82991
-
tzsoltika #71394 Azt mondja meg nekem valaki hogy kinek kell ez a szinkron? Ki játszik még a GTA3-al? -
#71393 Nekem lenne rá igényem ha mondjuk Gesztesi lenne a maffiahang -
#71392 Mintha egy ici pici közöd lenne a szinkronhoz :DDD Nem kell védeni őket ennyire (talán azért mert magadat is véded?), mert senki nem kérte tőlük és különben is ez csak kritika. A hülye is belátja: egy írott szöveget felmondani és sima másolással berakni egy játékba nem nagy munka. Ezért is csalódást keltően szar! -
ldavid #71391 pontosan, mezei mp3 mind
amúgy nem értem kinek van ilyesmire igénye, vagy van olyan aki nem tud olvasni?
szerintem a profi színészeket, akiknek mellesleg űber jól megy a hangjuk az adott archoz, vétek lecserélni akármilyen szinkronra
pl. Salvatore-hoz Frank Vincent-nél keresve sem lehetne jobbat találni, tökéletes -
#71390 különben meg bárki megtudja csinálni, GTA III-nak az audio állománya tudtommal nem lett betömörítve, hanem szabadon ellehet érni az utolsó koppanás hangot is, így csak egy mikrofonnal felkell mondani a szöveget, elmenteni az eredeti nevére, felülírni, és ennyi! csak nagyon időigényes, mert sok a szöveg, bár még mindíg kevesebb mint mondjuk a VC-ben, vagy SA-ban, ahol a főszereplő is beszél már! meg tényleg egy normálisabb szereplőgárdát összeválogathattak volna hangok terén, azért valljuk be vicces hogy egy 80 éves maffia főnököt egy 10-15 év közötti gyerek szinkronizál! fatert megkérik, hogy kicsit a hangja terén durvuljon be, és máris megvan az ideális boss! :D -
#71389 személyeskedés akkor itt most be is fejeződhet! thx -
zritya #71388 Ja másik Maffi szinkron is ök csinálját na nost magyaráz az is szar....
"majd a maffia sznikron :D" -
zritya #71387 Hát lehet hogy sz....... de lágaláb ök meg csináltak + te elégé luzer vagy hozá hogy meg csináld ha ha .......XD hoopá ez be........... -
Szabi1991 #71386 én csak láttam a pótkocsit egy gta-s oldalon és csináltam magamnak egy sárga kamiont amit épp találtam.. :p -
#71385 szia,egy az hogy a waberer's nek a hűtős pótja fehér,a másik hogy nem ilyen a scania kamion,ez csak egy egyszerű festés... szóval nem nagy szám!jah és a waberer'snek nincsen scaniája csak,volvo,daf,merci -
#71384 Ez tényleg nagyon ratyi. -
Zsoberpapa #71383 Üdv Mindenkinek újra!
Még régebben írtam, hogy én is összerakok egy modern modot a játékhoz. Nem vicceltem, készülget, de inkább mindent egyenként teszek be (hosszú tesztelés után), nehogy valami rossz legyen. Szerintetetek melyik lenne a jobb? Ha egy real 1992 modot készítenék hozzá vagy inkább csak simán modern mod legyen? Azért kérdem, mert ha csak real 1992 mod legyen, akkor lehet, hogy több autó ugyanaz a márka lesz (pl. BMW-ből több lesz)... -
ldavid #71382 na, ez az... -
#71381 azzal nincs semmi baj, hogy ők elszórakozgatnak magukban, de ezt mire jó nekik nyilvánossá tenni? azért, hogy mindenki kiröhögje őket? -
#71380 "tartsd a szemed a kormányon" lool.. az nem "kezed" akar lenni? xD -
Szabi1991 #71379 #71365 :p -
#71378 Hát ez tényleg szánalmas... -
#71377 gta3 szinkron(18+ XD)
ki van jelölve, hogy 18+, holott még a készítők még el 15 évesek sem :D
bár becsülöm a fáradozásaikat, de ez tényleg röhejes
Luigi meg Maria hangja még egész tűrhető
-
#71376 Szerintem yotube-on írd be, hogy GTA III szinkron. Már én is láttam, nagyon durva. :D -
#71375 looooool a gta 3 szinkron azt mondják iylen 10-en éves-ek csinálták as zinkront láttam róla egy videót halálra nevettem rajta azaz valki adta linket hogy hol tudom megnézni....... bagy shit az egész............ majd a Mafia szinkron.......:D -
#71374 egyenlőre 3DS Maxba kéne beleszülni valahogy, már elkezdtem utánna járni a dolognak -
#71373 Szabi, látom bírod a kamionokat ;) -
milka 16 #71372 Nem tudna valaki magyar mentőautót csinálni a játékba??
Vagy nem lehet esetleg valahonnan letölteni?? -
#71371 miért 10-15 évesek szinkronizálták? :| kiégett 80 éves maffia főnöknek baromira jól áll a 15 éves gyerek hang! :D amúgy minden elismerésem ,de azért nem hiszem, hogy a nagyfatert nem tudták volna felkérni pár szöveg erejéig, vagy olyat akinek mélyebb hangja van -
#71370 na ezt honnan szerezted? tudok segíteni -
#71369 omg:O -
Szabi1991 #71368 most ezt probálom bekonvertálni a játékba...
(aki ért hozzá az segitsen plíz..)
-
#71367 Sziasztok! Tudtok segíteni, hogy hogyan kell a multi szervert feltenni egy Linuxos gépre? -
ldavid #71366 és te azt tényleg használni akarod?? -
Szabi1991 #71365 [URL=http://www.freevlog.hu/video/5938.html][/URL]
(katt a szmájlíra..)
oldaluk.. -
zritya #71364 Tudtok már valami GTA III szinkron rol?? Álitolag ebbe honapba kéne neki meg jeleni. -
Szabi1991 #71363 hogy érted hogy transformeres skint ? :)
optimusz festését, vagy mit ? :O -
#71362 1.0 kell.. szoval valami cracket keress :D -
Anakaris #71361 Üdv Mindenkinek! Szeretnék én is online nyomulni a San andreassal.Ne m tudom mi lehet a gond. A SAMP clientet a megfelelő mappába tettem ahol az exe is található, 0.2.1-est használok természetesen. A játék verzióm is 1.01-es én úgytudom az kell neki.és amikor elindítom klienst akkor servert is találok. Amikor rányomok hogy csatlakozzon el is indítja a játékot, viszont a single mód jön be. Már kipróbáltam sok mindent de semmi. Ha nektek lenne valami jó ötletetek azt megköszönném! -
#71360 ok köszi -
#71359 1. csak azt látod ha már fütöl a kocsija, kamionja,stb
2.csiter, valami script a szeron
3. nyomd meg a g betűt... -
#71358 az lenne a kérdésem hogy mikor multizok miért van az hogy én nekimegyek kamionnal(vagy mással) a terepjárónak(vagy másnak) a kamion sérül de a kocsi nem amásik az hogy mikor lövök valakire eltalálom 10x semmi baja ő eltalál 3x meghalok ja és van olyan hogy 1x-re több ember ül 1 kocsiban azt hogykell megcsinálni? -
#71357 jó lett
csináljatok Transformerses skint a póthoz :D -
Szabi1991 #71356 FPS számomat ne nézzétek XD -
Szabi1991 #71355
(DivX csinált egy Weberer's skin a pótra , én +csináltam hozzá egy Skania skin :)