82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • zeli
    akkor jó verziód van.
  • norbi56
    v0.2.1 van melyiket töltsem le?
  • zeli
    rossz a samp verziód.
  • norbi56
    amikor belépek 1 szerverre a winewood feliratnál van a kép és a kamera nem követi CJ-t és senkit nemlátok a szerveren pedig vannak rajta HELP
  • bazs1
    :O:D
  • ldavid
    pokemon AK-47-el dúsítva
  • DJ Skyline
    1970 Chrysler C300
    Lamborghini Countach
  • DJ Skyline
    ugyanaz ami a single-s gta-hoz! net meg nem tudom, szerintem már egy 512-es is bőven megfelel
  • akyyy
    milyne gépigény kell a mutlis gtahoz?:O (+net)

lehet felteszem és beszálok én is:)
  • Fresh Duke
    Fröcsögés. XD Hát ez lol. :D
    V.hol már hallottam, de már nemtom hogy hol...
  • Fresh Duke
    Hát nemtom, szerintem különálló játék és nem kell a sima VC-re rátelepíteni...
  • zeli
    Gondolom azért van fellendülve, mert a SAMP megszűnt.
    Jah, és Skyline, mivel te vagy aházigazda, megtennéd, hogy kicsit törölgetsz a #71284 környékén ?:P
  • zeli
    Én mindig töröltem...
  • DJ Skyline
    mi ez a fröcsögés itt, 70+ üzenet? vissza se merek olvasni, fogadjunk a fele spam :|
  • ldavid
    nem kell kitörölni a http-t

MM2:
    Loading Theme
  • MM2
    Ez a szám: http://www.youtube.com/watch?v=Rvm8Md3iZ9c&NR=1
    A legvégén keressétek. Köszi.
  • crazyclone
    kinek??...
    nem hiszem hogy nincs fent a neten egy gta3.img file és egy carcols.dat ami nem tartalmaz egy teljesen uj csomagot ... a vice cityhez volt deluxe reality mod stb csak egy 500 megás fájlrool vaan szo ... nem teszi fel valaki a saját img jét torrentre ftpre httpre ??? az egy dolog hogy most mindenki saját izlésére rakja be a jármuveket de ez akkor is lhetséges volt mégis készitettek hozzá mod ot a delux nagyon fasza volt biztos most is van valami min egy linkel dobjatok meg légyszi... kösszkeh
  • MM2
    Sziasztok!
    A menübe van egy zene, meg amikor töltődik be a játék. Nem tudjátok odaadni azt a zenét? Lécci naon fontos lenne.
  • zeli
    Ennek az url bezsúrónak mi a rák baja van?:c
    Mindkétlinkhez odacsapta az sg.hu-t.
  • zeli
    vagy itt -.-
  • UnConnecteD
    itt keress
  • ldavid
    és ezzel miért nem ide mész?
  • barnasopiane
    sziasztok más a bajom de azért valaki segitsen nekem need for speed most wantedel lenne a gong az hogy hogyan lehet játszani vele a neten?segitsen valaki legyensives msnen megtaláltok mindig köszi elöre is!
    Msn:[email protected]
  • zeli
    Nézzetek fel a http://www.sa-mp.com/-ra, most már valami fasság bejön xD
  • bazs1
    64 új üzenet
    azt hittem már valami jó dolog, erre meg...
    :(
  • Humesz
    Van itt történés!!! Egyébként nálam nincs Master Server Update!
  • zeli
    szóval akkor most mivan?:D
    a Master szerver visszakapcsolt?XD
  • zeli
    Tényleg :O
  • Szabi1991
    SA-MP oldala nemmegy , de az SA-MP megint látja a szervereket a szerverkersőben :O
  • Casper007
    Figyeld meg a rendőrök útvonalait, így könnyen be tudsz lopakodni a házba. Bent verd agyon a fickót, és kapd le. Utána már sprintelhetsz.
  • ldavid
    egyszerűbb ha egyből lelövöd mikor kijön, vagy a kocsi kerekeit, de elvileg ha lefelé menet csak addig lövöd, míg kigyullad a kocsi, akkor kiszáll magától is

egyébként a Stories részek xbox-ra se voltak
  • dmx
    csá all nem tudja vki hogy a szerveremen mért csak 3 action commands van?
    a /handsup, /kill /dance [1-3]
  • liverpool123
    csákány!!!

C.R.A.S.H. - BADLANDS
    A fejünkről lekerülő zsáknak köszönhetően újra látunk valamit, ez mégsem okoz túl nagy örömet: ismét Tenpenny és Pulaski markában vagyunk. A harc helyszínétől jó messze, a Chiliad-hegy lábánál fekvő kisváros, Angel Pine mellett vagyunk. Mr. Korrupt ismét kiselőadást tart a foglalkozása bonyolultságáról, majd sajnálkozva adja tudtunkra, hogy egyik kollégája ellene fog tanúskodni a bíróságon, ezért most egy búvóhelyen őrzik a fickót a szövetségiek. Természetesen ránk hárul a feladat, hogy az illetőt hosszabb távon elnémítsuk. Tenpenny bizonyítékot is akar, ezért kapunk egy fényképezőgépet, majd utunkra enged. Első dolgunk legyen a helyi Ammu-Nation felkeresése, mert az összes fegyverünket elkobozták. A városka szélén lévő lakókocsi-parkban pihenhetünk egy kicsit, majd miután beszéltünk Cesarral telefonon (elmondja, hogy egy rokona a környéken él és biztosan segít), induljunk el a búvóhely felé. Érdemes a lakókocsinál álló Sanchezzel menni, a hegyre felvezető út elég meredek néhol. A búvóhely körül három szövetségi ügynök figyel, őket távolabbról szedjük le, majd eredjünk az autóval menekülni próbáló tanú nyomába. Tenpenny elfelejtette közölni, hogy a fikó korábban ralipilóta volt, mert elég keményen hajt lefelé a hegyről. Maradjunk a nyomában és intézzük el, amint lehetőség adódik erre, majd a hullát fotózzuk le és a gépet vigyük vissza.

na igen ezzel csak az a problémám h amikor a fakabátokat elintéztem akkor ugye a tanu elkezdd menekülni és én felrobbantom a kocsiját...tehát meghalt..és erre meg azt irja ki h felismerhetelen a hulla...:S Pls help v.ki!!
  • BIZ0906
    az LCS meg a VCS csak egy kiegészítő volt nem teljesen új játék a IV az lesz szóval..
  • Fresh Duke
    LCS és VCS se volt PC-re, és most sincs...
    De reménykedni szabad.
  • BIZ0906
    SA sem volt pc-re és hopp. szerintem lesz pöcöre is :)
  • Fresh Duke
    /action
  • zritya
    Hali tudtok nekem monda parancsokat vagy oldalt ahol vanak a multis parancsok pl: /piss /lay /sit........és igy továb hogy mijenek vanak köszi.
  • madrix
    Mindent lecseréltem amit irtatok , de igy is bedöglik .
  • Fresh Duke
    Szerintem a SA:MP-nál sose lesz az jobb. (Y)
    Mondanám azt, hogy basszuk szét az MTA-t bosszúból, de akkor nem maradni multi player. XD