82991
-
#71314 akkor jó verziód van. -
#71313 v0.2.1 van melyiket töltsem le? -
#71312 rossz a samp verziód. -
#71311 amikor belépek 1 szerverre a winewood feliratnál van a kép és a kamera nem követi CJ-t és senkit nemlátok a szerveren pedig vannak rajta HELP -
#71310 :O:D -
ldavid #71309 pokemon AK-47-el dúsítva
-
#71308 1970 Chrysler C300
Lamborghini Countach -
#71307 ugyanaz ami a single-s gta-hoz! net meg nem tudom, szerintem már egy 512-es is bőven megfelel -
#71306 milyne gépigény kell a mutlis gtahoz?:O (+net)
lehet felteszem és beszálok én is:) -
#71305 Fröcsögés. XD Hát ez lol. :D
V.hol már hallottam, de már nemtom hogy hol... -
#71304 Hát nemtom, szerintem különálló játék és nem kell a sima VC-re rátelepíteni... -
#71303 Gondolom azért van fellendülve, mert a SAMP megszűnt.
Jah, és Skyline, mivel te vagy aházigazda, megtennéd, hogy kicsit törölgetsz a #71284 környékén ?:P -
#71302 Én mindig töröltem... -
#71301 mi ez a fröcsögés itt, 70+ üzenet? vissza se merek olvasni, fogadjunk a fele spam :| -
ldavid #71297 nem kell kitörölni a http-t
MM2:
Loading Theme -
#71296 Ez a szám: http://www.youtube.com/watch?v=Rvm8Md3iZ9c&NR=1
A legvégén keressétek. Köszi. -
#71295 kinek??...
nem hiszem hogy nincs fent a neten egy gta3.img file és egy carcols.dat ami nem tartalmaz egy teljesen uj csomagot ... a vice cityhez volt deluxe reality mod stb csak egy 500 megás fájlrool vaan szo ... nem teszi fel valaki a saját img jét torrentre ftpre httpre ??? az egy dolog hogy most mindenki saját izlésére rakja be a jármuveket de ez akkor is lhetséges volt mégis készitettek hozzá mod ot a delux nagyon fasza volt biztos most is van valami min egy linkel dobjatok meg légyszi... kösszkeh -
#71294 Sziasztok!
A menübe van egy zene, meg amikor töltődik be a játék. Nem tudjátok odaadni azt a zenét? Lécci naon fontos lenne. -
#71293 Ennek az url bezsúrónak mi a rák baja van?:c
Mindkétlinkhez odacsapta az sg.hu-t. -
#71292 vagy itt -.- -
UnConnecteD #71291 itt keress -
ldavid #71290 és ezzel miért nem ide mész? -
barnasopiane #71289 sziasztok más a bajom de azért valaki segitsen nekem need for speed most wantedel lenne a gong az hogy hogyan lehet játszani vele a neten?segitsen valaki legyensives msnen megtaláltok mindig köszi elöre is!
Msn:[email protected] -
#71287 Nézzetek fel a http://www.sa-mp.com/-ra, most már valami fasság bejön xD
-
#71286 64 új üzenet
azt hittem már valami jó dolog, erre meg...
:( -
#71285 Van itt történés!!! Egyébként nálam nincs Master Server Update! -
#71280 szóval akkor most mivan?:D
a Master szerver visszakapcsolt?XD -
#71278 Tényleg :O -
Szabi1991 #71277 SA-MP oldala nemmegy , de az SA-MP megint látja a szervereket a szerverkersőben :O -
#71276 Figyeld meg a rendőrök útvonalait, így könnyen be tudsz lopakodni a házba. Bent verd agyon a fickót, és kapd le. Utána már sprintelhetsz. -
ldavid #71275 egyszerűbb ha egyből lelövöd mikor kijön, vagy a kocsi kerekeit, de elvileg ha lefelé menet csak addig lövöd, míg kigyullad a kocsi, akkor kiszáll magától is
egyébként a Stories részek xbox-ra se voltak -
#71274 csá all nem tudja vki hogy a szerveremen mért csak 3 action commands van?
a /handsup, /kill /dance [1-3] -
liverpool123 #71273 csákány!!!
C.R.A.S.H. - BADLANDS
A fejünkről lekerülő zsáknak köszönhetően újra látunk valamit, ez mégsem okoz túl nagy örömet: ismét Tenpenny és Pulaski markában vagyunk. A harc helyszínétől jó messze, a Chiliad-hegy lábánál fekvő kisváros, Angel Pine mellett vagyunk. Mr. Korrupt ismét kiselőadást tart a foglalkozása bonyolultságáról, majd sajnálkozva adja tudtunkra, hogy egyik kollégája ellene fog tanúskodni a bíróságon, ezért most egy búvóhelyen őrzik a fickót a szövetségiek. Természetesen ránk hárul a feladat, hogy az illetőt hosszabb távon elnémítsuk. Tenpenny bizonyítékot is akar, ezért kapunk egy fényképezőgépet, majd utunkra enged. Első dolgunk legyen a helyi Ammu-Nation felkeresése, mert az összes fegyverünket elkobozták. A városka szélén lévő lakókocsi-parkban pihenhetünk egy kicsit, majd miután beszéltünk Cesarral telefonon (elmondja, hogy egy rokona a környéken él és biztosan segít), induljunk el a búvóhely felé. Érdemes a lakókocsinál álló Sanchezzel menni, a hegyre felvezető út elég meredek néhol. A búvóhely körül három szövetségi ügynök figyel, őket távolabbról szedjük le, majd eredjünk az autóval menekülni próbáló tanú nyomába. Tenpenny elfelejtette közölni, hogy a fikó korábban ralipilóta volt, mert elég keményen hajt lefelé a hegyről. Maradjunk a nyomában és intézzük el, amint lehetőség adódik erre, majd a hullát fotózzuk le és a gépet vigyük vissza.
na igen ezzel csak az a problémám h amikor a fakabátokat elintéztem akkor ugye a tanu elkezdd menekülni és én felrobbantom a kocsiját...tehát meghalt..és erre meg azt irja ki h felismerhetelen a hulla...:S Pls help v.ki!! -
BIZ0906 #71272 az LCS meg a VCS csak egy kiegészítő volt nem teljesen új játék a IV az lesz szóval.. -
#71271 LCS és VCS se volt PC-re, és most sincs...
De reménykedni szabad. -
BIZ0906 #71270 SA sem volt pc-re és hopp. szerintem lesz pöcöre is :) -
#71269 /action -
zritya #71268 Hali tudtok nekem monda parancsokat vagy oldalt ahol vanak a multis parancsok pl: /piss /lay /sit........és igy továb hogy mijenek vanak köszi. -
madrix #71267 Mindent lecseréltem amit irtatok , de igy is bedöglik . -
#71266 Szerintem a SA:MP-nál sose lesz az jobb. (Y)
Mondanám azt, hogy basszuk szét az MTA-t bosszúból, de akkor nem maradni multi player. XD