82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • tzsoltika
    Azt mondja meg nekem valaki hogy kinek kell ez a szinkron? Ki játszik még a GTA3-al?
  • Humesz
    Nekem lenne rá igényem ha mondjuk Gesztesi lenne a maffiahang
  • Humesz
    Mintha egy ici pici közöd lenne a szinkronhoz :DDD Nem kell védeni őket ennyire (talán azért mert magadat is véded?), mert senki nem kérte tőlük és különben is ez csak kritika. A hülye is belátja: egy írott szöveget felmondani és sima másolással berakni egy játékba nem nagy munka. Ezért is csalódást keltően szar!
  • ldavid
    pontosan, mezei mp3 mind

amúgy nem értem kinek van ilyesmire igénye, vagy van olyan aki nem tud olvasni?
    szerintem a profi színészeket, akiknek mellesleg űber jól megy a hangjuk az adott archoz, vétek lecserélni akármilyen szinkronra

pl. Salvatore-hoz Frank Vincent-nél keresve sem lehetne jobbat találni, tökéletes
  • DJ Skyline
    különben meg bárki megtudja csinálni, GTA III-nak az audio állománya tudtommal nem lett betömörítve, hanem szabadon ellehet érni az utolsó koppanás hangot is, így csak egy mikrofonnal felkell mondani a szöveget, elmenteni az eredeti nevére, felülírni, és ennyi! csak nagyon időigényes, mert sok a szöveg, bár még mindíg kevesebb mint mondjuk a VC-ben, vagy SA-ban, ahol a főszereplő is beszél már! meg tényleg egy normálisabb szereplőgárdát összeválogathattak volna hangok terén, azért valljuk be vicces hogy egy 80 éves maffia főnököt egy 10-15 év közötti gyerek szinkronizál! fatert megkérik, hogy kicsit a hangja terén durvuljon be, és máris megvan az ideális boss! :D
  • DJ Skyline
    személyeskedés akkor itt most be is fejeződhet! thx
  • zritya
    Ja másik Maffi szinkron is ök csinálját na nost magyaráz az is szar....
    "majd a maffia sznikron :D"
  • zritya
    Hát lehet hogy sz....... de lágaláb ök meg csináltak + te elégé luzer vagy hozá hogy meg csináld ha ha .......XD hoopá ez be...........
  • Szabi1991
    én csak láttam a pótkocsit egy gta-s oldalon és csináltam magamnak egy sárga kamiont amit épp találtam.. :p
  • hungaro
    szia,egy az hogy a waberer's nek a hűtős pótja fehér,a másik hogy nem ilyen a scania kamion,ez csak egy egyszerű festés... szóval nem nagy szám!jah és a waberer'snek nincsen scaniája csak,volvo,daf,merci
  • zeli
    Ez tényleg nagyon ratyi.
  • Zsoberpapa
    Üdv Mindenkinek újra!

Még régebben írtam, hogy én is összerakok egy modern modot a játékhoz. Nem vicceltem, készülget, de inkább mindent egyenként teszek be (hosszú tesztelés után), nehogy valami rossz legyen. Szerintetetek melyik lenne a jobb? Ha egy real 1992 modot készítenék hozzá vagy inkább csak simán modern mod legyen? Azért kérdem, mert ha csak real 1992 mod legyen, akkor lehet, hogy több autó ugyanaz a márka lesz (pl. BMW-ből több lesz)...
  • ldavid
    na, ez az...
  • ngcsnet
    azzal nincs semmi baj, hogy ők elszórakozgatnak magukban, de ezt mire jó nekik nyilvánossá tenni? azért, hogy mindenki kiröhögje őket?
  • Yoda001
    "tartsd a szemed a kormányon" lool.. az nem "kezed" akar lenni? xD
  • Szabi1991
    #71365 :p
  • zaki
    Hát ez tényleg szánalmas...
  • ngcsnet
    gta3 szinkron(18+ XD)
    ki van jelölve, hogy 18+, holott még a készítők még el 15 évesek sem :D

bár becsülöm a fáradozásaikat, de ez tényleg röhejes
    Luigi meg Maria hangja még egész tűrhető

• Casper007
    Szerintem yotube-on írd be, hogy GTA III szinkron. Már én is láttam, nagyon durva. :D
  • Fekabandi
    looooool a gta 3 szinkron azt mondják iylen 10-en éves-ek csinálták as zinkront láttam róla egy videót halálra nevettem rajta azaz valki adta linket hogy hol tudom megnézni....... bagy shit az egész............ majd a Mafia szinkron.......:D
  • DJ Skyline
    egyenlőre 3DS Maxba kéne beleszülni valahogy, már elkezdtem utánna járni a dolognak
  • zeli
    Szabi, látom bírod a kamionokat ;)
  • milka 16
    Nem tudna valaki magyar mentőautót csinálni a játékba??
    Vagy nem lehet esetleg valahonnan letölteni??
  • DJ Skyline
    miért 10-15 évesek szinkronizálták? :| kiégett 80 éves maffia főnöknek baromira jól áll a 15 éves gyerek hang! :D amúgy minden elismerésem ,de azért nem hiszem, hogy a nagyfatert nem tudták volna felkérni pár szöveg erejéig, vagy olyat akinek mélyebb hangja van
  • DJ Skyline
    na ezt honnan szerezted? tudok segíteni
  • bazs1
    omg:O
  • Szabi1991
    most ezt probálom bekonvertálni a játékba...

(aki ért hozzá az segitsen plíz..)

• daxan
    Sziasztok! Tudtok segíteni, hogy hogyan kell a multi szervert feltenni egy Linuxos gépre?
  • ldavid
    és te azt tényleg használni akarod??
  • Szabi1991
    [URL=http://www.freevlog.hu/video/5938.html][/URL]
    (katt a szmájlíra..)

oldaluk..
  • zritya
    Tudtok már valami GTA III szinkron rol?? Álitolag ebbe honapba kéne neki meg jeleni.
  • Szabi1991
    hogy érted hogy transformeres skint ? :)

optimusz festését, vagy mit ? :O
  • Yoda001
    1.0 kell.. szoval valami cracket keress :D
  • Anakaris
    Üdv Mindenkinek! Szeretnék én is online nyomulni a San andreassal.Ne m tudom mi lehet a gond. A SAMP clientet a megfelelő mappába tettem ahol az exe is található, 0.2.1-est használok természetesen. A játék verzióm is 1.01-es én úgytudom az kell neki.és amikor elindítom klienst akkor servert is találok. Amikor rányomok hogy csatlakozzon el is indítja a játékot, viszont a single mód jön be. Már kipróbáltam sok mindent de semmi. Ha nektek lenne valami jó ötletetek azt megköszönném!
  • norbi56
    ok köszi
  • Yoda001
    1. csak azt látod ha már fütöl a kocsija, kamionja,stb
    2.csiter, valami script a szeron
    3. nyomd meg a g betűt...
  • norbi56
    az lenne a kérdésem hogy mikor multizok miért van az hogy én nekimegyek kamionnal(vagy mással) a terepjárónak(vagy másnak) a kamion sérül de a kocsi nem amásik az hogy mikor lövök valakire eltalálom 10x semmi baja ő eltalál 3x meghalok ja és van olyan hogy 1x-re több ember ül 1 kocsiban azt hogykell megcsinálni?
  • DJ Skyline
    jó lett
    csináljatok Transformerses skint a póthoz :D
  • Szabi1991
    FPS számomat ne nézzétek XD
  • Szabi1991

(DivX csinált egy Weberer's skin a pótra , én +csináltam hozzá egy Skania skin :)