaki küldene egy eredeti handling.cfg-t a [email protected] azt megköszönném, nem kellene újra telepíteni a gémet miatta.
  • Yoda001
    attol függ milyen beálitáson nyomom, de ha felére van téve a képernyö(fraps) akkor nem szaggat... de azért kiprobálom,thx
  • zeli
    Annyi tippet adok, (nekem is mondták, kipróbltam,nekem úgy "naggyából" ment)hogy kapcsold ki az fps-számlálót, ha fel akarsz venni, mert akkor nem fog annyira szaggatni agame(ha szaggat)
  • DJ Skyline
    szerintem tök mind1, lásd: #71092 Youtubeon meg a kis kép miatt annyira nem számít, hogy most van-e élsimítás, meg ilyesmik! ugye ha a felvételt elindítod, akkor a játék belassul, szóval ez gép függő inkább! ha nincs olyan high-tech géped, akkor lehet akadozni fog felvételkor, de ha bírja a géped akkor nincs probléma! kikell próbálni! de végülis az már mind1, hogy minden full, vagy minden low mellett veszed fel, mert a videó tömörítésekor a minőség romolhat, ahol lehet már nem látszik majd annyira a 3x-os élsimítás
  • Yoda001
    ok.. köszi
  • ldavid
    szentem a feles elég, főleg ha YouTube-ra akarod majd rakni
  • Yoda001
    -e
  • Yoda001
    szerintetek frapsal hogy érdemes venni? max felbontásban lejebb vette grafikával(több fps legyen..) vagy feles felbontáson fullon?
  • ldavid
    a mellette lévő épületről, de ha nincs akkor már lefotóztad
  • watto
    honnan lett fotózva??
  • watto
    ehh...nekem nincs ott XP
  • ldavid
    a triatlon Santa Maria Beach-en és Palomino Creek-ben minden 7végén elérhető
    de ahhoz hogy elindulj rajta szinte maximális izomzat skillek és kitartás kell
  • Savmacska
    Bár msot találtam valami piros kört a legvégén, bele állok és azt irja hogy a "kotyogó kakas még nincs készen" msot mitévő legyek?
  • Savmacska
    Meg az edzöterembe kivan plakátolva valami "box-gála" és nem taléálom sehol végigmegyek a tengerparton ugye 7végén és nem találok senkit sehol:S
  • Savmacska
    Ez kurva jó:D:D:D::DDDDDDDDDDDDDDDD
  • ldavid
    a betörésekhez tényleg Boxville kell, de csak a "black edition" használható, ebből össz. 3 van, LS-ban pl. a konditeremmel szemben a kék a házaknál

a területeket egyelőre hanyagold mert a játék előrehaladtával úgy is elveszted mindet, csak akkor érdemes "kártevő irtást" rendezni ha Venturas-ból visszatérsz LS-ba

watto: nem lábánál van
  • Laza
    Tessek, egy kis Robot chicken jelenet, Mario in Vice City :)

http://www.youtube.com/watch?v=U9WZ0EjltE4
  • watto
    Én úgy csináltam hogy mindídíga a sín leg szélén, szinte a
    külső patkán mentem és így Big Smoke lazán lelőtte őket.
  • Savmacska
    a vonatos küldit nembirom emgcsinálni most kezetem jra vayg 10edjére de semmi az elsö ember a végére midnig megmarad msot mit csináljak??
  • tttttom
    Kénne egy kis segitség a gta sa multinál.Az a helyzet minden normáliasan megy a szerver csatalkozásig.De amikor elindul a játék multiba akkor ilyen fehér lesz a kép 1sec-re és aztán ujabb 1 secre meg elsőtétül és aztán ujra fehér lesz 1 sec-ig.Aztán beiondul a szokásos intró meg egyéb betölt a játék hiába nyomom a bal shiftet akár mikor semmi nem történik.belépek a játékba elindul a multi betöltése.Aztán meg kijön a kép a kamera is de csak carl jonshon kapom meg aolapból.Egy kocsi sincs az utón se járókelő.Meg hiába mozgok akárhova a kamera csak áll egy helybe de a radar az megy csak így egyedül szar.:((((Ha valaki tudja orvosolni a bajt akkor előre is thx a segitséget.
  • watto
    Jah bocs a 3-ast nem tom hol van...
    A képet meg jobb gomb egéren, kép megjelenítése és meg
    is lehet nézni.
  • watto
    Hali!
    Elketdtem gyűjteni a fényképeket(van is hozzá térképem meg leírásom)
    de a térkép szerinti 2-est nem találom:

Azt tudom hogy a két tartáj lábánál, de sehol nem
    találom...
    Valaki betudna rakni egy képet hogy ott hol van az a
    fényképezős jel amit le kell kapni?

Előre is kössz!
  • Savmacska
    Ösz, az 5leteket!
  • Seten

A maximálsi tiszteletet úgy értem el, hogy feltápoltam isszonyat sok fegyverrel és skulóval, majd egy ház tetejéről (ahol van fedezék is) elkezdtem halomra ölni a rendőröket. Aztán már csak menteni kell (ez a legnehezebb). :)

• Hymtozis
    Az esti rabláshoz egy BOXVILLE nevű kocsi kell.
    Az a területfelosztás meg egy küldi után lesz, amit Sweet ad, majd eltűnik (a felosztás), és a játék végén újra lesz.
  • Savmacska
    s hogy birok elérni maximálsi tiszteletet ? Ballasék ne támadjanak stb..régen már jácottam ezzela játáékkal és akkor azthszem h szinekre volt osztva a terület és ha emgöltem ott midennkit akkor enyém lett a terület aztán valahogy eltünk minden kiába ölem meg öket csaka rendörök jöttek..Nem tudom hogyan leht azt viszacsinálni stb..elöre is kösza válaszokat
  • Savmacska
    köszike...

UI: csak ugy este kiakarok rabolni egy lakást irta h kell hozzá a kocsi, de azt honnan szerezzek?:S
  • zeli
    a numerikus billentyűzeten nyomd.
  • Savmacska
    a low rider versenyen h kell pattogni ?? nem értem... ot a nyilag én ynomom hozzá a nyilakat de semmi segitsetek !!
  • Savmacska
    ty!!
  • zsancy
    Valaki légyszi magyarázza el nekem, hogy lehet beállitani h a játék ne 60Hz en fusson.Néztem a FAQ-ba de ott már nincs ott az nVidiás segitség.
  • red bull
    Köszi daviiid !!!!! :)
  • Yoda001
    tölts le cracket..