82991
-
#71354 akkor mostmár bész dzsámpingnál normálisan kell földetérni:\ -
#71353 -
#71352 Kösz -
Szabi1991 #71351 Ratoc üzeni (főadmin a Boti szerverén) :
fegyverek kivéve, tettem random spawnt, /oe-t kivettem, /x-et feljebb teszem 3-as szintre
(szal nem lesz spawnkill..nem lesz örökélet aki halhatatlan annak megy a bann..) -
#71350 Nem azért írtam, hanem általánosságban. De egyébként meg a többség úgy fogta fel ezekszerint a free-t, hogy ölni ölni ölni. Mondom: spawnkilling! Érdekes free mode :) -
Szabi1991 #71349 nem deatmach volt.. hanem free rengeteg stunt járgányal..
bár énse tudom hogy stunthoz minek kel shátgán.. -
#71348 gondolom igen, ugyanis az a rom valaha Toni Cipriani háza volt.. -
SAFIII #71347 Hi!!
Tudom ez nem a SA-hoz tartozik,de ide írnak leggyakrabban,szal a GTA:Lcs-ben kiderül miért is van a GTA 3-ban Portlandben az a lyuk az út közepén??(le is van zárva)meg miért van mellette romokban a ház?? -
#71346 /oe dologgal kapcs intézkedtem, mósodítva lesz ha minden igaz -
#71345 Nem is szoktam "külföldön" magyar névvel játszani, és az IP-met is rejtem/fedem ez van ahol bejön van ahol nem de nekem még nem szóltak be emiatt. De én is sok mindenkitől hallottam, hogy a magyar játékosok "kevésbé" népszerűek :) -
#71344 hm. én multkor felmentem a hivatalos capture the flag szerora (mostmár nincs is) ott volt 2 magyar gyerek,mondták játszunk együtt meg minden aztán hirtelen elökapta a minigunt aztán ennyi.. mondtam menjen már melegebb éghajlatra hamár ennyi rohadt csiter van.. aztánd aztmondja bocsi bocsi.. lol.. -
#71343 úgytudom mindenki!? vagy tévedek? én nem igazán használom, meg lövöldözni se sűrűn :D inkább hülyülés, kocsikázás, sztánting, és béjsz dzsmáping ofkorsz ^^ -
#71342 Jah, és az is szörnyű, hogy már a külföldiek is tudják, hogy kik azok a magyarok -.-
Egyszer fent voltam a Protect the Prime Minister szerveren, amit lengyelek csináltak. Egyik magyart kibaszták, aztán beszélgettem velük, és mondták, hogy még egy olyan magyar játékost nem láttak, aki nem csíter vagy farok. -
#71341 mert csak az "adminseggnyalók" tudják beírni hogy /oe? -
#71340 Hát ebben egyet értek. Nekem is volt régen egyik magyar szerveren(nem tudom már melyik, meg is szűnt, de assszem a VLC szarság volt), hogy vki csíterkedett, még minigunozott is, erre az admin baszott rá, sőt még engem baszott ki, mert beugattam a csíternek:\
Az meg mintha semmi "törvénybe ütközőt" nem tett volna folytatta a játékot:\
Ezt annyira tudom rühellni :S:(
Az ilyen már több, mint szánalmas. Én a sampban még egy olyan szervert sem láttam ami jó.(mondjuk régen a kedvencem a CMM szerver volt, még a régi, mert ott normálisak voltak, és a csítereket egyből bannolták), de a legtöbb magyar szerver egy trágay, ahol anyázás megy folyton, ha megölnek valakit...etc. -
#71339 Ja! Felőlem legyen örökélet ha nem deathmatch van, de akkor mindenkinek legyen ne pedig a kevéske kivételezett adminseggnyalónak :) És ha vki örökéletes akkor ne lőjön rám. -
#71338 mondjuk ez az örökélet tényleg valahol szemétség, mondjuk annyira nem mint a /x!
