GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ugratóknak tutibiztos, hogy nincs rewardja, legfeljebb pénz.
púúúúú
Hol találok infót arról, hogy a kagylók graffity-knek, ugratóknak mi a rewardja?
Valamint help kellene az iskolákhoz, mert azzal annó nagyon sokat szenvedtem.
ps.: Végignéztem a számomra érthetõ oldalakat és a faq-t (orosz, német kilõve 😊 ) de nem találtam semmi ilyesmit.
Þór vígi þessi rúnar
Köszi. Ma lehet, hogy kihagyom a pókert és inkább hazamegyek játszani...
Þór vígi þessi rúnar
Túlmentem már a területfoglaláson és most jönnek a falusi missziók. De gondoltam elcsábitom denise-t a gettós csajt. Viszont õ úgy emlékszem drive-by-t szeretne, ami nem lesz gáz, most hogy már nincsenek területi harcok?
Þór vígi þessi rúnar
Zmodeler 2.0.7 ez megy nekem. Remélem neked is fog már végre menni és tudsz segíteni nékem
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Acces violation at adress 004CC638 in module "samp.exe". Read of adress 00000000.
Majd kb 60 üzenet után kilép. Ez mi a fenétõl van?
Töltsük le az internetet!
hogy mien küldik vannak?meg uj emberek?stb?plz megköszönném
Most kicsit megtorpantam. Egy az érettségi, másik a sok tetves fagyás. Nyárra tervezek egy kiadást.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Egyébként SA-MP-ben csak versenyezni lehet, ugye?
New Sa 2007 ?? 😊)
Gyertek Sa-Mp-zni ide:
85.66.87.38
Itt van pár kép:
1.
2.
Ezek az autók:
Admirial - Nissan Skyline
Banshee - Hyundai Tiburon GT
Bobcat - Volkswagen Golf Tuned
Bravura - Aston Martin DB9
Buffalo - Audi Quattro
Cheetah - Mitubishi Evo8
Esperanto - Ford Mustang GT
Glendale - Toyota Supra
Hermes - Ferrari 612 Scaglietti
HotKnife - Dodge Challenger
Infernus - Dodge Viper SRT 10
Mannana - Chevrolet Camaro 1989
Moonbeam - Porsche Caymen S
Oceanic - Pontiac GTO (latest)
Perrenial - Audi S4
Premier - Chevrolet Cobalt SS
Previon - Honda Civic
Sabre - Buick GSX
Sentinel - BMW M3
Solair - Mitsubishi Eclipse GT
Stallion - Mercedes Benz SL 500
Turismo - Mazda RX-8
Voodoo - Caddilac CTS
Washington - Honda S2000
A heavy cost. I pay it gladly.
(csak azért kérdem, mert én csináltam elsõnek Tokyo Drift skineket.. és kíváncsi vagyok "csórtak"-e valamit tõlem 😛 )
Én azért leszedtem.
Szabi: SA,csak új küldik és kocsik vannak benne. (És a lemeze csak 1 GB, de hogyan, azt nem tudom. O_o)
hirtwarez: Nem vesztettél semmit.
A heavy cost. I pay it gladly.
http://9gag.com/gag/5135249
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
aboutba kell mert máshova úgy sem lehet meg újra kell indíani mikor beírtad
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az audió gyorsitást lehet, hogy leveszem, ha nem javul meg, akkor nem érdekel. Addig mentegetek, amig nem lesz szép idõ. Még nem akarok csitelni, amig megint végig nem játszom, mert akkor nem kapom meg a repülõt. Asszem...
Þór vígi þessi rúnar
nekem azt írja ki hogy regizzek , de a kodot beírtam..
Ezzel tudsz valamit kezdeni?
Itt a verda amibõl egy Peugeot 406 Taxi-t akarok csinálni.
Na?