/oe = örökélet
/x = életerő, autó állapota 100%
ezeknek inkább akkor van értelme ha stuntol az ember! majd beszélek a leader gárdával, hogy változtassanak ezen, mert néha nekem sem tetszik! -
#71337 Ennyi! Ez idáig tök oké, csak ha valaki beszól, hogy csítert látott, akkor nem kéne reflexből kidobni hanem meg kéne hallgatni legalább csak egy mondatban (azt aki szólt) -
Szabi1991 #71336 ma 4 csíter bannoltam...
ebben a honapban összesen 12-t..
és van 10 tag.. -
#71335 Szabi ennyire ne legyél hülye, ez abszurd.
Bazs te mit teszel akkor ha valaki belédlő te elfutsz és ő továbbra is jön utánad? És nem volt bent örökélet, mert 4-5-en szórakoztak azzal állandóan, hogy láncfűrésszel ment a spawnkill ami megint csak a db-vel egy szintű geciség. És nem stunt volt, mert mindenki írtotta egymást.
Különben nincs mit magyarázni, ha nekem nincs örökéletem és valakinek akinek van az megöl, akkor több mint szemétség és ezért még én leszek kitéve. Szabi emlékszem én még arra amikor te is itt hőbörögtél a csíterek miatt, úgyhogy ne magyarázz, hogy bug meg hasonlók. Megszívtam, ez van, csak az bánt, hogy én lettem kitéve hm-es f*szság miatt. -
#71334 hm, mióta én oda járok kb 2x találkoztam cheaterrel, és kb 5 perc alatt kilettek rakva a szerverről, nem volt fennakadás! jelentették, megnéztük, heló! -
#71333 erről van szó:D -
Szabi1991 #71332 hát igen, általában a HM esek nem gyilkolásznak, hanem stuntolnak..
ezért gyakran bent van az örökélet..
(nem csít, hanem script..) -
#71331 én nem azért járok a szerverre hogy a másikat öljem -
Szabi1991 #71330 amúgy bugosabb lett a 0.2.1 mint a sima 0.1 :S
lehet csak bug volt..
amúgy mi volt a neved ? -
#71329 Hát én nem tudom mi az, de azt igen, hogy hiába lőttem nem lett semmi baja. Különben megnézném, hogy hasonló helyzetben te mit mondasz először. Ha meg direkt volt, akkor jó szar poén volt. Ennyit érnek az ilyenek. -
#71328 tudok én -
Szabi1991 #71327 amúgy tényleg volt :D -
#71326 lehet hogy működött a /oe, nem kell rögtön mindenkit lecsíterezni-.- -
#71325 Ez nekem szólt? -
BIZ0906 #71324 ja bocs
sok kis cíter? :P -
zritya #71323 ez igaz nekem is bár én BwS tagvok de boti szerora is járok -
Szabi1991 #71322
most beszoltál skylinenak + nekem + még egy pár srácnak a fórumról.. -
#71321 hát én megmondtam hogy oda nem nagyon érdemes járni.... -
#71320 A HM szerver a mocskos csíterek gyülekezőhelye!!!!!!!!!!!!!!! Belelőttem vkibe vagy 20x shotgun-al és semmi baja nem lett, belém lőtt 2x én meghaltam és amikor azt mondtam, hogy rohadjon meg csíter létére, kivágtak! Hát HM-esek bekaphatjátok ti csalók. -
#71319 Master Server nálam is van -
#71318 A Master server nálam megy... -
#71317 rosszl tudod, se a GTA III-ban, se a GTA VC-ben, se a GTA SA-ban nincsen beépített multi! lelkes unatkozó egyének dobtak össze multit a játékhoz -
#71316 Az eredeti San Andreas-ban úgy tudom volt multiplayer rész mód. -
#71315 Most akkor nem müködik ez a multiplayer vagy mégis müködik még?